Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Special 4 έγραψε: Πέμ 16 Απρ 2026, 09:47
Τον έβλεπα χθες και μου έκανε εντύπωση. Εγώ τον θυμόμουν χοντρό σε εμάς. Πώς λέπτυναν τα πόδια του έτσι; Σαν ατροφικά μετά από τραυματισμό ήταν.
καμία σχέση ο ένας με τον άλλον
και σαν θέση και σαν ποιότητα
εμείς τον Άλεξ είχαμε
τον Άλεξ πήρε και ο Άρης στην αρχή αλλά μετά έφυγε και τώρα πήρανε δανεικό τον Κώστα από τον γαύρο
ΜακΙνταιρ και Μοουζες Ραιτ θεωρω δυσκολα θα ερχοντουσαν εκτος αν εισαι ευρωλιγκα του χρονου και πληρωσεις και πανω απο τους αλλους..
Πιτερς δεν ξερω λογω γαυρου αν θα ερχοταν..
Παπαγιαννη δεν θα ηθελα με τιποτα..
Εγω παντως θα εδινα μια ευκαιρια στην παιχταρα τον Γουιλμπεκιν!
Αν ξαναβρει τον εαυτο του εχεις ενα απο τα καλυτερα γκαρντ στην ευρωπη..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Πολύ κοντά σε Μπαζίνα γράφεται και πολύ προχωρημένες συζητήσεις με Ζουγρη!!!
Ναι και ναι θα έλεγα εγώ..Αυτοί οι 2 είναι ο κορμός της μελλοντικής Εθνικής Ελλάδος..
Ας δούμε και για Λιοτοπουλο…
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
μηπως να ζητησουμε και συγνωμη που ασχολουμαστε με την πιο βαρια φανελα του συλλογου,που ηρθε ενας μεγιστανας μετα απο 30 χρονια και η εννοια μας δεν θα ειναι στην αρχη της χρονιας ποσο γρηγορα θα σωθουμε,αν μπορουμε οικονομικα να αλλαξουμε καποιον ξενο απο τα πανερια που ψωνιζαμε που δεν βγηκε και τελος ποσα ειναι τα περιφημα χρεη(και τα δανεικα.....),ζηταμε ταπεινα συγνωμη που πλεον υπαρχει οραμα σε ενα ακομη τμημα του συλλογου για διακρισεις σε ελλαδα και ευρωπη(στο τοπ επιπεδο)
δεν θελω να το χοντρύνω αλλο και να μιλησω με μπηχτες, οποιος δεν αντεχει να πεταει ψηλα ας μην μπαινει καλυτερα στα τοπικ του μπασκετ,γιατι σε λιγο θα μας πουν και καποιοι γιατι θελουμε την ομαδα στην ευρωλιγκα απο του χρονου,μαθατε στο βημα-βημα και η εκτοξευση που θελει ενας πανισχυρος φαινεται σας ζαληζει λιγο.
το καλοκαιρι ειναι κοντα και θα παρουν πολλοι αρκετες απαντησεις , ο μυστακιδης στα 60 δευτερολεπτα που μιλησε δημοσια ειπε ενα πραγμα οτι οι ιδοκτητες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ αλλα για τον κοσμο,να εισαι σιγουρος οτι για αυτον ισχυει,για αλλους κοβεις το χερι σου?
Metagrafakias έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 21:34
Πολύ κοντά σε Μπαζίνα γράφεται και πολύ προχωρημένες συζητήσεις με Ζουγρη!!!
Ναι και ναι θα έλεγα εγώ..Αυτοί οι 2 είναι ο κορμός της μελλοντικής Εθνικής Ελλάδος..
Ας δούμε και για Λιοτοπουλο…
Συναντηθηκε και με τον καφετζη σημερα ο προεδρος. Μηπως τα ειπαν και για Μπαζ; Αλλα τι λεω, τι δουλεια εχει ο καφετζης με τον Προμηθεα
Ασχολούμαστε και υποστηρίζουμε όλα τα τμήματα του συλλόγου, ο καθένας φυσικά έχει τις προτιμήσεις του ως προς το ποια αθλήματα τον συγκινούν περισσότερο και ποια όχι
dimpaok4 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 22:32
την πιο βαρια φανελα του συλλογου
Debatable
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
ασχολουμαστε,υποστηριζουμε και θελουμε το καλο ολων των τμηματων φιλε μπισε, θελω να πιστευω η πλειοψηφια και οχι κατι ανθρωπακια που λεγανε καλυτερα α2 τον σεπτεμβριο για ενα συγκεκριμενο τμημα που 30 χρονια τωρα εχει κανει το 1 χαρα 10 λυπες βιωμα της θελουν το ιδιο αλλα κατι τετοια μνμ δεν δειχουν αυτο.
οσο για το πιο βαρια φανελα ειναι καθαρα προσωπικη αποψη και φυσικα συζητήσιμη