7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
dimitris88

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από dimitris88 »

eorptol1 έγραψε:
Wonderland έγραψε:Ηταν μια αντιδραση της στιγμης. Τον εδωσε σφαλιαρα και ενστικτωδος ο Ομαρ τον κουτουλησε στο στηθος. Και οι δυο επρεπε να φανε κοκκινη. Εκανε χαζομαρα ο Ομαρ αλλα εκεινη την ωρα με τους σφυγμους στα κόκκινα την πατησε και κρεμασε την ομαδα. Συμβαινουν κι αυτα.
Ακριβώς μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα ,εδώ δημοσιογράφος τον έκραζε χθες και δεν θέλω να περνώ γαβρικα πέναλτι,και δεν ήξερε ότι ματς σε εξέλιξη η σφαλιάρα και το αρπαγμα φανέλας , είναι πέναλτι ,δεν θα το κάνουμε και Χαντ μπωλ έτσι είπε.....και είναι δημοσιογράφος σοβαρός του ΠΑΟΚ.......
ήταν εορτάζων χθες ο δημοσιογράφος εάν λέμε για τον ίδιο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το αντιληφθήκαμε αρχικά το σκαμπίλι. Δεν ξέρω τι κάνει η πουστρονόβα αλλά δεν μας το έδειξαν αμέσως με τη σωστή κάμερα για να φανεί αντίθετα φάνηκε η κεφαλιά-απώθηση του Ομάρ. Εδώ που τα λέμε εάν η συγκεκριμένη απώθηση γινόταν με το χέρι θα ήταν απλή κίτρινη, δεν ήταν βίαιη απώθηση, δεν έγινε με δύναμη. Άλλο θέμα που έδωσε δικαίωμα ο Ομάρ. Θέλω να πω ότι επειδή δεν το πήραμε χαμπάρι το σκαμπίλι, δεν το είδε ούτε ο δημοσιογράφος οπότε νόμιζε ότι ο ακροατής που του το επισήμανε του έλεγε πράγματα που δεν έγιναν και είχε τα νεύρα του γενικά. Όσο για την αντίδραση του Καντουρί αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εδώ ο Ζιντάν σε τελικό παγκοσμίου το έκανε. Και ο Γκαρσία που τον παραδεχόμαστε, έτσι ήταν σαν παίκτης, ο Καντουρί τουλάχιστον δεν έχει δείξει ότι είναι έτσι συνέχεια. Είναι σε κακό φεγγάρι, θα κάτσει λίγο έξω θα συνέλθει.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Καντουρι, όπως και κανέναν άλλο παίκτη αλλά νομίζω πως ο καθένας με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο αποπνέει κάποια πράγματα. Αυτό λοιπόν που νομίζω πως αποπνέει ο Καντουρι είναι, ότι είναι ένας τύπος με προσωπικότητα, που σέβεται το φερπλει. Ένας τέτοιος τύπος δεν θα μπορούσε να γελοιοποειται κατρακυλώντας στο γρασίδι μετά την σφαλιάρα που έφαγε. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει, ήταν αυτό που έκανε. Ανόητο, βλακώδες, αλλά αντρίκιο
ΥΓ Με όλο το σεβασμό προς τις γυναίκες του φορουμ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αληθεια η σφαλιαρα εκτος φασης δεν ειναι κοκκινη? Τι ειδε ο αλλος στο βαρ?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειμαστε οι οπαδοι μιας ομαδας που οι παικτες αντιδρανε με κουτουλιες αλλα η παε γυρναει μαγουλο σε καθε σφαλιαρα εξωαγωνιστικη
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

:shock: :evil: :twisted: :roll: :mrgreen: :geek: :ugeek: :pano: :redcard: :
:nairepaok: Να ουμε κιασπουμε ναι βεβαια ναι να ουμεεε.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Εισαι Μ@λ@κ@ς.Για το κουτουλιδι.Κοροιδο,για πολλοστη φορα απο τοτε που βλεπω ΠΑΟΚ."ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ".

Στο Χαριλαου εγω θα παιξω...Αντρα....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ε βεβαια, αφου ο Γιωργης ειπε ειναι πρωτα αντρας και μετα ποδοσφαιριστης. Ας τον παρει για γαμπρο αφου ειναι τοσο αντρας, ας μπει να παιξει αυτος τωρα χαφ
paok düsseldorf

Dimg4 έγραψε:Ε βεβαια, αφου ο Γιωργης ειπε ειναι πρωτα αντρας και μετα ποδοσφαιριστης. Ας τον παρει για γαμπρο αφου ειναι τοσο αντρας, ας μπει να παιξει αυτος τωρα χαφ
EΞΑΡΙ η ΟΚΤΑΡΙ;
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ορισμένοι παθιάζεστε να κάνετε την τρίχα τριχιά.
Αφήστε ρε την ομάδα να ηρεμήσει.
...την μουρμούρα μου μέσα....

Το ένα σας ξινίζει, το άλλο σας βρωμάει.

Στα λήκια θα πάμε με Τσιγγάρα, Αουγκούστο και Σβαμπ. Και αν χρειαστεί θα μπει ο Εσίτι και θα δαγκώνει κόσμο.
Όποιος θεωρεί πως ο Καντούρης είναι αναντικατάστατος, να κάνει υπομονή έως την Κυριακή.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μα δε λεμε το αντιθετο,παμε να τους ξεμουνι@σουμε,και ας παιζω εγω μεσα.

Παρολαυτα του Καντουρι,μαλακια...Σα πραξη μιλαμε,οχι για σκορ κλπ..διαφωνεις??
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Σαν πράξη, εγώ ακόμη και τώρα, όταν βλέπω την μπουνιά του Πάμπλο στον γαύρο, και το κλωτσομπουνίδι στον βάζελο, το χαίρομαι.
paok düsseldorf

kayde έγραψε:Μα δε λεμε το αντιθετο,παμε να τους ξεμουνι@σουμε,και ας παιζω εγω μεσα.

Παρολαυτα του Καντουρι,μαλακια...Σα πραξη μιλαμε,οχι για σκορ κλπ..διαφωνεις??
paok düsseldorf έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Obdulio έγραψε:Δεν υπάρχει πέναλτι και η κόκκινη είναι σωστή. Καλά έκανε όμως ο Ομάρ. Οποιος βέβαια θέλει να δέχεται αδιαμαρτυρητα χαστούκια είναι ελεύθερος να το κάνει στην ιδιωτική του ζωή.
Φυσικά έπρεπε να φάει κόκκινη και ο Σουαρεθ.
Για ποδοσφαιριστη τον πληρωνουμε οχι για μποξερ. Ο Γκαρσια οταν αντιδρουσε ηταν γιατι ειχε δεχτει αλλα 15 επικινδυνα χτυπηματα. Ο Καντουρι μας κρεμασε και σε 2ο ματς, αντε παγκο να στανιαρει.
Στην ιδιωτικη του ζωη που δεν τον πληρωνει ο Σαββιδης, μπορει να ριχνει κουτουλιες στα fanboys του, μπορει να γουσταρουν κιολας
ΣΩΣΤΟΣ.
:idea:
Αθελα του εκανε καλο στην ομαδα.Με 10 παικτες παιξαμε καλυτερα,και το σημαντικοτερο χωρις αυτον ειναι σχεδον σιγουρο το διπλο την κυριακη μεσα στον παπαναστασιακο. :D
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

kataramenos5 έγραψε:Αληθεια η σφαλιαρα εκτος φασης δεν ειναι κοκκινη? Τι ειδε ο αλλος στο βαρ?
Κόκκινη και πέναλτι μιας και ήταν εντός περιοχής!
kayde

Δημοσίευση από kayde »

gpap έγραψε:Σαν πράξη, εγώ ακόμη και τώρα, όταν βλέπω την μπουνιά του Πάμπλο στον γαύρο, και το κλωτσομπουνίδι στον βάζελο, το χαίρομαι.
Και εγω οταν ημουνα 30 τοτε και μπαινωεβγαινα στα τμηματα γιατι ΠΑΟΚ,ετσι αισθανομουν.Τωρα με νοιαζει πιο πολυ η ομαδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpap έγραψε:ορισμένοι παθιάζεστε να κάνετε την τρίχα τριχιά.
Αφήστε ρε την ομάδα να ηρεμήσει.
...την μουρμούρα μου μέσα....

Το ένα σας ξινίζει, το άλλο σας βρωμάει.

Στα λήκια θα πάμε με Τσιγγάρα, Αουγκούστο και Σβαμπ. Και αν χρειαστεί θα μπει ο Εσίτι και θα δαγκώνει κόσμο.
Όποιος θεωρεί πως ο Καντούρης είναι αναντικατάστατος, να κάνει υπομονή έως την Κυριακή.
καλα αν νομιζεις οτι θεωρω τον καντουρι αναντικαταστατο, δε με παρακολουθεις :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”