Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kos

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από kos »

ιδανικη λυση ο εντινο απο οποια πλευρα και αν το δεις

.........................εντινιο....................

κριστιανο.............ιβιτς...............βιερινια

.................γκαρσια.......βιτολο.............

αν ξυπνησει καποια στιγμη ο μουσλι

.......................μουσλι.......................

κριστιανο..........εντινιο............βιερινια

..............γκαρσια........βιτολο..............

αν για καποιο λογο δεν πιασει ο κριστιανο ή αν αργησει να προσαρμοστει

......................μουσλι..........................

εντινιο.............ιβιτς.................βιερινια

.............γκαρσια...........βιτολο............

με λιγα λογια τα κανει ολα και συμφερει. παιζει και κορυφη και στα ακρα αλλα και πισω απο το φορ (σαν δευτερος φορ και οχι σαν επιτελικο χαφ). παντως αν την ψαχνει ο ΠΑΟΚ για να τον φερει ελπιζω να βρουν μια ακρη για να τον αγορασουν το καλοκαιρι (να βαλουν μια οψιον) γιατι αν παει μουντιαλ (και παιξει) δυσκολα.

για κεζμαν: νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει φορ με χαρακτηριστικα που εχει ο σαλπι

για τον μαυρουκο: ??????????????
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τα λεφτά που θα έδινα για να έρθει ο Κεζμαν, τα έκανα γιάχμα για την τόνωση της αγοράς και της οικονομίας της πόλης μου... Κοινώς ξοδεψα όσα είχα στην άκρη πλην ένα κατοστάρικο που το έχω κρατημένο για ΑΜΚ... Τα πήρα όλα... :opaokara: Ρούχα, παπούτσια, ήδη Η/Υ, τηλέφωνα (και κινητα και σταθερά!), γυναικεία τσάντα, πορτοφόλια, στυλούς πάρκερ, φουλάρια, σκουλαρίκια... Αλλα για μένα, αλλα για δώρα... Χώρια τον καφέ τον δικό μου και τον κερασμένο στην συνοδό μου... :opaokara:

Και που κολάει όλο αυτό? Ότι ο Κεζμαν δεν έρχεται!! :opaokara: :opaokara: Τώρα που φτώχεινα εγώ ποιος θα τον πληρώνει???? :opaokara:

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ο μαυρούκος τέλος παιδιά??
Δεν θα αποκτηθεί τελικά??
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ειπαμε θα βαλω κι εγω φραγκα...
Πηγε καλα η σοδεια φετος... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΚΕΖΜΑΝ ΤΩΡΑ.-
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Οτι πει ο Σαντος λορδε μου,οτι πει ο Σαντος.
Τον εχουμε σταντ μπαι...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

τωρα που εκλεισε αλλου ο κεζμαν, γυρναμε σε σαλπι;;;;;;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Έφυγε ο μαύρος εεε...δεν πειράζει χαρίσαμε και ένα λαχείο.....Τόσα λαχεία πήραμε......ευτυχώς για τώρα την πρωτοχρονιά πήραμε πολλά λαχεία....δεν μασάμε....ένα θα μας κάτσει δεν μπορεί.....

Άντε Καλή χρονιά και ο Αι Βασίλης να μας φέρει ένα παιχταρά..... :opaokara:

[youtube]xuLU3Pj4XDQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

που εκλεισε φιλε μου???
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δανεικός στον Λεβαδειακό ο Αμπουμπακάρι

Τον Γκανέζο μέσο του ΠΑΟΚ, Μοχαμέντ Αμπουμπακάρι, απέκτησε με τη μορφή δανεισμού ο Λεβαδειακός.

Τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή διεκδικούσαν ακόμα ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανσερραϊκός , αλλά ο Αμπουμπακάρι αποφάσισε να συνεχίσει στον Λεβαδειακό την καριέρα του, αρχικά για έξι μήνες και ανάλογα με την παρουσία του εκεί θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ή θα παραταθεί ο δανεισμός του.

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό και το μοναδικό παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίστηκε ήταν αυτό κατά του Λεβαδειακού, για την δεύτερη αγωνιστική.
http://www.sport-fm.gr/article/211202
Άβαταρ μέλους
GiGi
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GiGi »

ο αμπου εφυγε για να υπογραψει ο κριστιανο.πρεπει να φυγει και ο μπιζερα για να παρουμε αλλον ξενο.
Κεζμαν=παικτης με @@
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Sera4 έγραψε:που εκλεισε φιλε μου???
Δεν ξέρω.... αλλά μέχρι στιγμής δανείσαμε ένα λαχείο και επιστρέψαμε στο προποτζίδικο άλλο ένα....πάμε μάλλον γερά για Εντινιο!

'' Ικανοποίησε αλλά... αναχώρησε ο Νιγηριανός
Την επόμενη εβδομάδα θα παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του Οκβουνβάνε, που άφησε θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αλλά το πιθανότερο είναι να μην αποκτηθεί.Ο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για το 2009 αλλά και το οικογενειακό δίτερμα, που περιελάμβανε αυτή.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Οκβουνβάνε αποχώρησε για το Βέλγιο. Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του για δύο λόγους. Πρώτον θέλει να αδειάσει κι άλλη θέση ξένου, κάτι που δεν είναι βέβαιο και δεύτερον θέλουν έναν πιο έμπειρο παίκτη για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή, με τον Εντίνιο να φέρεται πως έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον Σ. Κονσεϊσάο για να έρθει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.''

http://www.paokmania.gr/el/articles/foo ... nvane.html
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Rizla η σοδεια που σκοπευεις να πουλησεις εχει σχεση με το αβαταρ σου....? Γιατι αν ειναι ετσι, βρηκες (ακομα) εναν αγοραστη.... :opaokara: :opaokara:

υ.γ. Είναι δυνατον να συγκρινετε τον τεραστιο ΚΕΖΜΑΝ με γατακια οπως ο Αμπ(ρ)εεεεου, ο Αφροσ(ο) και ο Σαλπιγ(γ)ίδης??? ΕΛΕΟΣ!!
Adelino4

Δημοσίευση από Adelino4 »

Την δεδομενη στιγμη ναι,παλαιοτερα οχι.Δικη μου αποψη και γνωμη ειναι.Αν εσυ εχεις διαφορετικη δεν με ενοχλει ισα-ισα την σεβομαι.Γι'αυτο ειναι τα φορουμ φιλε μου ;)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΕΔώ και 2 'ωρες και 48 λεπτά στην Αυστραλία, έχουμε 2010 !!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

novito έγραψε:Rizla η σοδεια που σκοπευεις να πουλησεις εχει σχεση με το αβαταρ σου....? Γιατι αν ειναι ετσι, βρηκες (ακομα) εναν αγοραστη.... :opaokara: :opaokara:

υ.γ. Είναι δυνατον να συγκρινετε τον τεραστιο ΚΕΖΜΑΝ με γατακια οπως ο Αμπ(ρ)εεεεου, ο Αφροσ(ο) και ο Σαλπιγ(γ)ίδης??? ΕΛΕΟΣ!!
ειναι αυτο που λεμε δουλειες με φουντες... :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”