33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Dimg4
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Ειδικα σε μια φαση που πας να σπρινταρεις ειλικρινα νομιζα οτι εβλεπα βετερανο παικτη. Παγκο γρηγορα και κουλουρης μεσα
-
τσιριγώτης
- ΑποστόληςΑ
Αυτά ακριβώς, χθές απλά δεν έπιασε την απόδοση των περασμένων αγώνων.K_geo έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ, δεν ήταν καλός, όχι γιατί δεν έκανε φασεις γκολ, αλλά γιατί δεν έκανε όσα έχει κάνει σε προηγούμενα ματς, χάνοντας πάρα πολλές (σχεδόν όλες) τις μονομαχίες απο τα σεντερ μπακ της κουλας αλλά και σε πολλές περιπτώσεις έμενε πίσω και ακόμα και τα αργά αυτά σεντερ μπακ του έβγαιναν πρώτοι στη μπάλα!
ίσως πρέπει να ξεκουραστεί για ένα α' διάστημα να καθαρίσει το μυαλό του.
Κλαους, είσαι πουλεν εδώ και χρόνια και δεν ξεχνάω τις χαρές που έχεις προσφέρει. μη μασάς αλλά δώσε ότι έχεις και δεν έχεις στη συνέχεια.
Όποιος δε, επιθυμεί να μη βλέπει τι έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια, ανοίγοντας χώρους και διαδρόμους και και και είναι προκατειλημμένος.
-
τσιριγώτης
Ο κουλουρης έχει πέντε τελικές κ δύο γκολ και γυαλιζει τον πάγκο. Αυτό δεν είναι προκατάληψη;
Αρχηγέ...Θέλεις να μάθεις κάτι εντελώς αντικειμενικά?
Περισσότερο εκτός κλίματος από αγώνα, όπως εχθές, δεν σε έχω ξαναδεί ποτέ μου!!!!
Μάλιστα με αντιπάλους Κολοβέτσιο και Τζανετόπουλο δεν το περίμενα με τίποτα...
Στην θέση σου θα το παιρνα αλλιώς και θα συνερχόμουν άμεσα, πριν εκτεθώ οριστικά και αμετάκλητα... 
Περισσότερο εκτός κλίματος από αγώνα, όπως εχθές, δεν σε έχω ξαναδεί ποτέ μου!!!!
Μάλιστα με αντιπάλους Κολοβέτσιο και Τζανετόπουλο δεν το περίμενα με τίποτα...
-
Dimg4
Με τον σημερινο κλαους ο κουλουρης μοιαζει μιετσελsn0ufel4 έγραψε:slidar έγραψε:Μην μπερδευεσε.. Δεν είναι σήμερα.. Εδώ και κάνα χρόνο είναι.
Οτι πεις. Μολις βρεις καλυτερο να τον βαλεις στη θεση του.
Συγνωμη αλλα ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Το προβλημα με τον Κλαους ειναι οτι ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ οπως χτες σε τουλαχτιστον τα ΜΙΣΑ ματς που παιζει. Και λιγα λεω. Εδω και καιρο.tolis01 έγραψε:Αυτά ακριβώς, χθές απλά δεν έπιασε την απόδοση των περασμένων αγώνων.K_geo έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ, δεν ήταν καλός, όχι γιατί δεν έκανε φασεις γκολ, αλλά γιατί δεν έκανε όσα έχει κάνει σε προηγούμενα ματς, χάνοντας πάρα πολλές (σχεδόν όλες) τις μονομαχίες απο τα σεντερ μπακ της κουλας αλλά και σε πολλές περιπτώσεις έμενε πίσω και ακόμα και τα αργά αυτά σεντερ μπακ του έβγαιναν πρώτοι στη μπάλα!
ίσως πρέπει να ξεκουραστεί για ένα α' διάστημα να καθαρίσει το μυαλό του.
Κλαους, είσαι πουλεν εδώ και χρόνια και δεν ξεχνάω τις χαρές που έχεις προσφέρει. μη μασάς αλλά δώσε ότι έχεις και δεν έχεις στη συνέχεια.
Όποιος δε, επιθυμεί να μη βλέπει τι έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια, ανοίγοντας χώρους και διαδρόμους και και και είναι προκατειλημμένος.
Μονο στο πρωτο ματς με τον Παναιτωλικο θυμαμε να εχει κανει καλο και "κινητικο" ματς.
Ακου ρε ανακαλυψανε ολοι ξαφνικα τον Κλαους που εξαφανιζεται ΧΤΕΣ. Ο κλασσικος Κλαους ηταν χτες αλλα ναι ΤΩΡΑ εγινε "ανυπαρκτος"
Γιατι δεν υπαρχει στην ουσια αλλος. Ο τελειωμενος στην ουσια απο την ομαδα Περειρα, ο νεοπας Κουλουρης και το ερωτηματικο Τιαμ...τσιριγώτης έγραψε:Απορω γιατί ξεκινάει βασικός...
Εκει ειναι το εγκλημα, οτι δεν εχεις σεντερ φορ (και οχι οτι παιζει ο Κλαους)
Σύντροφε, είτε είναι όπως τα λες είτε ακόμα κι αν δεν είναι, αυτή η "ικανοποίηση" που δείχνεις να νιώθεις κατά τα λεγόμενα σου επειδή εσύ τόσο καιρό τώρα (ίσως και να) "ανακάλυψες την Αμερική" λέει πολλά...CCCP έγραψε:Συγνωμη αλλα ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Το προβλημα με τον Κλαους ειναι οτι ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ οπως χτες σε τουλαχτιστον τα ΜΙΣΑ ματς που παιζει. Και λιγα λεω. Εδω και καιρο.
Μονο στο πρωτο ματς με τον Παναιτωλικο θυμαμε να εχει κανει καλο και "κινητικο" ματς.
Ακου ρε ανακαλυψανε ολοι ξαφνικα τον Κλαους που εξαφανιζεται ΧΤΕΣ. Ο κλασσικος Κλαους ηταν χτες αλλα ναι ΤΩΡΑ εγινε "ανυπαρκτος"Εμεις που μιλαμε τοσο καιρο τα φανταζομασταν.
Ε ναι ρε γκοραν ΦΥΣΙΚΑ και νιωθω μια "δικαιωση". Αμα ηθελα να το κρυψω θα το εκανα.
Επισης δεν ειναι θεμα δικαιωσης ουτε ανακαλυψα εγω κατι. Απλα με τρελαίνει οτι τωρα ξαφνικα ανακαλυψαμε τον Κλαους.
Οπως με τρελαίνει και το να βλεπω ενα παικτη να κανει ακριβως την ιδια εμφανηση καθε ματς και άμα παει η μπαλα δοκαρι και μεσα παικταρας δοκαρι και εξω αχρηστος.
Και που εισαι ακομα, και για το κραξιμο που δεν τρωει ο Ιβιτς επειδη αυτον αποφασισαμε απο πριν οτι τον γουσταρουμε εχω κατι μαζεμενα...αλλα αυτο δε σημαινει ουτε οτι ΘΕΛΩ να φαει κραξιμο ουτε οτι περιμενω γκελα στη γωνια να χαρω.
Θελω να θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο οσο ειναι ανθρωπινο και δεν αλλαζει η αποψη μου ανάλογα με το αποτελεσμα της βδομαδας.
Επισης δεν ειναι θεμα δικαιωσης ουτε ανακαλυψα εγω κατι. Απλα με τρελαίνει οτι τωρα ξαφνικα ανακαλυψαμε τον Κλαους.
Οπως με τρελαίνει και το να βλεπω ενα παικτη να κανει ακριβως την ιδια εμφανηση καθε ματς και άμα παει η μπαλα δοκαρι και μεσα παικταρας δοκαρι και εξω αχρηστος.
Και που εισαι ακομα, και για το κραξιμο που δεν τρωει ο Ιβιτς επειδη αυτον αποφασισαμε απο πριν οτι τον γουσταρουμε εχω κατι μαζεμενα...αλλα αυτο δε σημαινει ουτε οτι ΘΕΛΩ να φαει κραξιμο ουτε οτι περιμενω γκελα στη γωνια να χαρω.
Θελω να θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο οσο ειναι ανθρωπινο και δεν αλλαζει η αποψη μου ανάλογα με το αποτελεσμα της βδομαδας.
Οι επιθετικοί μας τα τελευταία 6 χρόνια:
2010
Muslimovic, Σαλπι, Παπάζογλου, Filomeno, Κλάους
2011
Γεωργιάδης, Σάλπι, Παπάζογλου, Nimani, Κλάους, Γιάννου
2012
Γεωργιάδης, Σάλπι, Robert, Camara, Κλάους, Γιάννου
2013
Stoch, Σάλπι, Necid, Hoesen, Κλάους, Oliseh
2014
Παπαδόπουλος, Σάλπι, Pereyra, Κουλούρης, Κλάους
2015
Jairo, Berbatov, Μυστακίδης, Κλάους
2016
Pereyra, Κουλούρης, Μυστακίδης, Κλάους, Thiam (O Djalma δεν είναι ακριβώς αντι-Jairo γι'αυτο δεν τον έβαλα)
Εγώ -πλην ίσως κάποιες τσαπατσουλιές το 2013 και το 2015- δεν βλέπω να γίνεται σοβαρή κίνηση για ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση εδώ και υπερβολικά ΠΟΛΥ καιρό. Αυτοί που έκατσαν περισσότερα χρόνια ήταν ο Σαλπι στα γεράματα και με κόντρα την κερκίδα και ο Κλάους με σπρώξιμο από την κερκίδα και όλη την ομάδα χτισμένη πάνω του και χωρίς ανταγωνισμό. Οι τραυματίες Necid/Thiam δεν μπορούν να διεκδικήσουν σοβαρά θέση βασικού, για τον Μπέρμπα όλοι είδαμε πώς και τί έπαιξε. Για, παίκτες τύπου Ολίσε-Χούσεν και συν αυτώ δεν νομίζω να χρειάζεται σχόλιο.
Κάποτε, χωρίς φράγκα, ήταν win-win για την ομάδα να βγάλει παίκτη που ίσως θα πουλούσε και για τον παίκτη να παίζει.
2010
Muslimovic, Σαλπι, Παπάζογλου, Filomeno, Κλάους
2011
Γεωργιάδης, Σάλπι, Παπάζογλου, Nimani, Κλάους, Γιάννου
2012
Γεωργιάδης, Σάλπι, Robert, Camara, Κλάους, Γιάννου
2013
Stoch, Σάλπι, Necid, Hoesen, Κλάους, Oliseh
2014
Παπαδόπουλος, Σάλπι, Pereyra, Κουλούρης, Κλάους
2015
Jairo, Berbatov, Μυστακίδης, Κλάους
2016
Pereyra, Κουλούρης, Μυστακίδης, Κλάους, Thiam (O Djalma δεν είναι ακριβώς αντι-Jairo γι'αυτο δεν τον έβαλα)
Εγώ -πλην ίσως κάποιες τσαπατσουλιές το 2013 και το 2015- δεν βλέπω να γίνεται σοβαρή κίνηση για ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση εδώ και υπερβολικά ΠΟΛΥ καιρό. Αυτοί που έκατσαν περισσότερα χρόνια ήταν ο Σαλπι στα γεράματα και με κόντρα την κερκίδα και ο Κλάους με σπρώξιμο από την κερκίδα και όλη την ομάδα χτισμένη πάνω του και χωρίς ανταγωνισμό. Οι τραυματίες Necid/Thiam δεν μπορούν να διεκδικήσουν σοβαρά θέση βασικού, για τον Μπέρμπα όλοι είδαμε πώς και τί έπαιξε. Για, παίκτες τύπου Ολίσε-Χούσεν και συν αυτώ δεν νομίζω να χρειάζεται σχόλιο.
Κάποτε, χωρίς φράγκα, ήταν win-win για την ομάδα να βγάλει παίκτη που ίσως θα πουλούσε και για τον παίκτη να παίζει.
Σύντροφε, πιστεύω να διάβασες προσεκτικά το post μου στο topic του Βλάντο...
Το να αισθανόμαστε εμείς "προσωπική δικαίωση" εντός ενός forum ή και στο καφέ που τα κουβεντιάζουμε με τα φιλαράκια μας, δεν νομίζω ότι κάνει κάποιο καλό στην ομάδα, ούτε όμως και σε μας τους ίδιους...
Στο δε γήπεδο, δεν το συζητάω καν...Είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ!!!!
Άποψη μου είναι λοιπόν, ότι αν τυχόν νομίζουμε-αισθανόμαστε κάτι τέτοιο, εκφράζοντας το μάλιστα πολύ έντονα, ή είμαστε κάπως παράλογοι ή αρκετά εγωκεντρικοί απέναντι στην ομάδα μας, υποβιβάζοντας δημόσια και μάλιστα δίχως κανέναν λόγο οποιοδήποτε μέλος της, είτε παίχτη είτε προπονητή, δίχως κανένα απολύτως κέρδος για κανέναν μας...
Εκτός πάλι κι αν τον Π.Α.Ο.Κ. τον έχουμε απλά για να ξεσπάμε τα νεύρα μας ή για να νιώθουμε δικαιωμένοι με όποιες τυχόν παθογένειες του, βγάζοντας κατά κάποιον τρόπο τους εαυτούς μας απ έξω...
Ας θυμόμαστε όμως ότι:
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ παιχτών, προπονητών, υπαλλήλων, διοικητικών, μεγαλομετόχων αλλά ΚΑΙ οπαδών, οι οποίοι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι και που μόνο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

Το να αισθανόμαστε εμείς "προσωπική δικαίωση" εντός ενός forum ή και στο καφέ που τα κουβεντιάζουμε με τα φιλαράκια μας, δεν νομίζω ότι κάνει κάποιο καλό στην ομάδα, ούτε όμως και σε μας τους ίδιους...
Στο δε γήπεδο, δεν το συζητάω καν...Είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ!!!!
Άποψη μου είναι λοιπόν, ότι αν τυχόν νομίζουμε-αισθανόμαστε κάτι τέτοιο, εκφράζοντας το μάλιστα πολύ έντονα, ή είμαστε κάπως παράλογοι ή αρκετά εγωκεντρικοί απέναντι στην ομάδα μας, υποβιβάζοντας δημόσια και μάλιστα δίχως κανέναν λόγο οποιοδήποτε μέλος της, είτε παίχτη είτε προπονητή, δίχως κανένα απολύτως κέρδος για κανέναν μας...
Εκτός πάλι κι αν τον Π.Α.Ο.Κ. τον έχουμε απλά για να ξεσπάμε τα νεύρα μας ή για να νιώθουμε δικαιωμένοι με όποιες τυχόν παθογένειες του, βγάζοντας κατά κάποιον τρόπο τους εαυτούς μας απ έξω...
Ας θυμόμαστε όμως ότι:
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ παιχτών, προπονητών, υπαλλήλων, διοικητικών, μεγαλομετόχων αλλά ΚΑΙ οπαδών, οι οποίοι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι και που μόνο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 31 Οκτ 2016, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eν πασει περιπτωση, εγω δεν θελησα να εκφρασω ικανοποιηση η δικαιωση. Περισσότερο εκπληξη και απορεια για το οτι ολοι αναγνωριζουν ανυπαρκτο Κλαους στο χτεσινο ματς ενω ετσι ειναι στα περισσοτερα ματς αλλα τοτε πολλοι διαφωνουσαν.
Αυτο δεν καταλαβαίνω.
Αυτο δεν καταλαβαίνω.