10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Το οτι δεν μας βγαίνει κανενας δεν ειναι τυχαιο ...ΚΤ γινεται λαθος μαλλον απο τις διαπραγματεύσεις ακομα
εγω θα το διευρυνω λιγο: αν σκεφτουμε οτι καθε μια απο τις 4 μεγαλες ομαδες πηραν κι απο ενα 'βαρυ' ονομα το καλοκαιρι (μπερμπατοφ εμεις, καμπιασο ο γαβρος, εσιεν ο βαζελος, μπουονανοτε ο ταιγκερ) , λιγο πολυ κανενος δεν του βγηκε η μεταγραφη.αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι το κινητρο ειναι τεραστιο κομματι για εναν παιχτη.οσο καλος κι αν εισαι/ησουν ,αν δε διψας να παιξεις, κακο κανεις στην ομαδα.MANIAKOS έγραψε:Το οτι δεν μας βγαίνει κανενας δεν ειναι τυχαιο ...ΚΤ γινεται λαθος μαλλον απο τις διαπραγματεύσεις ακομα
Δεν ξέρω για τον Βούλγαρο αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου τριγυρίζει ότι δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα...
Τέλος για το βιντεάκι ... δεν το βλέπω και κακό....
Τέλος για το βιντεάκι ... δεν το βλέπω και κακό....
Κρατάω το ότι είναι πανέτοιμος σωματικά και ψυχολογικά και το one more year που δείχνει να το θελει πολύ..
Πριν από το οτιδήποτε όμως χρωστάει ένα τελειωτικό σκούπισμα στους ταυλαροκολοβέτσιους ο Berba
Πριν από το οτιδήποτε όμως χρωστάει ένα τελειωτικό σκούπισμα στους ταυλαροκολοβέτσιους ο Berba
- PAOK_Antarctica
Όποιος θέλει Σάντος προπονητή και ταυτόχρονα Μπέρμπα για έναν ακόμα χρόνο να το δηλώσει σ αυτό το topic και
μέχρι το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής των play off!!!
Άντε να σας δω πουλάκια μου...
Προσωπικά πάντως δεν θέλω... - δηλαδή από μένα...

Προσωπικά πάντως δεν θέλω... - δηλαδή από μένα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 22 Μάιος 2016, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannina4 έγραψε:εγω θα το διευρυνω λιγο: αν σκεφτουμε οτι καθε μια απο τις 4 μεγαλες ομαδες πηραν κι απο ενα 'βαρυ' ονομα το καλοκαιρι (μπερμπατοφ εμεις, καμπιασο ο γαβρος, εσιεν ο βαζελος, μπουονανοτε ο ταιγκερ) , λιγο πολυ κανενος δεν του βγηκε η μεταγραφη.αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι το κινητρο ειναι τεραστιο κομματι για εναν παιχτη.οσο καλος κι αν εισαι/ησουν ,αν δε διψας να παιξεις, κακο κανεις στην ομαδα.MANIAKOS έγραψε:Το οτι δεν μας βγαίνει κανενας δεν ειναι τυχαιο ...ΚΤ γινεται λαθος μαλλον απο τις διαπραγματεύσεις ακομα
Σωστο αλλα εχουμε ιστορικό τα τελευταια χρονια .. Ολο κ κάποιος θα βγαινε οποτε κ κατι αλλο ειναι
- paoki_sweden
- Παλαιολόγος
να παραμεινει, ο τουντορ εκανε εγκληματα στην διαχειριση τουpilotos έγραψε:Από ένα τέτοιο κόσμημα αθλητή και χαρακτήρα,μόνο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι.
Πάντα πρωτοποροι.............
- ΑποστόληςΑ
Μονο κ μονο που δεν μας αφησες να χαρουμε για πρωτη φορα στη ζωη μας τετοιο παικταρα στα σσπρομαυρα θα σου ευχομαι να μη στεριωσεις ΠΟΤΕ σε ομαδα γελοιε τουντορ.Παλαιολόγος έγραψε:να παραμεινει, ο τουντορ εκανε εγκληματα στην διαχειριση τουpilotos έγραψε:Από ένα τέτοιο κόσμημα αθλητή και χαρακτήρα,μόνο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι.
Πάντα πρωτοποροι.............
Μια χαρα τους θελουμε και τους 2. Ο Σαντος ειναι τρομερο μυαλο κ θα παρει το μαξιμουμ απο αυτον τον παιχταρα. Δηλαδη την εκτελεση και δε θα βαλει το καπριτσιο του πανω απο την ομαδα.goran 64 έγραψε:Όποιος θέλει Σάντος προπονητή και ταυτόχρονα Μπέρμπα για έναν ακόμα χρόνο να το δηλώσει σ αυτό το topic καιμέχρι το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής των play off!!!
![]()
Προσωπικά πάντως δεν θέλω... - δηλαδή από μένα...![]()
Κύριε Μπερμπάτοφ, κύριε άνετε και παιχταρά μου, θέλω να σας πληροφορήσω το εξής:
Αν εσύ είσαι (που σίγουρα είσαι) παιχταράς και άνετος και "Keep calm & pass me the ball" τα παιχτάκια μας τύπου Πέλκα και Χαρίση πρέπει να στάζει η κ@λοτρυπίδα τους ιδρώτα για να προσφέρουν στην ομάδα, να ματώνουν, να αγωνίζονται κι όχι να κάνουν χαβαλέ την παραμονή του πιο must win αγώνα της χρονιάς μας!!!
Οπότε κοίτα να κάνεις αύριο το χατίρι του Πέλκα και να παστελώσεις κάνα γκολάκι (όχι με πέναλτι) μπας και περάσουμε τον Πανιώνιο και άσε τις (πιο) μπουρδελοποιήσεις στα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. με την ανοχή όλων των υπευθύνων σαν να είσαι το αφεντικό της ομάδας μας!!!
Ο.Κ. grate Bulgarian football player???
Αν εσύ είσαι (που σίγουρα είσαι) παιχταράς και άνετος και "Keep calm & pass me the ball" τα παιχτάκια μας τύπου Πέλκα και Χαρίση πρέπει να στάζει η κ@λοτρυπίδα τους ιδρώτα για να προσφέρουν στην ομάδα, να ματώνουν, να αγωνίζονται κι όχι να κάνουν χαβαλέ την παραμονή του πιο must win αγώνα της χρονιάς μας!!!
Οπότε κοίτα να κάνεις αύριο το χατίρι του Πέλκα και να παστελώσεις κάνα γκολάκι (όχι με πέναλτι) μπας και περάσουμε τον Πανιώνιο και άσε τις (πιο) μπουρδελοποιήσεις στα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. με την ανοχή όλων των υπευθύνων σαν να είσαι το αφεντικό της ομάδας μας!!!
Ο.Κ. grate Bulgarian football player???
Κάνε με την χάρη ρε Dim που θα πεις εσύ εμένα αηδιαστικό προπαγανδιστή!!!
Την άποψη μου λέω κι άμα δεν σ αρέσει προσπέρασε την ή αντίκρουσε την με επιχειρήματα!!!

Την άποψη μου λέω κι άμα δεν σ αρέσει προσπέρασε την ή αντίκρουσε την με επιχειρήματα!!!