δεν νομίζω να έπεισες και κανένα όταν αναφέρεσαι με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε μέλη της διοίκησης που πιθανό τουλάχιστον οικονομικά να έχουν προσφέρει περισσότερο από εσένα και να λες "η ειρωνία που είναι" μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. έχε τουλάχιστον το σθένος να πεις ότι δεν τους πάω και θα τους κριτικάρω μέχρι στο σημείο που να τους ξεφτιλλίζω.gika έγραψε:χαχα.. Ωραίος ΤΑΓΜΑ...![]()
![]()
Λεφις, δεν ειρωνεύομαι κανέναν. Ο ένας έχει ταβέρνα, άρα είναι Ταβερνιάρης. Ο άλλος τραγουδάει άρα είναι τραγουδιάρης κι οι άλλοι είναι γιοι του Σαχπατζίδη, άρα Σαχπατζιδάκια.
Η ειρωνία που είναι;;;
Και, ωωω ναι, η κριτική επιτρέπεται. Δεν είμαστε yes manάκια όσο και αν αυτό θα βόλευε πολλούς.
15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
μιας και ο κοντρερας αποσο ολα δειχνουν αποχωρει ελπίζω να φύγει με τον καλυτερο δυνατό τρόπο και να δωθει η ευκαιρία τουλαχιστον για ενα πολυ ζεστο χειροκρότημα σε ένα παίχτη που ήταν απο τους στυλοβατες της μεγάλης ομαδας του 2008.
τη μου σβηνει ολο το ποστ ρε φιλε?
πλακα μας κανεις?
αστο να το δει μπας και ξυπνισει γιατι του χαλαν την τελευταια ευχαριστιση που εχει σε αυτην την βρομοχωρα και αυτος κοιταει να τους προστατεψει....
πλακα μας κανεις?
αστο να το δει μπας και ξυπνισει γιατι του χαλαν την τελευταια ευχαριστιση που εχει σε αυτην την βρομοχωρα και αυτος κοιταει να τους προστατεψει....
Ρε φίλε, πραγματικά πιστεύεις ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί τους;;;lefis έγραψε:δεν νομίζω να έπεισες και κανένα όταν αναφέρεσαι με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε μέλη της διοίκησης που πιθανό τουλάχιστον οικονομικά να έχουν προσφέρει περισσότερο από εσένα και να λες "η ειρωνία που είναι" μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. έχε τουλάχιστον το σθένος να πεις ότι δεν τους πάω και θα τους κριτικάρω μέχρι στο σημείο που να τους ξεφτιλλίζω.
Τι θα πει "δεν τους πάω";;
Έχω το σθένος, αφού το θέτεις έτσι, να λέω ότι δεν τους θεωρώ κατάλληλους για να είναι στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τώρα άμα θεωρείς το επάγγελμα τους απαξιωτικό χαρακτηρισμό για αυτούς, και από τη στιγμή που αυτοί διαλέξανε το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν, νομίζω ότι τους μειώνεις και μόνος σου.
Δηλαδή εσύ είσαι ικανοποιημένος από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Νιώθεις ότι σου λένε την αλήθεια για όλα; Νιώθεις ότι οι επιλογές τους τα τελευταία 2 χρόνια πήγαν μπροστά τον ΠΑΟΚ; Νιώθεις ότι η προσφορά τους είναι ίδια με των πρώτων χρόνων;
Ρε Φάλεγκ ούτε θα πείσεις κανέναν με τα ****, ούτε θα σε πείσουν εκείνοι με μια ανάλογη ατάκα.Falegkos έγραψε:τη μου σβηνει ολο το ποστ ρε φιλε?
πλακα μας κανεις?
Στο συγκεκριμένο θέμα, επί της ουσίας, είμαι 100% μαζί σου.
Αλλά λίγο προσοχή στις εκφράσεις.
Παιδιά ηρεμία,τσακωνόμαστε για άλλους???Πλάκα κάνουμε???Φώτης
σβησε την λεξη $#### απο το σχολιο σου.
μου χαλαει την αισθητική.
ευχαριστω.
Τα είπα πιο πάνω.Φώτης.
μου χαλαει την αισθητική.
ευχαριστω.
Τα είπα πιο πάνω.Φώτης.
οκ βαριεμαι να προσπαθησω να εξηγω τα ανεξηγητα. +1926gika έγραψε:Ρε φίλε, πραγματικά πιστεύεις ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί τους;;;lefis έγραψε:δεν νομίζω να έπεισες και κανένα όταν αναφέρεσαι με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε μέλη της διοίκησης που πιθανό τουλάχιστον οικονομικά να έχουν προσφέρει περισσότερο από εσένα και να λες "η ειρωνία που είναι" μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. έχε τουλάχιστον το σθένος να πεις ότι δεν τους πάω και θα τους κριτικάρω μέχρι στο σημείο που να τους ξεφτιλλίζω.
Τι θα πει "δεν τους πάω";;
Έχω το σθένος, αφού το θέτεις έτσι, να λέω ότι δεν τους θεωρώ κατάλληλους για να είναι στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τώρα άμα θεωρείς το επάγγελμα τους απαξιωτικό χαρακτηρισμό για αυτούς, και από τη στιγμή που αυτοί διαλέξανε το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν, νομίζω ότι τους μειώνεις και μόνος σου.
Δηλαδή εσύ είσαι ικανοποιημένος από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Νιώθεις ότι σου λένε την αλήθεια για όλα; Νιώθεις ότι οι επιλογές τους τα τελευταία 2 χρόνια πήγαν μπροστά τον ΠΑΟΚ; Νιώθεις ότι η προσφορά τους είναι ίδια με των πρώτων χρόνων;
συγγνώμη για το ον-τοπικBesuch έγραψε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ...ΚΡΑΤΑΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΆ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Ή ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 600-700 ΧΙΛΛΙΑΡΙΚΑ;
Για το πρώτο, επειδή είχα και μια συζήτηση με ένα άλλο μέλος μέσω πμ. Δεν είναι ότι χάνω τη μπάλα. Η γνώμη μου είναι μία, και δεν έχω σκοπό να λέω άλλα πράγματα αυτά που πιστεύω. Και το ότι είμαι mod δεν σημαίνει ότι θα είμαι και του "συστήματος", ότι δεν θα κράζω και ότι θα προσπαθώ να κάνω και τους άλλους να μην κράζουν.Dimg4 έγραψε: Στις δυο πρωτες σου σειρες ειναι η ειρωνεια γκικα. Δειχνεις σα να ψιλοχανεις τη μπαλα ως μοντ αλλα ειναι δικο σου θεμα.
Δηλαδη μπορει αλλα δε θελει λες να δειξει το καλο προσωπο ετσι;
Ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχει και η άλλη άποψη. Και πάντα κάποιος ή κάποιοι θα την εκφράζουν. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει αν μη τι άλλο να τη σεβόμαστε.
Όσο για το δεύτερο, δεν ξέρω αν μπορεί ή όχι, αν θέλει ή όχι, και τα σχετικά.
Εγώ θυμάμαι ότι τα πρώτα 2,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε μία διαρκώς ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα το παραλίγο πρωτάθλημα με τον Σάντος. Χρονιά της σαρδέλας, η χειρότερη πορεία έβερ. Η διοίκηση όμως φέρεται σωστά και ώριμα, στηρίζει τον προπονητή και το καλοκαίρι του κάνει όλα τα χατίρια. Εκείνος δουλεύει με σοβαρότητα και χτίζει μία ομάδα. Μέσα σε ένα χρόνο τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Παρά τις πωλήσεις που έγιναν ο ΠΑΟΚ ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια. Η ΠΑΕ σαν επιχείρηση, μετά από χρόνια παρουσιάζει και κέρδη. Η χρονιά κυλάει πολύ καλά και ο ΠΑΟΚ ξαναβγαίνει στην Ευρώπη αφού όμως έφαγε τα μούτρα του στα πλέι οφ. Τρίτη χρονιά, η ομάδα πετάει. Παρ' ότι ξεκίνησε άσχημα με τον αποκλεισμό από την Χέρενφεν, στην Ελλάδα σπάει τα ρεκόρ και κάνει ένα πρωτάθλημα που είχαμε χρόνια να δούμε. Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ χτυπάει την κορυφή, αλλά το κατεστημένο και τα τσιράκια του, του στερούν την επιτυχία. Η χρονιά τελειώνει εντυπωσιακά με τον ΠΑΟΚ στο Τσου Λου. Λίγο καιρό αργότερα μαθαίνουμε ότι υπάρχει "άνοιγμα" και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα. Και τότε περνάμε στο δεύτερο μισό της προεδρείας του Ζαγόρ.
Τα τελευταία 2 χρόνια η πορεία μας είναι καθοδική. Φεύγει ο Σάντος, έρχεται ο Μπερέτα. Ασόβαρη στάση από την ΠΑΕ, και με μόνο δείγμα τα.. φιλικά τον διώχνουν. Φέρνουν τον Δερμιτζάκη. Κάνει ματσάρες στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα δεν καταφέρνει να δώσει κίνητρα στους παίκτες και ξανά η διοίκηση διώχνει προπονητή μέσα σε λίγες εβδομάδες. Δεν παίρνουν σοβαρό προπονητή, και συνεχίζει ο ΠΑΟΚ με τον βοηθό αυτού που θεωρούσαν ανίκανο για να διαχειριστή του ΠΑΟΚ. Η καλή πορεία στην Ευρώπη συνεχίζεται αλλά στην Ελλάδα η πορεία μας είναι πολύ χειρότερη από τα προηγούμενα χρόνια. Ατυχής αποκλεισμός από την Ευρώπη, και η "πεθαμένη" ξαδέρφη μας αποτελειώνει στην Ελλάδα. Στα πλέι οφ, τραγωδία αφού χάσαμε τη δυνατότητα να ξαναβγούμε στα προκριματικά του Τσου Λου, εξαιτίας ενός επόπτη και ενός επιθετικού μας. Να σημειωθεί για τη χρονιά αυτή, ότι η διοίκηση έκανε και μια μεταγραφή η οποία πραγματικά δίχασε τον κόσμο και ξενέρωσε πολλούς. Η γκρίνια άρχισε και μέσα στη χρονιά όταν οι σύνδεσμοι είχανε παράπονα από τη διοίκηση. Σημαντικά θα έλεγα παράπονα. Τέλοσπάντων, η χρονιά τελειώνει και μαθαίνουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα πιο μέσα.
Κάπου εκεί ελπίσαμε ότι θα έρθει η ανάκαμψη. Η διοίκηση προσλαμβάνει κανονικό προπονητή, μεγάλης κλάσης. Δυστυχώς όμως, τα χατήρια δεν του τα κάνει. Σέντερ μπακ ζητούσε αυτός, τον Τσιρίλο του δώσαμε. Μποκανί ζητούσε, τον Γιάννου του δώσαμε. Μέσα σε όλα είχαμε και την άλλη τραγική πατάτα που ο Ζαγοράκης κατέβασε να συστήσει στα αποδητήρια τον Φλωριδη, έναν τύπο που ακόμα δεν μάθαμε τι δουλειά κάνει. Όλος ο σχεδιασμός πάει πίσω. Τελευταία στιγμή, αντί να ενισχυθούμε παραχωρούμε και τον Βιτόλο (τον βασικό χαφ μας επί τρία χρόνια) γιατί λέει έπρεπε να γίνουν περικοπές. Η χρονιά αρχίζει πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, αν συγκρίνουμε και τους αντίπαλους με την προηγούμενη χρονιά, μάλλον θα καταλήξουμε ότι η φετινή ήταν ακόμα καλύτερη, αλλά και πάλι έρχονται κάποια στραβά αποτελέσματα στην Ελλάδα και αρχίζουν πάλι τα δημοσιεύματα για φυγή του προπονητή. Ευτυχώς ο Θεούλης έκανε το θαύμα του, περάσαμε με διπλό από την Τότεναμ και ο Μπολόνι τελικά έμεινε. Και εκεί που λες "πάμε να πάρουμε το Γιουρόπα", σκάνε πάλι μύτη ότι όλοι οι παίκτες είναι απλήρωτοι και θέλουν να φύγουν. Ο Λεονάρντο με ελάχιστες ευκαιρίες που πήρε κρίνεται (άδικα για μένα) ακατάλληλος, ο Σπαντάτσιο (παρ' ότι ήταν καλούτσικος σε μερικά ματς) φεύγει, ο Αρίας (ενώ τα τσιράκια της διοίκησης λέγανε ότι δεν υπάρχει θέμα) υπέγραψε στην Βραζιλία και από ότι ακούγεται πάμε και για νέες απώλειες.
Δεν θα χρεώσω τα αρνητικά στον Ζαγοράκη, και τα θετικά αλλού. Και για τα δύο έχει μεγάλη ευθύνη ο πρόεδρος.
Αλλά εγώ βλέπω από τον ΠΑΟΚ δύο διαφορετικά πρόσωπα.
Ένα καλό τα πρώτα δύο χρόνια, και ένα αρνητικό τα τελευταία 2 χρόνια.
Η διαφάνεια και η ντομπροσύνη που υπήρχε τον πρώτο καιρό αντικαταστήθηκε από μη δημοσιευμένα πορίσματα από "δανεισμούς" που βγαίνουν στη φόρα με καθυστέρηση, από μισές αλήθειες και από διορισμό, τυπικό και άτυπο, των ΑΡΔ ως εκπροσώπους τύπου.
Ο παλιός καλός Ζαγοράκης μπορεί να κάνει πράγματα και θαύματα με τη βοήθεια του κόσμου.
Ο Ζαγοράκης που βλέπω σήμερα να τον έχει πάρει η κατηφόρα δεν ξέρω αν μπορεί να σώσει την παρτίδα.
Κυρίως γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη σημαντικού μέρους του λαού.
Η φυγή του Κοντρέρας θα είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει. Και οι συνέπειες θα είναι δραματικές. Τα διαρκείας θα μειωθούν κατά μεγάλο ποσοστό, οι αμφισβητίες θα αυξηθούν, κι ο Ζαγοράκης θα είναι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
Φωνάζουμε, λέμε, γράφουμε αλλά κανείς δεν φαίνεται να μας παίρνει στα σοβαρά.
Και η πλάκα είναι ότι κάποιοι υπεραμύνται αυτής της κατάστασης. Πιο το κέρδος ρε παιδιά; Δεν βλέπετε ότι έχουμε πάρει λάθος δρόμο; Δηλαδή για να στηρίξετε την διοίκηση, πρέπει να λέτε ναι σε όσα λένε; Δική σας γνώμη δεν έχετε; Λέει ο Φάλεγκος για πρόβατα. Δεν είναι έτσι. Αγαπήσαμε όλοι μας αυτή τη διοίκηση και έχετε τη λαχτάρα να την "προστατέψετε". Αυτό όμως δεν θα γίνει άμα της υποστηρίζετε σε κάθε λανθασμένη απόφαση. Ταρακουνίστε την άμα πρέπει. Οφείλουμε να δείξουμε ότι είμαστε στο λάθος δρόμο. Όσο πιο αργά το καταλάβουμε, τόσο το χειρότερο...
Τι να πω..
Απόψεις είναι αυτές, αλλά λίγο σκεφτείτε ρε παιδιά. Δηλαδή όλοι εσείς είστε ευχαριστημένοι; Ή είστε πεπεισμένοι ότι τα πράγματα κι οι καταστάσεις μοιραία μας οδήγησαν εδώ και δεν θα μπορούσε να έχουμε κερδίσει τίποτα περισσότερο;;
ABOLEYTOI έγραψε:συγγνώμη για το ον-τοπικBesuch έγραψε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ...ΚΡΑΤΑΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΆ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Ή ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 600-700 ΧΙΛΛΙΑΡΙΚΑ;
Εμενα αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ απο τα να μεινει ή να φυγει ο κονδορας ειναι οτι σταματαμε εκει με φυγη κονδορα ή απλα ειναι η αρχη και για αλλες αποδεσμευσεις οπως δυστυχως διαφαινεται ?
Γιατι τα λεφτα του κονδορα (τα περισσοτερα τουλ) θα τα ξαναδωσεις το καλοκαιρι...οι λυσεις που εχουμε ειναι μετριοτατες...
Δεν ξερουμε σε τι ποσο πρεπει να μειωθει το μπατζετ..λενε 3εκ ευρω....1 εκ ευρω θα φτασεις με - κονδορα σπαντασιο αριας λεοναρντο....δε φτανουν...
Γκίκα όλα όσα γράφεις μόνο τυφλός δεν τα βλέπει ή απλά κολλημένος.Όμως το καλοκαίρι η κύρια ευθύνη είναι του Ζήση που έφερε με τον Σάχπα τον Φλωρινιώτη(ή πως τον λένε τελοσπάντων) και γίναμε σούργελο.Ο αγωνιστικός σχεδιασμός περιλάμβανε μια ομάδα χωρίς Βιεϊρίνια ,Βιτόλο ίσως και Κοντρέρας και αντ'αυτού ακούγαμε για Μποκανίδες,Γιοβάνοβιτς και της παναγιάς τα μάτια.Τυχόν κουβέντα για μειώσεις συμβολαίων όπως κατανοούμε δε μπορούσε να γίνει γιατί ο παίκτης με το δίκαιο του θα έλεγε εδώ φέρνετε μεταγραφάρες και μου ζητάτε μείωση???Και το μεγαλύτερο λάθος του ΤΕΟ ήταν που πιάστηκε κορόιδο και σύστησε τον Φλωρινιώτη στους παίκτες.Εκεί έχασε το παιχνίδι των αποδυτηρίων.Όμως εφόσον έγιναν όλα αυτά κατά την άποψη μου δεν είναι πλέον επωφελές να αναθεματίζουμε αλλά ίσως είναι καλύτερα να δούμε τα λάθη ομαδικώς και να συνεχίσουμε με τυχόν απώλειες που θα επέλθουν.Ο Ζαγοράκης ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ που δεν έκανε εξυγίανση από την αρχή, αλλά επειδή είμαστε φάρα που βλέπει μόνο αποτελέσματα θα τον τρώγαμε ζωντανό με συνεχόμενες μέτριες χρονιές.Έκανε ομαδάρα,μπήκε μέσα ο ΠΑΟΚ και είμαστε εδώ που είμαστε.Η καθυστέρηση του καλοκαιριού απλά επιδείνωσε τα πράγματα.Και ξαναρωτώ.Τι να κάνουμε???Να αναθεματίζουμε ή να συνεχίσουμε??Νομίζω πλέον έχουν γίνει κατανοητά τα λάθη και από τον πρόεδρο και δε θα γίνουν στη συνεχεια.Μοναδικό ψεγάδι της διοίκησης η απροκατάληπτη προσπάθεια να μας ταϊσει σανό μέσω των ΑΡΔ της ομάδας.Αυτό με βρίσκει τελείως αντίθετο.Όσοι διοικούν τον ΠΑΟΚ πρέπει να μας μιλάνε καθαρά και χωρίς να μας βάζουν τους υποτακτικούς τους να περνάνε ένα κλίμα,γάβρος δε θα γίνουμε.Γι'αυτό στην τελική μη χαλιέστε.Ο ΠΑΟΚ θα είναι μια χαρά το Μάη με ή χωρίς Κοντρέρας.Σπουδαίος αμυντικός,ίσως ο καλύτερος στην ιστορία του ΠΑΟΚ,αλλά το θέμα είναι ένα.Συνεχίζουμε ή σταματάμε το ταξίδι???

Το ταξίδι συνεχίζεται. Ο προορισμός αλλάζει. Στην αρχή λεγότανε πρωταθλητισμός, μετά πρωτάθλημα και τώρα είσοδος στα play off.
Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι η διοίκηση ενώ έχει κάνα πάρα πολλά καλά στην ομάδα (που όλοι τα αναγνωρίζουμε) τα τελευταία δύο χρόνια κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.
Και αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα.
Ο Κοντρέρας όπως φαίνεται θα είναι μία ακόμα συνέπεια των λαθών αυτών.
Για αυτό διαμαρτύρομαι. Άλλοι κάνανε τα λάθη, άλλοι πρέπει να τα πληρώσουνε.
Τις προάλλες είχα πει πως ο ΠΑΟΚ μου θυμίζει μια μικρή "Ελλάδα". Έτσι νιώθω τα τελευταία δύο χρόνια.
Δηλαδή πιστεύεται ότι έχω κάποια εμπάθεια με την διοίκηση; Κάθε άλλο! Απλά ξέρω τι μπορούν να προσφέρουν και βλέπω ότι η προσφορά τους σήμερα δεν είναι απλά μηδενική, αλλά αρνητική! Για αυτό φωνάζω...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ...!!!
Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι η διοίκηση ενώ έχει κάνα πάρα πολλά καλά στην ομάδα (που όλοι τα αναγνωρίζουμε) τα τελευταία δύο χρόνια κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.
Και αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα.
Ο Κοντρέρας όπως φαίνεται θα είναι μία ακόμα συνέπεια των λαθών αυτών.
Για αυτό διαμαρτύρομαι. Άλλοι κάνανε τα λάθη, άλλοι πρέπει να τα πληρώσουνε.
Τις προάλλες είχα πει πως ο ΠΑΟΚ μου θυμίζει μια μικρή "Ελλάδα". Έτσι νιώθω τα τελευταία δύο χρόνια.
Δηλαδή πιστεύεται ότι έχω κάποια εμπάθεια με την διοίκηση; Κάθε άλλο! Απλά ξέρω τι μπορούν να προσφέρουν και βλέπω ότι η προσφορά τους σήμερα δεν είναι απλά μηδενική, αλλά αρνητική! Για αυτό φωνάζω...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ...!!!
DC άλλο ένα ποστ σου σβήστηκε. Όταν μάθεις να μιλάς για ΠΑΟΚ στο ΠΑΟΚμάνια και όχι για μένα, ή για τους μοντ, τότε κανένα ποστ σου δεν θα σβήνεται. Το θέμα είναι ο Κοντρέρας. Συζήτηση γίνεται και επί οικονομικών, διοικητικών και μεταγραφικών θεμάτων επειδή στην παρούσα φάση όλα αφορούν το ίδιο. Μείνε σε αυτά, σε παρακαλώ.
- Sick Bastard
Το πολύ αστείο είναι η προσπάθεια απαξίωσης του παίχτη απο μερικούς εδώ μέσα για να μην φανεί η γκράντε μαλακία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Είναι για να γελάς πραγματικα με πόστ του τύπου ''ε, φέτος δεν ήταν και τόσο καλός'', ''ε, έχει 2 χρόνια να παίξει μπάλα'', ''ε, έλα μωρέ τώρα, δεν πρέπει να μένουμε σε πρόσωπα (ας παίξει σέντρε μπακ ο Παρασάνδαλος (τυχαία αναφορά) ξέρω γω.'' Ειδικά το τελευταίο είναι γαμάτο, άμα είναι να πάορυμε τον Τσιμπλίδη για την άμυνα αφού δεν έχουν σημασία τα ονόματα.
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Είναι για να γελάς πραγματικα με πόστ του τύπου ''ε, φέτος δεν ήταν και τόσο καλός'', ''ε, έχει 2 χρόνια να παίξει μπάλα'', ''ε, έλα μωρέ τώρα, δεν πρέπει να μένουμε σε πρόσωπα (ας παίξει σέντρε μπακ ο Παρασάνδαλος (τυχαία αναφορά) ξέρω γω.'' Ειδικά το τελευταίο είναι γαμάτο, άμα είναι να πάορυμε τον Τσιμπλίδη για την άμυνα αφού δεν έχουν σημασία τα ονόματα.
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.