Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
8 ώρες δούλεψα και πουλήσαμε κουλιε και πήραμε και εξτρεμ;
Τελικά με τον Γιονη τι γίνεται μπήκε σφήνα ο βαζελος;
Πάλι καλά που δεν είμαι γαύρος θα δουλευα 8 ώρες και θα είχαμε κλείσει 9 Σέντερ μπακ και 3 τερματοφύλακες και θα είχαν φύγει 34 δανεικοι
Τελικά με τον Γιονη τι γίνεται μπήκε σφήνα ο βαζελος;
Πάλι καλά που δεν είμαι γαύρος θα δουλευα 8 ώρες και θα είχαμε κλείσει 9 Σέντερ μπακ και 3 τερματοφύλακες και θα είχαν φύγει 34 δανεικοι
Γενικοτερα, πισω απο Ντελια Κουλιε και Τζιμα, υπαρχει καποιος π να εχει θεωρητικα το ταλεντο να φτασει στο επίπεδο τους ή δυσκολα?Demir έγραψε:Σμυρλής , Σπυράκος , κουλουρης που είναι 2004 δεν κάνανε στέπ απ φέτος .. βασικά δεν παίξανε καν ..
2005 10 αρι ο γκουμας είναι καλός αλλά σε 1 χρόνο ίσως ανεβεί .. γενικά άμεσα δεν βλέπω κάτι .. μόνο ο δαρελας ίσως πάρει ευκαιρία ..
- kataramenos5
Τους καλυτερους προφητες τους εχουν οι ομοεθνεις του αφανα.Dimpatra έγραψε:Ο προφήτης Δανιήλ τι λεει;
Ετσι λεν οι φημες
- AlxNeapoli1
Τι ακριβως κακο κανει στο βιντεο?giliopoulos έγραψε:Οχι ρε παιδια αυτον αν ειναι δυνατον https://youtu.be/WoNiRbKmb3g?t=27
Αρα μαλλον λετε για το Promes..π ληγει κ το συμβολαιο του.Μακαρι θα ελεγα εγω.kataramenos5 έγραψε:Τους καλυτερους προφητες τους εχουν οι ομοεθνεις του αφανα.Dimpatra έγραψε:Ο προφήτης Δανιήλ τι λεει;
Ετσι λεν οι φημες
- Σουριναμέζος
Στον ...ξάδερφο που πάει το μυαλό μου δεν μιλάμε για 6ο εξτρέμ αλλά much more than thatkataramenos5 έγραψε:Τους καλυτερους προφητες τους εχουν οι ομοεθνεις του αφανα.Dimpatra έγραψε:Ο προφήτης Δανιήλ τι λεει;
Ετσι λεν οι φημες
Ο οποίος είναι...??Σουριναμέζος έγραψε:Στον ...ξάδερφο που πάει το μυαλό μου δεν μιλάμε για 6ο εξτρέμ αλλά much more than thatkataramenos5 έγραψε:Τους καλυτερους προφητες τους εχουν οι ομοεθνεις του αφανα.Dimpatra έγραψε:Ο προφήτης Δανιήλ τι λεει;
Ετσι λεν οι φημες
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήγα να γράψω αν ο ξάδερφος είναι ο προμες τι 6ος αυτός στην ιεραρχία 1ος θα είναι αν δεν το έχει παρατήσει τελείως αλλά μετά θυμήθηκα ότι έχουμε Ζιβκοβιτς Τάισον Ντεσποντοφ ντελια και το σταμάτησα . Μλκες τι ομαδάρα έχουμε σοβαρά τώρα
- Patricio_4
Για αυτόν τον Δανιήλ τι λέτε? Ταιριάζει στη περιγραφή?
Γκανέζος, ώριμος, λήγει το συμβόλαιο του, υπήρξε διεθνής με πλούσια χώρα
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκανέζος, ώριμος, λήγει το συμβόλαιο του, υπήρξε διεθνής με πλούσια χώρα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ναι αλλα τον προφητη δεν τον λενε Quincy.Μην αγνοειτε τας γραφας του πατερ.Σουριναμέζος έγραψε:Στον ...ξάδερφο που πάει το μυαλό μου δεν μιλάμε για 6ο εξτρέμ αλλά much more than thatkataramenos5 έγραψε:Τους καλυτερους προφητες τους εχουν οι ομοεθνεις του αφανα.Dimpatra έγραψε:Ο προφήτης Δανιήλ τι λεει;
Ετσι λεν οι φημες
Τες πα κατσε να δουμε τι θα καταλαβουν κι οι αρδ αυριο.
Κουιζ για δυνατους λυτες...οσον αφορα την ευρωπαικη λιστα στο δεξι μπακ...
Η λιστα πρεπει να δηλωθει στις 2 φεβρουαριου...διορθωστε με αν κανω λαθος...
Οποτε
Δηλωνεις Σαστρε που ξερεις τι θα παρεις η Οτο που δεν θα ξερεις που σου παν τα 4;;;;
Οποτε
Δηλωνεις Σαστρε που ξερεις τι θα παρεις η Οτο που δεν θα ξερεις που σου παν τα 4;;;;
- Μπαρκαρούτσος
46.01
As of the knockout round play-offs, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registration must be completed by 2 February 2024 (24.00CET) at the latest. This deadline cannot be extended.
Εδω και ο κανονισμος της ουεφα
https://documents.uefa.com/r/Regulation ... sts-Online
As of the knockout round play-offs, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registration must be completed by 2 February 2024 (24.00CET) at the latest. This deadline cannot be extended.
Εδω και ο κανονισμος της ουεφα
https://documents.uefa.com/r/Regulation ... sts-Online
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 24 Ιαν 2024, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ θα έβγαζα Ράφα, Ζ.Ζιφκοβιτς για να μπουν και Σαστρε και Οττο (παίζει και αριστερά). Θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη η απόφαση του Ραζβαν. Αφού τα παιχνίδια θα γίνουν αρχές και μέσα Μάρτη, ο Οττο μέχρι τότε θα είναι πανέτοιμος (και πιο πριν).psykoman έγραψε:Κουιζ για δυνατους λυτες...οσον αφορα την ευρωπαικη λιστα στο δεξι μπακ...
Οποτε
Από την άλλη πρέπει να ανταμειφθεί ο επαγγελματισμός και η συνεισφορά του Σαστρε, αλλά και να έχουμε ένα κανονικό Μπακ απ του Οττο, ο οποίος θα μπορεί να λειτουργήσει και ως Μπακ απ του Μπαμπα αριστερά.
Θα σκεφτόμουν και το σενάριο να βγει ο αρχηγος, αλλά πιστεύω ότι και για τον Ραζβαν είναι πολύ σημαντικός για τα αποδυτήρια.
Για να μείνουμε και ον τοπικ, δώστε κανένα ακόμη στίγμα για το αριστερό εξτρέμ[FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk