Αυτό....DimitrisS έγραψε:Tι ακριβως συνεβη δηλαδη; Ξερει κανενας; Ζαντε;

Απαράδεκτη η κίνηση ΝΑΙ αλλά δεν έχω τον Μπάνε για επιπόλαιο χαρακτήρα

Αυτό....DimitrisS έγραψε:Tι ακριβως συνεβη δηλαδη; Ξερει κανενας; Ζαντε;
Taseos έγραψε:ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ θα κανει τουμπεκι σαυτους που τον πληρωνουν και τον ανεχονταιspeedy.g έγραψε:Γιατί ενοχλείστε? Δικαίωμα της ΚΑΕ είναι να το κάνει. Μπορεί να κρίνουν ότι δεν θέλουν τέτοιους <<οπαδούς>> να στηρίζουν την ομάδα. Αν σας ενοχλεί μην πάτε ούτε κι εσείς. Στο κάτω κάτω δεν θα έχει τεράστια διαφορά στην κερκίδα.
Ο σωστός οπαδός κατά την γνώμη μου, την ώρα του αγώνα στηρίζει την ομάδα. Μετά τον αγώνα ας παρουσιάσει όλο το γαλλικό του ρεπερτόριο.
Που θες να καταληξεις; Διανυω τα ηνταθα χε σημασια αν ημουν 30 ή 80;obanebane έγραψε:Δηλαδή;
Εάν δεν ξέρεις πόσα είναι γιατί μηδενίζεις την προσπάθεια του?Taseos έγραψε:Ο παικτης μπανε περασε στον ΠΑΝΘΕΟΝ της ιστοριας του ΠΑΟΚ. Ο παραγοντας μπανε εχει μηδεν προσφορα.αυτη ειναι η γνωμη μου. Κ επιμενω. Πληρωθηκαν ολες οι ρυθμισεις παρελθοντων χρεων. ΠΟΣΑ ειναι τα χρεη σημερα;
Taseos έγραψε:Δεν με ενδιαφερει καθολου η καε φιλιππος τακης ή αλεξανδρος. Κ δεν εννοω τιποτα. Οταν μια καε ψαχνει επενδυτη κ διοριζεται διοικηση πρωτοδικειου γι αυτο , λεει κ ποσο ειναι το χρεος. Η διοικηση πρωτοδικειου ζαγορακη σου ελεγε αναλυτικα καθε χρονο. Αυτο απαιτω κ απο την καε.κι αν σας ενοχκει τοσο η αλλη αποψη μας το λετε κ το βουλωνουμε.