Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Photis »

Απλά ενημερώνω από τώρα πως τυχων αποκλεισμός στο UEFA δεν έχει επιπτώσεις στο budget της φετινής χρονιάς καθώς στον προϋπολογισμό ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ στους ομίλους. Απλά αυτό εις γνώσην σας για να μην έρθει η ΠΑΕ και να πει καταστροφή που δεν περάσαμε. Απλά το τονίζω.
:pano:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

καλα αυτοι ειναι ικανοι να μπουμε στους ομιλους και να πουν οτι μπηκαμε μεσα...
κατι μου θυμιζει αυτο... :idea:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από eorptol »

τους προκαταλαμβανεις που ξέρεις τι θα πουν και αν το πουν αυτο που λες ;
κατα τα αλλα τον dc κατηγορεισ για λιβάνισμα στην διοίκηση εσύ κανείς κάτι χειρότερο προβλέπεις τι εγκλημα θα κάνουν στο μέλλον....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

markos4 έγραψε:καλα αυτοι ειναι ικανοι να μπουμε στους ομιλους και να πουν οτι μπηκαμε μεσα...
κατι μου θυμιζει αυτο... :idea:
Απο την προηγούμενη διοίκηση πάντως δεν θύμαμαι να ισχυρίστηκε κανένας κάτι τέτοιο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το ισχυριστηκε πανω κατω ο φαρλαλης αλλα μετα εγινε διευκρινιστικη τοποθετηση στο ραδιο... ;)

ο γουμενος το ειχε ισχυριστει χωρις επανατοποθετησεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Το πάνω κάτω είναι αυτό που έμεινε.εγω θυμάμαι οτι είχε πει πως μειώθηκαν τα έσοδα λόγω πολλών και υψηλών πριμ για το γουμενο καλα τα λες
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

στη συνελευση ειχε πεταξει κοτσανα γι αυτο μετα εκανε επανατοποθετηση και ειπε αυτο που λες...τελος παντων δεν υπηρχε τετοιο θεμα...μονο του γουμενου η ατακα εριξε εγκεφαλικα... 8-)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Αν και το θέμα των δηλώσεων του ΓΧ είναι γνωστό, καλό είναι να μη το ξεχνάμε όταν γίνονται αναφορές στα οικονομικά της ομάδας (όσον αφορά το 2012-13 βέβαια). Απλά έχω την εντύπωση οτι οι δηλώσεις αυτές είναι ΑΡΚΕΤΑ ήξεις αφήξεις και μην εκπλαγείτε αν σε κάποια στιγμή στο μέλλον πει οτι δεν τα εννοούσε έτσι.

Αυτό πάντως που ΔΕΝ γίνεται να έχουμε καταλάβει λάθος είναι οτι ο αρχικός (επι χάρτου) σχεδιασμός των εσόδων ΔΕΝ περιλαμβάνει τα πιθανά έσοδα των ομίλων του Europa League. Εκεί που μας τα χαλνάει είναι το αν στον ίδιο (επι χάρτου) σχεδιασμό, πιστεύουν/προβλέπουν οτι η χρονιά θα βγει χωρίς έλλειμμα. Λέει φυσικά οτι αν μπούνε στους ομίλους, η χρονιά βγαίνει με κέρδος. Αυτό που ΔΕΝ λέει, είναι τι προβλέπουν αν ΔΕΝ μπούνε.

Συγκεκριμένα ο ΓΧ έχει δηλώσει τα εξής
“...Όλα όσα σας είπα κυρίως για τα οικονομικά δεδομένα είναι με το δεδομένο ότι δεν υπολογίζουμε πως θα μπούμε στους ομίλους. Αν μπούμε όμως στους ομίλους, θα καταφέρουμε να κλείσουμε τη χρονιά με πρόσημο θετικό γιατί πρέπει να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς άλλους παίκτες. Θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με μια πιο νορμάλ διαδικασία”...

ΥΓ : Υπάρχουν διάφορες σελίδες που αναφέρονται στην συνέντευξη. Αν ψάξετε στο Googgle Γεωργιάδης ΠΑΟΚ και ημερομηνία 18/07/2012 βγαίνουν καμιά 15αριά, αλλά εγώ το έκανα copy/paste από τον 103/Καστάνη μιας και αυτός (νομίζω οτι) πήρε την συνέντευξη, συνεπώς (ελπίζω οτι) είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτά που είπε.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από karlat85 »

Να ρωτησω λιγο κατι στα χρεη προς τριτους που οφείλουμε γνωριζει κανεις αν ειναι και οι προμήθειες μανατζερ;η τα έπαιρναν μπροστα;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν οφειλουμε. Οφειλει η διμερα. Τα χρηματα παντως οι μανατζερς τα παιρνουν μπροστα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σώπα ρε Τασέος... Σοβαρά ε; η Διμέρα οφείλει; Πολλή αγάπη και καλή προαίρεση ο ΠΑΟΚτσής ρε παιδί μου...
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Εγώ κάνω μία ηλίθια σκέψη. Ο νέος μεγαλομέτοχος έβαλε 10Μ παρα κάτι. Από τον σχεδιασμό που βλέπουμε από τον Ιούνιο δεν τα υπολόγιζαν.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι εντολές είναι να βγει ίσα βάρκα ίσα πανιά χωρίς τα 10Μ. Εάν μπαίναμε στους ομίλους, θα είμασταν και θετικοί. Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να φάμε κάτι από αυτά τα 10Μ.

Γιατί κάνω αυτή την σκέψη? Εάν έμπαιναν για να εξανεμιστούν στις υποχρεώσεις προς τρίτους, τότε δεν θα κάναμε διακανονισμούς μακροχρόνιους. Θα τα δίναμε μία και έξω και άντε γεια. Θα έμενε ο βραχνάς του δημοσίου, τα παγωμένα.

Με το σκεπτικό αυτό έκαναν τις 2 τελευταίες προσθήκες, βιβιάν και .... λορενς της ιρλανδίας. Να μπούμε ομίλους όσο πιο ανέξοδα γίνετε. Δεν τους βγήκε.

Ίσως κάνω κάτι λάθος, κάτι που δεν το υπολόγισα ή δεν του έδωσα το απαραίτητο βάρος.

Βασίζομαι στο γεγονός ότι η πτώση του μπάτζετ ήταν μεγαλύτερη από την πτώση εσόδων, στα μάτια μου χωρίς να έχω γνώση (κοινώς αερολογίες της στιγμής).

Απλά θεώρησα ότι είναι ωραία εικασία για να μοιραστώ μαζί σας. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

rainmaker έγραψε:Σώπα ρε Τασέος... Σοβαρά ε; η Διμέρα οφείλει; Πολλή αγάπη και καλή προαίρεση ο ΠΑΟΚτσής ρε παιδί μου...
η διμερα οφειλει πλεον που εχει το 58% και εφοσον κανει μεσα στο 12 κ αλλη αυξηση θα εχει κ ακομη περισσοτερο ποσοστο. Τι ακριβως δε σου αρεσε κ με ειρωνευεσαι; Η εταιρια εχει ιδιοκτητη πλεον.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από karlat85 »

Δηλαδη τα χρεη που εκανε ο γουμενος κσι ο παγώνης δεν τα οφείλει η παε; αλλα τα παραπανω προσωπα;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Taseos έγραψε:Δεν οφειλουμε. Οφειλει η διμερα. Τα χρηματα παντως οι μανατζερς τα παιρνουν μπροστα.
:):):):):):):) ρε κορόιδο ΣΑΒΒΙΔΗ εγω ο taseos και οι υπόλοιποι οπαδοι σε πιάσαμε κορόιδο και φορτωθηκες τόσα χρέη μεγάλο κορόιδο .....:):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”