Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Δηλαδη 15-20 μερες τωρα ανεβαζουμε τη προσφορα μας 10-10 ευρω για τον Ναρει? 

Mitsospaoki4 έγραψε:Το για το που προορίζεται θα το κρίνει ο Λου στην προετοιμασία.
Προσωπικά με Ναρει και Μπαλντε αν κλείσουν τις επόμενες μέρες θα είμαι υπερενθουσιασμενος
Ας κυνηγήσουν μετά μια δυνατή κίνηση στα στόπερ (δεν καιγόμαστε χρονικά ) και ίσως μια κίνηση ακόμα μεσοεπιθετικα
Αν γίνουν όλα αυτά νομίζω ότι μόλις δέσει η ομάδα θα δούμε μπαλαρα
Στα στόπερ πάντως αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις μόλις διαθέσιμους,συν τους όποιους μικρούς, Κουλιερακη κτλ.με τον Νασμπεργκ να έρχεται 1 Αυγούστου και αναγκαστικά να μένει εκτός λίστας (21 παίζουμε το πρώτο ευρωπαϊκό) η απόκτηση στόπερ, πρέπει να είναι προτεραιότητα.
Όχι απλά καιγόμαστε, παίρνει φωτιά ο κωλος μας.
joshua έγραψε:Δηλαδη 15-20 μερες τωρα ανεβαζουμε τη προσφορα μας 10-10 ευρω για τον Ναρει?
Δε νομίζω ότι θα δώσουμε τα λεφτά που γράφονται.
Προφανώς για 1 μυριο αυτοί, δεν καίγονται να τον παραχωρήσουν, πιθανόν γιατί πιέζει ο προπονητής τους για το αντίθετο.
Ελπίζω να υπάρχει εναλλακτική γιατί δεν θα μου έκανε εντύπωση αν χαλούσε η μεταγραφή.
Όπως και να έχει,υπάρχει χρόνος.
Παντως με βαση την μεχρι τώρα μεταγραφικη κινηση, ο Μποτο πρεπει απο Σεπτεμβρη να ξεσκονισει την ελληνικη αγορα και να βρει ο,τι καλυτερο κυκλοφορει ωστε τους παιχτες π φευγουν του χρονου (Κουρτιτς Καντουρι κλπ) να τους αντικαταστησουμε με ελληνες για να διορθωσουμε και το θεμα με τους γηγενεις και τις λιστες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλοφς σακουλεψου για τον Ναρει ρε φραγκοφονια, θελουμε εξτρεμ, τελειωνε
Gospi αυτό το θέμα μπορεί να το λύσει η σταδιακή προσαρμογή αθλητών από τη β ομάδα. πέρυσι ήταν οι λυρατζης & τσιγγάρας, φέτος ίσως είναι ο τσαούσης, ο κούτσιας και ένας εκ των τερματοφυλάκων, του χρόνου κάποιος ακόμα.
σταδιακά θα μπορείς να γεμίζεις την α ομάδα με αθλητές που έχουν ήδη κάποια χρόνια στους κύκλους της, διατηρούν τη νεανική ανάγκη για ανάδειξη αλλά και έχουν τα εχέγγυα να πετύχουν κάποιο ρόλο στην α ομάδα..
Ώς προς αυτή την κατεύθυνση, θα προτιμούσα ενα..παιδωμάζωμα αθλητών κοντά στα 17-18 έτη που θα μπορούν μετά απο 2-3 χρόνια να εκτελέσουν τον παραπάνω ρόλο..
σταδιακά θα μπορείς να γεμίζεις την α ομάδα με αθλητές που έχουν ήδη κάποια χρόνια στους κύκλους της, διατηρούν τη νεανική ανάγκη για ανάδειξη αλλά και έχουν τα εχέγγυα να πετύχουν κάποιο ρόλο στην α ομάδα..
Ώς προς αυτή την κατεύθυνση, θα προτιμούσα ενα..παιδωμάζωμα αθλητών κοντά στα 17-18 έτη που θα μπορούν μετά απο 2-3 χρόνια να εκτελέσουν τον παραπάνω ρόλο..
Θεωρω πιο συμαντικο τον αριστερο εξτρεμ γιατί δεξια εχεις Αντρίγια.
Όπως και Φορ με το που χαιρετησει ο Τσολακ γιατι €2.5εκ ανεβηκαν οι Σκοτσεζοι.
Όπως και Φορ με το που χαιρετησει ο Τσολακ γιατι €2.5εκ ανεβηκαν οι Σκοτσεζοι.
Δεν διαφωνω, αλλα δεν ειναι κακο να σκουπίσουμε και ο.τι αλλο καλο κυκλοφορει. Εξαλλου οι Τσιγγαρας Μιχαηλιδης κλπ μπορει να φερουν προτασαρες του χρονου και να δελεαστουμε να τους δωσουμε...
Θελουμε συνεχη τροφοδοτηση με ταλαντουχους ελληνες
- Mitsospaoki4
- Moderator
Διαβάζω στο sdna για τετ α τετ Μποτο - Τσολακ σήμερα
Μπορεί και να σημαίνει κάτι , μπορεί και όχι
Μπορεί και να σημαίνει κάτι , μπορεί και όχι
-
Πάντως παίκτες που ακούστηκαν για μας μένουν ελεύθεροι από 01/07 χωρίς ακόμη να έχουν κλείσει κάπου...
Μπαζούρ - Τζούρισιτς - Μπαλντέ.. Να δούμε πού τελικά θα κλείσουν...
Μπαζούρ - Τζούρισιτς - Μπαλντέ.. Να δούμε πού τελικά θα κλείσουν...
Η αλήθεια είναι ότι το όχι του Κρέσπο που μάλλον δεν το περίμεναν δημιούργησε μια επικίνδυνη κατάσταση στα στόπερ.
Όσο αξιόλογος και να είναι ο καργας κανείς δεν νιώθει σιγουριά αν κατέβουμε με αυτόν βασικό.
Το δε απευκταίο σενάριο να τραυματιστεί ο ισλανδός δεν θέλει κανείς να το σκέφτεται
Όσο αξιόλογος και να είναι ο καργας κανείς δεν νιώθει σιγουριά αν κατέβουμε με αυτόν βασικό.
Το δε απευκταίο σενάριο να τραυματιστεί ο ισλανδός δεν θέλει κανείς να το σκέφτεται
Αμυντικούς και αμυντικά χαφ βγάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο...το πρόβλημα είναι στους επιθετικούς και γενικά επιθετικογενείς παίκτες όπου υπάρχει μεγάλη ξηρασία...Gospi έγραψε:Δεν διαφωνω, αλλα δεν ειναι κακο να σκουπίσουμε και ο.τι αλλο καλο κυκλοφορει. Εξαλλου οι Τσιγγαρας Μιχαηλιδης κλπ μπορει να φερουν προτασαρες του χρονου και να δελεαστουμε να τους δωσουμε...
- Metagrafakias
Αξιοσημειωτο παντως φετος οτι εχουμε σχεδον ολες τις θεσεις ξενων διαθεσιμες και αμα πωληθει και ο Αουγκουστο θα ειναι ολες ανοικτες κατι που οπως φαινεται κατα εκει οδευει το σεναριο...
Μου κανει εντυπωση παντως που εχουμε τοσες κενες θεσεις και μεχρι τωρα καμια αγορα απο Βραζιλια μερια,μια αγορα που ο Μποτο την ξερει σαν την παλαμη του χεριου του...
Προσδοκω μεσα στον Ιουλιο κι οταν θα αρχισει προετοιμασια ο ΠΑΟΚ Β να σκανε 5-6 Βραζιλιανακια απο 18 μεχρι 22 χρονων επιλεγμενα ταλεντα απο Μποτο και να ενσωματονονται στη Β ομαδα με τα ματια στραμενα συνεχως πανω τους μηπως και ξεπεταχτει κανενας!!!
Μου κανει εντυπωση παντως που εχουμε τοσες κενες θεσεις και μεχρι τωρα καμια αγορα απο Βραζιλια μερια,μια αγορα που ο Μποτο την ξερει σαν την παλαμη του χεριου του...
Προσδοκω μεσα στον Ιουλιο κι οταν θα αρχισει προετοιμασια ο ΠΑΟΚ Β να σκανε 5-6 Βραζιλιανακια απο 18 μεχρι 22 χρονων επιλεγμενα ταλεντα απο Μποτο και να ενσωματονονται στη Β ομαδα με τα ματια στραμενα συνεχως πανω τους μηπως και ξεπεταχτει κανενας!!!
Τοτε μαλλον πρεπει να επανδρωσουμς τος δευτερες λυσεις της ομαδας τοσο σε πλαγια μπακ οσο και σε κεντρικα μπακ, αλλα και σε αμυντικους μεσους, αποκλειστικα με ελληνες. Επισης μπορουμε να βρουμε και εναν αξιοπρεπη τερματοφυλακα για δευτερο.Ettien26 έγραψε:Αμυντικούς και αμυντικά χαφ βγάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο...το πρόβλημα είναι στους επιθετικούς και γενικά επιθετικογενείς παίκτες όπου υπάρχει μεγάλη ξηρασία...Gospi έγραψε:Δεν διαφωνω, αλλα δεν ειναι κακο να σκουπίσουμε και ο.τι αλλο καλο κυκλοφορει. Εξαλλου οι Τσιγγαρας Μιχαηλιδης κλπ μπορει να φερουν προτασαρες του χρονου και να δελεαστουμε να τους δωσουμε...
Οποτε αμεσως αμεσως εχεις τουλαχιστον 5 παιχτες αν οχι 6.