Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Βρε παίκτες υπάρχουν, το ζήτημα είναι θέλουν να έρθουν σε μας;;;; Εκτός αν πας σε περίπτωση τύπου djalma, varela κλπ. Παίκτες που είναι στο επίπεδο που είμαστε ήδη κ όχι παίκτης που θα κάνει κάτι παραπάνω από όσα μας δίνει ο αθανασιάδης. Ή να πας σε περίπτωση ταλέντου από ανατολική ευρώπη, που μπορεί να σου βγεί cimirot, μπορεί όμως κ να σου βγει sabo...
Απλά οι περισσότεροι εδώ ονειρεύονται παίκτες αξίας 7-8Μ κ παραπάνω. Παίκτες που τους βλέπει η μισή ευρώπη και μιλώντας ρεαλιστικά δε γίνεται να φέρεις έναν τέτοιο παίκτη. Όχι αυτή τη στιγμή.
EDIT: Εκεί κολλάει προφανώς κ η απορία του mpouJr. Στο πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο σίγουρος οτι παίκτες υπάρχουν.
Απλά οι περισσότεροι εδώ ονειρεύονται παίκτες αξίας 7-8Μ κ παραπάνω. Παίκτες που τους βλέπει η μισή ευρώπη και μιλώντας ρεαλιστικά δε γίνεται να φέρεις έναν τέτοιο παίκτη. Όχι αυτή τη στιγμή.
EDIT: Εκεί κολλάει προφανώς κ η απορία του mpouJr. Στο πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο σίγουρος οτι παίκτες υπάρχουν.
Τώρα που ηρέμησα από την Τέταρτη και επειδή είμαι και εκτός Ελλαδας οπότε δεν ακούω και την γκρίνια ή οτιδήποτε άλλο, ας κατάθεση την άποψη μου.
Είναι λάθος να θεωρούμε ότι ή απουσία ενός επιθετικού θα καθόριζε αλλιώς τα 2 παιχνιδια με τους ολλανδους . Ούτε ο Κλαους μας φτάνει ούτε πιθανή καθυστέρηση σε 1-2 μεταγραφές ούτε τίποτα. Φταίει μόνο ή κακή μας νοοτροπία και εξηγούμαι: όταν παίρνεις αποτέλεσμα εκτός έδρας με μία ισχυρότερη ομάδα είναι λάθος να λες ότι δεν είμαι τι φαβορί στην έδρα μου! Και αυτό έχει γίνει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τελευταία π.χ Σαλκε. Με τον Αγιαξ παίζαμε και 19 χρόνα παιδάκια.Μπαινεις και τους πατάς γιατί ξέρεις ότι εσύ είσαι το φαβορί πλέον. Όταν λες "ναι μεν αλλα ο Αγιαξ εξακολουθεί να είναι το φαβορί" βάζεις τον φόβο μέσα σου, την αμφιβολία, ποτιζεσαι με ηττοπάθεια!
Έχετε καταλαβει ότι όλοι οι ισχυροί στον δρόμο των μη- πρωταθλητών αποκλείστηκαν (Φενερ, Σπαρτά,Αντερλεχτ,Σαχταρ); Πλην του Αγιαξ φυσικά, τι σκατά μας λείπει;
Είναι λάθος να θεωρούμε ότι ή απουσία ενός επιθετικού θα καθόριζε αλλιώς τα 2 παιχνιδια με τους ολλανδους . Ούτε ο Κλαους μας φτάνει ούτε πιθανή καθυστέρηση σε 1-2 μεταγραφές ούτε τίποτα. Φταίει μόνο ή κακή μας νοοτροπία και εξηγούμαι: όταν παίρνεις αποτέλεσμα εκτός έδρας με μία ισχυρότερη ομάδα είναι λάθος να λες ότι δεν είμαι τι φαβορί στην έδρα μου! Και αυτό έχει γίνει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τελευταία π.χ Σαλκε. Με τον Αγιαξ παίζαμε και 19 χρόνα παιδάκια.Μπαινεις και τους πατάς γιατί ξέρεις ότι εσύ είσαι το φαβορί πλέον. Όταν λες "ναι μεν αλλα ο Αγιαξ εξακολουθεί να είναι το φαβορί" βάζεις τον φόβο μέσα σου, την αμφιβολία, ποτιζεσαι με ηττοπάθεια!
Έχετε καταλαβει ότι όλοι οι ισχυροί στον δρόμο των μη- πρωταθλητών αποκλείστηκαν (Φενερ, Σπαρτά,Αντερλεχτ,Σαχταρ); Πλην του Αγιαξ φυσικά, τι σκατά μας λείπει;
Η εκκαθάριση του ρόστερ αργεί χαρακτηριστικά. Ας πάρουν επιτέλους αποφάσεις, ποιοι τους κάνουν, ποιοι δεν τους κάνουν, να πάρει ανάσα το μπάτζετ και να περισσέψει τίποτα για φορ και αριστερό εξτρέμ ή κάποιον που να έχει και τις δύο θέσεις. Πληρώνουν τουλάχιστον 10 παίχτες μόνο για να προπονούνται και κανείς δεν ξέρει αν υπολογίζονται ή όχι. Πολύ θολό τοπίο και η απώλεια εσόδων από τον αποκλεισμό το κάνει ακόμα πιο θολό.
Ο σχεδιασμός για τα παιχνίδια του Τσουλου, εφόσον δεν πρόλαβε να έχει έτοιμους τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, εξάρι, δεκάρι, φορ, τον άξονα δηλαδή, απέτυχε και το αποτέλεσμα ήταν περιορισμένες λύσεις όταν τις χρειαστήκαμε. Και αποκλεισμός από βατό αντίπαλο. Τουλάχιστον ας είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα και να μην ενσωματώνουμε παίχτες το Σεπτέμβρη όπως πέρυσι.
Ο σχεδιασμός για τα παιχνίδια του Τσουλου, εφόσον δεν πρόλαβε να έχει έτοιμους τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, εξάρι, δεκάρι, φορ, τον άξονα δηλαδή, απέτυχε και το αποτέλεσμα ήταν περιορισμένες λύσεις όταν τις χρειαστήκαμε. Και αποκλεισμός από βατό αντίπαλο. Τουλάχιστον ας είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα και να μην ενσωματώνουμε παίχτες το Σεπτέμβρη όπως πέρυσι.
- zarathustra79
Απέτυχε;;;;;;;; Το σχεδιασμό δεν τον κάνεις για να παίξεις δυο παιχνίδια, το σχεδιασμό τον κάνεις για μια ολόκληρη χρονιά (ή και παραπάνω)... Οι μεταγραφές έγιναν και η ομάδα ήταν έτοιμη και τα πήγε εξαιρετικά στα δυο ματς. Υπάρχει δηλαδή κάποιος που πιστεύει οτι αποκλειστήκαμε επειδή δεν ήταν έτοιμοι οι canas, varela, biseswar και brkic;;; Δηλαδή για να χουμε καλό ερώτημα, θα προτιμούσατε να είχαμε πάρει κάποιους άλλους παίκτες (πιθανότατα χαμηλότερης αξίας και ποιότητας) μόνο και μόνο για να είναι έτοιμοι στα ματς με τον ajax;;;;;;
Με τόσες μεταγραφές δεν ήταν δυνατόν να ενσωματωθούν όλοι νωρίς ο σχεδιασμός είναι πολύ καλός ένα φορ και κλείσαμε του χρόνου οι προσθήκες θα είναι πολύ λιγότερες .....περσυ τον Αύγουστο κάναμε τις μεταγραφές
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Νομίζω πως κακώς ασχολείσαι. Μπήκα στον πειρασμό κι εγώ, ομολογώ, αλλά παρέβλεψα.zarathustra79 έγραψε:Απέτυχε;;;;;;;; Το σχεδιασμό δεν τον κάνεις για να παίξεις δυο παιχνίδια, το σχεδιασμό τον κάνεις για μια ολόκληρη χρονιά (ή και παραπάνω)... Οι μεταγραφές έγιναν και η ομάδα ήταν έτοιμη και τα πήγε εξαιρετικά στα δυο ματς. Υπάρχει δηλαδή κάποιος που πιστεύει οτι αποκλειστήκαμε επειδή δεν ήταν έτοιμοι οι canas, varela, biseswar και brkic;;; Δηλαδή για να χουμε καλό ερώτημα, θα προτιμούσατε να είχαμε πάρει κάποιους άλλους παίκτες (πιθανότατα χαμηλότερης αξίας και ποιότητας) μόνο και μόνο για να είναι έτοιμοι στα ματς με τον ajax;;;;;;
Θέλω να ρωτησω κάτι αλλά θα παρακαλουσα οι απαντήσεις να είναι σοβαρές κ όχι κουτουρου. Λέγεται πως ο Ιβάν έχει βάλει γύρω στα 80 εκατομμυρια. Δε διαφωνω. Ποια είναι τα μέχρι τώρα έσοδα του? Απο πωλησεις παιχτών, Λουκάς μακ Νομπόα κτλ απο έσοδα τσ.λ. Γιουρόπα,νόβα, ΟΠΑΠ, εισητήρια φανέλες κ όλα συνολικά? Σοβαρή ερώτηση χωρίς καμια προθεση προβοκάτσιας. Απλα καλό είναι να γνωρίζουμε τα παντα.
Credit στον zara σχετικά πως είναι λάθος η στάση του στυλ ¨φέρε Βάνια έναν με τα χαρακτηριστικά του Μάτζουκιτς ή του Σουάρες κ δε με νοιάζει ποιος κ γιατί¨. Καλό να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.
Αναφορικά με την επιθετική λειτουργία, θεωρώ (και πιστεύω το έχουν αναγνώσει οι Ίβιτς/Μίχελ) πως δεν έχουμε γκολ και από τις πίσω γραμμές. Αυτό κάνει και τη διαφορά πχ με βάζελο ή γάβρο (για να αναφέρω ελληνικά παραδειγματα).
Ποιος τολμά να αφήσει πχ τον Λέτο ή τον Φουστερ ή τον Τσόρι ή τον Μιραλάς αφύλαχτο στο ύψος της μεγάλης περιοχής (που πλαισίωναν Μήτρογλου, Κοβάσεβιτς, Μπεργκ); Θα σε σκίσουν.
Βάλτε πχ τον φιλότιμο Γκάρυ εκεί. Στη θέση εκεί είχα Βιερίνια πιο παλιά.
Ως κι από Λίνο και Ρατς (όσο έπαιζε) είχα 5-6 γκολ τη σεζόν.
Δλδ και να κάνεις την σούπερ υπέρβαση στο φορ άντε να πάρεις 5 γκολ παραπάνω τη σεζόν με το ίσιο setup.
Για αυτό πιστεύω πως είναι αναγκαίο να γίνουμε πιο επικίνδυνοι όχι μόνο στη θέση του βασικού φορ. (ελπίζουμε ο Τζάλμας να φτάσει γρήγορα σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης να κριθεί)
ΥΓ: Τέτοιου είδους υψηλής έντασης παιχνίδια βαρυά να έχουμε άλλα 5-6 μέχρι τα Χριστούγεννα. 1 με γάβρο, 1 με βάζελο, 2 τώρα στα πλει οφ του Γιουρόπα και άντε στους ομίλους αν πέσεις με κανά θηρίο σαν Ντόρτμουντ. Η ΑΕΚ σου δίνει χώρο.
Στα υπόλοιπα 20 παιχνίδια θα έχουμε 70% κατοχή λογικά.
ΥΓ2: Το 2ο γκολ της Στεάουα κορυφαίο. Σα να έβλεπα Ντόρτμουντ στα καλά της ή Μπάρτσα.
Αναφορικά με την επιθετική λειτουργία, θεωρώ (και πιστεύω το έχουν αναγνώσει οι Ίβιτς/Μίχελ) πως δεν έχουμε γκολ και από τις πίσω γραμμές. Αυτό κάνει και τη διαφορά πχ με βάζελο ή γάβρο (για να αναφέρω ελληνικά παραδειγματα).
Ποιος τολμά να αφήσει πχ τον Λέτο ή τον Φουστερ ή τον Τσόρι ή τον Μιραλάς αφύλαχτο στο ύψος της μεγάλης περιοχής (που πλαισίωναν Μήτρογλου, Κοβάσεβιτς, Μπεργκ); Θα σε σκίσουν.
Βάλτε πχ τον φιλότιμο Γκάρυ εκεί. Στη θέση εκεί είχα Βιερίνια πιο παλιά.
Ως κι από Λίνο και Ρατς (όσο έπαιζε) είχα 5-6 γκολ τη σεζόν.
Δλδ και να κάνεις την σούπερ υπέρβαση στο φορ άντε να πάρεις 5 γκολ παραπάνω τη σεζόν με το ίσιο setup.
Για αυτό πιστεύω πως είναι αναγκαίο να γίνουμε πιο επικίνδυνοι όχι μόνο στη θέση του βασικού φορ. (ελπίζουμε ο Τζάλμας να φτάσει γρήγορα σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης να κριθεί)
ΥΓ: Τέτοιου είδους υψηλής έντασης παιχνίδια βαρυά να έχουμε άλλα 5-6 μέχρι τα Χριστούγεννα. 1 με γάβρο, 1 με βάζελο, 2 τώρα στα πλει οφ του Γιουρόπα και άντε στους ομίλους αν πέσεις με κανά θηρίο σαν Ντόρτμουντ. Η ΑΕΚ σου δίνει χώρο.
Στα υπόλοιπα 20 παιχνίδια θα έχουμε 70% κατοχή λογικά.
ΥΓ2: Το 2ο γκολ της Στεάουα κορυφαίο. Σα να έβλεπα Ντόρτμουντ στα καλά της ή Μπάρτσα.
Αυτή η σοβαρή ερώτηση, μπο΄ρεί να πάρει σοβαρή απάντηση μόνο από τη...σοβαρή κυρία Γκοντσάρεβα!!berry έγραψε:Θέλω να ρωτησω κάτι αλλά θα παρακαλουσα οι απαντήσεις να είναι σοβαρές κ όχι κουτουρου. Λέγεται πως ο Ιβάν έχει βάλει γύρω στα 80 εκατομμυρια. Δε διαφωνω. Ποια είναι τα μέχρι τώρα έσοδα του? Απο πωλησεις παιχτών, Λουκάς μακ Νομπόα κτλ απο έσοδα τσ.λ. Γιουρόπα,νόβα, ΟΠΑΠ, εισητήρια φανέλες κ όλα συνολικά? Σοβαρή ερώτηση χωρίς καμια προθεση προβοκάτσιας. Απλα καλό είναι να γνωρίζουμε τα παντα.
Εδώ μέσα ότι και να ακούσεις...
Αλλά στ αλήθεια...πιστεύεισ ότι ο Ιβάν έχει βγάλει έστω και ένα ευρώ κέρδος;;;
Νομίζω ότι όλα αυτά έσοδα πηγαίνουν στα έξοδα ΜΑΖΊ με του Ιβάν τα 60-70-80
Δεν υπάρχουν πιο έγκυρα στοιχεία από αυτά που αναφέρονται στους ισολογισμούς που δημοσιεύει η ΠΑΕ..berry έγραψε:Θέλω να ρωτησω κάτι αλλά θα παρακαλουσα οι απαντήσεις να είναι σοβαρές κ όχι κουτουρου. Λέγεται πως ο Ιβάν έχει βάλει γύρω στα 80 εκατομμυρια. Δε διαφωνω. Ποια είναι τα μέχρι τώρα έσοδα του? Απο πωλησεις παιχτών, Λουκάς μακ Νομπόα κτλ απο έσοδα τσ.λ. Γιουρόπα,νόβα, ΟΠΑΠ, εισητήρια φανέλες κ όλα συνολικά? Σοβαρή ερώτηση χωρίς καμια προθεση προβοκάτσιας. Απλα καλό είναι να γνωρίζουμε τα παντα.
Εύκολα μπορείς να τους βρείς και να λύσεις τις απορίες σου μόνος σου.
Βλέπω ότι δεν μπαίνετε καν στην διαδικασία να σχολιάσετε ποδοσφαιρικά την περίπτωση Valère Germain για CF στον ΠΑΟΚ και σωστά.
Αυτός που το έβγαλε στην εφημερίδα μάλλον έκανε αυτό που έκανα κι εγώ, ο υπερ-άσχετος, πήγε transfermarkt και είδε ποια συμβόλαια CF τελειώνουν τον Ιούνη, κάνοντας και την σημαντική υπόθεση ότι πάμε για αγορά και μάλιστα με μερικά εκατομμύρια (ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3)... Τον είχα πετύχει ερευνώντας για να ποντάρω στον Ξερόλα, είδα και βίντεο του, πιο ταχύς και λίγο πιο τεχνίτης από Κλάους αλλά επίσης πιο κοντός και σόφτ. Και σιγά μην έρθει, για τους προφανείς λόγους που ήδη αναφέρατε. Ελπίζω (αβάσιμα και ηλίθια) να πάμε σε ακόμα μεγαλύτερων προδιαγραφών, εμβέλειας και τιμής CF
Πάντως είναι ηδονή η μεταγραφολογία έστω και παπάδων...
Αυτός που το έβγαλε στην εφημερίδα μάλλον έκανε αυτό που έκανα κι εγώ, ο υπερ-άσχετος, πήγε transfermarkt και είδε ποια συμβόλαια CF τελειώνουν τον Ιούνη, κάνοντας και την σημαντική υπόθεση ότι πάμε για αγορά και μάλιστα με μερικά εκατομμύρια (ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3)... Τον είχα πετύχει ερευνώντας για να ποντάρω στον Ξερόλα, είδα και βίντεο του, πιο ταχύς και λίγο πιο τεχνίτης από Κλάους αλλά επίσης πιο κοντός και σόφτ. Και σιγά μην έρθει, για τους προφανείς λόγους που ήδη αναφέρατε. Ελπίζω (αβάσιμα και ηλίθια) να πάμε σε ακόμα μεγαλύτερων προδιαγραφών, εμβέλειας και τιμής CF
Τι να σχολιάσουμε...όλες οι ομάδες από την μέση και κάτω στην Premier τον θέλουν...Kourdos έγραψε:Βλέπω ότι δεν μπαίνετε καν στην διαδικασία να σχολιάσετε ποδοσφαιρικά την περίπτωση Valère Germain για CF στον ΠΑΟΚ και σωστά.
Αυτός που το έβγαλε στην εφημερίδα μάλλον έκανε αυτό που έκανα κι εγώ, ο υπερ-άσχετος, πήγε transfermarkt και είδε ποια συμβόλαια CF τελειώνουν τον Ιούνη, κάνοντας και την σημαντική υπόθεση ότι πάμε για αγορά και μάλιστα με μερικά εκατομμύρια (ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3)... Τον είχα πετύχει ερευνώντας για να ποντάρω στον Ξερόλα, είδα και βίντεο του, πιο ταχύς και λίγο πιο τεχνίτης από Κλάους αλλά επίσης πιο κοντός και σόφτ. Και σιγά μην έρθει, για τους προφανείς λόγους που ήδη αναφέρατε. Ελπίζω (αβάσιμα και ηλίθια) να πάμε σε ακόμα μεγαλύτερων προδιαγραφών, εμβέλειας και τιμής CF![]()
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως δεν έχει βγάλει ο Ιβάν κέρδος. Απλα καλό είναι να ξέρουμε τα νούμερα κ να μην πετάμε έτσι αριθμούς για συμβόλαια αγορες παιχτών αποδεσμευσεις γήπεδα κτλ