Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κανει ενσταση ΤΕΛΟΣ

Αυτο βεβαια δεν εμποδιζει την ξανθη να κανει

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟ ONETV
ΜΕ ΛΕΖΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ
αυτο ακριβως και τιποτα αλλο

ΑΜΕΣΑ......
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Από τη στιγμή που κορόιδευα τους γαύρους με το πρωτάθλημα βαλνερ θα ήμουν πολύ ντεμεκ αν ήθελα σήμερα να κάνω το ίδιο.
Τα σκουλήκια θα εξαφανιστούν γιατί αυτοί είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, γιατί όταν το μόνο που σ ενδιαφέρει είναι ο μεγάλος ΠΑΟΚ και δεν βλέπεις και δεν σε νοιάζει που ο παλέτας σε έκανε Γαύρος Β, αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις εκεί που ανοικεις.
Για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι το φως μέσα στα σκατα και το σκοτάδι που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία.
Το να εκμεταλλευτψ μια παρατυπία ή αμέλεια και να πάρω ( ακόμα και) νόμιμα 3 χαμένους βαθμούς στο χορτάρι είναι εναντίον αυτων που πρεσβεύω και πιστεύω.

Για μένα στόχος του μεγάλου ΠΑΟΚ είναι να δείξει τον δρόμο. Ακόμα και ένας να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο θα θεωρήσω εαυτό νικητή.

Από την άλλη δεν παραβλέπω ότι παίζονται εκατομμύρια, για αυτό εάν η διοίκηση επέλεγε τον αντίθετο δρόμο, μπορεί να μην μου άρεσε αλλά θα το καταλαβαινα

Υγ και φυσικά στα @ρχιδια μου τι θα πει ο κάθε λοβοτομημενος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 13 Ιαν 2020, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Το θέμα της ένστασης διχάζει τον λαό του ΠΑΟΚ.
Μισοί υπέρ της εκδίκησης - ένστασης, μισοί κατά.
Ο Γιώργης είπε ότι δεν θα κάνουμε ένσταση.
Εγώ αν και είμαι υπέρ της εκδίκησης, σέβομαι την απόφαση και την διαφορετική προσέγγιση.
Ελπίζω να μην το μετανιώσουμε...
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ο ΠΑΟΚ παντοτε ειναι με τη νομιμοτητα και αυτη πρεπει να εφαρμοζεται "εναντιον" ολων
να τους μηδενισουν κι ας μην παρουμε βαθμους, να τους μηδενισουν ομως
marley 4

tasso85 έγραψε:ο ΠΑΟΚ παντοτε ειναι με τη νομιμοτητα και αυτη πρεπει να εφαρμοζεται "εναντιον" ολων
να τους μηδενισουν κι ας μην παρουμε βαθμους, να τους μηδενισουν ομως

δεν υπαρχει αυτο
η θα παρεις 3 βαθμους η δεν θα παθουν κατι
δεν γινεται να μην παρεις και εσυ και αυτοι βαθμους

αμεσα ενσταση να τελειωνουμε με το παραρτημα...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εξάλλου πέρασαν οι 48 ώρες, γίνεται τώρα ένσταση;

Που δεν νομίζω να γίνει.
Και γω κατά είμαι.
marley 4

γινεται γιατι ηταν κατι που δεν γνωριζες

ειναι εγκλημα να το αφησουμε ετσι
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

john4serres έγραψε:Εξάλλου πέρασαν οι 48 ώρες, γίνεται τώρα ένσταση;

Που δεν νομίζω να γίνει.
Και γω κατά είμαι.
Αν θέλαμε, θα γινόταν.
Το καταστατικό της FIFA, υπερτερεί του ΚΑΠ.
Φυσικά και γίνεται και μετά από περισσότερο από 48 ώρες, σύμφωνα με τη FIFA.
Τον ελληνικό ΚΑΠ σε τέτοια θέματα, η FIFA τον γράφει στα παπάρια της.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Ε ε ενστασηηηηηηη

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Το βάζω κι εδώ
Descartes έγραψε: ...
"Μην τολμήσει/διανοηθεί η ΠΑΕ...." Και ποιός είσαι εσύ ρε καραγκιόζη που θα πεις πως θα πρέπει να κινηθεί μια νομική υπηρεσία που υπερασπίζεται τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ?
Να αγιάσει ο στόμας σου.

Αλλά έχουμε γίνει και ψυχασθενείς. Χάσαμε μια φορά μετά από 2 χρόνια και ζητάμε ενόχους. Κερδίζουμε και κράζουμε γιατι δεν παίξαμε διαστημικά.
Πέρυσι πηγαίναμε τρένο ασταμάτητο και αντί να πανηγυρίζουμε από αρχές Μαρτίου φυλαγόμαστε από παντού.
30,000 ψυχές περιπλανιόντουσαν σα μ@λ@κες στα στενά της Τούμπας 2 χρόνια πριν δύο(2) φορές, αλλά κλάινμάιν.

Μας αρέσει κατά βάθος.

Και στην τελική, ας τους σκίσει η Ξάνθη για το Κύπελλο (αλλά ξέχασα δε θα φανεί όμορφα, αποχρώσες ενδείξεις και πούτσες μπλε)

Προχθές βγήκε δικηγόρος λίκι και μας έκανε μάθημα νομιμότητας και πόσο αποπνικτική βρίσκει την ατμόσφαιρα της πόλης. Βουρ μέσα στο χώμα εκεί που ανήκεις να μην έχεις επαφή με ατμόσφαιρα.

Η συνείδησή μας, το DNA μας και καλά...

Αφού πάλι χαλίφη σε λένε.

Και θα μας φταίει ο Αμπέλ, ο Πέλκας, ο Βάνιας που δε θωράκισε την ομάδα, και δώσε σελίδες για την κακιά Αθήνα.

Στην τελική αν γίνοντα όλα παρασκηνιακά, σμπρώξε το για να ισοβαθμιστούν..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τους έχω γραμμένους στα παπάρια μου. Ας ασχοληθεί μαζί τους ο επίσημος νταβατζής τους. Έχω σαν ΠΑΟΚ πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Και, ασφαλώς, σε αυτά θα επικεντρωθούμε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

gika έγραψε:Εγώ επιμένω ότι το να κάνουμε ένσταση δεν είναι ανταπόδοση των χτυπημάτων τους, αλλά νομιμοποίηση των χρόνιων ανήθηκων συμπεριφορών τους.

Φωνάζουμε χρόνια ότι δεν είμαστε σαν κι αυτούς.

Και σήμερα δεν είναι η μέρα που θα γίνουμε σαν αυτούς.
Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι gika.

Φωναζουμε χρονια οτι δεν ειμαστε σαν κι αυτους. Γιατι τους κατηγορουμε αυτους ομως; Τους κατηγορησαμε ποτε για καποια νομιμη διεκδικηση τους? ΟΧΙ. Τους κατηγορουμε επειδη ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ, ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ λογους για να μας τιμωρουν ΔΗΘΕΝ νομιμα. Εμεις εδω δεν λεμε να κανουμε το ιδιο. Δεν λεμε να εφευρουμε καποια πουστια για να τους την φερουμε νομικα. Λεμε οτι θελουμε να παρουμε μια καποια μικρη εκδικηση απλα ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ νομος, οχι καποιος που εμεις εφευραμε στην πουστια για να τους τη φερουμε. Πως μπορειτε λοιπον να συγκρινετε και να λετε οτι ετσι γινομαστε σαν κι αυτους; Ποια ειναι η πουστια που θα κανουμε και θα γινουμε σαν κι αυτους.

Ξαναλεω, ουτε κι εγω θελω τους 3 βαθμους, τους εχασα δικαια, τελος. Αλλα θελω μια εστω μικρη εκδικηση για τις πουστιες τους και αυτη ειναι μια ευκαιρια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να την αφησουμε ντουκου.
XZZ

Δημοσίευση από XZZ »

Πολύ ανήθικο να θέλουμε να εφαρμοστούν οι νόμοι της ΦΙΦΑ. Απαπά είμαστε άθλιοι εμείς που ζητάμε να γίνει ένσταση.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Besuch 2 έγραψε: Απλά δεν θέλω στο τέλος να μου λένε (όχι τα λικια, ποιος τα μπιπ αυτα.....για άλλους φιλάθλους μιλάω) ότι "πήρες πρωτάθλημα επειδή είχες πάρει εκείνους τους 3 βαθμούς από το Χαριλάου....άρα χάρτινος κι εσύ"!
ουτε εγω το θελω αυτο, ομως αν δεν σου πουν για τους 3 βαθμους απο το Χαριλαου, θα σου πουν για τις Πρεσπες, τη Βολβη και τη Βεγοριτιδα. Θα σου πουν για την τρομοκρατια του πιστολερο χαλιφη. Θα σου πει το Κομιναρχιδο για τον Μαουρισιο. Εχεις σπασει τα ρεκορ ολων των εποχων και σε λενε για Πρεσπες και χαλιφηδες. Αν ειχαν μια σταλα μπεσα τα μουνοπανα, θα ημουν μαζι σου. Βασικα.. ακομα και τωρα μαζι σου ειμαι. Ουτε εγω θελω να με λενε χαρτινο για τους 3 βαθμους στο Χαριλαου. Αλλα ειμαι μ@λ@κ@ς κι εγω κι εσυ που σκεφτομαστε ετσι απεναντι σε αυτα τα @ρχιδια που ακομα κι αν κατεβει ο Ιησους Χριστος παρεα με τον Μωαμεθ και τον Βουδα να υπογραψουν την εγκυροτητα των αθλων μας, παλι χαρτινους και χαλιφηδες θα μας πουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”