Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Ναι δεν έπαιξε ο 16χρονος. Γνωστό το κόμπλεξ του ρουμανου με τους 16χρονους. Πόσο θα βιαζουμε τη λογική;
- Μπαρκαρούτσος
Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απότομος στην απάντησή σου. Δεν είπε τίποτα τέτοιο ο Dimg4a.
Γιατι τοση επιθετικοτητα? Γιατι τοσα συμπερασματα?
Ο 16χρονος ειναι 17χρονος φετος, οχι 25χρονος. Δεν ηταν εγω κι εσυ 16 χρονων, ηταν ετοιμο φορ για περισσοτερο χρονο συμμετοχης.
Τωρα τα υπολοιπα που ειπες, τα ειπες μονος σου.
Ο 16χρονος ειναι 17χρονος φετος, οχι 25χρονος. Δεν ηταν εγω κι εσυ 16 χρονων, ηταν ετοιμο φορ για περισσοτερο χρονο συμμετοχης.
Μα ειναι τρανταχτη παραφωνια ότι δεν πηρε χρόνο ο 16 χρόνος τζιμας;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απότομος στην απάντησή σου. Δεν είπε τίποτα τέτοιο ο Dimg4a.
Ναι ειναι, δικαιωμα γνωμης δεν εχω? Ειπα εγω οτι εχει κομπλεξ καπου?? Το αν βιαζεται η λογικη, ειναι η δικη σου λογικη.
Τσιλ λιγο αρχικα
Τσιλ λιγο αρχικα
Ποιος κρίνει ότι ο 16 χρόνος ήταν έτοιμο φορ για περισσότερο χρόνο καλυτερα από τον προπονητη; τόσο μάλιστα για να το αποκαλείς τρανταχτη παραφωνια;Dimg4a έγραψε:Γιατι τοση επιθετικοτητα? Γιατι τοσα συμπερασματα?
Καθόλου επιθετικός φιλε μου , ίσα ίσα η περιγραφή βιασμός της λογικής όπου δλδ ένας 16χρονος κ ο 'λιγος' χρόνος που παιζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θεωρείται τρανταχτη παραφωνια είναι ήπια περιγραφή.
Όπως έχεις γνώμη λοιπόν δέξου κ την γνώμη των άλλων για τη γνώμη σου.
Σου ευχομαι ανάλογη ηρεμία λοιπόν
Σε μενα γιατι ευχεσαι ηρεμια? Την γνωμη μου ομορφα και ωραια ειπα με επιχειρημα. Πουθενα δεν ειπα οτι δε δεχομαι γνωμες, παραληρηματα δε δεχομαι σε διαλογο με ατακες "βιασμο λογικης" και αλλα τετοια ανουσια.
Εσυ εχεις συγχυση και επιθετικοτητα χωρις λογο.
Χρησιμοποιεις ως επιχειρημα την ηλικια του περσι, αλλα οχι φετος που δειχνει στα 17 του ανωτερος του Ολιβειρα και του Τομας.
Περσι οσα λεπτα πηρε, εδειχνε οτι (Οπως ειπε σωστα και ο Ντεμης) ειναι πολυ πιο ετοιμος απο οτι δειχνει η ηλικια του.
Ξαναλεω, δεν ειμαστε οπως εσυ κι εγω στα 16. Μη μπερδευεσαι.
Χρησιμοποιεις ως επιχειρημα την ηλικια του περσι, αλλα οχι φετος που δειχνει στα 17 του ανωτερος του Ολιβειρα και του Τομας.
Περσι οσα λεπτα πηρε, εδειχνε οτι (Οπως ειπε σωστα και ο Ντεμης) ειναι πολυ πιο ετοιμος απο οτι δειχνει η ηλικια του.
Μόνο στην Ελλάδα οι 16χρονοι θεωρούνται ταλέντα. Εξω τους βάζουν από τα 11.dragon έγραψε:Ναι δεν έπαιξε ο 16χρονος. Γνωστό το κόμπλεξ του ρουμανου με τους 16χρονους. Πόσο θα βιαζουμε τη λογική;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mailman_4 την Πέμ 31 Αύγ 2023, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα πάντως σημερα δεν μου αρέσει η επιλογή Βιερινια ,ούτε και η μη χρησιμοποιηση Οζντοεφ,μακάρι να κάνω λάθος και κυρίως να μην κοστίσει.
Αναπάντητο θα μείνει το ερώτημα σου.psykoman έγραψε:Και για να τελειωνουμε μ αυτο το θεμα γιατι εχουμε και σημαντικο ματς σημερα....
Αν δεν γουσταρε Κουλιε η Μιχα θα επαιρναν παικτη εκει 11δατο...
Αν δεν γουσταρε Ντελια θα επαιρναν παικτη στην θεση...
Αν δεν γουσταρε τον Τζιμα θα επαιρνε παικτη εκει...και δεν θα τον ξεκινουσε με Κηφισια...σαν εμμονικος και φοβικος που ειναι αλλα θα ξεκινουσε με Μπραντον...
υ.γ.Βρειτε μου εναν προπονητη του ΠΑΟΚ στα 97 χρονια ιστοριας του που να εχει κατεβασει μικροτερη ομαδα σε μ.ο. ηλικιας απ τον Λου...
- abc_o_ karpouzas
- Μπαρκαρούτσος
Κ εσυ δεν είσαι ο προπονητης του για να είσαι τόσο βέβαιος ότι πρόκειται για τρανταχτη παραφωνια , μην μπερδευεσαι.Dimg4a έγραψε:Σε μενα γιατι ευχεσαι ηρεμια? Την γνωμη μου ομορφα και ωραια ειπα με επιχειρημα. Πουθενα δεν ειπα οτι δε δεχομαι γνωμες, παραληρηματα δε δεχομαι σε διαλογο με ατακες "βιασμο λογικης" και αλλα τετοια ανουσια.
Ο σοφός Ντέμης είπε όπως λες ότι είναι πθο έτοιμος από ότι δείχνει η ηλικία του όχι ανώτερος του Ολιβέιρα ή έτοιμος φορ.
Αν λοιπόν το τρανταχτη παραφωνια σου ακουγεται οκ κ ο βιασμός της λογικής επιθετικό σου ζητάω συγγνώμη πραγματικά δεν είχα σκοπο , ανασκευαζω λοιπόν λέγοντας πως η άποψή σου για την μη χρησιμοποίηση του 16 χρόνου Τζίμα είναι τρανταχτη παραφωνια ανάμεσα στις γνώμες των περισσότερων για αυτό το ζήτημα. Όσο για την ηρεμία που σου ευχομαι είναι απάντηση στη νουθεσία "τσιλ αρχικά".
Τέλος από εμένα στην κουβέντα.
Καλο αγώνα, καλή πρόκριση
- kataramenos5
Δωσε Ντιμ.Το επιβαλει η μερα.Αλλα που να καταλαβουν τα γατακια.Dimg4a έγραψε:Ναι ειναι, δικαιωμα γνωμης δεν εχω? Ειπα εγω οτι εχει κομπλεξ καπου?? Το αν βιαζεται η λογικη, ειναι η δικη σου λογικη.
Τσιλ λιγο αρχικα
Νομιζουν οτι η ομαδα παιρνει τις προκρισεις.