ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Το μειον δύο την επόμενη χρονιά δεν καταργήθηκε;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ αυτό νόμιζα. Αν είναι αυτή η απόφαση, θα μιλάμε για το σκάνδαλο του αιώνα.
Μπούζος τσουτσέκι του Θωμαϊδη, ο ένας εξασφαλίζει στον άλλο προβολή.
Που δουλεύουν και οι δυο είπαμε?... Σωστά.
Που εμφανίζονται κάθε βδομάδα και οι δυο είπαμε?.... Σωστά.
Μπορεί και να ισχύει η πληροφορία.
Στα αρχίδια μας, λέω εγώ.
Το θέμα για φέτος έχει τελειώσει μην ελπίζετε τίποτα. Και καλύτερα για μένα, για να τελειώσει η καραμέλα περί στημένου πρωταθλήματος και εύνοιας...
5 χρόνια στον Ιβάν; Πέντε χρόνια τι; Εκτός αγωνιστικών χώρων;
ΠΑΟΚτσάκια μου, σταματήστε να είστε βόδια και να κρατάτε τα νεύρα σας μόνο για πέντε μέρες.
Εκλογές έρχονται, δείξτε οτι δεν είστε ηλίθιοι.
Αλλιώς μη ζητάτε τίποτα.
Μακριά από πρεζέμπορες.
Μακριά από ψεύτες.
Μακριά από στημένους.
Δε με νοιάζει τι θα ψηφίσετε.
Με νοιάζει τι ΔΕΝ θα ψηφίσετε. Γιατί μας επηρεάζει όλους.
Που δουλεύουν και οι δυο είπαμε?... Σωστά.
Που εμφανίζονται κάθε βδομάδα και οι δυο είπαμε?.... Σωστά.
Μπορεί και να ισχύει η πληροφορία.
Το θέμα για φέτος έχει τελειώσει μην ελπίζετε τίποτα. Και καλύτερα για μένα, για να τελειώσει η καραμέλα περί στημένου πρωταθλήματος και εύνοιας...
5 χρόνια στον Ιβάν; Πέντε χρόνια τι; Εκτός αγωνιστικών χώρων;
ΠΑΟΚτσάκια μου, σταματήστε να είστε βόδια και να κρατάτε τα νεύρα σας μόνο για πέντε μέρες.
Εκλογές έρχονται, δείξτε οτι δεν είστε ηλίθιοι.
Αλλιώς μη ζητάτε τίποτα.
Μακριά από πρεζέμπορες.
Μακριά από ψεύτες.
Μακριά από στημένους.
Δε με νοιάζει τι θα ψηφίσετε.
Με νοιάζει τι ΔΕΝ θα ψηφίσετε. Γιατί μας επηρεάζει όλους.
- navigator11
Σιγά το ... σκάνδαλο. Θα έχει "απονεμηθεί" το δίκιο. Και ναααα ξανά μανά τα κοράκια να κρώζουν παντού σε βάρος μας! Οπλιστείτε με υπομονή.Mīngus έγραψε:Κι εγώ αυτό νόμιζα. Αν είναι αυτή η απόφαση, θα μιλάμε για το σκάνδαλο του αιώνα.
Εν τω μεταξύ 5 χρόνια είναι το max της ποινής για εισβολή. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν δικάζουν με στοιχεία και γεγονότα, αλλά με βάση την κοινή γνώμη και τα media. Αυτή είναι η ελλαδίτσα.
Κάπου πήρε το μάτι μου για Παρασκευή, ίσως κάνω λάθος.Maniaq@Deepwood έγραψε:το απόγευμα θα βγει η απόφαση ,λες να έχει όρεξη να εκτεθεί?giapas έγραψε:Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει ο συγκεκριμένος μια πιθανή απόφαση.
Φανερά βγάζει ένα σενάριο για να δημιουργήσει ντόρο και συζητήσεις επί συζητήσεων.
όχι πως τον γουστάρω ,ένα κλικ πάνω από Μήνο είναι ,αυτά του τα είπε ο σαγώνιας
μακάρι να έχεις δίκιο
Eιδαμε τον Κουλη με κασκολ του θρηνου, Βασιλειαδη να λεει ευθαρσως υποστηριζει τον θρηνο, μπας κ ο Κοντονης ειναι τιποτα συνδεσμιτης ΑΕΚ?
- navigator11
Εδώ ρε μαν εγκαλείται ο σκουτεράκιας, επειδή δέχθηκε, λέει, δυσμενή κριτική από κάποια ... μέσα! Αν επιχειρήσει κάποιος να διανοηθεί τι παρακολουθούμε, άνετα τρελαίνεται!Mīngus έγραψε:Εν τω μεταξύ 5 χρόνια είναι το max της ποινής για εισβολή. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν δικάζουν με στοιχεία και γεγονότα, αλλά με βάση την κοινή γνώμη και τα media. Αυτή είναι η ελλαδίτσα.
Και η σκουληκαρίκη δέχθηκε "πυρά" από κάποια μέσα αλλά ουδείς ασχολήθηκε μαζί της. Τι να λέμε τώρα ...
Ο Θωμαϊδης το μετέφερε και καλά ως εκτίμηση. Είναι δεδομένο ότι πήρε την πληροφορία απ' ευθείας από τη φωλιά της μπόχας. Τέτοια τιμωρία δεν έχει ξαναϋπάρξει στα χρονικά.
- Παλαιολόγος
μειον 2 η επομενη και μεiον 5 τωρα;! 5 χρονια στον ιβαν
ρε παιδια να την κανουμε αν ενοχλουμε!
ελεος
ρε παιδια να την κανουμε αν ενοχλουμε!

Ας βγάλει η ΠΑΕ το βίντεο των αποδυτηρίων στη φόρα και ας ζητήσει από το γαυρουπουργο απάντηση στις 25 ερωτήσεις του συμφορουμιτη. Grexit μέχρι να λιώσουν οι πάγοι.
Και ταυτόχρονα οι ίδιοι άνθρωποι που μας κουνάνε το δάχτυλο, πάνε να αλλάξουν τον κανονισμό για να μην πέσει ο βάζελος, που χρωστάει και στις πέτρες.
Κάπου εδώ είναι η στιγμή που εκρήγνυμαι απ την αγανάκτηση με αυτά που διαβάζω "βαθυξύλινε μανιακέ"...Maniaq@Deepwood έγραψε:το απόγευμα θα βγει η απόφαση ,λες να έχει όρεξη να εκτεθεί?giapas έγραψε:Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει ο συγκεκριμένος μια πιθανή απόφαση.
Φανερά βγάζει ένα σενάριο για να δημιουργήσει ντόρο και συζητήσεις επί συζητήσεων.
όχι πως τον γουστάρω ,ένα κλικ πάνω από Μίνο είναι ,αυτά του τα είπε ο σαγώνιας
μακάρι να έχεις δίκιο

-
-
-
-
-
-
Ένα κλικ πάνω απ τον Γιώργαρο αυτό το τσουτσέκι του ευρωβολευτή?

Ε όχι κι έτσι ρε αδερφέ...Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν πια, Ε Λ Ε Ο Σ!!!!
Άμα δεν το ρίξουμε και λίγο στην τρέλα θα πρέπει να πηδήξουμε απ το μπαλκόνι...

Ποια καραμελα να τελειωσει?Εισαι ηδη 'ευνοημενος' που πηρες πισω τους 3 κλεμενους βαθμους με γαυρο,που βγηκε η αποφαση στις 1 το βραδυ και ειχες τυπωμενα εισιτηρια.rainmaker έγραψε:Το θέμα για φέτος έχει τελειώσει μην ελπίζετε τίποτα. Και καλύτερα για μένα, για να τελειώσει η καραμέλα περί στημένου πρωταθλήματος και εύνοιας...
Τωρα και -10 να ανακοινωσουν,παλι ευνοημενος θα εισαι γιατι δεν υποβιβαστηκες.
ΣΤΑΧΤΕΣ,μόνο απο τετοια καταλαβαινουν.
Οτι μιλάμε για λοβοτομημένους και στημένους είναι γνωστό.
Δεν πρόκειται να μάθουμε κάτι καινούριο.
Οπότε οτι κι αν γίνει πάλι ευνοημένους θα μας βγάλουν. Πρόκειται για μια συζήτηση περί "ζούγκλας" και "επεισοδίων" τη στιγμή που δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Σε κάθε περίπτωση δε θα μπορούν να βγαίνουν... βουλευτές (το είδαμε κι αυτό) να λένε οτι στήθηκε πρωτάθλημα υπέρ ημών.
Δεν πρόκειται να μάθουμε κάτι καινούριο.
Οπότε οτι κι αν γίνει πάλι ευνοημένους θα μας βγάλουν. Πρόκειται για μια συζήτηση περί "ζούγκλας" και "επεισοδίων" τη στιγμή που δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Σε κάθε περίπτωση δε θα μπορούν να βγαίνουν... βουλευτές (το είδαμε κι αυτό) να λένε οτι στήθηκε πρωτάθλημα υπέρ ημών.