Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Το οτι εχω δυο καλα δεξια εξτρεμ αρα πρεπει να πουλησω το ενα και να φερω μπακ απ αμφιβολου ποιοτητας ειναι αυτοματα ποιοτητικη υποβαθμιση του ροστερ.
Το ιδανικο ειναι σε μια κακη χρονια σε καποιες θεσεις ο βασικος σου να παει μπακ απ και να φερεις καλυτερο βασικο...αυτο ειναι ποιοτικη αναβαθμηση...
Η μονη απ τις 11 θεσεις που δεν εχουμε θεμα ωστε να χρειαζομαστε μια προσθηκη ειναι του δεξιου εξτρεμ...θελουμε και εκει να ανοιξουμε μετωπο;
Το ιδανικο ειναι σε μια κακη χρονια σε καποιες θεσεις ο βασικος σου να παει μπακ απ και να φερεις καλυτερο βασικο...αυτο ειναι ποιοτικη αναβαθμηση...
Η μονη απ τις 11 θεσεις που δεν εχουμε θεμα ωστε να χρειαζομαστε μια προσθηκη ειναι του δεξιου εξτρεμ...θελουμε και εκει να ανοιξουμε μετωπο;
Όχι. ιδανικά έγραψα ότι πρέπει να μοιραστούν τα παιχνίδια. Ο τρόπος που παίζουν και οι 2 με τις συνεχόμενες βοήθειες που δίνουν στην άμυνα τους εξαντλεί.psykoman έγραψε:Το οτι εχω δυο καλα δεξια εξτρεμ αρα πρεπει να πουλησω το ενα και να φερω μπακ απ αμφιβολου ποιοτητας ειναι αυτοματα ποιοτητικη υποβαθμιση του ροστερ.
Ιδανικά πρέπει να έχουμε και αριστερό εξτρέμ με αλλαγή Τάισον και Πέλκα να μοιραστεί τα ματς με τον Κωσταντελια γιατί το παιδί θα σκάσει.
Ρεαλιστικά όμως κανείς ένα τρίγωνο Κωσταντελια-Τάισον-Μεταγραφή για το 10 και αριστερά όπως το 19 με Μπισεσβαρ-Καντουρι-Πελκα και Ζιβκο-Ναρει δεξιά όπως το Ζαμπα-Λημνιός.
Ρεαλιστικά και μίζερα με χαμηλό μπάτζετ κρατάς το πρώτο τρίγωνο και δεξιά Ζιβκοβιτς- Μπακ απ.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ'οτι κατάλαβα δεν λέει ακριβώς αυτό...psykoman έγραψε:Το οτι εχω δυο καλα δεξια εξτρεμ αρα πρεπει να πουλησω το ενα και να φερω μπακ απ αμφιβολου ποιοτητας ειναι αυτοματα ποιοτητικη υποβαθμιση του ροστερ.
Λέει να φύγει ένας καλός που παίζει δεξιά και να έρθει ένας καλός που παίζει αριστερά... Και μετά να έρθει σαν συμπλήρωμα ένας για δεξιά.
Γιατί τώρα αν έρθει ένα συμπληρωματικό εξτρέμ για αριστερά, πάλι κενό θα έχουμε από εκείνη την πλευρά.
Εντιτ: απάντησε ο καρτμαν
- john4serres
Από τις 35 φετινές συμμετοχές του Γκαμπιαντινι στο ιταλικό πρωτάθλημα, μόνο στις 4 έπαιξε μοναδικό φορ σε επιθετική διάταξη.
Μάλιστα και οι 4 ήταν συνεχόμενες από Μάρτιο έως Απρίλιο.
Μάλιστα και οι 4 ήταν συνεχόμενες από Μάρτιο έως Απρίλιο.
Να που γκρινιάζετε κάποιοι πως δεν κινείται τίποτα τόσες μέρες.
Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και τον μοναδικό μεσοεπιθετικό μας που έκανε νούμερα πέρσι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και τον μοναδικό μεσοεπιθετικό μας που έκανε νούμερα πέρσι

Ο Ναρει έκανε νούμερα αλλά μια τριπλά θυμάται κανένας; Νομίζω τέτοια νούμερα δεν θα ξαναγράψει.
-
Η αληθεια ειναι πως ο Ναρει δεν την εχει την τριπλα, και ειδικα στο πρωτο μισο της σεζον, εκανε πολλα λαθη στην επιθεση που εδωσαν αντεπιθεσεις σε αντιπαλους και σε αρκετες περιτωσεις οδηγησαν σε γκολ εναντιον μας. Στην πορεια βελτιωθηκε καπως σε επιπεδο αποφασεων και συμμετοχης στο αμυντικο κομματι.
Απο την αλλη θεωρω πως ειδικα στην ευρωπη που θα βρουμε χωρους ο Ναρει θα δωσει πολλά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο την αλλη θεωρω πως ειδικα στην ευρωπη που θα βρουμε χωρους ο Ναρει θα δωσει πολλά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαιρεται ρε παιδες εχω γ@μηθει στη δουλεια… κανα παικτη παιρνουμε τι γινεται;;
-
Ρωταω γιατι αποσω ξερω σε κανα διβδομαδο ειναι η πρωτη συναντηση της ομαδαρας μας
- sourmenetes
- Moderator
Απόλυτα σωστό!FreeWatcher έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα και ισχυουν για ΟΛΟΥΣ. Παίκτες που δεν θέλουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ, φερνουν μια καλη προταση και φευγουν. Με το ζορυ κανείς, απο την αλλη δεν ειμαιστε κ μπ@@ρδελο.
Φερε 4-5 εκατομμύρια κυριε Ναρεϊ, παιξε να με περασεις Ευρωπη και στο καλό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mια ανάσα απο τις πρώτες κινήσεις σύμφωνα με τον Μαγγίνα. Κοντά σε 8αρι λέει. Λέει επίσης οτι το φορ που επιχειρούν να κλείσουν δεν ανήκει στα ονόματα που έχουν βγει.
Ναι απλό είναι αν με τα λεφτά που παίρνεις φέρνεις ισάξιους αν όχι καλύτερους αντικαταστάτες.
Επειδή αυτό τα τελευταία τρία χρόνια δεν συμβαίνει, επιτρέψτε μας να κρατάμε μια πισινή.
Επειδή αυτό τα τελευταία τρία χρόνια δεν συμβαίνει, επιτρέψτε μας να κρατάμε μια πισινή.