Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Καλα τωρα ειδα τις φασεις αυτος ο κλαρινακης παιζει να ειναι ο πιο κομπλεξικος ανθρωπος του κοσμου
Πηγε και εστησε παιχτη της παναχαικης για να παρει το ματς
Ελεος...ασε μας ρε χοντρε να δουμε λιγη μπαλιτσα
Κομπλεξαρα ε κομπλεξαρα
Πηγε και εστησε παιχτη της παναχαικης για να παρει το ματς
Ελεος...ασε μας ρε χοντρε να δουμε λιγη μπαλιτσα
Κομπλεξαρα ε κομπλεξαρα
νομίζω είναι μιλημένη όλη η άμυνα γιατί ο παίκτης που μαρκάρει τον γαύρο που κάνει την ασσίστ σε κάποια miliseconds πριν, σηκώνει και το πόδι για να κάνει χώρο (ντάξει, μπορεί να είναι και αντανακλαστικό) και ο επόμενος αμυντικός ο μαυρούκος απλά παρακολουθεί την μπάλα πριν φτάσει στον σκόρερ!
Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
Υπάρχουν 1002 τρόποι να βάλεις αυτογκολ πολύ λιγότερο εξόφθαλμοι.
Άλλωστε πριν απ αυτό είχε 2 δοκάρια η Παναχαϊκή, κι αυτά επίτηδες, λίγο δύσκολο.
Άλλωστε πριν απ αυτό είχε 2 δοκάρια η Παναχαϊκή, κι αυτά επίτηδες, λίγο δύσκολο.
- hasio_john
Καμιά υπερβολή φίλε! Δε νοείτε αυτό που έγινε με ποδοσφαιρική λογική...!Karelias έγραψε:Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
Όσο για τα δοκάρια, απλά αν έμπαινε κάποιο από τα 2, τότε θ' αλλαζε το σκορ με ανατροπή και θα τελείωνε 1-2! Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ΈΠΡΕΠΕ να λήξει 0-1 ! Στο χαλαρό ο Βαγγέλης έβγαλε το παραδάκι του, ξεκούρασε παίχτες, πήρε την πλακέτα του ο Μίτσελ και ζήσαμε εμείς σκατά και αυτοί καλύτερα!!
μας τα έπρηξαν με τη κούλα που αδικείται λέει από το 0-0 με το Πάνθρακικό....
βρε ουστ
βρε ουστ
Ο Πανθραξ θα πέσει,θα την κρίνουμε με ποιο δύσκολους αντιπάλους.giapas έγραψε:μας τα έπρηξαν με τη κούλα που αδικείται λέει από το 0-0 με το Πάνθρακικό....
βρε ουστ
Ξαναγραφω η Παναχαικη μπορει να μην ειχε στηθει,απλα ο συγκεκριμενος και ισως καποιος αλλος συμπαικτης του μπορει να ειχαν παιξει οτιδηποτε στο online στοιχημα.
Απο αυτογκολ μεχρι χημ.2τελ. και δε ξερω και εγω τι αλλο.
Απο αυτογκολ μεχρι χημ.2τελ. και δε ξερω και εγω τι αλλο.
Μολις τωρα ειδα το βίντεο...
Κόντεψα να παθω εγκεφαλικό απο τα νεύρα....
Κόντεψα να παθω εγκεφαλικό απο τα νεύρα....
Στα bold, φάσκεις κι αντιφάσκεις.hasio_john έγραψε:Καμιά υπερβολή φίλε! Δε νοείτε αυτό που έγινε με ποδοσφαιρική λογική...!Karelias έγραψε:Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
Όσο για τα δοκάρια, απλά αν έμπαινε κάποιο από τα 2, τότε θ' αλλαζε το σκορ με ανατροπή και θα τελείωνε 1-2! Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ΈΠΡΕΠΕ να λήξει 0-1 ! Στο χαλαρό ο Βαγγέλης έβγαλε το παραδάκι του, ξεκούρασε παίχτες, πήρε την πλακέτα του ο Μίτσελ και ζήσαμε εμείς σκατά και αυτοί καλύτερα!!
Δεν ξέρεις πως μπορούσε να είχε εξελιχθεί το ματς αν έμπαινε το ένα ή και τα δύο δοκάρια και να στηρίζεις την όποια επιχειρηματολογία σου πάνω σε ένα ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ σενάριο που έπλασες.
Ο ορισμός της υπερβολής είναι αυτό.
- desperando
- Επικοινωνία:
sorry μαγκες αλλα παικτης της β΄εθνικης οι οποιοι ΄΄ζουν΄΄ απο στημενα παιχνιδια αποκλειεται να εκανε τετοια μακακια εσκεμενα.υπαρχει πολυ πιο ανωδυνος δρομος
Έχουν γινει πολύ πιο τραγικά στη β αλλά δεν είναι της παρουσης
Ακούγεται πεντακάθαρα πάντως ο τερματοφύλακας να του φωνάζει αουτ αουτ ρε μ@λάκα και αυτός να την καρφώνει στα δίχτυα..
Και κοιτάει σα το βλαμμένο και απορεί μετά τί αουτ ρε μ@λάκα..
υ.γ . μεγαλύτερη κωλοτούμπα δεν έχω δει από αυτήν του κούγια
Και κοιτάει σα το βλαμμένο και απορεί μετά τί αουτ ρε μ@λάκα..
υ.γ . μεγαλύτερη κωλοτούμπα δεν έχω δει από αυτήν του κούγια
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο αυτογκόλ σαν αυτό που έβαλε η Παναχαϊκή! Πόσο ξεφτιλισμένος μπορεί να είναι ο θρήνος;
Συμφωνώ με despe. Παραθέτω σχόλιο μου σε φατσοβιβλίο:desperando έγραψε:sorry μαγκες αλλα παικτης της β΄εθνικης οι οποιοι ΄΄ζουν΄΄ απο στημενα παιχνιδια αποκλειεται να εκανε τετοια μακακια εσκεμενα.υπαρχει πολυ πιο ανωδυνος δρομος
Έχουν πλάκα τα σχόλια στα αθλητικά site με αφορμή τη σημερινή νίκη του θρήνου......εντάξει περίπτωση στημένου γκολ δεν υπάρχει. Δόξα τω θεώ ο στόπερ έχει πενήντα διαφορετικούς τρόπους να το στήσει αν θέλει, χωρίς αυτή τη ξεφτίλα......το παιδί ή έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό πάνω στη φάση το οποίο και πρέπει να κοιτάξει άμεσα ή είχε απλώσει κανά χιλιάρικο στο Χ/2 με αυτογκόλ.....σε κάθε περίπτωση χαίρομαι για τη διεθνή καριέρα του Φορτούνη που δε δηλώθηκε καν στο Ch. League παρότι από τις ακαδημίες και επιτέλους σήμερα ακούμπησε μπάλα και χαίρομαι να βλέπω τον βασικό επιθετικό της Εθνικής να διαπρέπει με την Β' απέναντι σε ομάδα της Β. Ομορφιές.