Blackgr4 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 11:06
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν μια ώρα στο Μετρόπολις.
Βγαίνει η Γιαννακοπούλου και λέει:
1) "
Το χθεσινό ΔΣ, όπως και όλα τα ΔΣ, είναι ηχογραφημένα και έχει καταγραφεί και στα πρακτικά ότι ειπώθηκε".
2)"
Δεν τέθηκε θέμα ψηφοφορίας. Ο κάθε σύμβουλος έλεγε την άποψή του. Μίλησαν 4 σύμβουλοι μέχρι να συμβεί ό,τι συνέβη. Τοποθετήθηκαν και είπαν την άποψή τους.
Δεν ξεκίνησε καμία ψηφοφορία επειδή δεν τέθηκε κανένα θέμα για ψηφοφορία. Το θέμα ήταν να γίνουν προτάσεις επί του βασικού σχεδίου και οι σύμβουλοι τοποθετήθηκαν λέγοντας τη γνώμη τους. ".
Έλα εδώ ρε ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έλα εδώ ρε Κουβεντίδη. Βγαίνει αυτή (η να μην την χαρακτηρίσω) επώνυμα σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και λέει τα παραπάνω, την ώρα που ΌΛΑ τα ας τα πούμε "συστημικά" site (24, in, κλπ) λένε πως ο άλλος λιποθύμησε ενώ ήταν σε διαδικασία η ψηφοφορία.
Γιατί δεν απαιτείται ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΠΤΟ να βγουν τα πρακτικά και οι ηχογραφήσεις στη φόρα να μάθουμε την αλήθεια;;;
Γιατί στην ανακοίνωση του ΑΣ πως τα 250κ ήταν για την περσινή χρονιά και ΌΧΙ προκαταβολή για φέτος, δεν βγαίνει κανείς σας να δείξει τα τιμολόγια, αποδείξεις ότι έχετε τέλος πάντων, προκειμένου να αποδειχθεί αν λένε ψέματα;;;
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Διαβάζετε τι γράφει ο κόσμος γύρω γύρω; Διαβάζετε πως οι περισσότεροι καλούν σε αντιδράσεις;
Γιατί τα αφήνετε όλα αυτά και δεν πιέζετε να λάμψει η αλήθεια; Στη τελική ποια είναι η αλήθεια;
ΥΓ Λαέ του ΠΑΟΚ που έχεις σπάσει τα πληκτρολόγια: Η συγκεκριμένη κυρία είπε και κάτι άλλο. Είπε πως από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, οι νέες αιτήσεις μελών για τον ΑΣ είναι μόλις 180!
Ορισμένοι εδώ μέσα, έχετε τόσα σχόλια μόνο τον τελευταίο μήνα. Τόσο αστείο είναι το νούμερο. ΑΝ φυσικά ισχύει και προσωπικά, όσο δεν βλέπω διάψευση για το οτιδήποτε, επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι θέλω.
Προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να εγγραφώ στον ΑΣ ΠΑΟΚ, μιας και δεν ξέρω ούτε ένα ούτε δύο άλλα μέλη για να υπογράψουν για μένα, αλλά και να ήξερα θα έπρεπε να είναι τρία χρόνια μέλη, αλλά και να ήτανε θα είχαν ήδη υπογράψει για άλλους δέκα. Όμως έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε, και ντρέπομαι για λογαριασμό μου, με την έννοια ότι θα έπρεπε να έχω βρει τον τρόπο τόσα χρόνια να το κάνω. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε το σκέφτηκα ποτέ. Όχι ότι θα είχε αλλάξει οτιδήποτε η μοναδική μου ψήφος, πάλι στον βρόντο θα πηγαίναν τα λόγια μου, τουλάχιστον όμως θα είχα προσπαθήσει για το καλύτερο.
Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κάποιος ως μεμονωμένος φίλος της ομάδας όσο παραμένουν οι πόρτες κλειστές; Αυτός, μεταξύ άλλων, δεν είναι και ο ρόλος πχ των συνδέσμων, ως συλλογικοί φορείς, να απαιτήσουν για μαζικές εγγραφές εδώ και τώρα, να καλέσουν σε κάποια συγκέντρωση, να φωνάξουν στην κερκίδα ένα ανάλογο σύνθημα, τέλος πάντων να οργανώσουν τον κόσμο;
Από τη στιγμή λοιπόν που ΠΡΑΚΤΙΚΑ δεν έχω την παραμικρή δυνατότητα να γίνω μέλος, εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος ανώνυμος το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να λέμε τη γνώμη μας, εδώ ή οπουδήποτε. Έτσι όμως στο τέλος αισθάνεσαι φωνή βοώντος εν τη ερήμω, βράζεις στο ζουμί σου από το σπίτι σου και ναι, σπας και το πληκτρολόγιο.
Δεν θα ήταν απλά προτιμότερο να υπάρχει διαφάνεια στις διαδικασίες; Αλλά εδώ δεν υπάρχουν καν διαδικασίες, υπάρχει μια στημένη παρωδία που λεκιάζει πέρα και πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Το άλλο θέμα που αναφέρεις, αυτό με τα 250 χιλιάρικα, είναι ήσσονος σημασίας. Ό,τι και να λέει η κυρία δικηγόρος εγώ πιστεύω τον Κουβεντίδη. Για την ακρίβεια και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου να ήταν στη θέση του Κουβεντίδη, αυτήν θα πίστευα, εφόσον ο αντίλογος προέρχεται από την συγκεκριμένη παρέα. Δεν είναι ούτε Σπανός ούτε Πανόπουλος ο ΠΑΟΚ να βγάζει ανακοίνωση κάθε δυο ώρες για να διαψεύδει κάθε αερολόγο, ούτε είναι υποχρεωμένος να αποδεικνύει πως δεν είναι ελέφαντας.
Όσο για τα πρακτικά, ακόμα περιμένουμε αυτά των προηγούμενων Συμβουλίων, που ούτως ή άλλως η ΠΑΕ έχει ζητήσει.