Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Ένα "θέμα" που έχω με τον καφέ είναι ότι μου αρέσει σαν γεύση,με αποτέλεσμα να μην τον κρατάω για περισσότερο από 10 λεπτά.
Αυτό το "κάθομαι, αράζω για καμιά ώρα να πιω τον καφέ μου" δεν το έχω κάνει ποτέ. Είμαι το όνειρο κάθε καφετέριας. Πάω, πίνω τον καφέ και σε 15 λεπτά έχω φύγει και το τραπέζι είναι και πάλι άδειο.
Αυτό το "κάθομαι, αράζω για καμιά ώρα να πιω τον καφέ μου" δεν το έχω κάνει ποτέ. Είμαι το όνειρο κάθε καφετέριας. Πάω, πίνω τον καφέ και σε 15 λεπτά έχω φύγει και το τραπέζι είναι και πάλι άδειο.
- Ekatnetworkltd
Καλησπέρα και από εμένα από Ερμούπολη!Φρέντο κάουτσίνο με 2 1/2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη διαβάζοντας άπειρα πόστ, 5000+ και περιμένοντας το πλοίο!
iPhone 6s plus using Tapatalk
iPhone 6s plus using Tapatalk
Καλώς τον. 2 1/2 κουταλίες!!!
Παλιά τον έπινα γλυκό (τον καφέ). Όταν ο γλυκός του ενός ήταν ο μέτριος του άλλου και αντιστρόφως, πήγα στο σκέτο. Εκεί τουλάχιστον η γεύση δεν αλλάζει.
Παλιά τον έπινα γλυκό (τον καφέ). Όταν ο γλυκός του ενός ήταν ο μέτριος του άλλου και αντιστρόφως, πήγα στο σκέτο. Εκεί τουλάχιστον η γεύση δεν αλλάζει.
Αντε να πω και εγω, Freddo σκετο εξω, Φραπε σκετο στο σπιτι και παντα οσο πιο παγωμενος τοσο καλυτερα!
εγώ πάντως όταν δούλευα στην παραγωγή, είχα κόψει τη ζάχαρη απο όλους τους θαμώνες... καλα για το γάλα στον καφέ δεν το συζητούσα καν ... απλά αγνοούσα το "με γάλα" τελικά όλοι οι πελάτες έμαθαν να πίνουν το καφεδάκι τους σκέτο

Δικέ μου που ήσουνα εσύ;stelyk έγραψε:Αντε να πω και εγω, Freddo σκετο εξω, Φραπε σκετο στο σπιτι και παντα οσο πιο παγωμενος τοσο καλυτερα!
Μόνο που τον σκέτο φρέντο τον πίνω το απόγευμα και τον παγωμένο σκέτο και αχτύπητο το πρωί...είτε μέσα είτε έξω απ το σπίτι...
- ΑποστόληςΑ
Φραπεδακι κι ο παπας.goran 64 έγραψε:Δικέ μου που ήσουνα εσύ;stelyk έγραψε:Αντε να πω και εγω, Freddo σκετο εξω, Φραπε σκετο στο σπιτι και παντα οσο πιο παγωμενος τοσο καλυτερα!![]()
Μόνο που τον σκέτο φρέντο τον πίνω το απόγευμα και τον παγωμένο σκέτο και αχτύπητο το πρωί...είτε μέσα είτε έξω απ το σπίτι...
Γρηγοριε,που χαθηκες ρε ψυχη?
Χθες το απογευμα γινοταν κοσμογονια,
φυγε συ ελα συ,ληξη συναγερμου για τις μεταγραφες.
Ο κυρ Νικος χολωμενος σκεφτεται να την κανει(ΑΜΗΝ).
Σε ψαχνω παντου,πουθενα ο Γρηγορης.
Ανησυχησα,κατι θα επαθε δεν μπορει να λειπει τετοιες ωρες.
Μετα ηρεμησα.
Επεσε πολυ δουλειά μαζεμενη σκεφτηκα,
στην εφημεριδα θα ειναι ή καμμιά εκτακτη εκπομπη,
ή σε κανενα πανελ.
Που ησουνα ρε Γρηγορη?
Πάτερ μου την ευχή του Κυρίου ζητώ...Μήπως πρόλαβα ο καημένος; Είχα "θέμα Χαρίση" να λύσω...
Καλησπέρα σε όλους...Ούτε τον παγωμένο, σκέτο και αχτύπητο μου δεν "πρόκαμα" να τελειώσω με το "ξεκατίνιασμα" που έμπλεξα...Πάω να του βάλω δυο τρία παγάκια για "ενίσχυση" και ξαναέρχομαι αφού διαβάσω καμιά είδηση...
Υ.Γ. "Εκπομπή" πάντως δεν είχα εχθές πάτερ μου
...Το Δευτεριάτικο απόγευμα είναι αφιερωμένο ολόκληρη την χρονιά (εκτός του μήνα Αυγούστου) στο "εσωτερικό πρωτάθλημα" του bowling, αγαπημένου μου αθλήματος τα τελευταία 12 και κάτι χρόνια, όπου είμαι και αθλητής και Πρόεδρος του Συλλόγου στον οποίο ανήκω, του Ομίλου Παικτών Μπόουλινγκ Θεσσαλονίκης... 
Καλησπέρα σε όλους...Ούτε τον παγωμένο, σκέτο και αχτύπητο μου δεν "πρόκαμα" να τελειώσω με το "ξεκατίνιασμα" που έμπλεξα...Πάω να του βάλω δυο τρία παγάκια για "ενίσχυση" και ξαναέρχομαι αφού διαβάσω καμιά είδηση...
Υ.Γ. "Εκπομπή" πάντως δεν είχα εχθές πάτερ μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Φεβ 2016, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Γρηγόρη γιατί χαλιέσαι με τις απόψεις των άλλων. Μήπως έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα τον αλλάξεις άποψη; Αυτό πέραν του ότι είναι ουτοπία δεν είναι και πρέπον.
Αλλιώς το βλέπουμε το θέμα μάλλον Αποστόλη μου...Μάλλον λέω γιατί ίσως κάνω και λάθος φυσικά...
Συμφωνώ λοιπόν φυσικά μαζί σου, ότι δεν είναι πρέπον να επιμένουμε να αλλάξουμε την άποψη κανενός...
"Μάταιο", δηλαδή "ουτοπία" όπως λες όμως, δεν το βλέπω (ειδικά αν "σκέφτεται λάθος" κατά την κοινή λογική) γιατί, αν τό κανα, θα ήταν σαν να έχω "παραιτηθεί" απ την ζωή την ίδια, που μόνο με "πάλη" κερδίζεται...
Θεωρώ όμως ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ (δικά μου πάντως σίγουρα ναι) ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ με επιχειρήματα ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ (αυτό για μένα Αποστόλη σημαίνει πραγματικά "αγώνας" κι όχι "ωχαδερφισμός"), ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ανύπαρκτες "ΣΚΕΨΕΙΣ" μας και "ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ στο στόμα μας" Ή "ΛΕΞΕΙΣ στο πληκτρολόγιο μας" ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
Κι ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΟΠΑΔΟΣ, ΦΙΛΟΣ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΘΛΗΤΗΣ (ακόμα είμαι, έστω του bowling και το θεωρώ τιμή μου), ΗΓΗΤΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΥ 80 ΑΤΟΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 52 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΩ με σκοπό να "έχω ήσυχο το κεφαλάκι μου"...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΑΣΚΩ (όσο "ζόρικο" κι αν είναι) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ...
Συμφωνώ λοιπόν φυσικά μαζί σου, ότι δεν είναι πρέπον να επιμένουμε να αλλάξουμε την άποψη κανενός...
Θεωρώ όμως ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ (δικά μου πάντως σίγουρα ναι) ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ με επιχειρήματα ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ (αυτό για μένα Αποστόλη σημαίνει πραγματικά "αγώνας" κι όχι "ωχαδερφισμός"), ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ανύπαρκτες "ΣΚΕΨΕΙΣ" μας και "ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ στο στόμα μας" Ή "ΛΕΞΕΙΣ στο πληκτρολόγιο μας" ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
Κι ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΟΠΑΔΟΣ, ΦΙΛΟΣ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΘΛΗΤΗΣ (ακόμα είμαι, έστω του bowling και το θεωρώ τιμή μου), ΗΓΗΤΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΥ 80 ΑΤΟΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 52 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΩ με σκοπό να "έχω ήσυχο το κεφαλάκι μου"...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΑΣΚΩ (όσο "ζόρικο" κι αν είναι) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Φεβ 2016, 15:31, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι αδιαφορία. Θα πεις μια φορά την άποψή σου και τέλος. Όποιος θέλει ακολουθεί.