Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
BIacky

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από BIacky »

sourmenetes έγραψε:
BIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....
Μη λετε οτι να ναι ρε.....
Οτι να ναι;μια φορά σωστο προγραμματισμό....ακουμε τα πάντα εκτός απο 6αρι ειπαμε προπονητες δεν είμαστε αλλά και στραβοι δεν είμαστε....αν εννοείς ότι να ναι την υπερβολή μου οκ δεκτον...αλλά επειδή βλέπω οτι 6αρι μαλλον δεν έχω ξενερωσει άγρια....
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αποκτήσουμε ανασταλτικό μέσο και δημιουργικό χαφ. Και στόπερ θέλουμε, όπως και επιθετικό, αλλά χωρίς τα δύο (ποιοτικότατα) χαφ που ανέφερα, θα μας κλαίν' οι ρέγγες..!
Προσοχή όμως! Αυτά τα χαφ τα θέλουμε για 4-4-2. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κριθεί ο Στανόγεβιτς. Αλλιώς, ας μην το έπαιρναν. Αν δεν τον ενισχύσουν, δεν θα φταίει καθόλου αυτός, αλλά ΜΟΝΟ ο Ιβάν! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..!!!
Σιγά τον Μουρινιο που πρέπει να αλλάξουμε όλη την ομάδα επειδή αυτού του τη σβούριξε να παίξει ένα σύστημα που έπαιζαν τα Αγγλακια το '80.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αποκτήσουμε ανασταλτικό μέσο και δημιουργικό χαφ. Και στόπερ θέλουμε, όπως και επιθετικό, αλλά χωρίς τα δύο (ποιοτικότατα) χαφ που ανέφερα, θα μας κλαίν' οι ρέγγες..!
Προσοχή όμως! Αυτά τα χαφ τα θέλουμε για 4-4-2. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κριθεί ο Στανόγεβιτς. Αλλιώς, ας μην το έπαιρναν. Αν δεν τον ενισχύσουν, δεν θα φταίει καθόλου αυτός, αλλά ΜΟΝΟ ο Ιβάν! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..!!!
Ντεφορμέ είσαι

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ο Τζόναθαν Καφού, που απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπορντό και μάλιστα ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (9/8).
Το κόστος της μεταγραφής του έφτασε τα 7.500.000€ γεγονός που δείχνει πόσο δύσκολη υπόθεση ήταν για τον "δικέφαλο του βορρά".

Ο ΠΑΟΚ θυμίζουμε πως είναι κοντά στον Ελ Καντουρί που "ανήκει" στην Έμπολι.

ακυρο.....ωρε ποσο βλακες στο κοντρα.αυτος ειναι ο καφου της λουντογκορετς!αθωο λαθος ή σκοπιμο αραγε;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 09 Αύγ 2017, 22:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

zepos4 έγραψε:
BIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....
Σε ποια θύρα; Το θέλω εγώ. Τον νευρολόγο δεν μπορώ να σου τον πληρώσω :mrgreen:
Συγγενής μου ανανέωσε στην 5 αλλά του προέκυψε κατι προσωπικό και μου το έδωσε πιο φθηνα.Οσον για νευρολογο κατι θα γίνει :)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Καλά παλτό δεν τον λέγαμε εδώ; πήγε Μπορντό;

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αλλον καφου θελαμε αλλα τος ο γκασμαδες ξ πουλημένοι ειναι
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Κάποιος λέει ότι έρχεται πάντως στην Ελλάδα...

Μήνυμα με νόημα έστειλε ο Κάρλος Σαμπράνο μέσω των Social Media, αφού ο Περουβιανός αμυντικός ανέφερε ότι σύντομα έρχεται Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Johnny-Patra

Δημοσίευση από Johnny-Patra »

Καρλος Σαμπρανο κυριοι....
Εγραψε ο Τοσκιτσης στο fb
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός είχε γράψει ότι κλείσαμε τον Καφού.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο κάθε ΑΡΔ και ούτε φυσικά τους δίνω και κλικ-σημασία... Το ότι ο ίδιος ο Σαμπράνο όμως το πόσταρε αυτό με ενδιαφέρει... Μπορεί όμως να εννοεί ότι ξαναέρχεται στην Μύκονο who knows... :lol: Τι νούμερο φοράει αυτός γιατί βλέπω πάλι κανένα νούμερο να μας ποστάρει αύριο ο Γιωργάκης... :roll:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

HOOL4IGAN έγραψε:Κάποιος λέει ότι έρχεται πάντως στην Ελλάδα...

Μήνυμα με νόημα έστειλε ο Κάρλος Σαμπράνο μέσω των Social Media, αφού ο Περουβιανός αμυντικός ανέφερε ότι σύντομα έρχεται Ελλάδα.
Μήπως πάει Μύκονο :) :)

Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Στο μυαλό μου είσαι αλλά σε πρόλαβα... :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Όντως με πρόλαβες Ενρίκε σκέτος είσαι :) :)
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γίνει η μεταγραφή. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας! Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα!

Ελπίζω όλα να τελειώσουν σύντομα, στο μεταξύ εγώ θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, για να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν», ανέφερε στο αρδPAOK ο Περουβιανός αμυντικός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”