10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το οτι δεν μας βγαίνει κανενας δεν ειναι τυχαιο ...ΚΤ γινεται λαθος μαλλον απο τις διαπραγματεύσεις ακομα
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

MANIAKOS έγραψε:Το οτι δεν μας βγαίνει κανενας δεν ειναι τυχαιο ...ΚΤ γινεται λαθος μαλλον απο τις διαπραγματεύσεις ακομα
εγω θα το διευρυνω λιγο: αν σκεφτουμε οτι καθε μια απο τις 4 μεγαλες ομαδες πηραν κι απο ενα 'βαρυ' ονομα το καλοκαιρι (μπερμπατοφ εμεις, καμπιασο ο γαβρος, εσιεν ο βαζελος, μπουονανοτε ο ταιγκερ) , λιγο πολυ κανενος δεν του βγηκε η μεταγραφη.αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι το κινητρο ειναι τεραστιο κομματι για εναν παιχτη.οσο καλος κι αν εισαι/ησουν ,αν δε διψας να παιξεις, κακο κανεις στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δεν ξέρω για τον Βούλγαρο αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου τριγυρίζει ότι δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα...

Τέλος για το βιντεάκι ... δεν το βλέπω και κακό....
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Κρατάω το ότι είναι πανέτοιμος σωματικά και ψυχολογικά και το one more year που δείχνει να το θελει πολύ..
Πριν από το οτιδήποτε όμως χρωστάει ένα τελειωτικό σκούπισμα στους ταυλαροκολοβέτσιους ο Berba
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Στην αποστολή για Νιόνιο.
Άντε ρε αγορίνα μου, ξελάσπωσε!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όποιος θέλει Σάντος προπονητή και ταυτόχρονα Μπέρμπα για έναν ακόμα χρόνο να το δηλώσει σ αυτό το topic και :shock: μέχρι το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής των play off!!! :o

Άντε να σας δω πουλάκια μου... :D

Προσωπικά πάντως δεν θέλω... - δηλαδή από μένα... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 22 Μάιος 2016, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

giannina4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Το οτι δεν μας βγαίνει κανενας δεν ειναι τυχαιο ...ΚΤ γινεται λαθος μαλλον απο τις διαπραγματεύσεις ακομα
εγω θα το διευρυνω λιγο: αν σκεφτουμε οτι καθε μια απο τις 4 μεγαλες ομαδες πηραν κι απο ενα 'βαρυ' ονομα το καλοκαιρι (μπερμπατοφ εμεις, καμπιασο ο γαβρος, εσιεν ο βαζελος, μπουονανοτε ο ταιγκερ) , λιγο πολυ κανενος δεν του βγηκε η μεταγραφη.αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι το κινητρο ειναι τεραστιο κομματι για εναν παιχτη.οσο καλος κι αν εισαι/ησουν ,αν δε διψας να παιξεις, κακο κανεις στην ομαδα.

Σωστο αλλα εχουμε ιστορικό τα τελευταια χρονια .. Ολο κ κάποιος θα βγαινε οποτε κ κατι αλλο ειναι
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Pasteloseto avrio! Klise stomata. PAME PAOKARAAAAAA
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

pilotos έγραψε:Από ένα τέτοιο κόσμημα αθλητή και χαρακτήρα,μόνο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι.
Πάντα πρωτοποροι.............
να παραμεινει, ο τουντορ εκανε εγκληματα στην διαχειριση του
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βγάλε αύριο το γκολ της νίκης!
(η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
pilotos έγραψε:Από ένα τέτοιο κόσμημα αθλητή και χαρακτήρα,μόνο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι.
Πάντα πρωτοποροι.............
να παραμεινει, ο τουντορ εκανε εγκληματα στην διαχειριση του
Μονο κ μονο που δεν μας αφησες να χαρουμε για πρωτη φορα στη ζωη μας τετοιο παικταρα στα σσπρομαυρα θα σου ευχομαι να μη στεριωσεις ΠΟΤΕ σε ομαδα γελοιε τουντορ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Όποιος θέλει Σάντος προπονητή και ταυτόχρονα Μπέρμπα για έναν ακόμα χρόνο να το δηλώσει σ αυτό το topic και :shock: μέχρι το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής των play off!!! :o

Άντε να σας δω πουλάκια μου... :D

Προσωπικά πάντως δεν θέλω... - δηλαδή από μένα... ;)
Μια χαρα τους θελουμε και τους 2. Ο Σαντος ειναι τρομερο μυαλο κ θα παρει το μαξιμουμ απο αυτον τον παιχταρα. Δηλαδη την εκτελεση και δε θα βαλει το καπριτσιο του πανω απο την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κύριε Μπερμπάτοφ, κύριε άνετε και παιχταρά μου, θέλω να σας πληροφορήσω το εξής:

Αν εσύ είσαι (που σίγουρα είσαι) παιχταράς και άνετος και "Keep calm & pass me the ball" τα παιχτάκια μας τύπου Πέλκα και Χαρίση πρέπει να στάζει η κ@λοτρυπίδα τους ιδρώτα για να προσφέρουν στην ομάδα, να ματώνουν, να αγωνίζονται κι όχι να κάνουν χαβαλέ την παραμονή του πιο must win αγώνα της χρονιάς μας!!!

Οπότε κοίτα να κάνεις αύριο το χατίρι του Πέλκα και να παστελώσεις κάνα γκολάκι (όχι με πέναλτι) μπας και περάσουμε τον Πανιώνιο και άσε τις (πιο) μπουρδελοποιήσεις στα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. με την ανοχή όλων των υπευθύνων σαν να είσαι το αφεντικό της ομάδας μας!!!

Ο.Κ. grate Bulgarian football player???
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Την παλευεις? Τι αηδιαστικη προπαγανδα ειναι αυτη?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κάνε με την χάρη ρε Dim που θα πεις εσύ εμένα αηδιαστικό προπαγανδιστή!!! :oops:

Την άποψη μου λέω κι άμα δεν σ αρέσει προσπέρασε την ή αντίκρουσε την με επιχειρήματα!!! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”