Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Για να λέει και η Forza τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα (για τις μεταγραφές) άλλος ένας σχεδιασμός πάει στράφι
Αυτο ειναι μια λυση αλλα δυστυχως η ιστορια δειχνει οτι οι πιθανοτητες να φερουμε εμεις τετοιους παικτες ειναι μικρες...και για να λεμε και την αληθεια ουτε ειναι ευκολο να φερεις εξτρεμοφορ. Παιχτης με ταλεντο να παιξει και εξτρεμ&μεσοεπιθετικος και φορ σιγα μην ερθει ελλαδα.joshua έγραψε:Ξαναλέω πως αν χρειαζόμαστε η όχι επιθετικο θα το κρίνει το προφίλ των δυο μεσοεπιθετικών που περιμένουμε. Αν αυτοί έχουν έστω ως δευτερεύον ρόλο αυτό του επιθετικού είμαστε μια χαρά.
Υ.Γ Υπάρχει ένα tweet για κάποιον Matheus Vital αλλά δεν νομίζω πως είναι άξιο λόγου…
βρισκεις, απλα ειναι μη σου τυχει και πεσεις σε καυλιαρη. να, π.χ https://www.transfermarkt.com/cristo/pr ... ler/339707

De Preville Jibbie έχουμε καρτέλες?
Καλύπτει και τις δύο θέσεις αριστερά και φορ, άλλα πολλά λεφτά το 1,5Μ για τόσο τσαπατσουλη παίχτη.
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια βέβαια.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλύπτει και τις δύο θέσεις αριστερά και φορ, άλλα πολλά λεφτά το 1,5Μ για τόσο τσαπατσουλη παίχτη.
Ναι φιλε το προβλημα ειναι οτι ο Σβιντερσκι δε μπορει να παιξει το ρολο του Ολιβειρα, του κανονικου φορ δηλαδη. Αυτος ακριβως ηταν ο προβληματισμος μου. Καλα τα "3" φορ αλλα αν δεν μπορουν να παιξουν τον ρολο του πρωτου (σε λιγο χαμηλοτερο επιπεδο) τοτε δεν εχεις 3 αλλα 1 στην ουσια.Rexaris έγραψε:Φορ παίζει μόνο ένας στον ΠΑΟΚ. Λες και ένας να τραυματιστεί σου μένουν δύο για μια θέση. Απλά μας τραυματίστηκε ο καλύτερος από τους 3. Συμβαίνουν αυτά δυστυχώς. Να λες καλά που συνέβη σε ανοιχτή μεταγραφική περίοδο και με λεφτά στην τσέπη.CCCP έγραψε:Καλα χριστουγεννα ο Ολιβειρα τωρα. Μεταγραφη χειμωνα να τον λογιζετε.
Τι προβληματισμο ειχα εκφρασει πριν κανα μηνα? Οτι καλα ο Σβιτνερσκι σαν εναλλακτικη αλλων χαρακτηριστικων και σαν δευτερος φορ και καλα και ο Κουτσιας ως μικρος αλλα αμα τραυματιστει ο Ολιβειρα τι κανουμε? Ουτε στην αρχη του πρωταθληματος δεν προλαβαμε να φτασουμε. Ο Σβιντερσκι εχει δειξει επανηλλιμενα οτι δε μπορει να σταθει μονος του μπροστα. Ο Κουτσιας μικρος.
Τι κανεις λοιπον τωρα? Τρεχατε ποδαρακια μου τωρα.
Απλα τώρα μιλάω λίγο στον βροντο γιατι δεν ξερω το μέγεθος της ζημίας ας αφήσουμε τον γιατρο να μας πει σίγουρα απλα λόγω εμπειρίας λεω θέλει αρκετο χρόνο 3-6 μήνες . το 1,5 με 2 μήνες που γραφεί το παοκ24 μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο εκτός αν είναι μάγος ο γιατρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Παρ 13 Αύγ 2021, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ μεγάλη βαρύτητα δίνετε στους δημοσιογράφους, δεν ξέρουν τίποτα, ή μάλλον ξέρουν ότι θέλουν να ξέρουν.laska4 έγραψε:Για να λέει και η Forza τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα (για τις μεταγραφές) άλλος ένας σχεδιασμός πάει στράφι
απ ολα εχουμε, δεν ξερω διαθεση αν εχουμε για φορ. ας καταληξουν και θα τα βγαλω ολα να τα δειτεParolos έγραψε:De Preville Jibbie έχουμε καρτέλες?

TheCursed έγραψε:Για τζιοβινκγο που βλεπετε οτι εμεινε ελευθερος?
https://twitter.com/SaudiSkySport/statu ... 61988?s=20
- Σουριναμέζος
Προσωπικά δεν θα με χαλούσε καθόλου ο Γκάρι, ίσα ίσα έναν παίκτη τύπου Γκάρι θεωρώ ότι χρειαζόμαστε. Τώρα καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος είναι σπασμένος με τον Γκάρι για τον τρόπο που φέρθηκε όταν ήρθε η πρόταση από την Γαλατά. Βέβαια άμα δει κάποιος το σύνολο των αποδοχών του από το ποδόσφαιρο προ Γαλατά και μετά Γαλατά καταλαβαίνει την πρεμούρα του...rainmaker έγραψε:Α ο Γκάρι είναι δηλαδή λόγος να κράζουμε που ανακυκλώνονται οι ίδιοι και φέρνουμε γυρολόγους, αλλά ο ακπομ είναι η τέλεια λύση ε;
Παίδες σόρρυ αλλά έχετε μπλέξει μπουτια
Είναι όμως ο Γκάρι Ροντρίγκεζ ο εξτρέμ που ήταν στο στόχαστρο και ήταν αρνητικός ο Λουτσέσκου ή έιναι άλλος ποδοσφαιριστής?
Ρειν έκλεισε ο γκαρι; Πολύ τον υπερασπίζεσαιrainmaker έγραψε:Α ο Γκάρι είναι δηλαδή λόγος να κράζουμε που ανακυκλώνονται οι ίδιοι και φέρνουμε γυρολόγους, αλλά ο ακπομ είναι η τέλεια λύση ε;
Παίδες σόρρυ αλλά έχετε μπλέξει μπουτια

Ο δικός μ μ είπε και για γκαρι
Αυτο που ανεβαζετε σαν πηγη ενα twit στα αραβικα, τι φαση;
Δεν ξερουμε αραβικα οι ανθρωποι.

Κάνε copy paste και translate στο google, δεν θα πάθεις τίποτα…DimitrisS έγραψε:Αυτο που ανεβαζετε σαν πηγη ενα twit στα αραβικα, τι φαση;![]()
Αυτή είναι η μετάφραση:
Ειδικό για το Saudi Sky: Επισήμως, η σχέση του παίκτη Sebastian Giovinco με την Al Hilal έληξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eliask την Παρ 13 Αύγ 2021, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.