Ale έγραψε:Κοίτα το ταχυδρομείο σου αύριο.
Έχεις γράμμα.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Και από τα 10.Guitarman έγραψε:Ναι αλλά δεν τρέχει. Όλο από τα 25 μέτρα χτυπάει
Πρωινό του άλφα ειρωνιες του βερυκιου για Ιβάν , ο Λάμπρου είναι και βλακας λέει το γνωστό υβριστικό για ΠΑΟΚ. .....αλήθεια αυτός είναι μπειραιωτης η μπαναθηναικος? Μπαναθηναικος είναι τελικά η γλιτσα ο Λάμπρου
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 13 Σεπ 2016, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φυσικά ειρωνίες για τον Ιβάν. Ο Κοντομηνάς και ο Σαββίδης δεν έχουν άδεια. Ο φαταούλ έχει, όμως. 
- The_Stalker
Να πω ότι θεωρώ εντελώς άστοχο το σύνθημα για Κορακάκη και μαρινάκη..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...δεν χρειαζόμαστε Κορακάκη για να πετύχει το χοντρό. Το κάνω κι εγώ που έχω να ρίξω από το στρατό.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...δεν χρειαζόμαστε Κορακάκη για να πετύχει το χοντρό. Το κάνω κι εγώ που έχω να ρίξω από το στρατό.
Το ότι ασχολούμαστε ως οπαδοί με κάτι άτομα σαν την Ταχιάου, την Τσιμτσιλή και τον Βερύκιο, με ξεπερνά.
Όταν σε βρίζει κάποιος δεν το παίζεις υπεράνω θα τους χτυπήσεις εκεί που πονάνε, και εννοώ κυρίως τα αφεντικά τους που τους βάζουν να λένε αυτά που λένε ......αλλιώς σε λίγο και ο καρυπιδης θα σε πουλαει μαγκιά αυτό πιστεύω
Του αερίσανε τα @@ ρε eortopol. Όταν βάλλουν εναντίον σου οι εκπρόσωποι της υποκουλτούρας, πραγματικά τυχάρπαστοι, είναι και παράσημο.
Εν τω μεταξύ και το άλλο το τσοκαράκι που βάλανε να παρουσιάσει τη γιορτή για τα 90 χρόνια και λέγαμε πού τη βρήκαν (αλλά ήμασταν και τότε μίζεροι), είπε τίποτα όταν οι άλλοι ξεσάλωναν;
Τέλος πάντων, μην ασχολείστε καν. Όχι μ' αυτούς. Χάρη τους κάνετε.
Εν τω μεταξύ και το άλλο το τσοκαράκι που βάλανε να παρουσιάσει τη γιορτή για τα 90 χρόνια και λέγαμε πού τη βρήκαν (αλλά ήμασταν και τότε μίζεροι), είπε τίποτα όταν οι άλλοι ξεσάλωναν;
Τέλος πάντων, μην ασχολείστε καν. Όχι μ' αυτούς. Χάρη τους κάνετε.
Δεν λέω για τον Ιβάν ,αλλά όταν μιλάνε έτσι για την ομάδα θα την ακούνε αυτός ο μπαναθας Λάμπρου να ξέρει ότι θα την ακούσει από μας όταν τον δούμε
-
ron-swanson
Παντως το ποσο φοβουνται τον Μαρινακη ειναι αξιο θαυμασμου. Μιλαμε για εναν ανθρωπο μαφιοζο, που ειναι μπλεγμενος με ναρκωτικα και τα μηδενικα της πρωϊνης ζωνης τον αποκαλουν "κυριο Μαρινακη" και στεναχωριουνται που εχασε 10 εκατομμυρια (τα οποια θα πανε στα ταμεια του κρατους, αλλα δεν γαμεις; Στα @ρχιδια μας για το κρατος). Πραγματικα δεν ευχομαι σε κανεναν ανθρωπο να χασει την δουλεια του, αλλα οταν βλεπω τετοια σκουπιδια αλλαζω αποψη.
- ΑποστόληςΑ
Ο ξεφτιλισμένος Βερύκιος, όπως και όλος ο Alpha, ήταν πολύ μαλακός στις κρίσεις του προς τον Αλέξη, από την αρχή. Μην ξεχνάμε ότι το κανάλι φιλοξενούσε τον Λαζόπουλο (που επίσης ξεφτιλίστηκε με τις μαϊμουδιές που έκανε στο θέμα του φίλου του Χαϊκάλη), ο οποίος ήταν σφόδρα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν δείτε όμως τις ειδήσεις του Alpha ΜΕΤΑ τις άδειες η στροφή είναι 180 μοίρες, ενάντια φυσικά της κυβέρνησης. Τόσο γελοίοι είναι όλοι τους.
Τιμή μας και καμάρι μας που οι γελοίοι βρίζουν τον Ιβάν. Το αντίθετο θα με στενοχωρούσε.
Αν δείτε όμως τις ειδήσεις του Alpha ΜΕΤΑ τις άδειες η στροφή είναι 180 μοίρες, ενάντια φυσικά της κυβέρνησης. Τόσο γελοίοι είναι όλοι τους.
Τιμή μας και καμάρι μας που οι γελοίοι βρίζουν τον Ιβάν. Το αντίθετο θα με στενοχωρούσε.
- john4serres
Κι γω πρεπει να στεναχωρηθω για ολους αυτους που "δεν θα εχουν δουλεια"....
Εσυ Λαμπρου που ειπες αυτο που ειπες στον αερα, οταν δεις τον Σαββιδη απο κοντα καποια μερα, γιατι θα τον δεις, τραβα να τους φιλησεις το χερι για να σου δωσει μεροκαματο. Γλυφτες και γλαστρες. Ηδη σας τρεχουν τα σαλια για τον πρεζεμπορα.
Περιμενω τις απαραιτητες κινησεις απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον κυριο που ειρωνευτηκε την ομαδα.
Εσυ Λαμπρου που ειπες αυτο που ειπες στον αερα, οταν δεις τον Σαββιδη απο κοντα καποια μερα, γιατι θα τον δεις, τραβα να τους φιλησεις το χερι για να σου δωσει μεροκαματο. Γλυφτες και γλαστρες. Ηδη σας τρεχουν τα σαλια για τον πρεζεμπορα.
Περιμενω τις απαραιτητες κινησεις απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον κυριο που ειρωνευτηκε την ομαδα.