Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Μόλις γύρισα από το παιχνίδι. Αν αυτές είναι οι δυνατότητες της Κ20 τότε λυπάμαι πραγματικά. Εκπροσωπούσαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φορούσαν τις φανέλες του ΠΑΟΚ και έπρεπε να παίξουν σαν Π Α Ο Κ!!! Δεν με ενδιαφέρει το σκορ αλλά ομάδα ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε στο γήπεδο. Από όλα αυτά τα παιδιά δεν ξεχώρισε Κ Α Ν Ε Ι Σ. Πήγα να δω το μέλλον του ΠΑΟΚ και η πίεση μου έχει πάει 20. Όποιος πήγε γήπεδο ας μου πει αν ξεχώρισε κανέναν που να αξίζει κάποια στιγμή να πάιξει στην πρώτη ομάδα (μόνο το 21 έχει μία καλή εκρηκτικότητα και ταχύτητα αλλά μέχρι εκεί).
@efthimis_paok, πόσο δίκιο έχεις φίλε μου για τα Παοκτσάκια που χάνουμε με τέτοιες εμφανίσεις. Είχα δίπλα μου ένα Παοκτσάκι 9-10 χρονών που στο τέλος του αγώνα κόντεψε να βάλει τα κλάμματα, είχε το αδερφάκι του που τον κορόιδευε γιατί ήταν γάβρος και εγώ να προσπαθώ να του εξηγήσω πως παίζαμε με τα δεύτερα, να μη μασάει και ότι φέτος ή του χρόνου θα το σηκώσουμε και να μην μπορώ να το κάνω να σκάσει έστω ένα χαμόγελό.
Το μόνο θετικό ήταν τα λεπτά συμμετοχής του Τιάμ που ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Συνέχεια την έλεγε στους συμπαίχτες του γιατί δεν τον τροφοδοτούσαν.
Sorry που μιλάω τόσο εκνευρισμένα αλλά όποιος πήγε γήπεδο αποκλείεται να είδε κάτι άλλο
@efthimis_paok, πόσο δίκιο έχεις φίλε μου για τα Παοκτσάκια που χάνουμε με τέτοιες εμφανίσεις. Είχα δίπλα μου ένα Παοκτσάκι 9-10 χρονών που στο τέλος του αγώνα κόντεψε να βάλει τα κλάμματα, είχε το αδερφάκι του που τον κορόιδευε γιατί ήταν γάβρος και εγώ να προσπαθώ να του εξηγήσω πως παίζαμε με τα δεύτερα, να μη μασάει και ότι φέτος ή του χρόνου θα το σηκώσουμε και να μην μπορώ να το κάνω να σκάσει έστω ένα χαμόγελό.
Το μόνο θετικό ήταν τα λεπτά συμμετοχής του Τιάμ που ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Συνέχεια την έλεγε στους συμπαίχτες του γιατί δεν τον τροφοδοτούσαν.
Sorry που μιλάω τόσο εκνευρισμένα αλλά όποιος πήγε γήπεδο αποκλείεται να είδε κάτι άλλο
-
Η μεγαλύτερη φούσκα στο σωματείο ΠΑΟΚ λέγεται Ακαδημίες.
Που δεν μπορούν να βγάλουν ΕΝΑΝ αξιοπρεπή ποδοσφαιριστή,παρά μόνο μετριότητες που γεμίζουν τους πάγκους ομάδων κατώτερων κατηγοριών (Ιντζίδιδης,Σαββιδης,Πόζογλου κλπ)
και που φυσικά όταν τύχει και αγωνιστούν για 1-2 ματς στον ΠΑΟΚ,κάποιοι βγαίνουν και λένε "βρήκαμε πχ δεξί μπακ για τα επόμενα 10 χρόνια"
(θυμάμαι τί λεγόταν για αυτόν τον Σαββίδη,να μην πούμε για το πιο άτεχνο και 'αμπαλο χαφ που πέρασε ποτέ από την ομάδα τον Τζανδάρη)
ΥΓ η νέα "μόδα" από όσο ακούω λέγεται Δημητριαδης
Που δεν μπορούν να βγάλουν ΕΝΑΝ αξιοπρεπή ποδοσφαιριστή,παρά μόνο μετριότητες που γεμίζουν τους πάγκους ομάδων κατώτερων κατηγοριών (Ιντζίδιδης,Σαββιδης,Πόζογλου κλπ)
και που φυσικά όταν τύχει και αγωνιστούν για 1-2 ματς στον ΠΑΟΚ,κάποιοι βγαίνουν και λένε "βρήκαμε πχ δεξί μπακ για τα επόμενα 10 χρόνια"

(θυμάμαι τί λεγόταν για αυτόν τον Σαββίδη,να μην πούμε για το πιο άτεχνο και 'αμπαλο χαφ που πέρασε ποτέ από την ομάδα τον Τζανδάρη)
- paokovios1974
Άρα είχα δίκιο οτι κατεβηκε μια μεικτή ομάδα οτι ναναι.
Αποτι φαίνεται όλη η δουλειά έγινε για την Κορακακη.
Μπράβο στη κοπέλα πάμε παρακάτω.
Αποτι φαίνεται όλη η δουλειά έγινε για την Κορακακη.
Μπράβο στη κοπέλα πάμε παρακάτω.
Αυτες οι ομαδες ομως ειναι σταθερα πρωταθλητριες... φουσκα οι δικες μας,τοτε οι αλλες τι ειναι?? Σημερα ηταν κατι...μπασταρδεμενο απο κ17,κ20 κ 2 της α ομαδας. Τι δεν καταλαβαινετε???Armagedonas έγραψε:Η μεγαλύτερη φούσκα στο σωματείο ΠΑΟΚ λέγεται Ακαδημίες.
και που φυσικά όταν τύχει και αγωνιστούν για 1-2 ματς στον ΠΑΟΚ,κάποιοι βγαίνουν και λένε "βρήκαμε πχ δεξί μπακ για τα επόμενα 10 χρόνια"![]()
![]()
Καθεστε κ κανετε αναλυσεις επι...ανσλυσεων.οκ,κριμα για τους δραμινους που πηγαν γξπεδο...σπο εκει κ περα ολα τα αλλα ανευ λογου κ ουσιας.
- paokovios1974
Περιμενες την ηττα απο τη δοξα σε φιλικο για να τα πεις ολα αυτα?Χανεις το οποιο δικιο σου που λενε.Σαν να περιμενες απο καιρο στην γωνια.Armagedonas έγραψε:Η μεγαλύτερη φούσκα στο σωματείο ΠΑΟΚ λέγεται Ακαδημίες.
και που φυσικά όταν τύχει και αγωνιστούν για 1-2 ματς στον ΠΑΟΚ,κάποιοι βγαίνουν και λένε "βρήκαμε πχ δεξί μπακ για τα επόμενα 10 χρόνια"![]()
![]()
Με το που είδα την 11άδα, το αποψινό φιλικό ούτε έκατσα να το δω, γιατί θεώρησα ότι είναι σαν να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ή οικογενειακό δίτερμα, με αποκλειστικό σκοπό του κάποια συμπεράσματα που ήθελε να βγάλει ο Ίβιτς για μεγάλες λεπτομέρειες που δεν μπορώ προσωπικά καν να διακρίνω, πόσο μάλιστα να καταλάβω...
Χάσαμε με 4-0...Ε και? Έπεσε η ζάχαρη στο νερό μήπως? Όπως και να έχει θα σας εξομολογηθώ κάτι που μου έμαθε ο πρώτος μου προπονητής στα 13 μου, όταν ξεκίνησα το handball σε μία ομάδα που τότε έκανε πρωταθλητισμό με κόουτς αυτόν τον προπονητή:
"Μικρέ αν δεν μάθεις πρώτα να χάνεις, όσο ψηλά και να φτάσεις κάποτε, Πρωταθλητής να είσαι, κανένας δεν θα λέει για σένα ότι είσαι "μεγάλος"!!! Πολύ καλός ναι, εξαιρετικός ναι, άριστος ναι, φαινόμενο ναι, αλλά μόνο όταν μάθεις να δίνεις συγχαρητήρια σε όποιον σε κερδίζει στα ίσια, δίχως διαφαινόμενη δυσαρέσκεια, στραβομουτσουνιάσματα και χαζονεύρα, τότε ναι, είτε χάσεις είτε κερδίσεις, όλοι θα λένε αυτός είναι αληθινά μεγάλος αθλητής"...Στην πορεία φυσικά κατάλαβα πόσο δίκαιο είχε, όπως και ότι μου το έμαθε προσωπικά, όπως και σε κάθε καινούριο (τα παλιά το ήξεραν ήδη) μέλος της ομάδας, η οποία φυσικά αποτελούνταν από όλους εμάς ως ξεχωριστές μονάδες της...
Καλή του ώρα, έχει χρηματίσει και ομοσπονδιακός προπονητής για κάποια χρόνια...
Χάσαμε με 4-0...Ε και? Έπεσε η ζάχαρη στο νερό μήπως? Όπως και να έχει θα σας εξομολογηθώ κάτι που μου έμαθε ο πρώτος μου προπονητής στα 13 μου, όταν ξεκίνησα το handball σε μία ομάδα που τότε έκανε πρωταθλητισμό με κόουτς αυτόν τον προπονητή:
"Μικρέ αν δεν μάθεις πρώτα να χάνεις, όσο ψηλά και να φτάσεις κάποτε, Πρωταθλητής να είσαι, κανένας δεν θα λέει για σένα ότι είσαι "μεγάλος"!!! Πολύ καλός ναι, εξαιρετικός ναι, άριστος ναι, φαινόμενο ναι, αλλά μόνο όταν μάθεις να δίνεις συγχαρητήρια σε όποιον σε κερδίζει στα ίσια, δίχως διαφαινόμενη δυσαρέσκεια, στραβομουτσουνιάσματα και χαζονεύρα, τότε ναι, είτε χάσεις είτε κερδίσεις, όλοι θα λένε αυτός είναι αληθινά μεγάλος αθλητής"...Στην πορεία φυσικά κατάλαβα πόσο δίκαιο είχε, όπως και ότι μου το έμαθε προσωπικά, όπως και σε κάθε καινούριο (τα παλιά το ήξεραν ήδη) μέλος της ομάδας, η οποία φυσικά αποτελούνταν από όλους εμάς ως ξεχωριστές μονάδες της...
Καλή του ώρα, έχει χρηματίσει και ομοσπονδιακός προπονητής για κάποια χρόνια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 03 Σεπ 2016, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Εχει χτισει παραπηγμα πλεον εκει, για να μην κουραζεται απ'την ορθοστασιαpaokovios1974 έγραψε: Σαν να περιμενες απο καιρο στην γωνια.

Άλλα ηταν τα σπουδαια της σημερινης συναντησης...
http://imgur.com/a/xV7tf
- paokovios1974
Π.Α.Ο.Κ ρε φιλεsimba έγραψε:Εχει χτισει παραπηγμα πλεον εκει, για να μην κουραζεται απ'την ορθοστασιαpaokovios1974 έγραψε: Σαν να περιμενες απο καιρο στην γωνια.
Άλλα ηταν τα σπουδαια της σημερινης συναντησης...
http://imgur.com/a/xV7tf

- sourmenetes
- Moderator
Κριτικη καφενειακου τυπου..Armagedonas έγραψε:Η μεγαλύτερη φούσκα στο σωματείο ΠΑΟΚ λέγεται Ακαδημίες.
![]()
Η μεγαλύτερη φούσκα στον ΠΑΟΚ είναι κάποιοι με τα μυαλά τα δικά σου, αυτοί που τραβάνε τον ΠΑΟΚ πίσω όταν ετοιμάζεται να πετάξει. Παρακολούθησες ποτέ κάποια ομάδα των ακαδημιών? Η νέα μόδα δεν λέγεται Δημητριάδης. Η νε μόδα λέγεται Σιαμπάνης, λέγεται Τζοβάρας, λέγεται Ματθαίου, λέγεται Γκαρκαλατζίδης, λέγεται Δημητρίου. Γράψε αυτά τα ονόματα και περίμενε.Armagedonas έγραψε:Η μεγαλύτερη φούσκα στο σωματείο ΠΑΟΚ λέγεται Ακαδημίες.
![]()
- Kostas_Peraia4
Αrmagedona που ησουν εσυ ρε φιλε?Περιμενες την στραβη για να βγεις και να κραξεις τα....17χρονα αετοπουλα του ΠΑΟΚ?Κανε μας την χαρη ρε φιλαρακι
Αν σε αυτο το forum δεν αφηνουμε μια φορα να απαξιωνονται οι παικτες της ομαδας μας,δεν αφηνουμε 100 φορες να απαξιωνονται τα μικρα παιδια απο τις ακαδημιες μας,που καθε χρονο χτυπανε τιτλους και αποτελουν το αυριο της ομαδας μας
Ελπιζω την επομενη φορα,η κριτικη σου να ειναι καλοπροαιρετη και πιο ψυχραιμη
Αν σε αυτο το forum δεν αφηνουμε μια φορα να απαξιωνονται οι παικτες της ομαδας μας,δεν αφηνουμε 100 φορες να απαξιωνονται τα μικρα παιδια απο τις ακαδημιες μας,που καθε χρονο χτυπανε τιτλους και αποτελουν το αυριο της ομαδας μας
Ελπιζω την επομενη φορα,η κριτικη σου να ειναι καλοπροαιρετη και πιο ψυχραιμη
Μια χαρα φουρνια ερχεται
Παναγιωτίδης-Κτιστόπουλος-Κοζακ-Πατράλης-Μίσκοβιτς, Δημητριαδης-Αηδονιδης, Rangelov-Ματθαιου-Κακκο-Γκαργκαλατζιδης-Τζοβαρας, Σταθοπουλος-Kushta
Και μακαρι να παρουμε και Λαμπρου αλλα δυσκολα γτ
Παναγιωτίδης-Κτιστόπουλος-Κοζακ-Πατράλης-Μίσκοβιτς, Δημητριαδης-Αηδονιδης, Rangelov-Ματθαιου-Κακκο-Γκαργκαλατζιδης-Τζοβαρας, Σταθοπουλος-Kushta
Και μακαρι να παρουμε και Λαμπρου αλλα δυσκολα γτ
και δυσκολα να δωσουν ιντερ-ρομα μισο μυριο στο βαζελο για τροφεια.Παρότι του είχαν γίνει τρεις προτάσεις για ανανέωση του συμβολαίου του, ο ίδιος έλεγε ότι δεν ήταν το οικονομικό κομμάτι αυτό που τον απασχολεί, αλλά ότι δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες στο "τριφύλλι". Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ανάμεσα στη διοίκηση του Γηραιού και τον παίκτη προέκυψε συμφωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 03 Σεπ 2016, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.