Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Cylon-4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Πηγασος.....για την αποφυγη μετακινησης ...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Και εγώ Πήγασο θα ήθελα αλλά κάτι με τρώει ότι θα έχουμε ντέρμπι στον προημιτελικό.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο Φιλιππος που θα τερματισει σιγουρα ογδοος μετα τα play out, θα παιξει μπαραζ με τον τριτο της καταταξης της pre league και ο νικητης θα μεινει στην Α1, που θα εχει 10 ομαδες του χρονου
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Το ερώτημα είναι αν θα παίξει στα μπαράζ. Γιατί δεν το κόβω απίθανο να αποχωρήσει από τώρα λόγω οικονομικής ανεπάρκειας και να προκριθεί αυτόματα ο 3ος της Pre League. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι και να παίξει δεν έχει καμία τύχη με ομάδες όπως η Καλαμάτα, ο Αριστοτέλης ή ο Κέρκης.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ειπαν τιποτα ή εγινε γνωστο ποτε θα γινει η κληρωση;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δεν είπαν κάτι, αλλά πάντα την κλήρωση την έκαναν μια ή δύο μέρες μετά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Οκ ευχαριστω πολυ .
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Και για να καταλάβετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φίλιππος Βέροιας απλά διαβάστε τι τραγελαφικά έγιναν χθες.

"Δεν έχουν προηγούμενο όσα συμβαίνουν στον Φίλιππο Βέροιας, με τους παίκτες της ομάδας να αρνούνται να αγωνιστούν όταν έμαθαν πως θα κάνουν... μαραθώνιο ταξίδι για να επιστρέψουν από τη Σάμο και την αποστολή τελικά να ξεμένει και σήμερα στο νησί!

H ομάδα της Ημαθίας που έχει στον προεδρικό της θώκο τον Δημήτρη Πιτούλια, από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του ισχυρού άνδρα της Λίγκας, Παντελή Ταρνατώρου, βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές τη φετινή σεζόν, έχοντας βάλει... πλώρη για υποβιβασμό, με μόλις τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο με τον Κέρκη στη Σάμο, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, είναι ενδεικτικά. Η ήττα-αποκλεισμός του Φιλίππου με 3-1 πέρασε σαφώς σε δεύτερη μοίρα, καθώς λίγο έλλειψε οι παίκτες του να μην κατέβουν καν να αγωνιστούν!

Ο λόγος; Κατά την άφιξη της αποστολής στη Σάμο, οι παίκτες έμαθαν εντελώς τυχαία, από μία ατάκα του οδηγού του λεωφορείου, ότι η επιστροφή τους στη βάση τους, στη Βέροια, δεν θα γίνει αεροπορικώς, όπως δηλαδή έφτασαν στο νησί, αλλά θα τους περίμενε μία κανονική οδύσσεια! Συγκεκριμένα θα επέστρεφαν με πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά κι από εκεί θα έπαιρναν λεωφορείο για την πρωτεύουσα της Ημαθίας! Κι όλα αυτά βέβαια εφόσον θα το επέτρεπε ο καιρός, ο οποίος δεν είναι καλός και υπάρχει ο κίνδυνος απαγορευτικού!

Στο άκουσμα της είδησης οι παίκτες έγιναν δικαίως έξαλλοι, μιας και οι περισσότεροι βιοπορίζονται από άλλες δουλειές και θα έπρεπε να επιστρέψουν εγκαίρως στα καθήκοντά τους. Αυτό είχε ως συνέπεια να μείνουν στα αποδυτήρια για ώρα και να αρνούνται να βγουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν.

Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 30 λεπτών κι αφού προηγήθηκαν στιγμές μεγάλης έντασης και συζητήσεις με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Τάκη Χριστοφορίδη, που αποφάσισαν να βάλουν πλάτη για να μην τιμωρηθεί ο σύλλογος, τιμώντας παράλληλα τον θεσμό και τον αντίπαλό τους.

Όσο για το τι αποφασίστηκε τελικά για την επιστροφή τους; Η αποστολή θα παραμείνει τελικά και σήμερα στη Σάμο, θα κάνει δηλαδή Τσικνοπέμπτη στο νησί, αφού μετά από πολλές διαβουλεύσεις, ο πρόεδρος του συλλόγου δέχτηκε να καλύψει την επιστροφή της ομάδας με αεροπλάνο, αλλά η πτήση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (25/2), ως εκ τούτου θα χρειαστεί να κάνει ακόμα μία διανυκτέρευση μακριά από τη βάση της."

Και η πηγή: https://www.sdna.gr/bolei/937214_filipp ... meinan-sti
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλησπερα ειδα χτες τπ παιχνιδι του Παναθηναικου με την Τουρκική ομάδα και έπαθα πλάκα με τον Bruno αλλά κυρίως με τον Κουβανό Χερναντεζ!
Θυμισε πολύ με τα αλματα του τον Σεπέδα απλα αυτός δεν είχε σβέρκο!
Αν ερχόταν στην Ελλάδα άνετα ο καλύτερος διαγώνιος του Πρωταθλήματος!
Εκανα αναζήτηση για να τον δω στο youtube και επαθα πλακα τι μου εβγαλε πρωτο βιντεο!
https://www.youtube.com/watch?v=qx0nAX5nn6k
Την ερωτευτηκα!!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Εγώ προσωπικά δεν τον θέλω τον Χερνάντεζ. Ενώ έχει την εκτέλεση και το σερβίς, είναι παίκτης και αυτός ψυχολογίας και εξαιρετικά επιπόλαιος επιθετικά. Εγώ τον παρακολουθώ από τότε που έπαιξε η Χαλκμπανκ με τον ΠΑΟΚ το 17/18. Στα μεταξύ μας δεν είχε δείξει κάτι το τρομερό. Και ειδικά στη νίκη μας με 3-1 ήταν απογοητευτικός με 12/30 επιθέσεις, 5 λάθεις και δέχτηκε και 4 μπλοκ από εμάς. Στην Ιταλία και πάλι μέτρια πράγματα. Μάλιστα το 19/20 ήταν συμπαίκτης με τον Μπαρνς στην Πάντοβα και γενικά έβλεπα ένα παίκτη που είχε εύκολα το λάθος σε επίθεση και σερβίς. Όνομα, αλλά δε με συγκίνησε και ποτέ. Από Έλλαδα πέρασαν και πολύ καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι από τον Κουβανό.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

PaokCuba4 έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν τον θέλω τον Χερνάντεζ. Ενώ έχει την εκτέλεση και το σερβίς, είναι παίκτης και αυτός ψυχολογίας και εξαιρετικά επιπόλαιος επιθετικά. Εγώ τον παρακολουθώ από τότε που έπαιξε η Χαλκμπανκ με τον ΠΑΟΚ το 17/18. Στα μεταξύ μας δεν είχε δείξει κάτι το τρομερό. Και ειδικά στη νίκη μας με 3-1 ήταν απογοητευτικός με 12/30 επιθέσεις, 5 λάθεις και δέχτηκε και 4 μπλοκ από εμάς. Στην Ιταλία και πάλι μέτρια πράγματα. Μάλιστα το 19/20 ήταν συμπαίκτης με τον Μπαρνς στην Πάντοβα και γενικά έβλεπα ένα παίκτη που είχε εύκολα το λάθος σε επίθεση και σερβίς. Όνομα, αλλά δε με συγκίνησε και ποτέ. Από Έλλαδα πέρασαν και πολύ καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι από τον Κουβανό.

Για την Φερναντεζ δεν μου σχολιασες ομως!!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

PaokCuba4 έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν τον θέλω τον Χερνάντεζ. Ενώ έχει την εκτέλεση και το σερβίς, είναι παίκτης και αυτός ψυχολογίας και εξαιρετικά επιπόλαιος επιθετικά. Εγώ τον παρακολουθώ από τότε που έπαιξε η Χαλκμπανκ με τον ΠΑΟΚ το 17/18. Στα μεταξύ μας δεν είχε δείξει κάτι το τρομερό. Και ειδικά στη νίκη μας με 3-1 ήταν απογοητευτικός με 12/30 επιθέσεις, 5 λάθεις και δέχτηκε και 4 μπλοκ από εμάς. Στην Ιταλία και πάλι μέτρια πράγματα. Μάλιστα το 19/20 ήταν συμπαίκτης με τον Μπαρνς στην Πάντοβα και γενικά έβλεπα ένα παίκτη που είχε εύκολα το λάθος σε επίθεση και σερβίς. Όνομα, αλλά δε με συγκίνησε και ποτέ. Από Έλλαδα πέρασαν και πολύ καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι από τον Κουβανό.

Ναι πιθανον να ισχυει γιατι εγω δεν τον παρακολουθω τοσο στενα!
Αρα να φανταστω σαν τον Χιμενεθ ειναι που ειχαμε καθως και αυτος ηταν παιχτης ψυχολογιας και ρυθμου!
Και ηταν επιρρεπης στα λαθη
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

ilovegame27 έγραψε:Για την Φερναντεζ δεν μου σχολιασες ομως!!
Χάνω το πληκτρολογίο μπροστά στην ομορφιά της και στις ικανότητες της. :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εσείς οι δύο οι αποπάνω, χειμερινούς ολυμπιακούς είδατε; Την Αμερικανοκινέζα του ελεύθερου σκι, κάποιες Ολλανδέζες του πατινάζ, την ανηψιά της Λολομπριτζίτα; Αν όχι, καλύτερα, γιατί μάλλον θα αλλάζατε άθλημα... :lol:
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Ξέρουμε γιατί αναβλήθηκε το Σύρος-Ολυμπιακός;;

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”