Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Δυστυχως οταν ενα θεμα παιζει τοσο καιρο οι πιθανοτητες για επικοινωνιακη ηττα ειναι μεγαλες.
Τελοσπαντων ας περιμενουμε να δουμε τι θα δουμε.
Τελοσπαντων ας περιμενουμε να δουμε τι θα δουμε.
Δηλ ας πουμε οτι δεν τα βρουν με ρεν και δεν ερθει ο ολα και παρουν στη θεση του το δημητρακη το βουλγαρο θα ειναι ηττα
Έχει κάναν καλό επιθετικό σε Δανία;

Από κει δεν ψώνισε ο Φρανκ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου

που να παίζει Γερμανία; μαζί με τον άντρα της Βάσως; Ωραίο ψηστήρι δεν θα είναι;pilotos έγραψε:Έχει κάναν καλό επιθετικό σε Δανία;

Αλλά θα ξέρει ο Φρανκ αν κολλάει στο πρότζεκτ η όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Δευ 24 Αύγ 2015, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένα είπα, ποίημα έγραψες.
8-)8-)8-)8-)

8-)8-)8-)8-)
-
Αυτο σκεφτομουν κι εγω. Φερε τον Δημητρακη τον Μπερμπαντη να τελειωνουμε ρε!che4 έγραψε:Δηλ ας πουμε οτι δεν τα βρουν με ρεν και δεν ερθει ο ολα και παρουν στη θεση του το δημητρακη το βουλγαρο θα ειναι ηττα

καλο ειναι να μεινουμε μακρια απο τους δημητρηδες επιθετικους για λιγο καιρο :ugeek:
-
Εννοείτε πως όχι, όσο και να το εύχομαι , πιστεύω οτι είναι απίθανο!che4 έγραψε:Δηλ ας πουμε οτι δεν τα βρουν με ρεν και δεν ερθει ο ολα και παρουν στη θεση του το δημητρακη το βουλγαρο θα ειναι ηττα
Το κεντρο του ΠΑΟΚ αποτελείται απο ενα εξαρι τζιολης χαρισης τσιμεροτ;
Ενα αμυντικόγενες οκτάρι κατσε τσιμεροτ; Σαμπο; Ενα επιθ οκτάρι πελκας , νόμιζα και σαμπο αλλα αν έπαιξε καλυτερα πιο πισω την πατήσαμε, αλλη λύση δεν εχουμε..και ενα εξτρεμ που παιζει το ρολο του κρυφού φορ κλπ ζαιρο μακ γκαρι Μυστακίδης
Ο ούλα αν ερθει θα παει φορ φυσικά , το δεύτερο φορ δε σημαινει και καθαρό δεκάρι δε μου δινει αυτή την εντύπωση , ο Ίβιτς ειναι δεκάροχαφ..
Σαν κενά εχουμε στα φορ , στη θεςη Πέλκα αν δε μπορει σαμπο η Αντώνης , στα Μπακ πιστευω η εξελίξεις με κοστα θα κρίνουν το Μπατζετ του Μπακ
Προς επιθυμία καντλετς ...
Για φορ εκτος του ούλα , Πόουλσεν δεν ξαναλέω βλεπω η τιμή του εκτοξεύτηκε
Ενα αμυντικόγενες οκτάρι κατσε τσιμεροτ; Σαμπο; Ενα επιθ οκτάρι πελκας , νόμιζα και σαμπο αλλα αν έπαιξε καλυτερα πιο πισω την πατήσαμε, αλλη λύση δεν εχουμε..και ενα εξτρεμ που παιζει το ρολο του κρυφού φορ κλπ ζαιρο μακ γκαρι Μυστακίδης
Ο ούλα αν ερθει θα παει φορ φυσικά , το δεύτερο φορ δε σημαινει και καθαρό δεκάρι δε μου δινει αυτή την εντύπωση , ο Ίβιτς ειναι δεκάροχαφ..
Σαν κενά εχουμε στα φορ , στη θεςη Πέλκα αν δε μπορει σαμπο η Αντώνης , στα Μπακ πιστευω η εξελίξεις με κοστα θα κρίνουν το Μπατζετ του Μπακ
Προς επιθυμία καντλετς ...
Για φορ εκτος του ούλα , Πόουλσεν δεν ξαναλέω βλεπω η τιμή του εκτοξεύτηκε
Παιδιά αυτόν http://www.transfermarkt.co.uk/nikola-n ... ler/168944) τον έχει παρακολουθήσει κανείς σας;
Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω (ειλικρινά όμως) έτσι απλά κάτι μου λέει ότι μας κάνει...
Λέτε και αυτό το κανάλι https://www.youtube.com/watch?v=t5nRwMa_8J0 να είναι δικό του;
Από Παρτιζάν πότε θα πάρουμε παίκτη;
Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω (ειλικρινά όμως) έτσι απλά κάτι μου λέει ότι μας κάνει...
Λέτε και αυτό το κανάλι https://www.youtube.com/watch?v=t5nRwMa_8J0 να είναι δικό του;
Από Παρτιζάν πότε θα πάρουμε παίκτη;
Γιατί πρέπει να πάρουμε παίκτη απο τη Παρτιζάν? Ο παίκτης που έβαλες είναι χαφ και μάλλον δεν θα κινηθούμε για άλλο χαφ
Η παρτιζαν ειναι μαγαζί που ψωνίζουν μεγαλα κλαμπ δεν μπορούνε να παρουμε καλο παίκτη απο κει
Αργεντινό στοπερ θα θελα παντως
Αργεντινό στοπερ θα θελα παντως
Πιστεύω ότι πάνω στο νήμα μπορεί να πάρουμε μέχρι 3 παίκτες. Εξαρτάται ποιοί θα προταθούν με χαμηλές τιμές.
Είμαι σίγουρος ότι η γάτα Φράνκ έχει συγκεκριμένους στόχους.
Τώρα, αν πάρουμε στόπερ, ο Κόστα χαιρετάει. Ο Σκόνδρας δεν νομίζω να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ, η φυσική του θέση είναι φουλ και δεν είναι στόπερ. Ειδικά στα στόπερ μπορούμε να περιμένουμε το χειμώνα, αφού αδυνατώ να πιστέψω ότι θα υπολογίζεται ο Βίτορ για την επόμενη σαιζόν.
Ενα άλλο τρελό σενάριο είναι να πάρουμε 2 φορ, ο ένας περιοχής (Ρουντ) ο άλλος 10αρο9άρι (Ολα).
Είμαι σίγουρος ότι η γάτα Φράνκ έχει συγκεκριμένους στόχους.
Τώρα, αν πάρουμε στόπερ, ο Κόστα χαιρετάει. Ο Σκόνδρας δεν νομίζω να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ, η φυσική του θέση είναι φουλ και δεν είναι στόπερ. Ειδικά στα στόπερ μπορούμε να περιμένουμε το χειμώνα, αφού αδυνατώ να πιστέψω ότι θα υπολογίζεται ο Βίτορ για την επόμενη σαιζόν.
Ενα άλλο τρελό σενάριο είναι να πάρουμε 2 φορ, ο ένας περιοχής (Ρουντ) ο άλλος 10αρο9άρι (Ολα).