Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Τελείως λάθος το άρθρο περί βρακιών στην κεντρική.
Και σαν ύφος και σαν γλώσσα γραφής και σαν περιεχόμενο.
Θλιβερό.
Ακόμα πιο θλιβερή είναι η ανάρτηση μέλους που μας λέει ότι ο αγώνας είναι στημένος.
Στα δικά μου μάτια είναι lifetime ban και μπλοκάρισμα IP. Ουστ ρε.
Και σαν ύφος και σαν γλώσσα γραφής και σαν περιεχόμενο.
Θλιβερό.
Ακόμα πιο θλιβερή είναι η ανάρτηση μέλους που μας λέει ότι ο αγώνας είναι στημένος.
Στα δικά μου μάτια είναι lifetime ban και μπλοκάρισμα IP. Ουστ ρε.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Επειδη για κατι παρομοιο αποχωρησα την πρωτη φορα απο το φορουμ και εμεινα εκτος για δυο χρονια, οταν διαβασα το ποστ του γιαννιωτη, εκανα απλως πως δεν το ειδα.
Συμφωνω και γω πως οποιος αφηνει την παραμικρη υπονοια οτι ο ΠΑΟΚ στηνει ματς θα πρεπει να αποβαλλεται απο το φορουμ οριστικά.
Συμφωνω και γω πως οποιος αφηνει την παραμικρη υπονοια οτι ο ΠΑΟΚ στηνει ματς θα πρεπει να αποβαλλεται απο το φορουμ οριστικά.
- sourmenetes
- Moderator
Δε διαφωνω αλλα με την ιδια λογικη πρεπει να αποβληθουν και τα μελη που μιλανε για ηθελλημενα λαθη συγκεκριμενων παιχτων οταν παιζουμε με το βαζελο και δε μιλαω μονο για το σαλπι.Αναφερθηκαν και αλλα ονοματα..
Επειδη ομως πανω στην ηττα,πανω στη στεναχωρια μας πολλες φορες λεμε μ@λ@κιες ας ειμαστε λιγο πιο επιοικεις.Ξερετε οτι παντα προσπαθουμε να φτανουμε μεχρι την ακρη για να βρουμε μια λυση με ολα τα μελη.
Θα το συζητησω με τον γιαννιωτη το θεμα και θα ληξει.
Επειδη ομως πανω στην ηττα,πανω στη στεναχωρια μας πολλες φορες λεμε μ@λ@κιες ας ειμαστε λιγο πιο επιοικεις.Ξερετε οτι παντα προσπαθουμε να φτανουμε μεχρι την ακρη για να βρουμε μια λυση με ολα τα μελη.
Θα το συζητησω με τον γιαννιωτη το θεμα και θα ληξει.
- kataramenos5
sourmenetes έγραψε: Επειδη ομως πανω στην ηττα,πανω στη στεναχωρια μας πολλες φορες λεμε μ@λ@κιες ας ειμαστε λιγο πιο επιοικεις.
Ας πάρω κι εγώ θέση για να κλείσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το θέμα. Ελπίζω κι εύχομαι να μη τα κάνω χειρότερα.
Όποιος επιθυμεί... να με αφορίσει ας το κάνει. Εγώ έγραψα τη (προκλητική/αιρετική/εξωφρενική ή απλώς λανθασμένη, όπως θέλετε πείτε τη) γνώμη μου. Ενα πόστ έκανα. ΕΝΑ. Αν ήθελα να κάνω "θόρυβο" και να προκαλέσω, θα έστελνα καμιά 20ρια τη μέρα (όπως πράττουν οι "φίλοι" του Σάλπι και του Σπυρόπουλου) και θα επέμενα. Δικαιούμαι να βλέπω τα πράγματα με τα δικά μου μάτια και να έχω γνώμη και άποψη. Το λάθος μου ήταν ότι την εξέφρασα δημόσια. Αυτά που έγραψα θα μπορούσαν να ειπωθούν σε μια παρέα αλλά όχι εδώ μέσα σε κοινή θέα. Αυτό μου το λάθος το αναγνωρίζω. Από εδώ και πέρα, κρίνετέ με όπως νομίζετε. Ούτως η άλλως δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός πλέον οπότε, ούτε θα σας αναγκάζω να διαβάζετε συχνά μηνύματά μου, ούτε θα σας λείψω εάν φάω
.
Όπως και να χει, καλή σας μέρα και συγνώμη.
Όποιος επιθυμεί... να με αφορίσει ας το κάνει. Εγώ έγραψα τη (προκλητική/αιρετική/εξωφρενική ή απλώς λανθασμένη, όπως θέλετε πείτε τη) γνώμη μου. Ενα πόστ έκανα. ΕΝΑ. Αν ήθελα να κάνω "θόρυβο" και να προκαλέσω, θα έστελνα καμιά 20ρια τη μέρα (όπως πράττουν οι "φίλοι" του Σάλπι και του Σπυρόπουλου) και θα επέμενα. Δικαιούμαι να βλέπω τα πράγματα με τα δικά μου μάτια και να έχω γνώμη και άποψη. Το λάθος μου ήταν ότι την εξέφρασα δημόσια. Αυτά που έγραψα θα μπορούσαν να ειπωθούν σε μια παρέα αλλά όχι εδώ μέσα σε κοινή θέα. Αυτό μου το λάθος το αναγνωρίζω. Από εδώ και πέρα, κρίνετέ με όπως νομίζετε. Ούτως η άλλως δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός πλέον οπότε, ούτε θα σας αναγκάζω να διαβάζετε συχνά μηνύματά μου, ούτε θα σας λείψω εάν φάω

Όπως και να χει, καλή σας μέρα και συγνώμη.
αλλο να πεις μια μλκια πανω στα νευρα σου (η να τη γραψεις) και αλλο για 2 μερες να πουλας ειρωνια και πνευμα σε συγκεκριμένους (αεναα) στοχους, μονο και μονο γιατι σου δωθηκε η ευκαιρια να ξεσπαθωσεις. ειναι παντελης ελλειψη σεβασμου στην ομαδα και την προσπαθεια που αυτη κανει, με οποιους και αν την κανει. η είμαστε ΠΑΟΚ ή ειμαστε αντι-σαλπι, αντι-σπυρο κτλ κτλ. ας αποφασίσουμε επιτέλους.
δεν μπορω μετα απο ενα αατυχο αποτελεσμα, μετα απο τοσα νευρα και κουραση να μπαινω να διαβασω μια ορθη αναλυση και κριτικη και να διαβαζω Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
χθες στο καφενειο ο Ρομαν ειπε οτι και σε κανονικο καφενειο, μπορει να σε εδιωχναν. εγω θα το τεντωσω και θα πω οτι σε κανονικο καφενειο θα ησουν τυχερος, αν απλα και μονο σε εδιωχναν. αυτο και μονο αυτο.
δεν μπορω μετα απο ενα αατυχο αποτελεσμα, μετα απο τοσα νευρα και κουραση να μπαινω να διαβασω μια ορθη αναλυση και κριτικη και να διαβαζω Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
χθες στο καφενειο ο Ρομαν ειπε οτι και σε κανονικο καφενειο, μπορει να σε εδιωχναν. εγω θα το τεντωσω και θα πω οτι σε κανονικο καφενειο θα ησουν τυχερος, αν απλα και μονο σε εδιωχναν. αυτο και μονο αυτο.
οχι Γιαννενα. αν και οντως μου προξενησε αρνητικοτατη εντυπωσαη αυτο που εγραψες, θεωρω οτι ηταν πανω στην ενταση της στγμης. θεωρω πολλακις χειροτερο αυτο που ακολουθησε για 2 ημέρες απο μερικους μερικους εδω μεσα. τραγικο βασικα και αντι-ΠΑΟΚτσίδικο.
Το κατανοώ ότι σου έκανε αρνητική εντύπωση. Και ήταν και η συγκυρία πολύ κακή.
οτι και να ειναι Γιαννενα, ειναι βαρυ. ειναι πολυ βαρυ. αλλα να πεις κατι στη στιγμη οκ. εφοσον κατανοεις οτι εσφαλες, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε.
το να επιμενεις και να συνεχιζεις ενω βλέπεις οτι ουτε αστειο ειναι, ουτε σωστο, ειναι οτι χειροτερο..............
ανθρωποι ειδικα που ειναι εξαφανισμενοι ολο τον υπολοιπο καιρο και περιμενουν μια δυο καταστασεις για να βγαλουν τη χολη τους εναντιων παιχτων που καλως η κακως αγωνιζονται στον ΠΑΟΚ.
το να επιμενεις και να συνεχιζεις ενω βλέπεις οτι ουτε αστειο ειναι, ουτε σωστο, ειναι οτι χειροτερο..............
ανθρωποι ειδικα που ειναι εξαφανισμενοι ολο τον υπολοιπο καιρο και περιμενουν μια δυο καταστασεις για να βγαλουν τη χολη τους εναντιων παιχτων που καλως η κακως αγωνιζονται στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν κάτι παραπάνω, αλλά και να το επανορθώσουν. Αν δεν το επανορθώσουν πρέπει να αποβάλλονται.
αλλο το παραπανω και αλλο το μπαινω να κρεξω σαλπι και σια και μετα στα κακαλα μου ολα τα αλλα.
να κραταμε και ενα μετρο.
ειναι πολλων τα νευρα τεντωμενα , ειδικα μετα απο καποια ηττα, που δεν χρειαζεται κανενας να ριχνει λαδι στη φωτια καθως το μονο που καταφερνει ειναι να απαξιωνει την ιδια την ομαδα, αλλα ακομα χειρότερα και τον ιδιο του τον εαυτο.....
να κραταμε και ενα μετρο.
ειναι πολλων τα νευρα τεντωμενα , ειδικα μετα απο καποια ηττα, που δεν χρειαζεται κανενας να ριχνει λαδι στη φωτια καθως το μονο που καταφερνει ειναι να απαξιωνει την ιδια την ομαδα, αλλα ακομα χειρότερα και τον ιδιο του τον εαυτο.....