9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- PAPA TSIBIKOS
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Έχει παράδοση φέτος στα κεκλεισμένων των θυρών,
σκοράρει "κατά βούλιση".

- xrictoforoc
Ντεφορμέ φίλε μου είναι εδώ και 1 σεζόν,ντεφορμέ ήταν κι όταν η ομάδα έπερνε τα πάνω της,δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε 2-3 χρόνια μέχρι να βρεί την φόρμα του.Odi έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι ντεφορμέ (εδω και καιρό) και παίζει χάλια όπως και όλη η ομάδα βέβαια.Και εγώ περίμενα πολύ περισσότερα,αλλά δεν κατηγορώ μονο αυτόν για την εικόνα της ομάδας..
PAPA TSIBIKOS
2 γκολ έχει βάλει σε κεκλεισμένων,σιγά θέλουν ράψιμο τα δύχτια.
Η Vodafone θέλει να τον εποβραβέυσει για τις 300 του συμμετοχές..
ΥΓ:Κύριε Σαλπιγγίδη πότε θα μας κάνετε την τιμή;
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι θέμα τιμής Χριστόφορε. Ο παίκτης είναι κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια τόσα χρόνια, αλλά φαίνεται πως μόνο ο Χάβος δεν το καταλαβαίνει. Την αξία του παίκτη την ξέρουμε καλά, δεν θα την μάθουμε από τη φετινή σεζόν. 'Οσο για τα κεκλεισμένων των θυρών, έχει σκοράρει ΚΑΙ τις δύο φορές που παίξαμε σε άδεια Τούμπα. Την μία όταν άρχιζε η περίοδος σκοραρίσματός του και την άλλη όταν έκλεινε.
Για μένα θα είναι λάθος να παίξει με την Κέρκυρα. Θα πρέπει να ξεκουραστεί καλά και να γυρίσει ορεξάτος για τα play-off...
Για μένα θα είναι λάθος να παίξει με την Κέρκυρα. Θα πρέπει να ξεκουραστεί καλά και να γυρίσει ορεξάτος για τα play-off...
Ρε φίλε δεν με νοιαζει αν έπαιξε σε 150.000 ματς με τον βαζελο,αδιαφορώ πλήρως.λες και όλοι οι άλλοι καθόντουσαν τόσα χρόνια.βρες κάτι άλλο και πες,φιλικα.
Υ.Γ.όλοι αυτοί που έσκιζαν τα ρούχα τους με τον ερχομό του το καλοκαίρι που είναι;τώρα φαντάζομαι τον πουλάνε στο ανάλογο τοπικ..
Υ.Γ.όλοι αυτοί που έσκιζαν τα ρούχα τους με τον ερχομό του το καλοκαίρι που είναι;τώρα φαντάζομαι τον πουλάνε στο ανάλογο τοπικ..
- ΑποστόληςΑ
city boy εάν δεν σε ενδαφέρει η κούραση ενός παίκτη μας, ενδιαφέρει εμένα, τον προπονητή και τον ΠΑΟΚ. Είναι λογικό κάποιοι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες που παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη, αλλά και με την Εθνική να είναι ιδιαίτερα επιβεβαρημένοι. Ο προπονητής οφείλει να τους ξεκουράζει στα εύκολα παιχνίδια, με το λεγόμενο rotation. Όχι μόνο επειδή πρέπει να ξεκουραστεί ο παίκτης, αλλά ΚΑΙ επειδή πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους για να μην χάσουν την επαφή με την ομάδα.
- Aureliano Buendia
Είχες, δεν είχες, από εδώ το 'φερες, από 'κει, πάλι στο Σάκη το πήγες πλαγίωςΑποστόληςΑ έγραψε: αλλά ΚΑΙ επειδή πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους για να μην χάσουν την επαφή με την ομάδα.

Ποιά εύκολα παιχνίδια ρε αδερφέ;
Είχαμε κανα εύκολο παιχνίδι φέτος; Άντε να βάλουμε 2-3 ματς από τα 50 ξέρω γω...
Έτσι όπως τα κάναμε ακόμα και με την Κέρκυρα δύσκολο είναι.
Είχαμε κανα εύκολο παιχνίδι φέτος; Άντε να βάλουμε 2-3 ματς από τα 50 ξέρω γω...
Έτσι όπως τα κάναμε ακόμα και με την Κέρκυρα δύσκολο είναι.
- PAPA TSIBIKOS
Απόστολε το μόνο σίγουρο είναι ότι τον Χάβο δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η ξεκούραση των επιβαρημένων παικτών μας από τα πολλά και συνεχεί παιχνίδια.Τον κύριο Χάβο τον ενδιαφέρει μόνο το άμμεσο αποτέλεσμα και αυτό πληρώνουν οι παίκτες μας όπως ο Σάλπι ο Βιερίνια ακόμα και ο Γκαρσία που κάποιες φορές είναι να τους λυπάσαι.
ο σαλπι ειναι ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ σωματικα κ ψυχολογικα.....γεματη σεζον με τον βαζελο,στο καπακι μουντιαλ μετα ξεκουραση 2 εβδομαδες κ προετοιμασια με τον ΠΑΟΚ + 45 ματς φετος.....ε ενταξει δν ειναι κ ρομποτ.....λογικο ειναι να κλαταρει......επισης το λογικο ηταν να διαχειριστουν τον παικτη με περισσοτερη συνεση......δν χρειαζεται να παιζει βασικος σε ολα τα ματς.....δν χρειαζεται να βγαζει αβερτα 90λεπτα..υπαρχει κ το ροτεισιον που λενε......κ οχι πληρες ροτεισιον αλλα μερικο......(οπως π.χ εκανε ο τεν κατε στον βαζελο,αλλαζει 3-4 παικτες,οχχι τη μιση ομαδα)γνωμη μου ειναι οτι δν διαχειριστικαμε καθολου σωστα τον κοντο......για μενα ουτε με τη γρια ουτε με τη κερκυρα δν θα επρεπε να παιξει,για να παρει εστω καποιες ανασες εν οψι πλευ οφ....
υ.γ ειναι τουλαχιστον αστειο κ τραγικο καποιοι να εχουν αμφιβολιες για το αν θα κερδισουμε την κερκυρα κ οτι πρεπει να παρουμε 1 βαθμο για να μπουμε......τι λετε ρε?????
ΕΞΙΣΟΥ τραγικο κ αστειο ειναι ομως ο ΠΑΟΚ με αυτο το ροστερ να εχεουμε φτασει την τελευταια αγωνιστικη κ να θελουμε να παρουμε βαθμους για αν εξασφαλισουμε τα πλευ οφ,τη στιμη που θα επρεπε να σκεφτομαστε ποσους βαθμους θα εχουμε διαφορα απο τους αντιπαλους μας....κ κατι αλλο...ας σταματησουν οι παικτες τις δηλωσεις του στυλ θα τα δωσουμε ολα για να βγουμε τσ λ κ τετοια.....δν μας πειθετε....ουτε εσεις δν το πιστευετε........δν αναφερομαι στον σαλπι,απλως το εγραψα εδω..... 
υ.γ ειναι τουλαχιστον αστειο κ τραγικο καποιοι να εχουν αμφιβολιες για το αν θα κερδισουμε την κερκυρα κ οτι πρεπει να παρουμε 1 βαθμο για να μπουμε......τι λετε ρε?????

- PAOK_NORTH_ARMY
Δεν υπάρχει κάποιος που να μη πιστεύει ότι είναι σκασμένος από τις συνεχείς υποχρεώσεις του. Ή μάλλον υπάρχει. Ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης....
Στόμα δεν έχεις ρε Σαλπιγγίδη? Μίλα ρε, πες είμαι σκασμένος, βγάλε με, άσε με να καθαρίσει το μυαλό μου λίγο. Σε κάθε ματς 11αδάτος. Τον καλεί ο Σάντος, πηγαίνει. Δηλαδή βλέπεις και συ ο ίδιος ότι αδικείς τον εαυτό σου με όλα αυτά.
Στόμα δεν έχεις ρε Σαλπιγγίδη? Μίλα ρε, πες είμαι σκασμένος, βγάλε με, άσε με να καθαρίσει το μυαλό μου λίγο. Σε κάθε ματς 11αδάτος. Τον καλεί ο Σάντος, πηγαίνει. Δηλαδή βλέπεις και συ ο ίδιος ότι αδικείς τον εαυτό σου με όλα αυτά.
Συμφωνώ!
Από την αρχή της χρονιάς όμως δεν πάμε κάλα (βλέπε περίπτωση Μπερέτα) και όπως λένε η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται, ισχύει.
Πιστεύω πως οι περισσότεροι κατάλαβαν τι δουλειά έκανε ο "καρπουζάς". Πρώτα απ'όλα πρέπει να κοιτάξουμε προπονητή και να κάνουμε πλάνο για τη νέα χρονιά!
Από την αρχή της χρονιάς όμως δεν πάμε κάλα (βλέπε περίπτωση Μπερέτα) και όπως λένε η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται, ισχύει.
Πιστεύω πως οι περισσότεροι κατάλαβαν τι δουλειά έκανε ο "καρπουζάς". Πρώτα απ'όλα πρέπει να κοιτάξουμε προπονητή και να κάνουμε πλάνο για τη νέα χρονιά!
εθεάθη ο μητσαρας το καλό παιδί σε οικοδομή να χτίζει...εκεί οφείλεται η κούραση...ντεν εχει λεφτα! 

- Aureliano Buendia
Σκασμένος ή μη, με ελπίδες επανάκαμψης ή μη, αυτή τη στιγμή δεν δικαιολογείται η παρούσια του στην ενδεκάδα ούτως ή άλλως.
- navigator11
bob έγραψε:εθεάθη ο μητσαρας το καλό παιδί σε οικοδομή να χτίζει...εκεί οφείλεται η κούραση...ντεν εχει λεφτα!
εθεάθη ο μητσάρας στο διαβαλκανικό με σκοπό να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση ίνα επαναγίνη ... ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ.

- ΑποστόληςΑ
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!Aureliano Buendia έγραψε:Είχες, δεν είχες, από εδώ το 'φερες, από 'κει, πάλι στο Σάκη το πήγες πλαγίωςΑποστόληςΑ έγραψε: αλλά ΚΑΙ επειδή πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους για να μην χάσουν την επαφή με την ομάδα.
![]()