Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Χαχαχαχα ναι το έχουν πει κι αυτό, δεν θυμάμαι ποιος και πότε..
- abc_o_ karpouzas
RoMaN έγραψε:Χαχαχαχα ναι το έχουν πει κι αυτό, δεν θυμάμαι ποιος και πότε..
ο μεγας μαυροματης
αλλα το επικο το ειπε αλλος ποιο βλακας απο τον βλακα
βρεχει στο ολυμπιακο σταδιο και οπως μας πληροφορουν βρεχει και εξω απο το ολυμπιακο σταδιο
στρατος σεφτελης
- Μπαρκαρούτσος
Ή το άλλο που έβρεχε και λέει ότι ήταν εφέ..
Κι ένα άλλο που έχω διαβάσει εκτός ίντερνετ: Σε αγώνα εθνικών ομάδων, για καμιά 60-70 λεπτά ο σπίκερ μπέρδεψε τις φανέλες και σχολίαζε ανάποδα, και το πήρε χαμπάρι μετά και λέει "Με τα πράσινα είναι οι τάδε και με τα μπλε οι δείνα"..
- kataramenos5
Σε Ξάνθη Ολυμπιακός αν θυμάμαι καλά, ο επόπτης κοιτάει τα δίχτυα στο οριζόντιο γιατί έχει βγει λίγο, φωνάζει τον διαιτητή
Ο επόπτης φωνάζει τον διαιτητή, τι του λέει; Ότι το δοκάρι είναι πιο κάτω;
Ο επόπτης φωνάζει τον διαιτητή, τι του λέει; Ότι το δοκάρι είναι πιο κάτω;
- ace79grpaok
Δυστυχώς λόγω δουλειάς άκουω πολύ ράδιο και έπεσα στον γαυροβετερανο που έλεγε οτι το παρεακι του αρνεσεν θέλουν να φανε τον κυρ νικο και οτι γινεται μεγαλο φαγοποτι στην παε,βγαίνει ένας ακροατής και τον ρωτάει αν έχει στοιχεία για αυτα που λεει και τι λεει ο φουστης"ο Φρανκ δεν έφερε τον τουντορ άρα παρεακι ειναι"απάντηση που ανίψια μου που είναι 15 μηνών δεν την λεει ,επίσης οτι απέτυχε το πλάνο γιατί σε 6 μήνες δεν πετάει ομάδα.Τελικά η λυση καραπαπα για τους αρδοαραγωγους τη πόλης αρχίζει να με φαίνεται όλο και ποιο ελκυστική.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Βρε κανονικά ηθελε υπευθυνο επικοινωνίας εναν με σωματότυπο όπως του συγχωρεμένου του Ποικιλίδη.
Να γυρνάει στα επίσημα και στα δημοσιογραφικά παίζοντας κομπολόϊ και φτύνοντας πασατέμπο.
Να δεις τί ευχαριστημένα που θα ηταν τα νακιαμού απο τον ΠΑΟΚ.
Να γυρνάει στα επίσημα και στα δημοσιογραφικά παίζοντας κομπολόϊ και φτύνοντας πασατέμπο.
Να δεις τί ευχαριστημένα που θα ηταν τα νακιαμού απο τον ΠΑΟΚ.
βεβαια σσν το χρυσο μεταλλιο που απενειμε στον Σαμιλιδη ο ξεφτελης δεν εχει https://www.youtube.com/watch?v=torH6Tfa2rY
οφ τοπικ αλλα ακουσα ξεφτελης και...
Δυστυχώς έτσι είναιace79grpaok έγραψε:Δυστυχώς λόγω δουλειάς άκουω πολύ ράδιο και έπεσα στον γαυροβετερανο που έλεγε οτι το παρεακι του αρνεσεν θέλουν να φανε τον κυρ νικο και οτι γινεται μεγαλο φαγοποτι στην παε,βγαίνει ένας ακροατής και τον ρωτάει αν έχει στοιχεία για αυτα που λεει και τι λεει ο φουστης"ο Φρανκ δεν έφερε τον τουντορ άρα παρεακι ειναι"απάντηση που ανίψια μου που είναι 15 μηνών δεν την λεει ,επίσης οτι απέτυχε το πλάνο γιατί σε 6 μήνες δεν πετάει ομάδα.Τελικά η λυση καραπαπα για τους αρδοαραγωγους τη πόλης αρχίζει να με φαίνεται όλο και ποιο ελκυστική.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Εγω Αθηνα μενω και ακουω πλεον μονο μουσικη και το γυρναω στα αθλητικα μονο στα δελτια ειδησεων που ακουω τα γεγονοτα και τις αποψεις των ΑΡΔ... Και εψχω βρει την υγεια μου. Για τα υπολοιπα ας ειναι καλα το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ ούτε δελτία ακούω από αυτούς. Το ότι ρεύτηκε κάποιος παίκτης του ποκ θα είναι πρώτη είδηση, ενώ κάθε δική μας θα είναι 4η 5η στην καλύτερη.
Έχω και 3 "συντρόφους" εδώ κοντά και τα λέμε μια χαρά.
Έχω και 3 "συντρόφους" εδώ κοντά και τα λέμε μια χαρά.
- Josey Wales
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαβάζεις "απόψεις" από τον κάθε ειδήμονα της φούτσας, που του χρειάζονται 60' παιχνιδιού για να καταλάβει το σύστημα που κατεβάζει μια ομάδα. Βλέπεις τις ειδήσεις σαν γεγονότα και αυτό φτάνει. Οι "απόψεις", όπως είπε και ο Κλιντ κάποτε, είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μία.
θεωρώ ότι στο κείμενο που μπηκε στην κεντρική του ΠΑΟΚμανια το πρωί, ορθότερος τίτλος θα ήταν το "ενα(ς) απόλυτο(ς) μηδεν(ισμός)".
- Μπαρκαρούτσος
tasso85 έγραψε:βεβαια σσν το χρυσο μεταλλιο που απενειμε στον Σαμιλιδη ο ξεφτελης δεν εχει https://www.youtube.com/watch?v=torH6Tfa2rY
kataramenos5 έγραψε:Mod εισαι οφ τοπικ .
Αφορμή ψάχνω να με μπανάρουν!
- painkiller4
Μπορει να εινα off topic αλλα επειδη αναφερθηκαν καποιοι σχολιασμοι σε παιχνιδια θα τα βαλω ειναι μερικα βιντεακια απο απιστευτες πραγματικα περιγραφες απο παλαιοτερα μουντιαλ 
[youtube]IY1t4nWac6g[/youtube]
[youtube]P8ot37EKy20[/youtube]
[youtube]awOC9Hyce2k[/youtube]
[youtube]IY1t4nWac6g[/youtube]
[youtube]P8ot37EKy20[/youtube]
[youtube]awOC9Hyce2k[/youtube]