εγκληματικος διαιτητης...πολυ σπρωξιμο σημερα και ο κλασσικα ανοιχτος πατος του βορραtheo-drama έγραψε:Αιντε ρε μετα την ΠΑΟΚΑΡΑ η ομαδα μου στην γερμανια(καθοτι μεγαλωμενος εκει ως τα 8συμβαδιζε με το κατεστημενο εκει Σιμονσεν, Νετσερ,κλπ κ με την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ
![]()
![]()
τοτε,η Γκλανπαχ 3 μπαλακια τα ριξε στο κατεστημενο της γερμανιας.
Επιτελους καποιος ακομα που υποστηριζει την ιδια ομαδα στη γερμανια με εμενα!theo-drama έγραψε:Αιντε ρε μετα την ΠΑΟΚΑΡΑ η ομαδα μου στην γερμανια(καθοτι μεγαλωμενος εκει ως τα 8συμβαδιζε με το κατεστημενο εκει Σιμονσεν, Νετσερ,κλπ κ με την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ
![]()
![]()
Μαιντζ μόνο ρε!Paokcojonas έγραψε:Κάτι άσχετο. Μόνο εγώ υποστηρίζω Wolfsburg από bundesliga ;
Ειμεθα πολλοι!!AlexanderAthens έγραψε:Επιτελους καποιος ακομα που υποστηριζει την ιδια ομαδα στη γερμανια με εμενα!theo-drama έγραψε:Αιντε ρε μετα την ΠΑΟΚΑΡΑ η ομαδα μου στην γερμανια(καθοτι μεγαλωμενος εκει ως τα 8συμβαδιζε με το κατεστημενο εκει Σιμονσεν, Νετσερ,κλπ κ με την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ
![]()
![]()
Βιβαίους.niks έγραψε:Ειμεθα πολλοι!!AlexanderAthens έγραψε:Επιτελους καποιος ακομα που υποστηριζει την ιδια ομαδα στη γερμανια με εμενα!theo-drama έγραψε:Αιντε ρε μετα την ΠΑΟΚΑΡΑ η ομαδα μου στην γερμανια(καθοτι μεγαλωμενος εκει ως τα 8συμβαδιζε με το κατεστημενο εκει Σιμονσεν, Νετσερ,κλπ κ με την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ
![]()
![]()
Υγ. Ακου συμπαθης....η πιο Π.Α.Ο.Κ. ομαδα εκτος Ελλαδος...