Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
gergeo4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από gergeo4 »

κουρασατε..
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

darklord έγραψε:Ζαγορακης FC ή ΠΑΟΚ FC υποστηριζετε ρε μαγκες;
Αυτά τα περί "Ζαγορακης FC", είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Η ουσία ενπερικλείεται εδώ:
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Και είπαμε, ΝΑΙ ! είμαι προσωπολάτρης του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Παύλου Γκαρσία, διότι ήταν οι άνθρωποι που μίλησαν με ΠΡΑΞΕΙΣ και έβαλαν το προσωπικό όφελός τους, κάτω από το κοινό καλό στον ΠΑΟΚ.

Ενώ κάποιοι άλλοι επίσης εξίσου αγαπητοί μου, άργησαν πολύ να απαντήσουν στο ερώτημα «ΠΑΟΚ πάνω από όλα;» και καπάκι κάνανε μπίζνες για το καλό του ΠΑΟΚ...; ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. έτσι δεν είναι; μακάρι να ξεμπροστιαστώ για τις επιφυλάξεις μου αυτές, θα το κάνω με περισή χαρά.

ΠΑΟΚ ρε....!
Πόσο ποιο ξεκάθαρα πρέπει να το πώ; Να το ζωγραφίσω..;
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

lefis έγραψε:προσωπικά είμαι ουδέτερος αλλά όχι αρνητικός. αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι διοχετεύεται από "κάποιους" ότι στο νέο διοικητικό σχήμα πρώτο βιολί θα είναι ο φλωρίδης (και καλά θα κάνει αφού θα βάλει τα λεφτά του) μετά θα είναι ο οικονομικός διευθυντης-Α αντιπρόεδρος, ο Ζήσης Β αντιπροεδρος - υπεύθυνος αγωνιστικού με τον κων/δη για το πρωτο διάστημα (με σαφή υπονοούμενα ότι θα αποχωρήσει) και Γ' αντιπροεδρος ο Ζαγοράκης χωρίς για την ώρα αντικείμενο και η θέση του θα ειναι έμμισθη με 15000 το μηνα ( με σαφη υπονοούμενα ότι θα αποχωρήσει επίσης κάποια στιγμή αργότερα). ΑΝ είναι έτσι τα πράγματα είναι πολύ λάθος η αντιμετώπιση στο πρόσωπο του Ζαγόρ. τώρα οι παπαριές περί τατουάζ,φέρε ένα μεγάλο όνομα κλπ κλπ σταμάτησαν στα 34 να με ενθουσιάζουν.
Τα παραπάνω τα άκουσα και τα διάβασα και εγώ.
Αυτό που ένιωσα ήταν ντροπή και πίκρα,για τον τρόπο που αντιμετωππίζεται ο Ζαγόρ
τόσο από τον τύπο όσο και από εμάς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ :cry: :cry: :cry:
Γ αντιπρόεδρος ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ :oops: :oops: :oops: Δηλαδή τιιιιιιιιιι :?: :?: :?:

ΥΓ.Το τατού είναι κέντιμα ή απλά χένα :?: τα λεφτά μπήκαν :?:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

darklord έγραψε:Ζαγορακης FC ή ΠΑΟΚ FC υποστηριζετε ρε μαγκες;
Αν ο φοβος σαν ειναι στο γεγονος οτι χωρις τον Ζαγορακη μπορει να κλεβουν, μαζι σας.
Αν ομως παρουσιαζουν (με τον ιδιο τροπο ομως ετσι, δλδ "λοιπα εξοδα ταδε ευρω" και μετα εμεις να αναρωτιομαστε τι ειναι αυτα) καθε χρονο τον ισολογισμο, και αν ελεγχονται καθε χρονο απο ορκωτους του ΑΣ τοτε ποιο το προβλημα και θα γινουν εχθροι σας;
Αδερφέ ο Ζαγοράκης μου έχει αποδείξει ότι είναι καθαρός και τίμιος. Μπορεί να μην είναι ούτε τζίνιους, ούτε τίποτα και φυσικά να μην είναι και αλάνθαστος.

Πέρα από όλα αυτά, όμως, την παρούσα χρονική στιγμή πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορώ να του εμπιστευτώ μια θέση στη διοίκηση. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.
Τα ίδια έλεγα πέρσυ και για τον Βρύζα, αλλά από τη στιγμή που άρχισαν οι διαρροές, πριν ακόμα φύγει, για την "κακή" σχέση με το Ζαγοράκη, έχασε την εμπιστοσύνη μου. Ακριβώς αυτό πυο είπε κι ο Άκης. Ακόμα δεν ξέρω αν για τον Βρύζα, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα ή αν ο ΠΑΟΚ είναι απλά μπίζνες...
Τον Σαχπατζίδη και τον Φλωρίδη δεν τους ξέρω αλλά τα μόνα που έχω ακούσει για αυτούς είναι ότι είναι ΠΑΟΚτσήδες και ότι ο πρώτος ήταν μπλεγμένος με το βατοπαίδι και ο δεύτερος σε μια διαφωνία με το πατριαρχείο.

Μπορεί Βρύζας, Σαχπατζίδης και Φλωρίδης να έχουν τις καλύτερες προθέσεις, μπορεί να αγαπάνε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ και από μένα. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό. Όπως και κανένας άλλος δεν μπορεί να είναι.

Ο μόνος φερέγγυος και άξιος εμπιστοσύνης, την παρούσα στιγμή, είναι ο Ζαγοράκης. Και αν για κάποιο λόγο σταματήσει να είναι στη διοίκηση προσωπικά στην καλύτερη των περιπτώσεων αθ με ζώσουν τα μαύρα φίδια. Όπως και να έχει η εμπιστοσύνη μου θα έχει εξανεμιστεί.

Δεν είμαι "Ζαγοράκης FC" απλά στα 17 μου χρόνια είναι ο μόνος πρόεδρος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Και μέχρι να βρεθεί κάποιος τόσο αποδεχτός και τόσο καθαρός και τίμιος, ο Ζαγοράκης είναι αναντικατάστατος παρά τις αδυναμίες του.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Τι χαμπάρια?
Αύριο δεν τελειώνει η ΑΜΚ?
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

bob έγραψε:κάτι πήρε το αυτί μου ότι η ΑΜΚ είναι για 2η συνεχόμενη φορά άκυρη από μλκια κάποιου από το ΔΣ και ο φλωρίδης δεν μπορεί να βάλει τώρα λεφτά.υπάρχει κάποιος που ξέρει τι παίζει???
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Που το άκουσες φίλε bob;;
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

o Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.ειπε...
Και είπαμε, ΝΑΙ ! είμαι προσωπολάτρης του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Παύλου Γκαρσία, διότι ήταν οι άνθρωποι που μίλησαν με ΠΡΑΞΕΙΣ και έβαλαν το προσωπικό όφελός τους, κάτω από το κοινό καλό στον ΠΑΟΚ

O μονος που μιλαει με πραξεις και χωρις ΚΑΝΕΝΑ προσωπικο οφελος.....
χρονια τωρα...... ειναι ο ΛΑΟΣ....δλδ εσυ εγω,και ο καθε απλος και αγνος Παοκτσης
Ολοι οι αλλοι, μα ολοι,πιστεψε με, καποιο οφελος εχουν,ειτε μικρο ειτε μεγαλο.
40 χρονια στα τσιμεντα της Τουμπας εμαθα κ καταλαβα πολλα.....
Αγαπη και λατρεια λοιπον φιλε μου, μονο στα 4 ιερα γραμματα....ΠΑΟΚ.

..
.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

bob έγραψε:
bob έγραψε:κάτι πήρε το αυτί μου ότι η ΑΜΚ είναι για 2η συνεχόμενη φορά άκυρη από μλκια κάποιου από το ΔΣ και ο φλωρίδης δεν μπορεί να βάλει τώρα λεφτά.υπάρχει κάποιος που ξέρει τι παίζει???
Ισχύει αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.Έχει βρεθεί ήδη η φόρμουλα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: O μονος που μιλαει με πραξεις και χωρις ΚΑΝΕΝΑ προσωπικο οφελος.....
χρονια τωρα...... ειναι ο ΛΑΟΣ....δλδ εσυ εγω,και ο καθε απλος και αγνος Παοκτσης
...
Αδερφέ μου αν διαβάσεις προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποίησα, θα δεις οτι δεν διαφοροποιούμαι από αυτό που λες.

Δεν αρνήθηκα οτι έχει προσωπικό όφελος. Ισα-ίσα είμαι σύμφωνος με αυτό. Απλά, είπα οτι το προσωπικό όφελος που έχει που έχει δεν το έβαλε πάνω από το καλό του ΠΑΟΚ. Για του λόγου του αληθές σου παραθέτω το συγκεκριμένο σημείο του σχολίου.
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:....μίλησαν με ΠΡΑΞΕΙΣ και έβαλαν το προσωπικό όφελός τους, κάτω από το κοινό καλό στον ΠΑΟΚ.
Δεν βλεπω που διαφωνούμε;

ΠΑΟΚ ρε....!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Τετ 29 Ιουν 2011, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ειμαι πεπεισμενος οτι δεν θελετε να ερθει επενδυτης. Διαρκως κατι βρισκετε να μουρμουριζετε και να κραζετε.
Ειναι παπας , ποτε θα βαλει τα λεφτα , θα διωξει τον Ζαγορακη , θα πουλησει το Βιερινια θα μας χρεωσει και θα φυγει.....οπα λαθος πρωτα θα χτισει την Νεα Τουμπα θα παρει μιζες και μετα θα φυγει.
Περισσοτερο αντρικιο θα ηταν να λεγατε δεν γουσταρω κανεναν επενδυτη παρα να "ψαχνεστε" να βρειτε καποιο ψεγαδι για να σχολιασετε.

υ.γ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ OFF TOPIC
[youtube]xYlw1mAK4bE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Ποιός είπε οτι θα διώξει τον Ζαγοράκη; Τέλος πάντων, το να λέμε, ας κανονίσει να μην συμβεί και τον παραιτήσει τον Ζαγόρ. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα τον διώξει.

Είναι φρόνιμο να μαγειρεύει κάποιος, πριν πεινάσει.

Αυτό κάνω κι εγώ και πολλοί εδω μέσα, του εφιστούμε την προσοχή του όποιου επίδοξου μεγαλομετόχου, να μην φύγει ο Ζγοράκης. Αυτό είναι συνετό. Να το λές δηλαδή πριν συμβεί, για να μην συμβεί. Που είναι το μεμπτό;

Μην παραποιούμε τα σχόλια των συνφορουμιτών μας, για να κάνουμε χουγιαμά.

Ας διαβάζουμε προσεκτικότερα τα σχόλια για να μην δημιουργούμε παρεξηγήσεις εκ του μή όντως. Αυτό είναι το πιο φρόνιμο.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Παιζεις με τις λεξεις!!!!
Εαν σε δυο χρονια με μεγαλομετοχο τον Φλωριδη δεις κανα τιτλο η τιποτα τρελλα ονοματα και η ομαδα εχει εξυγιανθει δεν θα σε πειραξει καθολου να αποσυρθει ο Ζαγορ.
Και μην ξεχνας οτι πρωταρχικος σκοπος του ηταν να βρει εναν επενδυτη να βαλει το καραβι σε ησυχα νερα και να φυγει, με την θεληση του.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: O μονος που μιλαει με πραξεις και χωρις ΚΑΝΕΝΑ προσωπικο οφελος.....
...
Αδερφέ μου αν διαβάσεις προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποίησα, θα δεις οτι δεν διαφοροποιούμαι από αυτό που λες.

Δεν αρνήθηκα οτι έχει προσωπικό όφελος. Ισα-ίσα είμαι σύμφωνος με αυτό. Απλά, είπα οτι το προσωπικό όφελος που έχει που έχει δεν το έβαλε πάνω από το καλό του ΠΑΟΚ. Για του λόγου του αληθές σου παραθέτω το συγκεκριμένο σημείο του σχολίου.
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:....μίλησαν με ΠΡΑΞΕΙΣ και έβαλαν το προσωπικό όφελός τους, κάτω από το κοινό καλό στον ΠΑΟΚ.
Δεν βλεπω που διαφωνούμε;

ΠΑΟΚ ρε....!
Ακη αυτο που μ'εκανε να σου γραψω ηταν τα περι...προσωπολατρειας.....
Σε αυτο αδελφε μου διαφωνο.....
για αυτο και στο τελος σου εγραψα, και στο ξαναγραφω..
αγαπη και λατρεια ΜΟΝΟ για τα 4 ιερα γραμματα.....ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

logios έγραψε:Παιζεις με τις λεξεις!!!!
Εαν σε δυο χρονια με μεγαλομετοχο τον Φλωριδη δεις κανα τιτλο η τιποτα τρελλα ονοματα και η ομαδα εχει εξυγιανθει δεν θα σε πειραξει καθολου να αποσυρθει ο Ζαγορ.
Και μην ξεχνας οτι πρωταρχικος σκοπος του ηταν να βρει εναν επενδυτη να βαλει το καραβι σε ησυχα νερα και να φυγει, με την θεληση του.
Πρόθεσή μου δεν είναι να παίζω με τις λέξεις. Αν εσύ το θεωρείς έτσι είναι δικαίωμά σου, αλλά μην μου το προσάπτεις.

Πάντως ΑΝ συμβεί αυτό που λες εγώ θα είμαι από τους πρώτους που θα χαρώ.

Επειδή με τα ΑΝ δεν γίνονται οι ΟΜΑΔΕΣ, εγώ είμαι από αυτούς που θα κάνω οτι περνα από το χέρι μου για να μην ξαναζήσω στιγμές 2006-07.

Είπαμε, μαγειρεύουμε πριν πεινάσουμε!

Μόνο ΠΑΟΚ ρε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”