Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Κάποιος είπε για Νόμποα λόγω μάνατζερ και κάτι μου λέει ότι κατά'κει κινείται η διοίκηση. Δεν έχει ακουστεί καν το όνομά του (όπως συνηθίζεται) και είναι ελεύθερος χωρίς τρελές απαιτήσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Σαν τη πρώτη έχει πολλά πουτ...κοριτσάκια στο Facebook, έλεος!Josey Wales έγραψε:«Φωτιά» η selfie Ελληνίδας! (ΦΩΤΟ)adidas1926 έγραψε:Ρε μαγκες γιατι δινετε ακομα κλικ στα σκουπιδια?Oλοι τους πουλημενοι και ρουφιανοι ειναι.
Η "αγιοβασιλίτσα" Ελίνα Μπεκάκου, η Ferrari και τα... οπίσθια προσόντα της!
Μα για τα καυτά ρεπορτάζ φυσικά.......
Την 2η δεν την ξέρω..
-
πριν λιγες μερες ειχα γραψει πως μετα απο 10 συσκεψεις με τον ιβαν και ολο το επιτελειο ισως κανουμε καμια μεταγραφη...χαχαχαχαχα χτες εγινε η τεταρτη συσκεψη κορυφης και ολο απο αυτην βγαινει πως εδωσε το οκ ο σαββιδης...κατανταει γελοιο..καντε καμια μεταγραφη ρε στα χαφ στα μπακ στα εξτρεμ εκει που εχουμε αδυναμιες τελοσπαντων.. μην κοροιδευετε αλλο και μην μας τρελαινετε...τζανδαρης γκολασα ειδικα αυτοι οι δυο ειναι ενα επιπεδο κατω απο τον ουσερο σε ολα τα χαρακτηριστικα ενος χαφ οποτε μην χλευαζεται και τοσο πολυ μαγκες.
Καλησπέρα παιδιά και καλή Χρονιά!
Ήμουν και παλαιότερα μέλος του forum, αλλά είχα πολύ καιρό να μπω. Θέμα Κυριάκος Παπαδόπουλος: Όπως διάβασα στο transfermarkt, η Schalke για το κέντρο της άμυνας, ενδιαφέρεται για τον Matija Nastasic (Manchester City) και τον Stefan de Vrij (Lazio). Τον Höwedes και τον Santana που έχουν ήδη, είναι δύσκολο να τους βάλεις στην άκρη. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει κάτι ιδιαίτερα, μπορεί όμως να σημαίνει και πολλά για τον Κυριάκο. Μήπως είναι ο παίκτης που παλεύουμε να φέρουμε έστω και δανεικό;
Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει στην Bayer Leverkusen (ούτε στη Schalke θα μπορέσει να βρει θέση), οπότε ένας δανεισμός του μόνο καλό θα κάνει τόσο στον ίδιο όσο και στην Schalke.
Ήμουν και παλαιότερα μέλος του forum, αλλά είχα πολύ καιρό να μπω. Θέμα Κυριάκος Παπαδόπουλος: Όπως διάβασα στο transfermarkt, η Schalke για το κέντρο της άμυνας, ενδιαφέρεται για τον Matija Nastasic (Manchester City) και τον Stefan de Vrij (Lazio). Τον Höwedes και τον Santana που έχουν ήδη, είναι δύσκολο να τους βάλεις στην άκρη. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει κάτι ιδιαίτερα, μπορεί όμως να σημαίνει και πολλά για τον Κυριάκο. Μήπως είναι ο παίκτης που παλεύουμε να φέρουμε έστω και δανεικό;

- Josey Wales
Δεν είναι ανάγκη να την ξέρεις Ρομαν, απλά να δείξω το επίπεδο του σάιτ προσπάθησα με ένα τρόπο που να γίνεται κατανοητός με την πρώτη ματιά
(στο χωριό μου θα το έλεγαν ''του κώλου'' χωρίς την υπόλοιπη περικοκλάδα).

λοιπον επειδη καποιοι σας πουλανε παππα θα σας πω κατι να ξερετε ο χαφ ο διεθνης με 1μ που γραφουν καποιοι τον ροσιτσκι εννοουν μολις μου το ειπε αυτος που το εγραψε
λενε οτι ειναι 28-29 οχι 38-39...paoktzis έγραψε:λοιπον επειδη καποιοι σας πουλανε παππα θα σας πω κατι να ξερετε ο χαφ ο διεθνης με 1μ που γραφουν καποιοι τον ροσιτσκι εννοουν μολις μου το ειπε αυτος που το εγραψε
Paoktzi το σκεφτομουν πολλες μερες.
Περσι ειχε ψελλιστει οτι ειχε προταθει κι οτι ουσιαστικα ειχαμε συμφωνησει. Σε συνδυασμο με την πρεμουρα τους να παει ο ουσερο στο γαυρο, δε το θεωρω καθολου απιθανο.
Το γεγονος μαλιστα οτι το εβγαλαν βραδιατικα, μαλλον για θετικο μου κανει.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΗΗ
Περσι ειχε ψελλιστει οτι ειχε προταθει κι οτι ουσιαστικα ειχαμε συμφωνησει. Σε συνδυασμο με την πρεμουρα τους να παει ο ουσερο στο γαυρο, δε το θεωρω καθολου απιθανο.
Το γεγονος μαλιστα οτι το εβγαλαν βραδιατικα, μαλλον για θετικο μου κανει.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΗΗ
- Μπαρκαρούτσος
Καλώς όρισες, npraman! Αυτή τη φορά εύχομαι να μείνεις..npraman έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και καλή Χρονιά!
Ήμουν και παλαιότερα μέλος του forum, αλλά είχα πολύ καιρό να μπω. Θέμα Κυριάκος Παπαδόπουλος: Όπως διάβασα στο transfermarkt, η Schalke για το κέντρο της άμυνας, ενδιαφέρεται για τον Matija Nastasic (Manchester City) και τον Stefan de Vrij (Lazio). Τον Höwedes και τον Santana που έχουν ήδη, είναι δύσκολο να τους βάλεις στην άκρη. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει κάτι ιδιαίτερα, μπορεί όμως να σημαίνει και πολλά για τον Κυριάκο. Μήπως είναι ο παίκτης που παλεύουμε να φέρουμε έστω και δανεικό;Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει στην Bayer Leverkusen (ούτε στη Schalke θα μπορέσει να βρει θέση), οπότε ένας δανεισμός του μόνο καλό θα κάνει τόσο στον ίδιο όσο και στην Schalke.

ειναι αποκλειστηκα θεμα γουεστ μπρομ γι αυτο καθηστερει το θεμα αν παει στα 2μ ρητρα ο παιχτης θα ειναι τουμπα 100%
- Kostomanolis
Για τον Ουσερο το ακουσα και εγω στην nova. Μην αποκλειετε το γεγονος οτι το αδελφο σωματειο του Μποροθρυλου να.θελει να ανεβασει το ποσο που δινει ο ΠΑΟΚ η να μας κανει να επισπευσουμε την μεταγραφη (μη γινει και καμια μακακια και τους ξεμεινει ο παικτης). Απλα εξυπηρετηση κανει ο γκευ και δεν διαψευδει...
διαψευση γαυρου για ουσερο μαλλον ειναι κλεισμενος σε μας και βγηκαν να διαψευσουν να μην εκτεθουν