Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θεωρίες είναι. Απλά ακούσαμε για μια πρόταση για τον Τζαλμα που ούτε καν έφτασε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αυτός που ποτέ δεν αποτελούσε κομμάτι του βασικού κορμού,από το ματς με Ξάνθη και μετά που γύρισε το κουμπί, είναι σε όλα τα ματς βασικός εκτός απ' αυτά που ήταν τραυματίας.skalon έγραψε:Τι βασικός και κορμός λέμε ρε παιδιά?
17 φορές βασικος σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος και
23 φορές βασικός (και 7 φορές αλλαγή από πάγκο) σε σύνολο 43 παιχνιδιών τη σεζόν.
Ο Μακ από την άλλη, είχε 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 22 στο σύνολο (και 14 φορές αλλαγή), ενώ
ο Λημνιός είχε 11 στο πρωτάθλημα και 20 στο σύνολο (και 11 φορές αλλαγή) και
ο Μπίσεσβαρ είχε 5 στο πρωτάθλημα και 14 σύνολο (και 18 φορές αλλαγή).
Επίσης, ειδικά στην αρχή της χρονιάς, παιχνίδια στα άκρα έκαναν και ο Πέλκας (μέχρι να τραυματιστεί ο Καντουρί) και ο Βιειρίνια (μέχρι να πάει πίσω στον αγώνα με την Ξάνθη).
Συγχωρέστε με, αλλά όλα αυτά τα νούμερα δείχνουν ότι ο Κάμπος ΔΕΝ ΗΤΑΝ αναντικατάστατος στα πλάνα του Λουτσέσκου.
Βλέποντας και τα νούμερα που έγραψαν όλοι οι ακραίοι φέτος, εγώ προσωπικά εκτιμώ ότι ο προπονητής μοίρασε σε όλους, προσπαθώντας να πάρει ότι περισσότερο μπορούσε.
Ο Κάμπος εκεί απλά ήταν ο καλύτερος (πιό πλήρης ίσως) από τους υπόλοιπους, αφού ο Μακ σε καμμία στιγμή δεν μας έδειξε τον παλιό του εαυτό, ο Λημνιός είναι πολύ μικρός και παρά των προσόντων που σαφώς έχει ήταν εμφανής η έλλειψη εμπειριών και ο Μπίσεσβαρ έχει σαφέστατο πρόβλημα στο ανασταλτικό παιχνίδι της ομάδας.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, δεν νομίζω ότι ενοχλεί κανέναν στον ΠΑΟΚ η αποκάμρυνση παίκτη 31-32 χρονών με 750.000 € συμβόλαιο. Όσο συμπαθής και αν μου είναι, όσο και αν τίμησε τη φανέλα της ομάδας εδώ και 2 χρόνια, ποτέ δεν αποτελούσε βασικό κομμάτι του κορμού του Λουτσέσκου.
Τώρα, αν κάποιος προτιμάει να παίζει με Κάνιας και Κρέσπο, αντί για Βέρνμπλουμ και Χατσερίδη, για να μη διαταραχθεί η "ισορροπία" της ομάδας, όλες οι γνώμες είναι δεκτές. Οι παίκτες πιθανότατα θα μείνουν στην ομάδα (τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο). Οπότε ο Λουτσέσκου θα έχει και αυτήν την επιλογή στα προκριματικά του CL.
Επίσης κάνεις δεν είπε ότι προτιμά να παίζει η ομάδα με κανιας αντί του Σουηδού, αλλά μαζεύονται πολλές οι αλλαγές και στο τέλος θα έχουμε μια ομάδα εντελώς καινούργια, γιατί αν φύγει και ο Μακ θα θέλεις δύο εξτρέμ 11αδατα + χατσε + πόντους + καμια πώληση πριγιοβιτς ή Πέλκα ...τσουπ να η καινούργια ομάδα
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο Σταφ θα έρθει ομως απο Γενάρη και μετά όπου θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος.Εως τότε με Βιερι και Γιαννουλη ειμαστε σούπερΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κατ εμε αν η αντικατάσταση του Μακ έρθει απο τους ενρικε και ουαρντα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Να πω την αμαρτία μου περισσότερο από την απόκτηση ενός εξτρέμ επιπέδου θα ήθελα τον Σταφυλιδη για ευνόητους λόγους...είπαμε όμως,ότι πει ο Λου.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ραιν, forum είναι συζήτηση κάνουμε, θεωρίες λέμε .. εμένα η θεωρία μου είναι ότι όταν με 2+ μυρια αγοράζεις παικτη επιπέδου ενρικε, για να φέρεις κάποιον που θα είναι αισθητή αναβάθμιση από τους ήδη υπαρχοντες θα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 4-5. Και όσο και να λέμε για απεριόριστο μπάτζετ δε νομίζω να δίνει κανείς τη δεδομένη στιγμή τέτοιο ποσό έτσι εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Κυρ 03 Ιουν 2018, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάλι, νομίζω ότι δεν γίνετε να φύγουν σε μια μεταγραφική περίοδο 2 από τα 4 εξτρεμ μας πέρσι , και ο Μακ και ο Τζαλμα....
Ιδαιτερα μετά την σημασία που απέδωσε ο Λου στην συνοχή της ομάδας.
Μην ψάχνετε πόσες ντριπλες έκανε και ποσά γκολ έβαλε. Με βάση τα σούπερ-επιθετικά μπακ μας , είναι απαραίτητος για την ισορροπία της ομάδας.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ενρίκε δεν έφυγε δανεικός λόγω των καρτών αλλά επειδή δεν ήταν τακτικά σωστός . Ο Ματος του τα είχε ρίξει κάποιες φορές ανοιχτά κι αυτό φαινόταν και στο γήπεδο...
Ο Ουαρντα κι ο Ενρικε είναι τα στοιχήματα της προετοιμασίας, όχι ο Τζαλμα.
Όλοι έχουν την τιμή τους βέβαια, αλλά θα θεωρήσω λάθος της διοίκησης να τον πουλήσει ΤΩΡΑ...
Ιδαιτερα μετά την σημασία που απέδωσε ο Λου στην συνοχή της ομάδας.
Μην ψάχνετε πόσες ντριπλες έκανε και ποσά γκολ έβαλε. Με βάση τα σούπερ-επιθετικά μπακ μας , είναι απαραίτητος για την ισορροπία της ομάδας.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ενρίκε δεν έφυγε δανεικός λόγω των καρτών αλλά επειδή δεν ήταν τακτικά σωστός . Ο Ματος του τα είχε ρίξει κάποιες φορές ανοιχτά κι αυτό φαινόταν και στο γήπεδο...
Ο Ουαρντα κι ο Ενρικε είναι τα στοιχήματα της προετοιμασίας, όχι ο Τζαλμα.
Όλοι έχουν την τιμή τους βέβαια, αλλά θα θεωρήσω λάθος της διοίκησης να τον πουλήσει ΤΩΡΑ...
Η ομαδα κανει πρωταθλητισμο εντος συνορων και θα συμμετασχει στην Ευρωπη δλδ 50+ παιχνιδια.
Αυτη τη στιγμη εχουμε 3 εξτρεμ καθαρα Ενρικε,Καμπος, και Λημνιο, που ο τελευταιος δεν μπορει να θεωρηθει σταθερα πρωταθλητισμου ακομα.
Με τους υπαρχοντες παικτες ηδη εχουμε ελλειψη, εκτος αν ειναι προτιμοτερο τα μπαλωματα με παικτες που δεν ειναι καθαρα εξτρεμ οπως Μπισε, Ουαρντα,Μυστα.
Οποτε περα απο τα γνωστα θετικα-αρνητικα του Καμπος, τι συζηταμε.Η ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον αλλο ενα καθαρο εξτρεμ.
Επισης ο Λουσεσκου δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι συμφωνος με πωληση Τζαλμα.
Αυτη τη στιγμη εχουμε 3 εξτρεμ καθαρα Ενρικε,Καμπος, και Λημνιο, που ο τελευταιος δεν μπορει να θεωρηθει σταθερα πρωταθλητισμου ακομα.
Με τους υπαρχοντες παικτες ηδη εχουμε ελλειψη, εκτος αν ειναι προτιμοτερο τα μπαλωματα με παικτες που δεν ειναι καθαρα εξτρεμ οπως Μπισε, Ουαρντα,Μυστα.
Οποτε περα απο τα γνωστα θετικα-αρνητικα του Καμπος, τι συζηταμε.Η ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον αλλο ενα καθαρο εξτρεμ.
Επισης ο Λουσεσκου δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι συμφωνος με πωληση Τζαλμα.
τόσες σελίδες διαβάζω για τζαλμα
τα θέλω του παίχτη δεν τα αναφέρει κανείς
ο τζαλμα είναι 31 και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο
στα 32 δε θα βρει καλό συμβόλαιο πουθενά και εμείς δε νομίζω να ανανεώσουμε
άρα αυτή τη στιγμή ψάχνεται και λογικό είναι να βρει ένα τριετές στα επίπεδα που πληρώνεται σήμερα και να κλείσει καριέρα
μερικές φορές πολλοί ξεχνάτε ότι το επάγγελμα ποδοσφαιριστής έχει νωρίς ημερομηνία λήξης και αυτοι πρέπει να ζήσουν μια ζωή ακόμα με αυτά τα λεφτά όποτε κάθε παίχτης κοιτάει το μέλλον του και καλά κάνει
αν έρθει ομάδα λοιπόν και του δώσει τριετές με ίδιες απολαβές μόνος του θα θέλει να φύγει και δε θα τον κατηγορήσω
αν κάποιος τα έγραψε σε καμία σελίδα που εχασα της τζαλμιαδας ζήτω συγγνώμη
τα θέλω του παίχτη δεν τα αναφέρει κανείς
ο τζαλμα είναι 31 και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο
στα 32 δε θα βρει καλό συμβόλαιο πουθενά και εμείς δε νομίζω να ανανεώσουμε
άρα αυτή τη στιγμή ψάχνεται και λογικό είναι να βρει ένα τριετές στα επίπεδα που πληρώνεται σήμερα και να κλείσει καριέρα
μερικές φορές πολλοί ξεχνάτε ότι το επάγγελμα ποδοσφαιριστής έχει νωρίς ημερομηνία λήξης και αυτοι πρέπει να ζήσουν μια ζωή ακόμα με αυτά τα λεφτά όποτε κάθε παίχτης κοιτάει το μέλλον του και καλά κάνει
αν έρθει ομάδα λοιπόν και του δώσει τριετές με ίδιες απολαβές μόνος του θα θέλει να φύγει και δε θα τον κατηγορήσω
αν κάποιος τα έγραψε σε καμία σελίδα που εχασα της τζαλμιαδας ζήτω συγγνώμη
Συμφωνώ απόλυτα despe!desperando έγραψε:Αυτός που ποτέ δεν αποτελούσε κομμάτι του βασικού κορμού,από το ματς με Ξάνθη και μετά που γύρισε το κουμπί, είναι σε όλα τα ματς βασικός εκτός απ' αυτά που ήταν τραυματίας.skalon έγραψε:Τι βασικός και κορμός λέμε ρε παιδιά?
17 φορές βασικος σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος και
23 φορές βασικός (και 7 φορές αλλαγή από πάγκο) σε σύνολο 43 παιχνιδιών τη σεζόν.
Ο Μακ από την άλλη, είχε 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 22 στο σύνολο (και 14 φορές αλλαγή), ενώ
ο Λημνιός είχε 11 στο πρωτάθλημα και 20 στο σύνολο (και 11 φορές αλλαγή) και
ο Μπίσεσβαρ είχε 5 στο πρωτάθλημα και 14 σύνολο (και 18 φορές αλλαγή).
Επίσης, ειδικά στην αρχή της χρονιάς, παιχνίδια στα άκρα έκαναν και ο Πέλκας (μέχρι να τραυματιστεί ο Καντουρί) και ο Βιειρίνια (μέχρι να πάει πίσω στον αγώνα με την Ξάνθη).
Συγχωρέστε με, αλλά όλα αυτά τα νούμερα δείχνουν ότι ο Κάμπος ΔΕΝ ΗΤΑΝ αναντικατάστατος στα πλάνα του Λουτσέσκου.
Βλέποντας και τα νούμερα που έγραψαν όλοι οι ακραίοι φέτος, εγώ προσωπικά εκτιμώ ότι ο προπονητής μοίρασε σε όλους, προσπαθώντας να πάρει ότι περισσότερο μπορούσε.
Ο Κάμπος εκεί απλά ήταν ο καλύτερος (πιό πλήρης ίσως) από τους υπόλοιπους, αφού ο Μακ σε καμμία στιγμή δεν μας έδειξε τον παλιό του εαυτό, ο Λημνιός είναι πολύ μικρός και παρά των προσόντων που σαφώς έχει ήταν εμφανής η έλλειψη εμπειριών και ο Μπίσεσβαρ έχει σαφέστατο πρόβλημα στο ανασταλτικό παιχνίδι της ομάδας.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, δεν νομίζω ότι ενοχλεί κανέναν στον ΠΑΟΚ η αποκάμρυνση παίκτη 31-32 χρονών με 750.000 € συμβόλαιο. Όσο συμπαθής και αν μου είναι, όσο και αν τίμησε τη φανέλα της ομάδας εδώ και 2 χρόνια, ποτέ δεν αποτελούσε βασικό κομμάτι του κορμού του Λουτσέσκου.
Τώρα, αν κάποιος προτιμάει να παίζει με Κάνιας και Κρέσπο, αντί για Βέρνμπλουμ και Χατσερίδη, για να μη διαταραχθεί η "ισορροπία" της ομάδας, όλες οι γνώμες είναι δεκτές. Οι παίκτες πιθανότατα θα μείνουν στην ομάδα (τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο). Οπότε ο Λουτσέσκου θα έχει και αυτήν την επιλογή στα προκριματικά του CL.
Επίσης κάνεις δεν είπε ότι προτιμά να παίζει η ομάδα με κανιας αντί του Σουηδού, αλλά μαζεύονται πολλές οι αλλαγές και στο τέλος θα έχουμε μια ομάδα εντελώς καινούργια, γιατί αν φύγει και ο Μακ θα θέλεις δύο εξτρέμ 11αδατα + χατσε + πόντους + καμια πώληση πριγιοβιτς ή Πέλκα ...τσουπ να η καινούργια ομάδα
Δεν χρειαζόμαστε τόσες αλλαγές εν όψει Αγιαξ ή Βασιλείας!
-
Dimg4
Μα ειναι γκαφατζης ο Κρεσπο αποδεδειγμενα. Που ειναι ο μηδενισμος?Cantona4 έγραψε:Ωραίο..Ας εκμηδενίσουμε την ομάδα που πήρε ντάμπλ.. Ο γκαφατζής Κρέσπο και ο Κάμπος που πληρώνεται για να κάνει σκριν στον Μάτος. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα αλλά δε χρειάζονται αυτές οι υπερβολές.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Όλοι μας θέλουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας όμως υπάρχουν κάποιοι παράγοντες όπως το ffp και το μοίρασμα ρόλων στην ομάδα που αναγκαστικά μας κρατάει προσγειωμένους και συμβιβασμένους με την πραγματικότητα.Κι εγώ θα ήθελα πεντάδα στοπερ βαρελα-χατς-παπ-χατζη-κρεσπο αλλα ποιος θα πρώτο παίξει;η στα ακραία μπακ ματος-βιειρινια-σταφ-γιαννουλη.Στους μεσους Μαου-Νατκχο-βερνμπλουμ-Ρεγιες.Στους μεσοεπιθετικους πελκα-Μπις-Καντουρι-Ουαρντα-Τζοναθαν Μπαμπα-Αμιν ΓιουνεςΣαμπειρο και στα φορ Πριγιο και Φερρειρα.Ομαδάρα έτσι;αέρα περνάς ομίλους και παίρνεις νταμπλ στο χαβαλέ.Για πολλούς και διάφορους λογους όμως ανέφικτη.Και μιλάμε για παίκτες πλην Σταφ και Παπ ελεύθερους
Φέτος έκανε κάποια εύκολα λάθη, αλλά όχι και με συχνότητα μεγάλη. Μη βιάζεστε όμως. Να δούμε και τους καινούργιους επί τω έργω. Είναι γνωστό συνήθειο να αφορίζουμε τους παλιούς και να κάνουμε τεμενάδες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει και δεν έχουν φθαρεί ακόμη.Dimg4 έγραψε:Μα ειναι γκαφατζης ο Κρεσπο αποδεδειγμενα. Που ειναι ο μηδενισμος?Cantona4 έγραψε:Ωραίο..Ας εκμηδενίσουμε την ομάδα που πήρε ντάμπλ.. Ο γκαφατζής Κρέσπο και ο Κάμπος που πληρώνεται για να κάνει σκριν στον Μάτος. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα αλλά δε χρειάζονται αυτές οι υπερβολές.
Ενρίκε αναπληρωματικος και εφόσον καθεται ησυχα κ κουβεντουλα με Λημνιό στον παγκο, αν μανουριάζει θα δοθεί δανεικος πάλι, ουαρντα τρομερα προσόντα αλλά νομίζω δεν αλλάζουν γνώμη στον ΠΑΟΚ, με 2-3 μυρια μαλλον θα του βαλουμε και κορδέλα. Επίσης δεν πολυ πιστευω αυτά με την ρητρα για Πριγιο, γυρω στα 5 μυρια θα γινει παρτυ στην Μικρας Ασιας. Δεν αξιζει 10 μυρια και είναι η καλυτερη στιγμη λογω της χρονιάς που έκανε κ του μουντιαλ να πωληθει, αν δεν γινει θα ειναι αποτυχία και το ξερουν καλα στον ΠΑΟΚ. Απο εκει κ πέρα το χειριζονται σωστα για να ανεβασουν την τιμη, από την πωληση Πριγιο θα φανεί και αν μπαίνουμε σιγα σιγα στα σοβαρά ευρωπαικα κλαμπ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σωστό είναι αυτό που λέει ο Τσε. Είναι μια σημαντική παράμετρος που την ξεχάσαμε.
-
ArChAnGeLonfire4