Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Parolos »

Σουρμε αντικειμενικά Κάνιας αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν έχουμε, και δε ξερω αν μπορουμε να αποκτήσουμε πλέον.
Όπως και τον Σάκχοφ που εμένα μου άρεσε πάντα, όπως επίσης και ο Ενρίκε μου άρεσε περισότερο από τα εξτρεμ που έχουμε, κι ας είχε άχυρο για μυαλό.. είχε το γκολ που κανένα μας εξτρεμ δεν το έχει, και την ατομική ενέργεια που μπορεί να ξεκλειδώσει απο το πουθενα την άμυνα, αυτό το έχει ο Στοχ που είναι παροπλισμένος.

Όσο για το Βαρέλα προφανώς και παρά τα λάθη του, έπρεπε να γίνει η ανανέωση γιατί είναι εγγύηση και δε θα σταθώ στα 2 λάθη του..
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

sourmenetes έγραψε:
seaman έγραψε:Όταν ο Λέοβατς που γνωρίζουμε κα ο Κάνιας μπαίνουν σε ομίλους με μικρότερου βεληνεκούς ομάδες, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, είναι ακόμα μεγαλύτερο καμπανάκι για τον τρόπο λειτουργίας της Ομάδας
Δεν εχει λογικη αυτο.

Δεν ειναι ιδιοι αντιπαλοι.
Ρε τη Σλόβαν, τρελά κυβικά. Μεγαθήριο. Τρόμος μας είχε πιάσει με το που είδαμε το μπαλάκι της που μας πέταξε η Μαφία.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Αφού έχεις και κουραγιο και γελάς.

Εγώ ξέρω καμια 10 ατομα που χθες κοιμηθηκαν με λεξοτανιλ.

Κανενας δεν φταίει λοιπόν. Η γκαντεμιά μόνο.

Απο τοτε που ήρθε ο Εσίτι ως τριτη επιλογή πίσω απο Μπρανταριτς και τον Πορτογάλο που ζητούσε ο Φερειρα το τοπικ αυτό παραμένει ανοικτό για να μας υπενθυμίζει την αποτυχία αυτής της μεταγραφικής περιοδου.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

navigator11 έγραψε:Διαβάζεις κάποια πράγματα εδώ μέσα και ειλικρινά γελάς. Θυμηθήκαμε ... αίφνης τον ποιός Κάνιας, τον Ουκρανό Μπαλάφα και τον Κροάτη Κουτσόπουλο! Δεν υποτιμώ τους παίχτες. Καυτηριάζω την παντελώς πανικόβλητη των πραγμάτων οπτική. Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι έναν Ολίσε κι έναν Καμαρά να είχαμε έστω χτες, δεν αποκλειόμαστε από τους ανύπαρκτους. Ίσως κι έναν Τζιόλη. Δηλαδή κάπου έλεος ρε σεις. Οκ, όλοι εκνευρισμένοι είμαστε και πονάνε κυριολεκτικά τα μυαλά μας. Αλλά ας επιστρατεύεται κι ένα φρένο στο μπακαλ-αϊκ-ίζειν.
Υπάρχει ένα άλογο άλμα που κάνεις μεταξύ Κάνιας και Μπαλάφες, Καμαράδες και Λέοβατς..
Δε μπορείς να ξέρεις την άποψη μου για Κάνιας-Σάκχοφ, θες να στις παραθέσω από αλλού που τα έχω γράψει από το Μάιο-Ιούνιο μήπως?
Το παράξενο που είπα βασικά ποιο είναι? Οτι χαλασαμε ο κέντρο που μπορεί να μην ήταν του 10, ήταν όμως του 7.. αν δεν μπορείς να φτιάξεις κέντρο του 8, τουλάχιστον μη χαλάς το προηγούμενο.. τόσο απλό..

Τα περι Τζιολη, Ολίσε, Καμαρά είναι δημιουργία εντυπώσεων και μάλλον όντως έχεις πονεμένα μυαλά γιατί δεν υπάρχει καμία λογική να σου λένε για Κάνιας και να μιλάς για Τζιόλη..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Parolos έγραψε:Σουρμε αντικειμενικά Κάνιας αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν έχουμε, και δε ξερω αν μπορουμε να αποκτήσουμε πλέον.
Όπως και τον Σάκχοφ που εμένα μου άρεσε πάντα, όπως επίσης και ο Ενρίκε μου άρεσε περισότερο από τα εξτρεμ που έχουμε, κι ας είχε άχυρο για μυαλό.. είχε το γκολ που κανένα μας εξτρεμ δεν το έχει, και την ατομική ενέργεια που μπορεί να ξεκλειδώσει απο το πουθενα την άμυνα, αυτό το έχει ο Στοχ που είναι παροπλισμένος.

Όσο για το Βαρέλα προφανώς και παρά τα λάθη του, έπρεπε να γίνει η ανανέωση γιατί είναι εγγύηση και δε θα σταθώ στα 2 λάθη του..
Και μενα μ αρεσε ο Σακχοφ. Ισως ο μισιτς ειναι ο αντικαταστατης που δειχνει πολυ καλα στοιχεια.
Ο εσιτι εχει καποια καλυτερα στοιχεια απο κανιας, ισως του λειπουν καποια τρεξιματα.

Και ο αουγκουστο δειχνει καλα στοιχεια!!

Τεσπα...

parole αλλο λεει ο navi. Δεν τους εβγαλε αχρηστους απλα λεει οτι στις στραβες τα ιδια ακουγοντουσαν για αυτους τους παικτες.

Θελω να πιστευω οτι θα στρωσουμε, γιατι σιγουρα υπαρχει υλικο.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Υλικο υπάρχει αλλα δεν είναι το κατάλληλο για αυτο που θέλει να παίξει ο Φερειρα.

Δυστυχως για πολλους απο το ροστερ αυτη θα είναι η τελευταία ποιοτική χρονιά τους.

Οπότε πρέπει να στήσουμε ομάδα απ την αρχή...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

georgedoulk2008 έγραψε:Αφού έχεις και κουραγιο και γελάς.

Εγώ ξέρω καμια 10 ατομα που χθες κοιμηθηκαν με λεξοτανιλ.

Κανενας δεν φταίει λοιπόν. Η γκαντεμιά μόνο.

Απο τοτε που ήρθε ο Εσίτι ως τριτη επιλογή πίσω απο Μπρανταριτς και τον Πορτογάλο που ζητούσε ο Φερειρα το τοπικ αυτό παραμένει ανοικτό για να μας υπενθυμίζει την αποτυχία αυτής της μεταγραφικής περιοδου.
Ναι ολοι οι υπολοιποι πιναμε κοκτειλ ρε Γιωργο.

Ολοι το ιδιο ειμαστε.

Δεν ειπε κανεις οτι φταιει μονο η γκαντεμια.
kos

Δημοσίευση από kos »

Αυτό με το fpp μου θυμίζει Στάθη Ψάλτη σε ελληνική ταινία. Πάει μια μεγάλη παρέα σε ένα κλάμπ και όποιος περνάει από τον ταμείο "εισιτήριο? Ο πίσω".
Θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές αλλά το fpp.

Επειδή όμως μεγαλώσαμε λίγο και σταμάτησαν να μας αρκούν τα χαντρακια που μοιράζουν στους ιθαγενείς η λέξη fpp αποκλειστικά και μόνο από ΜΜΕ δεν λέει μου λέει απολύτως τίποτα.

Έχει γίνει κάποιου είδους επίπληξη στην ομάδα? Έχει επιβληθεί πρόστιμο? Έχει έρθει προειδοποίηση για απαγόρευση μεταγραφών? Ακόμη και να υπάρχει πρόβλημα αυτό έχει συγκεκριμένο μέγεθος με συγκεκριμένες ποινές.
Δεν πετάμε ένα fpp και τελειώσαμε την συζήτηση σε τρείς λέξεις. Δεν είναι fbi ή cia να πεις πάσο, ούτε κατεβήκαμε από το βουνό για να μην καταλάβουμε αν επιχειρήσουν να μας εξηγήσουν

Δεν μπορεί ένα τέτοιο θέμα, αν υπάρχει, να το διαβαθμιζει η ΠΑΕ ως top secret, και να αφήνει την παραφιλολογία να έχει φτάσει στα ύψη

Για εμένα χωρίς επίσημη ενημέρωση από ΠΑΕ ή Ουέφα δεν υπάρχει θέμα.

Αν θέλουν να πετάξουν από τώρα λευκή πετσέτα γιατί το πρωτάθλημα είναι δοσμένο ας το κάνουν, αλλά όχι εις βάρος της νοημοσύνης του Παοκτση.

Υγ αν αποδειχθεί ότι υπάρχει θέμα θα ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για το πώς διαχειρίστηκαν μεταγραφικά τα μετρημένα λόγο fpp κουκιά. Για μεταγραφές τύπου μελιοπουλου, για επιλογές πέρα από τα θέλω του προπονητή κτλ. Τα μετρημένα κουκιά οποίος δεν τα μετράει ψοφαει στην πείνα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εντάξει.. μπορώ να δεχτώ ότι πήραμε τον Εσιτι για να κάνουμε καλύτερο κέντρο, μπορεί να έχει δυνατότητες το παλικάρι, να είναι ογκόλιθος, αλλά για το σύστημα που παίζουμε δεν κάνει.. χρειαζόμασταν 6αρι με τρεξίματα και όχι στατικό.. σε καθαρό 4-2-3-1 όπου θα έμενε πίσω με τα σέντερ μπακ σε ομάδα που παίζει πίσω από τη μπάλα ίσως να ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης..
Τέλος πάντων εκ του αποτελέσματος η ομάδα έπεσε επίπεδο από πέρσυ, ελπίζω να βγει αναίμακτα η χρονιά μέχρι το Γεναρη, που δεν είναι δύσκολο με ένα ματς την εβδομάδα, και όταν ενσωματωθούν Μαουρίτσιο Βιερίνια βλέπουμε.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω παλι πιστευω οτι οι μεταγραφες δεν γιναν λογω κακιστης οργανωσης και λειτουργιας. Φυσικα και επαιξε ρολο η αλλαγη προπονητη μια μερα πριν την προετοιμασια, αλλα γενικα ειτε με Αρνεσεν, ειτε με Μιχελ, ειτε με Μπρανκο βλεπουμε ακριβως τα ιδια. Ενα σηριαλ καθε φορα με σημαιουλες και βομβες στο ινσταγκραμ και ειτε να ερχεται μετα απο 2 μηνες (Βερνμπλουμ) ή να μην ερχεται και καθολου (Ισμαελ Σιλβα). Δυσκολια συννεοησης ολων των πλευρων γιατι τι παικτη θελουμε και ποτε τον θελουμε. Οχι να δουμε με ποιον θα πεσουμε, να δουμε αν θα περασουμε, λες και θα παρεις παικτες με 3ετες συμβολαιο για 2 ματς. Γενικα μια συμπεριφορα μη επαγγελματικη. Ε εκατσε και το αναπαντεχο με το Σλοβαν και εδεσε.

Βεβαια αναμεσα σε αυτο και στο να μας κανουν προσφυγες μεχρι και οι φροντιστες καθε φορα, 100% αυτο και ας τραβαμε τα μαλια μας καθε καλοκαιρι. Απλα καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβει και ο ιδιος ο Σαββιδης οτι με καλυτερη οργανωση και με πιο διακριτους ρολους θα πετυχαινει τα ιδια αλλα με πολυ λιγοτερα χρηματα. Και μια που το θυμηθηκα, υπευθυνο επικοινωνιας βρηκαμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Παρ 30 Αύγ 2019, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε σεις δε θα ξεχάσουμε τώρα κι αυτά που με τα ίδια μας τα μάτια διαβάζαμε, με την παραμικρή αφορμή, ακόμα κι όταν πήγαινε τρένο η ομάδα. Λίγους τους ανέβαζαν, ολίγιστους τους ... σοβάτιζαν αρκετοί εδώ μέσα τους τώρα πρώην... τιτάνες του κέντρου μας . Τις ευρωπαϊκές αποτυχίες λίγο πολύ σε αυτούς τις χρέωναν κατά βάση. Και χαρακτηρίζονταν απαρχαιωμένοι χαφ, σοφτ, αργοί, ο Κάνιας και νοητικά κοκ. Σας παρακαλώ τώρα, που ξαφνικά γίνατε κάποιοι ... Kaniasakhovsick. Λες κι ο ΠΑΟΚ στερήθηκε των υπηρεσιών τους και δεν προκρίθηκε για αυτό επί μιας ομάδας δυναμικής Σλόβαν.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όπως έκατσα και τα σκέφτηκα, στα χαφ και στα εξτρέμ είμαστε υπεράριθμοι
αν θέλουμε να ελαφρύνουμε το ρόστερ, από εκεί πρέπει να γίνει
εγώ προσωπικά θα προσπαθούσα να πουλήσω ζαμπά και καντουρί

ειδικά τα χαφ είναι 6 για 2 θέσεις, μαζί με τον μαουρίτσιο και βερν φυσικά
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Το ποσό των ζημιών που επιτρέπεται είναι μέχρι 5 εκατομμύρια και οι ΑΜΚ που γίνεονται ανεκτές φορολογικά μέχρι 25 εκατ. ευρώ. Στο σύνολο οδηγούμαστε ένα ποσό 30 εκατομμυριών ευρώ σε βάθος τριετίας. Θα πρέπει δηλαδή έσοδα-έξοδα να είναι μηδέν με μία ανοχή 25 εκατομμυρίων που θα έχουν καλυφθεί από ΑΜΚ συν 5 εκατομμύρια.

τι προβλημα υπαρχει τοτε;;;;;;;;;;;;κοροιδευομαστε;;;;;;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

navigator11 έγραψε:Ρε σεις δε θα ξεχάσουμε τώρα κι αυτά που με τα ίδια μας τα μάτια διαβάζαμε, με την παραμικρή αφορμή, ακόμα κι όταν πήγαινε τρένο η ομάδα. Λίγους τους ανέβαζαν, ολίγιστους τους ... σοβάτιζαν αρκετοί εδώ μέσα τους τώρα πρώην... τιτάνες του κέντρου μας . Τις ευρωπαϊκές αποτυχίες λίγο πολύ σε αυτούς τις χρέωναν κατά βάση. Και χαρακτηρίζονταν απαρχαιωμένοι χαφ, σοφτ, αργοί, ο Κάνιας και νοητικά κοκ. Σας παρακαλώ τώρα, που ξαφνικά γίνατε κάποιοι ... Kaniasakhovsick. Λες κι ο ΠΑΟΚ στερήθηκε των υπηρεσιών τους και δεν προκρίθηκε για αυτό επί μιας ομάδας δυναμικής Σλόβαν.
Γιατί τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβαλι?
Δηλαδή επειδή κάποιοι έλεγαν ποιος σάχοφ δεν μπορώ να πω εγώ ότι λείπει που ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης?
Αυτό δεν πάει να πει ότι θα περνούσαμε αν ο Χ σάχοφ ήταν εδω. Όπως θεωρώ τελείως υποτιμητικο να χρησιμοποιουμε ως δικαιολογία την έλλειψη μεταγραφών για την μη πρόκριση.
Αυτή την ομάδα την περνούσε ο ΠΑΟΚ και την εποχήν που έπαιζε με μπαλαφα στα χαφ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mīngus έγραψε:Ο Μίσιτς μια χαρά παίκτης είναι. Αλλά για την περσινή ομάδα ήταν 4ο-5η επιλογή. Αυτό κάτι λέει.
Τίποτε δε λέει. Ο Κροάτης ήρθε Γενάρη και ο Ρουμάνος εμπιστεύτηκε πρώτα το υλικό που είχε (Canas, Shakhov, Mauricio) και μετά τον Oliveira από τους νεοφερμένους, μη δίνοντας ευκαιρίες στον Misic. Φέτος ήρθε η ώρα του να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”