Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
-
ron-swanson
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
άσε το Skype.... πιάσε το twitter καλύτερα....
άνθρακας αποδείχθηκε και τούτος.... σε σφυρίζουν σαν την κωλοπετινίτσα και σε γλεντάντε όλα τα χωριά
άνθρακας αποδείχθηκε και τούτος.... σε σφυρίζουν σαν την κωλοπετινίτσα και σε γλεντάντε όλα τα χωριά
- koylispontios
<<λεφτά υπάρχουν>>
<<που πήγαν τα λεφτά?>>
Βάνια ποιοι σε φάγαν τα λεφτά σου?
Όσο εν καιρός έπαρ το φορκάλ.
<<που πήγαν τα λεφτά?>>
Βάνια ποιοι σε φάγαν τα λεφτά σου?
Όσο εν καιρός έπαρ το φορκάλ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κάτσε με τον Τζακ και φτιάξε μια καινουρια ΠΑΕ απο το 0 μονο με τεχνοκράτες και επαγγελματίες. Μακριά απο Ελληναρες παλαίμαχους και κυρίως απο μας τους Παοκτσιδες. Παοκτσης μόνο στις κερκίδες. Στη ΠΑΕ ξένους τεχνοκράτες να μην έχουν καμια σχεση με την Ελληνική πραγματικότητα. Ψυχρούς επαγγελματίες. Αλλιώς μεγάλε του χρόνου με το ζόρι πλέι οφ θα μπούμε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
μπραβο ιβαν εχεις μυτη στην επιλογη συνεργατων.
στηριξε τους.
καλα που πηραμε βαθμους στον πρωτο γυρο γιατι η χρονια με τις σαρδελλες θα φαινοταν πετυχημενη.
στηριξε τους.
καλα που πηραμε βαθμους στον πρωτο γυρο γιατι η χρονια με τις σαρδελλες θα φαινοταν πετυχημενη.
-
ron-swanson
Ιβάν με κάθε επιλογή που κανεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι ο πιο αμπαλος ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας στον πλανήτη!!!
Συνέχισε έτσι παιχταρα μου!
Σε λίγο εσύ και άλλοι 5 θα πηγαίνετε στην Τούμπα.
Μπράβο!!
Συνέχισε έτσι παιχταρα μου!
Σε λίγο εσύ και άλλοι 5 θα πηγαίνετε στην Τούμπα.
Μπράβο!!
- Lacedaemonian
Πλήρωσε ΤΩΡΑ τα χρέη για να μην εχουμε προσαυξήσεις και να τελειώνουμε μ αυτο το θεμα μια και καλη.εχουμε προθεσμία μέχρι τις 27/3.ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ.να η ευκαιρία σου να δείξεις πραγματικά οτι θέλεις να κανεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
τελικα παιρνεις αυτο που αξιζεις...
και εσυ δεν αξιζεις κατι παραπανω απο αυτη την ομαδα και απο τις αδειες εξεδρες στην τουμπα...
δεν ξερω αν εχεις συνηδειτοποιησει το μεγεθος των λανθασμενων επιλογων σου αλλα μετα και απο τη σημερινη σου επιστολη εχω χασει πλεον καθε ελπιδα να δω τον ΠΑΟΚ μου στην κορυφη...
και εσυ δεν αξιζεις κατι παραπανω απο αυτη την ομαδα και απο τις αδειες εξεδρες στην τουμπα...
δεν ξερω αν εχεις συνηδειτοποιησει το μεγεθος των λανθασμενων επιλογων σου αλλα μετα και απο τη σημερινη σου επιστολη εχω χασει πλεον καθε ελπιδα να δω τον ΠΑΟΚ μου στην κορυφη...