Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ηρθε ο Ιβαν
Περιμενω προς το βραδακι να σκασουν ονοματα. Εστω και παπαδες ή ας ειναι και ο prist64.
Περιμενω προς το βραδακι να σκασουν ονοματα. Εστω και παπαδες ή ας ειναι και ο prist64.
Ήρθε και ο ιβαν λένε οι αρδ ξεκινάνε συναντήσεις για μεταγραφές.... Λογικά σήμερα αύριο όλο και κάτι θα βγει δε μπορεί
GiorgosAtha έγραψε:@Simba...
Ουσιαστικά δεν ξεπουλάς στο πρώτο "ξύνισμα" του παίχτη σε όποια πρόταση και να σου έρθει... αλλά εσύ ορίζεις το παιχνίδι χωρίς όμως να είσαι ένα είδος "φυλακής".
Απλά... κύριε Gary... αυτή την στιγμή δεν είμαι σε φάση να σε πουλήσω όσο όσο επειδή εσύ γουστάρεις. Αν θες φέρε την ρήτρα και φύγε.
Εγώ σέβομαι την απόφαση σου (δεν θα πέσω στο επίπεδο σου) αλλά δεν θα κάνω ότι γουστάρεις.
Από την στιγμή που δεν πέφτει το "κασέρι" της ρήτρας και έχεις συμβόλαιο θα περιμένεις (αν θες παίζεις μπάλα ή κάνε παρέα με τον Τζιόλη, your choice) μέχρι να είμαι έτοιμος -εύρεση αντικαταστάτη δλδ- και τότε το συζητάμε με διαπραγμάτευση σε πιο "χαλαρές" απαιτήσεις, γιατί όπως προείπα δεν είμαι καμια "φυλακή" και σέβομαι τις αποφάσεις σου που εσύ θεωρείς καλύτερες για σένα.
Ελπίζω να εξηγώ καλά τον τρόπο σκέψης μου.
εχεις μια μικρη αντιφαση στο "το καρφωσε του το δελτιο ειναι για αλλες εποχες" με το "κανε παρεα τον Τζιολη". Το "κανε παρεα με τον Τζιολη" τι ειναι αν δεν ειναι καρφωμα δελτιου? Θεωρω πως αυτο εννοουν οσοι λενε καρφωσε το δελτιο. Τι αλλο θα μπορουσε δηλαδη να σημαινει; Να το καρφωσεις με καρφια στον τοιχο;
- navigator11
Gospi έγραψε:Εγω θεωρω δεδομενο οτι προτειναν και μαλλον εισεπραξαν αρνητικη απαντηση!Ο μανατζερ του σιγουρα θα ειχε ενημερωση για την πιθανη προταση απο Τουρκια μερια...sourmenetes έγραψε:Αν ο παικτης δε δεχθηκε ανανεωση δεν μπορει να αλλαξει η ρητρα...
Το θεωρω βλακωδες να προτειναν σε Τζαβελλα,γλυκο,τσιροτ ανανεωση και να μην προτειναν στον γκαρυ
Βλακωδες θα ταν αν η παε μας ενημερωνε καθε φορα που εκανε προταση ανανεωσης σε παιχτη της ομαδας και ετρωγε χυλοπιτα!
Θα ειχε καταστροφικες συνεπειες για την ηρεμια της ομαδας!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι όμως! Αυτό θα ... ηρεμούσε κάπως τους με το δάχτυλο στην σκανδάλη για πυρ σε βάρος των ιθυνόντων! Εεε πώς όχι δηλαδή; Χααχαχα
Τότε θα έπαιζε η κασέτα του στυλ "Μα πώς θα ήταν δυνατό να δεχτεί ακόμα και με τα διπλάσια τη στιγμή που βλέπει ότι δεν υπάρχει στοχοθεσία αγωνιστική και διοικητική; Είναι σοβαρός επαγγελματίας και θα πάει, ακόμα και με ελαφρώς λιγότερα κάπου όπου υπάρχει όραμα και οργάνωση". Άχαστο, μιλάμε.
Αλλη περιπτωση με τον Τζιολη σικ. Εκεινου του ειπαν οτι δεν υπολογιζεται και διαλεξε να κατσει στο συμβολαιο του. Αυτος ξαφνικα σηκωσε μπαιρακι οτι θελει να την κανει.sic-4 έγραψε:GiorgosAtha έγραψε:@Simba...
Ουσιαστικά δεν ξεπουλάς στο πρώτο "ξύνισμα" του παίχτη σε όποια πρόταση και να σου έρθει... αλλά εσύ ορίζεις το παιχνίδι χωρίς όμως να είσαι ένα είδος "φυλακής".
Απλά... κύριε Gary... αυτή την στιγμή δεν είμαι σε φάση να σε πουλήσω όσο όσο επειδή εσύ γουστάρεις. Αν θες φέρε την ρήτρα και φύγε.
Εγώ σέβομαι την απόφαση σου (δεν θα πέσω στο επίπεδο σου) αλλά δεν θα κάνω ότι γουστάρεις.
Από την στιγμή που δεν πέφτει το "κασέρι" της ρήτρας και έχεις συμβόλαιο θα περιμένεις (αν θες παίζεις μπάλα ή κάνε παρέα με τον Τζιόλη, your choice) μέχρι να είμαι έτοιμος -εύρεση αντικαταστάτη δλδ- και τότε το συζητάμε με διαπραγμάτευση σε πιο "χαλαρές" απαιτήσεις, γιατί όπως προείπα δεν είμαι καμια "φυλακή" και σέβομαι τις αποφάσεις σου που εσύ θεωρείς καλύτερες για σένα.
Ελπίζω να εξηγώ καλά τον τρόπο σκέψης μου.
εχεις μια μικρη αντιφαση στο "το καρφωσε του το δελτιο ειναι για αλλες εποχες" με το "κανε παρεα τον Τζιολη". Το "κανε παρεα με τον Τζιολη" τι ειναι αν δεν ειναι καρφωμα δελτιου? Θεωρω πως αυτο εννοουν οσοι λενε καρφωσε το δελτιο. Τι αλλο θα μπορουσε δηλαδη να σημαινει; Να το καρφωσεις με καρφια στον τοιχο;
Βουτυρο στο ψωμι του πολκα που θα μιλουσε για παιδαριωδη λαθη!Για συμπεριφορες π κατ ουσιαν αφηνουν τους ποδοσφαιριστες εκτεθημενους στην οργη των οπαδων κλπ!navigator11 έγραψε:Gospi έγραψε:Εγω θεωρω δεδομενο οτι προτειναν και μαλλον εισεπραξαν αρνητικη απαντηση!Ο μανατζερ του σιγουρα θα ειχε ενημερωση για την πιθανη προταση απο Τουρκια μερια...sourmenetes έγραψε:Αν ο παικτης δε δεχθηκε ανανεωση δεν μπορει να αλλαξει η ρητρα...
Το θεωρω βλακωδες να προτειναν σε Τζαβελλα,γλυκο,τσιροτ ανανεωση και να μην προτειναν στον γκαρυ
Βλακωδες θα ταν αν η παε μας ενημερωνε καθε φορα που εκανε προταση ανανεωσης σε παιχτη της ομαδας και ετρωγε χυλοπιτα!
Θα ειχε καταστροφικες συνεπειες για την ηρεμια της ομαδας!
Κι όμως! Αυτό θα ... ηρεμούσε κάπως τους με το δάχτυλο στην σκανδάλη για πυρ σε βάρος των ιθυνόντων! Εεε πώς όχι δηλαδή; Χααχαχα
Τότε θα έπαιζε η κασέτα του στυλ "Μα πώς θα ήταν δυνατό να δεχτεί ακόμα και με τα διπλάσια τη στιγμή που βλέπει ότι δεν υπάρχει στοχοθεσία αγωνιστική και διοικητική; Είναι σοβαρός επαγγελματίας και θα πάει, ακόμα και με ελαφρώς λιγότερα κάπου όπου υπάρχει όραμα και οργάνωση". Άχαστο, μιλάμε.
δεν εννοω τον Τζιολη ρε συ...
εννοω τη λογικη "κανε προπονησεις μονος σου". Αυτο νομιζω οτι εννοουμε οταν λεμε "καρφωσε του το δελτιο". Δηλαδη κατεστησε τον ανενεργο.
εννοω τη λογικη "κανε προπονησεις μονος σου". Αυτο νομιζω οτι εννοουμε οταν λεμε "καρφωσε του το δελτιο". Δηλαδη κατεστησε τον ανενεργο.
- navigator11
Ε ναι! Προφανώς αυτό μπορεί να γίνει. Δικαίωμα του προπονητή να μην τον παίρνει ούτε 18αδα για όσο διάστημα χρειαστεί να στρώσει χαρακτήρα! Διότι πρέπει να είναι ο όποιος παίχτης τυχόν επιλέξει το δρόμο της απόλυτης ... αντίστασης σε μια τέτοια περίπτωση τουλάχιστον ανεγκέφαλος!!
Το να έχεις ανενεργό έναν παικτη που στην χειρότερη θα σου φέρει 3,5 κασέρι ειναι εγκληματικό... αν κ πιστεύω οτι κ να μείνει θα παίξει...
ΑποστόληςΑ έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Αραβιδη γιατι εχει καβούρια ο ιβαν

Μανούσος ακόμα καλύτερα είπαμε...

Ναι λαθος καταλαβα εγω.sic-4 έγραψε:δεν εννοω τον Τζιολη ρε συ...
Το ωραιο θα ειναι να παει γαλατα και να φυγει ο σναιντερ γιατι απ οτι γραφεται ο μανατζερ του τον προτεινει κατα κινα μερια.
- navigator11
Για αυτό, επειδή είναι τελείως ανόητο και για το συμφέρον της ομάδας αλλά και του παίχτη, δε βλέπω να το παίζει πολλά βαρύς και όχι ο κάθε Γκάρις σε περίπτωση που παραμείνει εδω!Demir έγραψε:Το να έχεις ανενεργό έναν παικτη που στην χειρότερη θα σου φέρει 3,5 κασέρι ειναι εγκληματικό... αν κ πιστεύω οτι κ να μείνει θα παίξει...
- Chuck Norris
- sourmenetes
- Moderator
- ace79grpaok