Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ήμουν εκεί. Αρκετά παιδιά είχαμε και διαρκείας στην 4 και πηγαίναμε πάντα μεταξύ Μπέλου και 4Α στο κεντρικό διάζωμα. Λείπουν πολλά παιδιά που χάθηκαν για τον ένα ή τον άλλο λόγω. Ο free, ο yiankos, o dream, o danis με τα μπλουζάκια. Και παιδιά που πηγαίναμε για μπάλα 5χ5 επίσης, ο teod, o sidpanos, o paok nafplio. Aναμνήσεις. Πάνε πάνω από 10 χρόνια.
Ο Νίκος, ως -αν δεν κάνω λάθος- συνιδρυτής του paokmania έγραφε ως aparadektos. Αποστασιοποιήθηκε όταν αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα δημοσιογράφου. Επανήλθε ένα διάστημα ως transfermaniac βάζοντας τρομερούς γρίφους για ονόματα που ήταν προς δημοσίευση 1-2 μέρες μετά. Ωραία ξενύχτια και τότε.
Δεν ήταν κρυφό το ποιος είναι.[/quote]
O dc,ο moican, ο psyxras ο τουμπιωτης, ο σερα κ άλλοι πολλοί. Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε τι έγιναν όλοι αυτοί
Ο Νίκος, ως -αν δεν κάνω λάθος- συνιδρυτής του paokmania έγραφε ως aparadektos. Αποστασιοποιήθηκε όταν αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα δημοσιογράφου. Επανήλθε ένα διάστημα ως transfermaniac βάζοντας τρομερούς γρίφους για ονόματα που ήταν προς δημοσίευση 1-2 μέρες μετά. Ωραία ξενύχτια και τότε.
Δεν ήταν κρυφό το ποιος είναι.[/quote]
O dc,ο moican, ο psyxras ο τουμπιωτης, ο σερα κ άλλοι πολλοί. Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε τι έγιναν όλοι αυτοί
Και ο Ικάρντι παίρνει 6.750.000 ετησίως στη Παρί, αλλά η Γαλατά τον έκλεισε δανεικό πληρώνοντας μόνο τα 750.000.Luigi Vampa έγραψε:O James Rodrigues παίρνει 5.2Μ ετησίως εν τω μεταξυ
- Kabamaru11
Λετε ο Χαμες να ειναι ο εκλεκτος του Γιωργη για την θεση 10;Δεν ξερω,αναμεικτα συναισθηματα,ποση ορεξη για μπαλα να εχει αυτος;Αν τον γκαυλωσει ο Λουτσε και ο Μποτο,ειναι παικτης τοπ τοπ επιπεδου.ΑΝ ομως.....και φυσικα ΑΝ κλεισει....
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Ποιον χαμες να πάρουμε εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε το 10αρι του Βόλου που του έχουμε δανείσει 40 παίκτες.
το ταβανι μας επεσε στο 1 μυριο...δωσαμε φετος πανω απο 1 μυριο συμβολαιο?Luigi Vampa έγραψε:O James Rodrigues παίρνει 5.2Μ ετησίως εν τω μεταξυ
Το έστειλα σε ένα φιλαράκι που ξέρει γενικά πολλά και ξεκαρδίστηκε. Τώρα τι να πω.
-
ε το βραδυ βγαινει η φορτσα...αν οντως ειναι ενας απο τους στοχους θα βγει εκει...παντως συνεχιζω να θελω τον xeka
- Psuxo_logos
Ποιος Χαμες Ροντρίγκες ρε παλικαρια, μην τα πετάτε έτσι απότομα.
Έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε κρίσιμο ηλικιακο γκρουπ
Υ.Γ. Αντε, άλλες 6 μέρες να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας γιατί με αυτά που διαβάζουμε θα μας πέσουν και τα ολίγα μαλλιά που έχουν μείνει στην κεφαλή μας.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε κρίσιμο ηλικιακο γκρουπ

Υ.Γ. Αντε, άλλες 6 μέρες να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας γιατί με αυτά που διαβάζουμε θα μας πέσουν και τα ολίγα μαλλιά που έχουν μείνει στην κεφαλή μας.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- FreeWatcher
Και ποιος το λεει αυτό? Το μετροκολις? Μας έπρηξαν με τον κάργα και λυσαξαν τωρα με τον φερναντες! Μεταγραφές πανωραφάτες...DamoN έγραψε:Ας σοβαρευτούμε λίγο. Ποιον χαμες να πάρουμε εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε το 10αρι του Βόλου που του έχουμε δανείσει 40 παίκτες.
Να σας πω ρε μάγκες, είστε τόσο βέβαιοι ότι ο ΠΑΟΚ με την πολιτική ανανέωσης που ακολούθησε ως τώρα θα ΗΘΕΛΕ έναν παίκτη τύπου Χάμες;
Εγώ λέω ότι δεν είμαι καθόλου βεβαιος
Μακάρι να φέρουμε βέβαια επίπεδο και ποιότητα τέτοιου στυλ
Πάντως σίγουρα δεν είναι στους παίκτες που έλεγε χθες ο Κόλκας καθώς έλεγε ότι με το τέλος της εκπομπής θα μελετούσε αυτές τις περιπτώσεις. Τι να μελετήσεις από τον Χάμες που να μην είναι γνωστό;
Άρα αυτοί που εννοουσε χθες δεν είναι πρώτα ονόματα
Άρα αυτοί που εννοουσε χθες δεν είναι πρώτα ονόματα
Κάπου είχα διαβάσει ότι πριν τελειώσουν η μεταγραφές στην Ισπανία, έλεγε ότι ρίχνει το μισθό στην μέση για να παιξει στην Βαλένθια του Καβανι.Luigi Vampa έγραψε:O James Rodrigues παίρνει 5.2Μ ετησίως εν τω μεταξυ
Τώρα που είμαστε στα χασομέρια των μεταγραφών κ δεν έχει πολλές επιλογές, δεν θα ρίξει το κασέ στο 1Μ για να παιξει στον ΠΑΟΚ του Σαστρε ;;;
Αν μπορούσε να τον φέρει με το συμβόλαιο του Κούρτιτς πχ, όχι απλά θα ήθελε, αλλά θα στηνόταν και τριήμερο πανηγύρι.rainmaker έγραψε:Να σας πω ρε μάγκες, είστε τόσο βέβαιοι ότι ο ΠΑΟΚ με την πολιτική ανανέωσης που ακολούθησε ως τώρα θα ΗΘΕΛΕ έναν παίκτη τύπου Χάμες;
Δεν υπάρχει πιθανότητα να φέρεις τη ποιότητα που λείπει, φέρνοντας παίκτη κάτω των 30 ετών.
Είναι απίθανο να θέλει ένας τόσο ποιοτικός παίκτης να παίξει στην Ελλάδα στα 24-26 του.
Κανέναν δε θα φέρουμε γιατί ούτε η ΠΑΕ θέλει να πληρώσει αλλά ούτε και ο Μπότο θέλει να κάψει τους Κουαλιατά, Ροντρίγκο επειδή δεν τους θέλει ο προπονητής. Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου, θα αναγκαστεί να τους χρησιμοποιήσει κι αυτούς στις θέσεις για τις οποίες προορίζονταν εξαρχής.