Ε δεν παρατηρήσατε ότι έχουν πιάσει και πολλή σκόνη κάτι συμβόλαια εκεί στα ράφια???Πάντως το ινπαοκ πρώτο είναι στις μεταγραφές μέχρι τώρα έχασε ο μπουλης το δόντι του στην παε φαίνεται.

Ε δεν παρατηρήσατε ότι έχουν πιάσει και πολλή σκόνη κάτι συμβόλαια εκεί στα ράφια???Πάντως το ινπαοκ πρώτο είναι στις μεταγραφές μέχρι τώρα έχασε ο μπουλης το δόντι του στην παε φαίνεται.
Αυτός. Τέλος. Διαρκείας μόνο για αυτό το καριόλι.ilovegame27 έγραψε:Πολύ χαλαρά!!!!!!!! Με τρέλα θα έλεγα!
Εκτός από τον Oscar Romero που έχω προμοτάρει εδώ πολλάκις κοιτάξτε αυτόν τον παιχταρά της Ριβερ
[youtube]cX0x9n6vBCQ[/youtube]
Αριστεροπόδαρος παίζει σαν εξτρεμ αλλά και πίσω από τον επιθετικό!
+4paoki_ έγραψε:Μην ξεχνάτε οτι ο Γλυκος στο τελευταιο λεπτο των πλει οφ μας εβγαλε στα προκριματικα με την επεμβαση της χρονιας. Οχι οτι θελω να γινω εριστικος αλλα μπορει να του χρωσταμε τις ανεβασμενου επιπεδου μεταγραφες που πανε να γινουνε. Ας δειξουμε και λιγο σεβασμο σε αυτο το παιδι που οταν του ζητηθηκε σταθηκε αξιοπρεπως. Νταξει Ρομπερτο δεν ειναι, αλλα φετος ειχε και τον τραυματισμο σε κακο σημειο. Την αποκρουση στο σουτ του Πετριτς παντως θα την θυμαμαι για πολυ καιρο.
Διάβολος!Η μαλλον Τρίβολος!bane1980 έγραψε:Αυτός. Τέλος. Διαρκείας μόνο για αυτό το καριόλι.ilovegame27 έγραψε:Πολύ χαλαρά!!!!!!!! Με τρέλα θα έλεγα!
Εκτός από τον Oscar Romero που έχω προμοτάρει εδώ πολλάκις κοιτάξτε αυτόν τον παιχταρά της Ριβερ
sporos123 έγραψε:Οταν λεμε ενα χρηματικο ποσο για τον Μπου,τι ποσο εννοουμε?Γιατι αυτος κανει παρα πολλα..
http://metro.co.uk/2016/04/12/west-ham- ... u-5811400/
Αυτό που έπαθα στο 1:08 λέγεται και πρόωρη εκσπερμάτωση.Lacedaemonian έγραψε:Διάβολος!Η μαλλον Τρίβολος!bane1980 έγραψε:Αυτός. Τέλος. Διαρκείας μόνο για αυτό το καριόλι.ilovegame27 έγραψε:Πολύ χαλαρά!!!!!!!! Με τρέλα θα έλεγα!
Γιατί ρε Σεραφείμ??? Θα έχουμε και μέσον για inside information..................Τον mpou-Jr...Sera4 έγραψε:ποιος μπου ρε παιδια κοβεται απο το ονομα δεν κανει για ΠΑΟΚ...να τον λεγανε ντου τουλαχιστον να το συζητησουμε τωρα δεν εχει νοημα...
εμεις τερματισαμε δευτεροι η μιλαν 7η ε οχι να παιρνουμε και τους αναπληρωματικους χειροτερων ομαδων. Αν ηταν αναπληρωματικος της μπαρτσα η της γιουβε που ειναι λιγο καλυτεροι απο εμας να το σκεφτομαστανBlackBlockAttack έγραψε:Τη γκρινια ειναι αυτη ρε παληκαρια?
Ακουγετε οτι θα παρουμε τον αναπληρωματικο τερματοφυλακα της ΜΙΛΑΝ και στραβομουτσουνιαζουμε?
Εχει χαθει το μετρο και σε αυτο φταινε οι ΑΡΔ με ρεπορταζ τυπου Ρουφιερ(γελανε και τα τσιμεντα) και το μυαλουδακι μας οτι εχουμε γινει υπερδυναμη και μπορουμε να φερουμε οποιονδηποτε...
Ο ενας μας βρωμαει και ο αλλος μας μυριζει....
ρε παιδια η δουλεια που γινευαι αυτη τη στιγμη στις ακαδημιες θα δωσει αποτελεσμα σε 5 10 χρονια αυτη τη στιγμη εγω παντως δε θελω ελληνα ανδρωμενο στις ακαδημιες της δοξας κρανουλας γιατι αυτο εκαναν οι 25αρηδες ελληνεςbuffalobill4 έγραψε:Αψογος. Ακριβως αυτα ηθελα να γραψω κι εγω. Ακριβως ομως. Οι ακαδημιες ειναι σαν την εκπαιδευση. Σημερα βελτιωνεις και δινεις πορους σε 10 χρονια δρεπεις καρπουςKsenitemenos4 έγραψε:φιλε μου οι ακαδημιες ειναι κατι παρα πολυ πολυπλοκο και μακροπροθεσμο σαν επενδυση, επειδη εχουμε πεντε χρονια πανω κατω που τις βελτιωνουμε ας μην νομιζουμε οτι γιναμε μασια ξαφνικα...το εκατομμυριο πρεπει να ξοδευεται ωστε να χτισουμε μεγαλη παραδοση και να παιρνουμε οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ελλαδα ωστε να βγαζουμε εναν επιπεδου κλαους και πανω καθε λιγα χρονια αλλα και να μην αφηνουμε τπτ για το ποκ....δεν ειναι τυχαιο για μενα που ο πανιωνιος βγαζει αναλογικα τοσο πολλους καλους παικτες, εχει παραδοση και τους σωστους ανθρωπους προφανως....σε μια ομαδα που λειτουργει σωστα οι παικτες επιπεδου κιτσιου ποζογλου κτλ παιρνουν τις ευκαιριες τους ως ενα σημειο αλλα μετα φευγουν η γεμιζουν τον παγκο, απλα σε εμας που εχουμε μαλωσει με τη λογικη τους περιμενουμε πεντε χρονια για τα βασικα....buffalobill4 έγραψε: και δηλαδη ρε αδερφε αντι να αλλαξουμε αυτο και να "υποχρεωσουμε" τα παιδια της ακαδημιας να δουλεψουν, εμεις σπαταλαμε 1 εκατομμυριο σε αυτες για να παρουμε εναν ξενο.
υγ. δεν μπορει να συγκρινεις χατζη με κουμαλο και κλαους με τοργκελε τωρα, ας εβγαζες εναν χατζη και εναν κλαους καθε τοσο και τι στον κοσμο
Εξηγησα το σκεπτικο των συγκρισεων παντως.