Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ναι...ο Γκάρυ...Sera4 έγραψε:πω ρε μπανε θυμασαι ποιος ηταν ο τελευταιος επιθετικος μας που μπορουσε να σουταρει εκτος περιοχης χωρις να μας πιασουν τα κλαματα??obanebane έγραψε:Τι σατανας ειναι αυτος ρε παλικαρια;

Βαρέθηκα να διαβάζω για Έλληνες και ακαδημίες και λογιστικά ρε παίδες.
Πάντε πάρτε πρωτάθλημα με 18χρονα και κορμό Ελλήνων και αν τα καταφέρετε να μου τρυπήσετε την μύτη.
Θα καούν τα παιδάκια και θα έχουμε λαικά δικαστήρια.
Καλό το παραμύθι εν ολίγοις ,με τους Έλληνες και τις ακαδημίες,αλλά δράκο δεν έχει.
Μιλήστε απλά για τα ονόματα που ακούγονται ή πιστεύετε πως ακούγονται..Το έχουμε ξεφτιλίσει.
Πάντε πάρτε πρωτάθλημα με 18χρονα και κορμό Ελλήνων και αν τα καταφέρετε να μου τρυπήσετε την μύτη.
Θα καούν τα παιδάκια και θα έχουμε λαικά δικαστήρια.
Καλό το παραμύθι εν ολίγοις ,με τους Έλληνες και τις ακαδημίες,αλλά δράκο δεν έχει.
Μιλήστε απλά για τα ονόματα που ακούγονται ή πιστεύετε πως ακούγονται..Το έχουμε ξεφτιλίσει.
σεντερ φορι λεμε γρηγορη ασε τους ακραιουςgoran 64 έγραψε:Ναι...ο Γκάρυ...Sera4 έγραψε:πω ρε μπανε θυμασαι ποιος ηταν ο τελευταιος επιθετικος μας που μπορουσε να σουταρει εκτος περιοχης χωρις να μας πιασουν τα κλαματα??obanebane έγραψε:Τι σατανας ειναι αυτος ρε παλικαρια;

john4serres έγραψε:οι ξενοι δημοσιογραφοι λενε πως υπαρχει προταση για Agazzi.
ΗΡΘΕΕΕΕ...Πτήση Allitalia 632 αύριο από Μιλάνο λλλέέέμμμεεε!!!!

desperando έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τζογαρει στην θέση του τέρματα έχοντας την καβαντζα του αξιοπρεπούς γλυκου από πίσω
Αν ο παίκτης καταφέρει να επανέλθει σε προ διετίας στάνταρ τότε μιλάμε για τέρματα επιπέδου τουλάχιστον Ρομπέρτο
Αν δεν επανέλθει θα πορευτούμε με γλυκό βασικό.Δεν είναι και τόσο τραγικο
Άλλες θέσεις θα κρίνουν το τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα
Συμφωνω απολυτα.
Φερε μπου ν'αρχισουμε τα ντου,φερε και Μαρτινεζ να ρεεουν οι ρετσινες.
Μιλαμε θα χρειαστει ανακαινιση η τουμπα με το που πατησουν το ποδι τους στο χορταρι.
Που να τα δουμε εμεις αυτα ρε φουστη,πελκινιο,κιτσιουβιτς και ενα μασουρι χαπια.
- Δημητρης17
Κι οσο δεν σταματουν κι αυτες οι "φιλολογικες" κουβεντες για τον Καλλέρι, πως τον λενε...

- Lacedaemonian
Νομίζω οτι αυτο ακριβως συμβαίνει στη θεση του τερματα(με τις πιθανοτητες να ειναι υπέρ του στοιχήματος,αρκεί να μη γίνουν το ίδιο μπ... που έγινε πέρυσι με το πρωτο λαθος)desperando έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τζογαρει στην θέση του τέρματα έχοντας την καβαντζα του αξιοπρεπούς γλυκου από πίσω
Αν ο παίκτης καταφέρει να επανέλθει σε προ διετίας στάνταρ τότε μιλάμε για τέρματα επιπέδου τουλάχιστον Ρομπέρτο
Αν δεν επανέλθει θα πορευτούμε με γλυκό βασικό.Δεν είναι και τόσο τραγικο
Άλλες θέσεις θα κρίνουν το τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα
Οποτε ιςως ν αρχίσουμε με γλυκο ετσι για αλλαγη και στην πορεία να γινει βασικος ο ιταλος
Ένα 6άρι τύπου Arevalo Rios, και 2 ακόμη Λατίνους μπαλαδόρους μπροστά.
Θα το γραψω τωρα και ας εκτεθω,φετος θα εχουμε την καλυτερη ομαδα απο την μερα που πηρε τον ΠΑΟΚ ο Ιβαν.
Δεν ξερω γιατι ειμαι τοσο αισιοδοξος,ισως επειδη ειχα πιασει πατο ψυχολογικα μετα τον αγωνα με τον Πανθρακικο.
Ον τοπικ,φερτε μπου ν'αρχισουμε τα ντου λαιμαι.
Υ.Γ Αμα δω να σκαει μυτη στο τοπικ και ο κατ5,θα τους παρουμε ολους σβαρνα φετος.
Δεν ξερω γιατι ειμαι τοσο αισιοδοξος,ισως επειδη ειχα πιασει πατο ψυχολογικα μετα τον αγωνα με τον Πανθρακικο.
Υ.Γ Αμα δω να σκαει μυτη στο τοπικ και ο κατ5,θα τους παρουμε ολους σβαρνα φετος.

και μια τυροκαυτερη και μια σοδα!Mīngus έγραψε:Ένα 6άρι τύπου Arevalo Rios, και 2 ακόμη Λατίνους μπαλαδόρους μπροστά.

- Lacedaemonian
Μιλάνε -ιταλικά σαιτς-για πολυετές συμβολαιο(οχι μονοετες),γράφουν οτι το σκέφτεται και για ενδιαφέρον της Palermo(που ενδιαφερόταν και για τον τέρματα της Καρπι που ακούστηκε το πρωι και για μας)john4serres έγραψε:οι ξενοι δημοσιογραφοι λενε πως υπαρχει προταση για Agazzi.
obanebane έγραψε:Θα το γραψω τωρα και ας εκτεθω,φετος θα εχουμε την καλυτερη ομαδα απο την μερα που πηρε τον ΠΑΟΚ ο Ιβαν.
Με πρόλαβες που ειναι ο ΚΑΤ ;
ΚΑΤ εμφανίσου μην αρχίσω τα αλλα ελληνικά μου