Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τι το θέλετε το δεύτερο extrem? Αφού έτσι κι αλλιώς το ένα και μοναδικό extrem που έχουμε παγκίτης είναι. Υπομονή σε δυο τρία χρονια που θα σταματήσει τη μπάλα ο Σάλπι θα πάρουμε και δεύτερο extrem
Πάντως αν καταφέρουμε από την Μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να βγούμε και αποδυναμωμένοι επιθετικά με τη φυγή Μάρτενς, τι να πω... Βασικά δεν το πιστεύω ότι μπορεί να γίνει
Ρε σεις δεν καταλαβαινω οσους μιλανε για αχαριστια.
Δηλαδη οσοι θελουν την προοδο και την καλυτερευση της ομαδας και ειδικα τωρα σε μια συγκυρια που μας επιτρεπει να παρουμε το πρωταθλημα ειναι αχαριστοι ?
Καλα κανανε και φερανε Νομποα και Κοστα αφου ειχαμε κενα στις θεσεις τους αλλα απο εκει και περα κακο ειναι να επισημαινουμε οτι χρειαζομαστε απαραιτητως ενα εξτρεμ η ενα αξιοπιστο αριστερο μπακ ?
Ο Ρατς που πολλοι τον επικρινουν εδω μεσα εχει κανει φετος 24 παιχνιδια μονο στον ΠΑΟΚ και αλλα 4 στην εθνικη του στα 33 του. 28 παιχνιδια σε 5 μηνες.
Δηλαδη στην αρχη της σεζον που ηταν φρεσκος δεν επαιζε καλυτερα ? Μονο εγω το βλεπω ?
Και αντε να το δεχτω οτι τα παιχνιδια Τεταρτη-Κυριακη σταματησανε αλλα αν συμπληρωσει καρτες ? Αν βγαλει ενα τραυματισμο ?(φτου φτου)
Θα παιξει ποιος ? Ο Σκονδρας ? Καλος χρυσος αλλα Ρατς δεν ειναι . Ασε που εδω και καιρο φωναζουμε ΟΛΟΙ οτι την βγαζουμε με αλχημειες στην εντεκαδα.
Μη μου πει κανεις οτι ο ΠΑΟΚ με και χωρις Ρατς εναι ο ιδιος.
Αλλα πες οτι ο Σπυροπουλος η ο Τζαβελλας τελικα δεν φευγουν και μεταμορφωνονται στον Β' γυρο . Πες οτι στο αριστερο μπακ εχουμε λυσεις.
Στο εξτρεμ ? Σορρυ αλλα δεν ειναι μισος αυτο που βγαινει απο πολλους για τον Σαλπιγγιδη. Ποδοσφαιρικη λογικη ειναι.Απλα ΠΑΟΚ εισαι θα πεις και μια κουβεντα παραπανω. Αφου ο ανθρωπος δεν...
Το οτι παιζει λογω Αγγελου εγω το ακουω βερεσε. Απλα δεν εχει αλλον ο ανθρωπος να βαλει εκει.
Εχουμε καποιον καλυτερο να παιξει εξτρεμ ?
Τελος παντων ουτε εγω πληρωνω τους παικτες , ουτε προπονητης ειμαι να ξερω . Απο αυτα που βλεπω κρινω και θεωρω οτι ειναι κριμα οι 2 πολυ καλες μεταγραφες που εγιναν να μην ολοκληρωθουν με ενα εξτρεμ.
Ελπιζω μεχρι την Δευτερα να πανε ολα καλα.
Καλη επιτυχια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας σημερα. Μακαρι να μπορουσα να ημουν εκει.
ace79grpaok έγραψε:Καλά είμαστε τόσο στεριμενοι για αριστερό εξτρέμ που και εμένα να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ θα πείτε "καλός φαίνεται να τον δουμε ,πατάει περιοχή κτλ"
Ace αν εχεις τριπλα και καλύπτεις και 2η θεση(ετσι για να μη χαλάει το γούρι να παίρνουμε παίκτες και να τους βάζουμε σε άλλες θέσεις)σε βλέπω αν όχι βασικό τουλάχιστον αλλαγή με τον ΟΦΗ .(Και τουλάχιστον οι μισοί εδω θα σε παίξουμε και στον "ξερόλα" )