Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

DamoN

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από DamoN »

Εμένα μαρεσει ο Ιταλός .
Ασε που στο ντεφορμαρισμα του Κεντζιορα τον προτιμούσα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ωραία για το Σάντσεζ . ΟΤΑν τραυματίστηκε ο Ζιβκο η ομάδα χρειαζόταν κάτι καλύτερο από χατσιδη
Εννοείται πως κάνει σούπερ χρονιά ο μικρός αλλά θα ήθελα να είναι ένας ακόμα πάνω του στην ιεραρχία .
Βέβαια μπορεί το εξτρέμ που θα πάρουμε να μπορεί να παίξει και δεξιά εκτός από αριστερά και να μην χρειάζονται 2
Για αλλαγή του Ντελια για να μην χάνει η ομάδα την δυναμική της κατακόρυφα δεν θέλω τον πελκα
Γενικά επειδή έχω ακόμα το ματς στον βόλο στο κεφάλι μου ίσως να είμαι λίγο αυστηρός
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ιδανικα θα ηθελα να ερθει καποιος το καλοκαιρι να παιζει και δεξια και δεκα σαν αλλαγη,αντιΝτεσπο θα ειχα τον Χατσιδη και τον Πελκα εβδομο μεσοεπιθετικο.
Εννοειται αριστερα βασικο εξτρεμ και αλλαγη,αν θελει,τον Ται.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
DamoN
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

DamoN έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 15:47 Ωραία για το Σάντσεζ . ΟΤΑν τραυματίστηκε ο Ζιβκο η ομάδα χρειαζόταν κάτι καλύτερο από χατσιδη
Εννοείται πως κάνει σούπερ χρονιά ο μικρός αλλά θα ήθελα να είναι ένας ακόμα πάνω του στην ιεραρχία .
Βέβαια μπορεί το εξτρέμ που θα πάρουμε να μπορεί να παίξει και δεξιά εκτός από αριστερά και να μην χρειάζονται 2
Για αλλαγή του Ντελια για να μην χάνει η ομάδα την δυναμική της κατακόρυφα δεν θέλω τον πελκα
Γενικά επειδή έχω ακόμα το ματς στον βόλο στο κεφάλι μου ίσως να είμαι λίγο αυστηρός
Όταν τραυματίστηκε ο Ζιφκοβιτς υποτίθεται πως θα είχαμε τον Ντεσποτοφ αλλά ήταν και αυτός τραυματίας

Νομίζω ο Χατσιδης είναι μια χαρά για δεύτερη λύση μη ξεχνάς και τον κανονισμό για τους μικρούς και σίγουρα του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος

Γενικά με 6 μεσοεπιθετικούς + 1-2 μικρούς (μπερδος, Μπαλντε) νομίζω είναι καλά δε πιστεύω πως θα μας τύχει πάλι χρονιά με 10 τραυματισμούς
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ισχύει ότι φυσάω και το γιαούρτι. Για τους τραυματισμούς αναφέρομαι έχει φοβηθεί το μάτι μου
Ζιβκοβιτς (χατσιδης)
Κωνσταντελιας ( πελκας)
Μεταγραφή (Τάισον)
Και 7ος Μπαλντε ή Μπέρδος ;
Οκ το ακούω
These users thanked the author DamoN for the post:
Panostas1995
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για να μπει ο Χατσίδης στα παπούτσια του Αντρίγια και να αποτελέσει το back up του, πρέπει να φάει πολλά καρβέλια ακόμα. Δεν έχει ρεπρίζ, την επιτάχυνση δηλαδή στα 5 έως 10 μέτρα, ούτε και στο 1vs1. Ένα ποδοσφαιρικό θράσος έχει, αλλά αν δεν δουλέψει εξτρά πάνω στις αδυναμίες του θα κινείται στα χαμηλά νερά. Δεν ξεχνώ ότι στον τελικό του κυπέλλου στον οποίο μπήκε αλλαγή, έκανε περισσότερα φάουλ από όσα έκαναν οι αμυντικοί μας.
Αρκετά είναι αυτά που θέλουμε, αλλά να τελειώσει πρώτα η σεζόν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σήμερα μάλλον έκλεισε και το κεφάλαιο Ακπομ για τον ΠΑΟΚ, αφού με την άνοδο της Ίπσουιτς ενεργοποιείται η ρήτρα των 9 εκατομμυρίων
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να υπολογίζετε και τους δανεικούς που θα επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ένας είναι δανεικός που ίσως γυρίζει, ο Σορετίρε, υπάρχει άλλος?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτός πότε επιστρέφει από τον τραυματισμό του?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 05 Μάιος 2026, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ειναι ρισκο να μπει ο Χατσιδης ως 4 εξτρεμ χωρις να θελω να. τον μειωσω ή οτι δε μπορει να τα καταφερει αλλα θελει μια γεματη χρονια ακομα με την πρωτη ομαδα για δουλεψει σε καποιες τακτικες του αδυναμιες και τις εκτελεσεις.
Υπαρχει κυπελλο, αν ειμαστε καλα 60+ αγωνες οποτε εννοειτε πως εχει θεση στην ομαδα και ολο το μελλον δικο του.

Το οτι πετυχε τον ανυπαρκο φετος Ντεσποτοφ βοηθησε αλλα θελει προσοχη για να μην τον καψουμε.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Μ'αρεσει που οι περισσότεροι κράζουμε ότι δε βάζει ο Λουτσεσκου μικρούς Έλληνες αλλά μόλις σας πει κάποιος να βασιστούμε σε ένα μικρό για Μπακ απ λέτε πως δε μπορει και πως θέλει δουλειά....δλδ είναι καλύτερος ο ξενερωμενος Ντεσποτοφ για αλλαγή του ζιφκο;
These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 3):
gk.box16, Dimitrisou, paok apo epilogi
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 17:53 Σήμερα μάλλον έκλεισε και το κεφάλαιο Ακπομ για τον ΠΑΟΚ, αφού με την άνοδο της Ίπσουιτς ενεργοποιείται η ρήτρα των 9 εκατομμυρίων
Καλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί να πουληθεί την επόμενη κιόλας μέρα. Σιγά μην τον υπολογίσουν για την νέα σεζόν.
These users thanked the author john4serres for the post:
Panostas1995
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Panostas1995 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 20:06 Μ'αρεσει που οι περισσότεροι κράζουμε ότι δε βάζει ο Λουτσεσκου μικρούς Έλληνες αλλά μόλις σας πει κάποιος να βασιστούμε σε ένα μικρό για Μπακ απ λέτε πως δε μπορει και πως θέλει δουλειά....δλδ είναι καλύτερος ο ξενερωμενος Ντεσποτοφ για αλλαγή του ζιφκο;
Δεν είναι εύκολο να σταθείς σαν νέος στον ΠΑΟΚ. Εμείς καλομάθαμε με Ντέλια Κούλιε παλιότερα Πέλκα και άλλους που παίξαν αλλά δεν γίνανε γρανάζια. Ο Χάτσι έχει καλά στοιχεία και ανταποκρίθηκε πολύ θετικά αλλά έπεσε στο ζόρισμα της ομάδος και φορτώθηκε, θέλει προσοχή με τους νέους. Σαφώς είναι ο καλύτερος Χατσίδης πιο χρήσιμος από τον κακό Ντέσπο και για αυτό και έπαιξε, αλλά μπορεί να σου πουν θέλω πρωτάθλημα ας πάρουμε έναν πχ σαν τον Μάρτινς του γαύρου πίσω από τον Ζιφκο. Του χρόνου θα πάρει παραπάνω ευκαιρίες (μάλλον) αλλά δύσκολο να είναι ο βασικός δεύτερος εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Panostas1995 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 20:06 Μ'αρεσει που οι περισσότεροι κράζουμε ότι δε βάζει ο Λουτσεσκου μικρούς Έλληνες αλλά μόλις σας πει κάποιος να βασιστούμε σε ένα μικρό για Μπακ απ λέτε πως δε μπορει και πως θέλει δουλειά....δλδ είναι καλύτερος ο ξενερωμενος Ντεσποτοφ για αλλαγή του ζιφκο;
Εεε μα πες τα ρε φίλος!!!
Μαςς τα έχουν κάνει τούμπανο με τους μικρούς που τους έχει στην απέξω ο Ρασβαν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”