Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από goran 64 »

"Τώρα τα κονομήσαμε" που λένε και στο χωριό μου...Δείτε πόσο βαθιά μπήκε το μαχαίρι της κάθαρσης χωριανοί: :shock:

..........................................................................................................................................................

Αλλαγές και στους παρατηρητές-Ποιοι έμειναν έξω.
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 16:37...

Αλλαγές και στους παρατηρητές-Ποιοι έμειναν έξω.
Από thessports.gr :

Εκτός από τις «ηχηρές» απουσίες από τον πίνακα των διαιτητών της ερχόμενης περιόδου, «τσεκούρι» υπήρχε και σε αυτόν των παρατηρητών διαιτησίας.

Στους καινούριους πίνακες δεν βρήκαν το όνομα τους οι Σωμαρακάκης, Γκρούτσης, Νταμπώσης και Ζωγράφος που ήταν «πρωτοπαλίκαρα» του προηγούμενου καθεστώτος.

Αναλυτικά ο νέος πίνακας παρατηρητών:

Γιακουμής Ανδρέας (Αθηνών)
Μητροφάνης Γεώργιος (Αθηνών)
Νικολακόπουλος Αθανάσιος (Αθηνών)
Τάπραντζης Γεώργιος (Αιτωλοακαρνανίας)
Τεροβίτσας Βασίλειος (Αιτωλοακαρνανίας)
Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας)

Μπερσής Δημήτριος (Αρκαδίας)
Σταθόπουλος Γεώργιος (Αχαΐας)
Καλύβας Δημήτριος (ΕΠΟ)
Φλώτσιος Σταύρος (Βοιωτίας)
Γκαϊτατζής Θεόδωρος (Δράμας)
Καλαθενός Μιχαήλ (Δωδεκανήσου)
Βασσάρας Κύρος (ΕΠΟ)

Καρατζάς Χαράλαμπος (Ευβοίας)
Δάλλας Κωνσταντίνος (Ηπείρου)
Κύρκος Δημήτριος (Θεσπρωτίας)
Ταπαντζάς Εμμανουήλ (Θράκης)
Κάκος Αναστάσιος (Κέρκυρας)
Μαζαράκης Γεράσιμος (Κεφαλληνίας-Ιθάκης)
Λιόλιος Γεώργιος (Λάρισας)
Γιανναδάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου)
Δαγκλής Χρήστος (Μακεδονίας)
Μαυρόπουλος Παναγιώτης (Μακεδονίας)
Σαραϊδάρης Δημήτριος (Μακεδονίας)
Βέλλιος Αθανάσιος (Ξάνθης)
Τσαχειλίδης Ιωάννης (Πειραιά)
Φαντόπουλος Νικόλαος (Πειραιά)
Σπυρόπουλος Ιωάννης (Φθιώτιδας)
Μπίκας Γεώργιος (Χαλκιδικής)
Κουρκούνας Απόστολος (Χανίων)

Από thessports.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες παρατηρητές ΚΕΔ

........................................................................................................................................................

Τα 9 "αστέρια" που έχω με τονισμένα γράμματα, τα χω στην μνήμη μου ως των γνωστών και μη εξαιρετέων... :evil:
+ τον κύριο "μου κάψανε ήδη το εξοχικό", + τον "καραφλό νάρκισσο" που παραλίγο να συμπεθεριάζαμε = 11άδα!!

"Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν" λοιπόν χωριανοί..."Τα καλύτερα έρχονται" μέσω "κάθαρσης κι ελπίδας"... :? :roll: :twisted:

Γι αυτούς φυσικά δεν μας ενημερώνει ο κατά άλλα "έγκυρος και έγκαιρος ΑΡΔ" της thessports, ότι "έμειναν μέσα", σταθεροί, επακριβώς ακούνητοι, όπως στο "ένα, δύο, τρία, κόκκινο φως" που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά... ;)

Ρε ασταδιάλα ρε,ασταδιάλα που παίζετε με τα μυαλά μας μέσα στον καύσωνα και με την αμεταγραφία στο full... :x

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλουν κι άλλοι συμφορουμίτες με ενδελεχέστερη πληροφόρηση και για άλλους...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μήπως ξέρεις πως πήρε η Δούρου την περιφέρεια και ο φαταούλ τον Δήμο Πειραιώς?
αρα το θεμα ειναι οτι δε βριζουμε αρκετα τον συριζα?
Τουλαχιστον οι αλλοι δεν προκαλουν τοσο χυδαια και απροκαλυπτα, ουτε εχουν ανοιξει μετωπικη εναντιον της ομαδας και του Ιβαν παρεα με τον ντροχο, και ας τους βοηθησε σε περιφερειες-δημους και οπου αλλου.

νομιζεις οτι ο ΠΑΟΚτσης αντιδρα λογω κομματικων ενω ζμπουτσαμς (τουλαχιστον εδω μεσα..)
Και ο συρριζα αν αρχισει παρομοιες πιπες, θα πεσει αντιστοιχο χεσιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 10 Αύγ 2017, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτό ακριβώς και οι άλλοι σκατα τα κάνανε..... Αλλά μέτωπο με μας δεν έχουν ανοίξει
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

simba
Το να κόβεις μια φράση από μια συζήτηση είναι η καλύτερη μέθοδος διαστρέβλωσης του νοήματος.
ΥΓ
Σημειώνω ότι εγώ άρχισα να συμμετέχω σήμερα στη συζήτηση εξ αιτίας μια επαναλαμβανόμενης ειρωνικής αναφοράς του ονόματός μου από τον eorptol( "συγνώμη Κώστα"). Για το συγκεκριμένο άκρα του τάφου σιωπή και από τους συντονιστές!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 10 Αύγ 2017, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

KOSTAS54

Εννοώ την συζήτηση ολόκληρη.
Αλλά ακόμη κι έτσι απαντώ σε προγενέστερο σχόλιο. Το να μην το αναφέρεις και να βάζεις ξεκάρφωτα το δικό μου, προφανώς και δεν δίνει την πραγματική εικόνα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

KOSTAS54 έγραψε:simba
Το να κόβεις μια φράση από μια συζήτηση είναι η καλύτερη μέθοδος διαστρέβλωσης του νοήματος.
ΥΓ
Σημειώνω ότι εγώ άρχισα να συμμετέχω σήμερα στη συζήτηση εξ αιτίας μια επαναλαμβανόμενης ειρωνικής αναφοράς του ονόματός μου από τον eorptol( "συγνώμη Κώστα"). Για το συγκεκριμένο άκρα του τάφου σιωπή και από τους συντονιστές!!!!
Όχι μπερδεύεσαι αντέδρασες υπερβολικά στο κουλης.... Το συγνώμη Κώστα ήρθε πολύ αργότερα όταν ξανά ανάφερα το κουλης...... Όταν λέμε κουλης γιατί αντιδράς έτσι όνομα, υποκοριστικό είναι..... Αν τον φωνάζανε Λάκη ας πούμε; θα αντιδρούσες; το ίδιο δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ώρες ώρες ναρωτιέμαι... :?
Το να πιάσει τα πόστα σε ΕΠΟ, λίγδα κ.τ.λ. η ΕΟ και να διαμαρτύρομαι επειδή τα χασα εγώ, δεν θα ταν ντροπή? :roll:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κωστα, ουτε τετοια προθεση ειχα ουτε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες, ειδικα οταν και τα προηγουμενα που εγραψες
Ειλικρινά απορώ με την μονόπλευρη κριτική. Το ότι ο Μητσοτάκης έχει εκτεθεί είναι γεγονός, αλλά την Διεθνή ΕΟ στην Ελλάδα για να προστατεύσει την εγχώρια ΕΟ την έφεραν άλλοι.Νομίζω την κάλεσε ο Κοντονής και συνέχισε ο Βασιλειάδης δηλ ο ΣΥΡΙΖΑ. Και οι πίνακες δεν έγιναν επί ΝΔ και Μητσοτάκη, ούτε επί Μητσοτάκη αποψιλώθηκαν οι αρμοδιότητες της ΕΠΟ. Αλλά αν απ όλα όσα συμβαίνουν στη Ελλάδα το μόνο που σας ενοχλεί είναι η παρέμβαση του Μητσοτάκη και όλα τα υπόλοιπα τα δέχεστε χωρίς κουβέντα με γεια σας και χαρά σας.
ειναι ακριβως στο ιδιο μηκος κυματος..

Του στυλ, φταινε και οι αλλοι (το αν και ποσο ισχυουν αυτα που λες, δεν ειναι της παρουσης), αρα γτ βριζετε μονο εμας, που μου θυμιζει λιγο επιχειρηματολογια γαυρων που διαμαρτυρονται γιατι και οι βαζελοι σφαζουν.

Οποτε, η απαντηση σε ολα πλεον, ειναι παλι η ιδια.
Τουλαχιστον οι αλλοι δεν προκαλουν τοσο χυδαια και απροκαλυπτα, ουτε εχουν ανοιξει μετωπικη εναντιον της ομαδας και του Ιβαν παρεα με τον ντροχο, με παρατρεχαμενους, ΜΜΕ και λοιπα λαμογια, και ας τους βοηθησε σε περιφερειες-δημους και οπου αλλου.

Η λουμπα στην οποια πεφτεις ειναι οτι νομιζεις πως ο ΠΑΟΚτσης αντιδρα λογω κομματικων ενω ζμπουτσαμς (τουλαχιστον εδω μεσα..) Και ο συρριζα αν αρχισει παρομοιες πιπες, με συντονισμενο πολεμο απο κορυφαια στελεχη, πλαι πλαι σε λαμογια, θα πεσει αντιστοιχο χεσιμο.
KOSTAS54

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

eorptol1 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:simba
ΥΓ
Όχι μπερδεύεσαι αντέδρασες υπερβολικά στο κουλης.... Το συγνώμη Κώστα ήρθε πολύ αργότερα όταν ξανά ανάφερα το κουλης...... Όταν λέμε κουλης γιατί αντιδράς έτσι όνομα, υποκοριστικό είναι..... Αν τον φωνάζανε Λάκη ας πούμε; θα αντιδρούσες; το ίδιο δεν είναι;
Σ Η Μ Ε Ρ Α, γράφω στα ελληνικά!!!!!
από KOSTAS54 » Πέμ Αύγ 10, 2017 10:38 am

"eorptol1 έγραψε:
Για να δούμε πάντως Θεσσαλονίκη σαν κλέφτης(συγνώμη Κώστα), ήρθε και έφυγε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το να ειρωνεύεσαι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχεις, συνέχισε το."
το πρώτο μου Σ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ο σχόλιο
SIMBA
Δεν συνεχίζω μια συζήτηση κωφών/
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Κώστα λέω ότι είπα κουλης χωρίς το συγνώμη Κώστα πολύ ποιο νωρίς και αντέδρασες γιαυτό μετά είπα το συγνώμη Κώστα.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

KOSTAS54 έγραψε:Εννοώ την συζήτηση ολόκληρη.
Αλλά ακόμη κι έτσι απαντώ σε προγενέστερο σχόλιο. Το να μην το αναφέρεις και να βάζεις ξεκάρφωτα το δικό μου, προφανώς και δεν δίνει την πραγματική εικόνα.
Μιλάμε για 2 (ΔΎΟ, ΟΛΟΓΡΆΦΩΣ) ποστ από πάνω. ΔΥΟ

Θα καθόμαστε να κάνουμε παράθεση 22 ποστ έτσι και γίνει συζήτηση;

Ήμαρτον, ηρεμήστε λίγο με τις απομονώσεις Και δε ξέρω τι, από πάνω είναι το ποστ, το διάβασαν όλοι
KOSTAS54

Το πρώτο σου ΣΗΜΕΡΙΝΌ σχόλιο , με ειρωνική αναφορά του ονόματός μου σ αυτήν την ενότητα χωρίς δική μου αντίδραση
""από eorptol1 » Πέμ Αύγ 10, 2017 8:51 am

Πραγματικά απορώ με την αυτοκτονικη στάση της ΝΔ..... Αυτοί οι τύποι πρέπει πραγματικά να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει..... Συγνώμη Κώστα δεν πολιτικοποιω τα πράγματα ο κουλης μπαίνει με προκλητικό τρόπο στα αθλητικά δρώμενα..... Και φυσικά θα την ακούσει στερεοφωνικά"""

Μην ΨΕΥΔΕΣΑΙ, βρες άλλο σημερινό μου σχόλιο πριν το προηγούμενο.
KOSTAS54

pgetsos

Εσύ τώρα τι επιχειρείς να μας πεις???
Έχεις καταλάβει με ποιον και γιατί συζητάμε???

Νομίζω ότι στους κανόνες είναι και η αποφυγή ειρωνικών αναφορών σε άλλα μέλη.
Αντί να επιβλέπεις την τήρηση των κανόνων, μου αντιπαρατίθεσαι κι από πάνω??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 10 Αύγ 2017, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Dimpatra έγραψε:Σαν γενική αρχή συμφωνώ να μην μπερδεύεις τα αθλητικά με τα πολιτικά.
Αλλά η επίθεση του συγκεκριμένου στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην προκαλέσει αντιδράσεις. Κάποιοι τον συμβουλεύουν κατά πάσα πιθανότητα πώς τα κέρδη θα είναι περισσότερα από την χασούρα. Προσωπικά θα προσπαθήσω να του αποδείξω το αντίθετο.
Πιθανότατα θα εκλεγεί αλλά τον αντίκτυπο θα τον υποστούν οι βουλευτές της βόρειας Ελλάδας οι οποίοι έκαναν αισθητή την απουσία τους.
Αν έχει σημασία ήμουν παλιά υποστηρικτής της ΝΔ

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σωστός
σε μια παράγραφο τα είπες όλα
:pano:

εν αρχήν βεβαίως είναι η Ελλάς
και μετά τα ιδιωτικά μας πάθη
ελπίζω να ψηφίσουμε όλοι, ότι ψηφίσουμε, με αυτή τη λογική
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”