Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από dragon »

Ναι δεν έπαιξε ο 16χρονος. Γνωστό το κόμπλεξ του ρουμανου με τους 16χρονους. Πόσο θα βιαζουμε τη λογική;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απότομος στην απάντησή σου. Δεν είπε τίποτα τέτοιο ο Dimg4a.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Γιατι τοση επιθετικοτητα? Γιατι τοσα συμπερασματα?
Ο 16χρονος ειναι 17χρονος φετος, οχι 25χρονος. Δεν ηταν εγω κι εσυ 16 χρονων, ηταν ετοιμο φορ για περισσοτερο χρονο συμμετοχης.
Τωρα τα υπολοιπα που ειπες, τα ειπες μονος σου.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απότομος στην απάντησή σου. Δεν είπε τίποτα τέτοιο ο Dimg4a.
Μα ειναι τρανταχτη παραφωνια ότι δεν πηρε χρόνο ο 16 χρόνος τζιμας;
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ναι ειναι, δικαιωμα γνωμης δεν εχω? Ειπα εγω οτι εχει κομπλεξ καπου?? Το αν βιαζεται η λογικη, ειναι η δικη σου λογικη.
Τσιλ λιγο αρχικα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4a έγραψε:Γιατι τοση επιθετικοτητα? Γιατι τοσα συμπερασματα?
Ο 16χρονος ειναι 17χρονος φετος, οχι 25χρονος. Δεν ηταν εγω κι εσυ 16 χρονων, ηταν ετοιμο φορ για περισσοτερο χρονο συμμετοχης.
Τωρα τα υπολοιπα που ειπες, τα ειπες μονος σου.
Ποιος κρίνει ότι ο 16 χρόνος ήταν έτοιμο φορ για περισσότερο χρόνο καλυτερα από τον προπονητη; τόσο μάλιστα για να το αποκαλείς τρανταχτη παραφωνια;
Καθόλου επιθετικός φιλε μου , ίσα ίσα η περιγραφή βιασμός της λογικής όπου δλδ ένας 16χρονος κ ο 'λιγος' χρόνος που παιζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θεωρείται τρανταχτη παραφωνια είναι ήπια περιγραφή.
Όπως έχεις γνώμη λοιπόν δέξου κ την γνώμη των άλλων για τη γνώμη σου.
Σου ευχομαι ανάλογη ηρεμία λοιπόν
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Σε μενα γιατι ευχεσαι ηρεμια? Την γνωμη μου ομορφα και ωραια ειπα με επιχειρημα. Πουθενα δεν ειπα οτι δε δεχομαι γνωμες, παραληρηματα δε δεχομαι σε διαλογο με ατακες "βιασμο λογικης" και αλλα τετοια ανουσια.
Εσυ εχεις συγχυση και επιθετικοτητα χωρις λογο.
Χρησιμοποιεις ως επιχειρημα την ηλικια του περσι, αλλα οχι φετος που δειχνει στα 17 του ανωτερος του Ολιβειρα και του Τομας.
Περσι οσα λεπτα πηρε, εδειχνε οτι (Οπως ειπε σωστα και ο Ντεμης) ειναι πολυ πιο ετοιμος απο οτι δειχνει η ηλικια του.
Ξαναλεω, δεν ειμαστε οπως εσυ κι εγω στα 16. Μη μπερδευεσαι.
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

dragon έγραψε:Ναι δεν έπαιξε ο 16χρονος. Γνωστό το κόμπλεξ του ρουμανου με τους 16χρονους. Πόσο θα βιαζουμε τη λογική;
Μόνο στην Ελλάδα οι 16χρονοι θεωρούνται ταλέντα. Εξω τους βάζουν από τα 11.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mailman_4 την Πέμ 31 Αύγ 2023, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμένα πάντως σημερα δεν μου αρέσει η επιλογή Βιερινια ,ούτε και η μη χρησιμοποιηση Οζντοεφ,μακάρι να κάνω λάθος και κυρίως να μην κοστίσει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

psykoman έγραψε:Και για να τελειωνουμε μ αυτο το θεμα γιατι εχουμε και σημαντικο ματς σημερα....
Αν δεν γουσταρε Κουλιε η Μιχα θα επαιρναν παικτη εκει 11δατο...
Αν δεν γουσταρε Ντελια θα επαιρναν παικτη στην θεση...
Αν δεν γουσταρε τον Τζιμα θα επαιρνε παικτη εκει...και δεν θα τον ξεκινουσε με Κηφισια...σαν εμμονικος και φοβικος που ειναι αλλα θα ξεκινουσε με Μπραντον...

υ.γ.Βρειτε μου εναν προπονητη του ΠΑΟΚ στα 97 χρονια ιστοριας του που να εχει κατεβασει μικροτερη ομαδα σε μ.ο. ηλικιας απ τον Λου...
Αναπάντητο θα μείνει το ερώτημα σου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Να πω και εγώ την γνώμη μου;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν το κάνεις χωρίς να ειρωνευτείς ή να επιτεθείς, ευχαρίστως!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4a έγραψε:Σε μενα γιατι ευχεσαι ηρεμια? Την γνωμη μου ομορφα και ωραια ειπα με επιχειρημα. Πουθενα δεν ειπα οτι δε δεχομαι γνωμες, παραληρηματα δε δεχομαι σε διαλογο με ατακες "βιασμο λογικης" και αλλα τετοια ανουσια.
Εσυ εχεις συγχυση και επιθετικοτητα χωρις λογο.
Χρησιμοποιεις ως επιχειρημα την ηλικια του περσι, αλλα οχι φετος που δειχνει στα 17 του ανωτερος του Ολιβειρα και του Τομας.
Περσι οσα λεπτα πηρε, εδειχνε οτι (Οπως ειπε σωστα και ο Ντεμης) ειναι πολυ πιο ετοιμος απο οτι δειχνει η ηλικια του.
Ξαναλεω, δεν ειμαστε οπως εσυ κι εγω στα 16. Μη μπερδευεσαι.
Κ εσυ δεν είσαι ο προπονητης του για να είσαι τόσο βέβαιος ότι πρόκειται για τρανταχτη παραφωνια , μην μπερδευεσαι.
Ο σοφός Ντέμης είπε όπως λες ότι είναι πθο έτοιμος από ότι δείχνει η ηλικία του όχι ανώτερος του Ολιβέιρα ή έτοιμος φορ.
Αν λοιπόν το τρανταχτη παραφωνια σου ακουγεται οκ κ ο βιασμός της λογικής επιθετικό σου ζητάω συγγνώμη πραγματικά δεν είχα σκοπο , ανασκευαζω λοιπόν λέγοντας πως η άποψή σου για την μη χρησιμοποίηση του 16 χρόνου Τζίμα είναι τρανταχτη παραφωνια ανάμεσα στις γνώμες των περισσότερων για αυτό το ζήτημα. Όσο για την ηρεμία που σου ευχομαι είναι απάντηση στη νουθεσία "τσιλ αρχικά".
Τέλος από εμένα στην κουβέντα.
Καλο αγώνα, καλή πρόκριση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dimg4a έγραψε:Ναι ειναι, δικαιωμα γνωμης δεν εχω? Ειπα εγω οτι εχει κομπλεξ καπου?? Το αν βιαζεται η λογικη, ειναι η δικη σου λογικη.
Τσιλ λιγο αρχικα
Δωσε Ντιμ.Το επιβαλει η μερα.Αλλα που να καταλαβουν τα γατακια.
Νομιζουν οτι η ομαδα παιρνει τις προκρισεις.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Παμε να τους γ@μησουμε πατοκορφα και τρωγομαστε απο αυριο :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”