Προφανώς το δικό σου όραμα δεν περιλαμβάνει τις λέξεις εξυγίανση, διαφάνεια, τίτλοι.navigator11 έγραψε:εννοείς χάθηκε το όραμα το δικό σου.μίλα εξ ονόματός σου και μόνον φίλε μου.για να μιλήσω για τον εαυτό μου είχα ακόμα σημαντικά αποθέματα υπομονής αναφορικά με το διαχειριστή ζαγοράκη.ακόμα κι αν δεν ήμουν κατενθουσιασμένος με αρκετά από αυτά που έπραξε ή παρέλειψε να πράξει τα χρόνια που παρήλθαν.gika έγραψε:Καρέλια.. Το ότι το γκολ μπήκε από τον αέρα δεν είναι το θέμα.Karelias έγραψε:ένα γκολ του αέρα.
Το ότι η ομάδα παρ' ότι προηγήθηκε έπαιξε τόσο άσχημα που κατάφερε να χάσει και να αποκλειστεί είναι απλά άλλη μια αφορμή.
Το θέμα είναι ότι κανείς δεν πιστεύει πια ότι μπορούμε να αγγίξουμε την κορυφή.
Χάθηκε το όραμα. Πως να μην χαθεί και ο οραματιστής;
Γιατί το δικό μου όραμα γύρω από αυτούς τους άξονες είχε αναπτυχθεί.
Και δυστυχώς ούτε εξυγίανση έγινε (να μην αναφέρω λεπτομέρειες), ούτε διαφάνεια υπήρχε (έπρεπε να βγει το πόρισμα για να μάθουμε για το "δάνειο"), ούτε τίτλοι ήρθανε.
Δεν αμφισβητώ το ότι μας ξαναέβαλε στον ποδοσφαιρκό χάρτη.
Σαφώς και του το αναγνωρίζω αλλά δυστυχώς αποδείχτηκε ότι το παρόν διοικητικό σχήμα έπιασε ταβάνι.
Όσον αφορά αυτό που λες.. Η τεράστια πτώση της προσέλευσης του κόσμου στο γήπεδο άλλα μαρτυρεί. Μάλλον η υπομονή πολλών τέλειωσε εδώ και καιρό.. Αλλιώς το γήπεδο θα γέμιζε όπως τη δεύτερη ή την τρίτη χρονιά του Ζαγόρ στην Τούμπα..