Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Η Φερεντσβαρος αν δεν κάνω λάθος πέρασε απο τον ομιλο της Φιορεντίνα και Γάνδης αήττητη (3/3/0 νομίζω)
- Kabamaru11
Ωραια κληρωση,τα ζευγαρια Αγιαξ - Μποντο,Μπετις - Ντιναμο Ζαγκρεμπ και Ουνιον - Αιντραχτ,ειναι πολυ δυνατα,ολες καλες ομαδες,οποτε μπαμ μπαμ θα εχουμε -3 αξιολογους αντιπαλους για τους 16.
Θελω αναλυση Doomlord τι ακριβως μας συμφερει.
Θελω αναλυση Doomlord τι ακριβως μας συμφερει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Δευ 18 Δεκ 2023, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
2-4-0 με Φιορεντινα και Γκενκ, οχι Γανδη. Εφερε 2 φορες Χ με την Φιορεντινα μεσα εξω.kerk έγραψε:Η Φερεντσβαρος αν δεν κάνω λάθος πέρασε απο τον ομιλο της Φιορεντίνα και Γάνδης αήττητη (3/3/0 νομίζω)
Σαν back to the future η φαση, να ετοιμαζουμε το παλιο συνθημα που τους λέγαμε το 96-97.
«Εχετε στον κωλο ενα βαρος, Φερενσβαρος, Φερενσβαρος»
-
paokarakis
Από τα αθάνατα συνθήματα, δεν ξέρω ποιος το έβγαλε, νομίζω οι βάζελοι, αλλά το έλεγαν όλοι.Мир έγραψε:Σαν back to the future η φαση, να ετοιμαζουμε το παλιο συνθημα που τους λέγαμε το 96-97.
Για ποιον λόγο να μην θέλουμε να περάσει ο Γαύρος; Ίσα ίσα θα έλεγα όσο σκέφτομαι να το πετύχουμε Μάρτιο - Απρίλιο στα νοκ άουτ....
- ΑποστόληςΑ
Napoli4 έγραψε:Έπρεπε να παίζουμε τσου λου φέτος. Είναι χρονιά που μπορούσαμε να το πάρουμε με κακές Ρεάλ και Σίτυ. Όσο για την Μπάγερν, το 5-1 από την πελάτισσα μας δείχνει πως θα είχαμε πολύ εύκολο απόγευμα.
- ΑποστόληςΑ
+1paoki19 έγραψε:Για ποιον λόγο να μην θέλουμε να περάσει ο Γαύρος; Ίσα ίσα θα έλεγα όσο σκέφτομαι να το πετύχουμε Μάρτιο - Απρίλιο στα νοκ άουτ....
Τον πετυχαίνουμε στους 8 και πάμε κατ' ευθείαν στους 4, χωρίς πολλά - πολλά.
-
Luigi Vampa
Άρρωστη ματσαρα το Ατλετικο Χεταφε 3-3. Με 10 η αρμαδα του Τσολο από νωρίς κ με το σκορ 0-0. Προηγήθηκαν 1-0 κ 3-1, αλλά με 2 γκολ σε ένα 5 λεπτό κ κάνα δυο ευκαιρίες μετά απ τα γκολ η Χεταφε μπορεί να νιώθει κ στεναχωρημενη με την ισοπαλία. Μετά από 20 σερι νίκες στο Μετροπολιτανο γκελαρει η Ατλετικο
Οταν πεταμε βαθμους με μικρες ομαδες, δεν μπορουμε να εχουμε πολλες ελπιδες για Ευρωπη. Ευτυχως η Λα Παλμας παιζει στην Αθλετικ και η Μπετις με την Χιρονα, και ισως μεινουμε 8οι και στο -1 απο την 7η θεση...
- john4serres
Καλυτερα 1ος στη γειτονια παρα τελευταιος στην πολη λενε στο χωριο μου φιλτατεsn0ufel4 έγραψε:Μας κρέμασε ο Σαβιτς και έβγαλαν γλώσσα οι γειτονιές