Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kastrakis

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από kastrakis »

rainmaker έγραψε:Αυτο παλι με τη μοδα των τελευταιων ποστ τι ειναι; δηλαδη μονο εδω μεσα υπαρχουν πολλοι γκρινιαρηδες; ή θα σταματηστε τελειως να μιλατε για τον ΠΑΟΚ;

Ειναι ο θριαμβος των "γκρινιαρηδων"....
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

MONEY DOESNT BRING HAPPINESS...Τελος ιστορίας.. Προτιμώ την ΠΑΟΚαρα να γιγαντώνεται με λαϊκή βαση παρα αυτό που συμβαινει φετος..το επίπεδο γκρίνιας και μιρλας κτλ κτλ έχει καταντήσει κάτι περισσότερο από ΑΗΔΙΑ! συγνώμη για το οφ τοπικ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

K_geo έγραψε:λογικά, έναντι του Σισοκό αποκτήθηκε ο Λουκάς. όχι ο Ολίσε.

μέχρι σήμερα έχει παίξει 5 παιχνίδια στην Σεντ-Εττιέν. όλα ως αλλαγή.
Εδώ παραλίγο να φέρουν τον ΕΦΡΑΙΕΜ ...αντι του λουκας.. Πλάκα κανείς..καλά που οι Κύπριοι ζήτησαν 600.000 κ την γλιτώσαμε ...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

markos4 έγραψε:
markos4 έγραψε:Σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν είναι δυνατόν σε ένα σχόλιο τα μισά από τα γραφόμενα να είναι ύβρεις. Επίσης, στο επόμενο "κοσμητικό" επίθετο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν θα περιοριστούμε σε συστάσεις.

Ντίνος
Ποιο ειναι ειναι το κοσμητικο επιθετο που χρησιμοποιησα;
Οσο για τις υβρις αν εβαζα @@@ θα ηταν καλα;
Οκ sorry επανεφερε το ποστ και θα βαλω @@@.
Το ποστ σου δεν υπάρχει πλέον για να επανέλθει και δεν υπάρχει κυρίως λόγω του χαρακτηρισμού στον Στέφενς, τον οποίο δεν θα επαναλάβω για να τον θυμηθείς επειδή τον "ξέχασες".
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Nτινο..
...ουτε για το ματς μιλησες,ουτε για μεταγραφες λες τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ στεναχωρημένος ακόμα Τάσο...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αδερφια το γραφω και αλλου λιγο υπομονη ακομα με τον σαντος περιμεναμε 3 χρονια υπαρχουν καλες βασεις παιχτες καλοι ερχονται σιγα σιγα και θα ερθουν καλυτεροι ακομα ο στεφενς εχει δεθει πιο πολυ με την ομαδα και περναει απο κοσκινο τους παιχτες που του προτεινουν η ακομα καλυτερα προτεινει και ο ιδιος πλεον μην ξεχναμε μααρτενς ηρθε απο τωρα μετα απο εντονη απαιτηση στεφενς,μαντουρο επισης επιλογη στεφενς οπως και ολοι που θα ερθουν απο δω και στο εξης και γω 40 εφτασα και γω 29 χρονια εχω να φωναξω ΠΑΟΚ πρωταθλημα ρε μο@@ια αλλα βλεπω το φως στο τουνελ πλεον και πηγαινουμε προς τα εκει πολυ γρηγορα πλεον μην μασατε αδερφια τοση υπομονη κανατε λιγο ακομα αντε ενα σμπρωξιμο ακομα ρε μαγκες ,τοσα δωσατε :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

desperando έγραψε:τελικά μάλλον και μπαρτσελόνα θέλει επιθετικό αφού δεν κατάφερε να βάλει γκολ στον βυντρα και στον καράμπελα .

υγ αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ , ελπίζω όταν θα τα ξαναπούμε να είναι καλύτερα τα πράματα.
σας ευχαριστώ όλους
Έλα, ρε συ despe, σε παρακαλώ πολύ. Πρώτη φορά είναι που ακους γκρίνιες;
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

john4serres έγραψε:
simba έγραψε:
P.S. Δειτε το Μπεργκ ρε φουστη μου, οι κινησεις του κ ολα ειναι για σεμιναριο...

επιθετικαρα ο σουηδος
Τυχαία διαλέγω το μήνυμα του Σερραιου, για να απαντήσω στην καινούργια ανακάλυψη πολλών συντρόφων του paokmania....τον Μπεργκ
Πήρατε χαμπάρι παλικάρια ότι στο 90/100 των παιχνιδιών που παίζουμε τους κάνουμε πλέον ταναλια....;
Κάθονται όλοι πίσω και δεν ξέρουν από που θα τους έρθει.....
Ακόμα και στην τελευταία ήττα το διάστημα 45-65 είχε αρκετά καταιγιστικα τριλεπτα
Εκεί ακριβώς χρειάζεται ο εκρηκτικός (οχι απαραιτητα γρήγορος) και ογκώδης επιθετικός....κάτι σαν το Σισε...
Ποιος Μπεργκ και κουραφεξαλα τώρα.....
Πιστεύω μάλιστα ότι μόνο με έναν τέτοιο παίκτη τύπου Σισε καθώς και έναν γρήγορο, υψηλοσωμο και σκληροτραχηλο αμυντικό (ο παλιός Σουηδός του gay) έχουμε ελπίδες για τίτλο στο πρωτάθλημα του κ@@@@ της Ελλάδας
Την ολλανδική ανάπτυξη ας την κρατήσει ο Στεφενς για το CL - παρότι κατα τ´αλλα δηλώνω λάτρης του ολλανδικου μοντέλου
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

desperando έγραψε:.......
υγ αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ , ελπίζω όταν θα τα ξαναπούμε να είναι καλύτερα τα πράματα.
σας ευχαριστώ όλους
Όχι, που δεν θα τον έδιωχνα κι αυτόν .
Πείτε τώρα που γυρίζει. Ποιον άλλον θέλετε να στείλω;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Demir έγραψε:

Εδώ παραλίγο να φέρουν τον ΕΦΡΑΙΕΜ ...αντι του λουκας.. Πλάκα κανείς..καλά που οι Κύπριοι ζήτησαν 600.000 κ την γλιτώσαμε ...
EΔω παραλιγο να φερουν τον Πασιεντσα αντι του στεφενς ευτυχως που ο στεφενς ζητησε 1,5 μυριο και τον πηραμε,οτι να ναι λετε ακουτε τι λετε μαλον καλυτερα διαβαζετε τι λετε η ετσι τα λετε να χαμε να λεγαμε δηλαδη
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Φερτε ρε Σαββιδη ενα φορ σαν τον μπερμπαντοφ για να μπορεσω να κερδισω τα παιδακια του Πανιωνιου,
να μην με κανει γιο γιο το Αγρινιο ,να κερδισω το Απολλωνακι που παιζει με 10 απο το σαραντα (ξεχασα μας ακυρωσε γκολ ο στημενος διαιτητης) και να μην μας κανει fair play ο κωλογαυρος στην τεσσαρα.

Φερτε ενα φορ για να μην ξαναγυρισουν οι αμυντικοι την μπαλα στο τερματοφυλακα 2431 φορες σε καθε παιχνιδι.Να μην ξανακανουν 1522 γιομες για να διωξουν την μπαλα αρων-αρων απο την αμυνα αφου οι αντιπαλοι μας ειναι η Μπαρτσα και η Ρεαλ.

Φερτε εναν φορ για να μπορει να ξεκιναει ορθολογικα η ομαδα απο την αμυνα ως την επιθεση,θα τον βαλουμε να παξει
και αμυνα και κεντρο και να κανει χατ τρικ σε καθε παιχνιδι.Δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι ο λογος που σερνεται ο Στοχ ειναι οτι δεν εχουμε φορ σαν τον Φαλκαο;

Και τελευταιο φερε εναν φορ ρε Σαββιδη γιατι η Τουμπα αδειαζει,ο κοσμος αρχισε να γιουχαρι
με το θεαμα που βλεπει, μπας και δουμε να γινονται τα βασικα σε αυτη την ομαδα.

Δεν εχω απαιτηση να παρουμε πρωταθλημα εξαλλου ειναι ταγμενο στον διορισμενο.Ουτε το κυπελο
θα παρουμε.
Εχω ομως την απαιτηση και χωρις τον Μπερμπαντοφ στην επιθεση απο την στιγμη που εχω το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ του πρωταθληματος
μακραν με διαφορα απο την τριτο και οταν εχω εναν προπονητη στον παγκο που αμοιβεται με 1 εκατ.€ τον χρονο
δηλαδη οσο ειναι περιπου το μπατζετ του Πανιωνιου,να βλεπω εναν ανταγωνιστικο ΠΑΟΚ και οχι αυτο το
συνοθυλευμα που παρουσιασει σε πολλα παιχνιδια η ομαδα!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επανάληψη μητηρ πασας μαθήσεως ε;
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Απαίτηση γιατί έχεις και από ποιον; Δεν σου αρέσει, μην πατάς στο γήπεδο, μην ξαναπαίρνεις διαρκείας, κάτσε σπιτάκι σου και γκρίνιαζε όσο θες. Ποιος σε υποχρεώνει;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Οι Γάλλοι του διέκοψαν από ότι γράφεται το δανεισμό και οι Γερμανοί ψάχνουν πάλι να τον παρκάρουν.

Εμένα εξακολουθεί να μου αρέσει γιατί ο τρόπος που παραλαμβάνει τη μπάλα και τη δίνει είναι ταχύτατος και μοναδικός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”