Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Απίστευτες διοικητικές παλινωδίες!
Τα έχουν κάνει μαντάρα.
Διαπραγματεύονταν ένα καλοκαίρι με Μεϊτέ για 500.000 το χρόνο.
Τώρα καθυστέρησαν μία εβδομάδα τη μεταγραφή του Πένια για να γλιτώσουν 100.000.
Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι έσκασαν 2,5εκ στην Γκενκ συν 5 εκ για τριετές συμβόλαιο (μαζί με την εφορία) για ένα αχρείαστο φορ (αριθμητικά και όπως αποδεικνύεται και ποιοτικά) και 1,2 εκ για έναν τελειωμένο από καιρό χαφ.
Είναι καταπληκτικοί και ανεπανάληπτοι.
Τώρα περιμένουμε από αυτές τις ιδιοφυίες να φτιάξουν το ρόστερ που οι ίδιοι χάλασαν.
Προσωπικά δεν έχω καμία ελπίδα να γίνει.
Τα έχουν κάνει μαντάρα.
Διαπραγματεύονταν ένα καλοκαίρι με Μεϊτέ για 500.000 το χρόνο.
Τώρα καθυστέρησαν μία εβδομάδα τη μεταγραφή του Πένια για να γλιτώσουν 100.000.
Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι έσκασαν 2,5εκ στην Γκενκ συν 5 εκ για τριετές συμβόλαιο (μαζί με την εφορία) για ένα αχρείαστο φορ (αριθμητικά και όπως αποδεικνύεται και ποιοτικά) και 1,2 εκ για έναν τελειωμένο από καιρό χαφ.
Είναι καταπληκτικοί και ανεπανάληπτοι.
Τώρα περιμένουμε από αυτές τις ιδιοφυίες να φτιάξουν το ρόστερ που οι ίδιοι χάλασαν.
Προσωπικά δεν έχω καμία ελπίδα να γίνει.
-
Δεν ειναι και κανα μυστικο, ζητησε αριστερο μπακ, χαφ με ικανοτητα στο μοιρασμα της μπαλας απο την αμυνα στην επιθεση (Πενια) και υπο προυποθεσεις φορ (εφοσον βρεθει ομαδα για Σαματα, Τισου).dragon έγραψε:Για πες ρε τρανσφερμανια για να μην σε παρεξηγουμε τι θέλει αυτόν το Γενάρη ο λουτσεσκου κ τι θα γίνει?
Μετα τον τραυματισμο του Λοβρεν σκεφτονται αλλα οχι θερμα το σεντερ μπακ.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ρε φιλε «μην του το χαλας» εγραψα: δηλαδη επετρεψε του να γραψει αυτο που θελει
Αν εσυ παρεξηγηθηκες επειδη καταλαβες κατι αλλο ή θυμασαι επειδη παρατηρουσες το φορουμ στο παρελθον δε σου φταίει κανεις. Δε χρειαζεται να σπαμαρεις το τοπικ
Παμε παρακατω λεμε, μη ζοριζεσαι
Αν εσυ παρεξηγηθηκες επειδη καταλαβες κατι αλλο ή θυμασαι επειδη παρατηρουσες το φορουμ στο παρελθον δε σου φταίει κανεις. Δε χρειαζεται να σπαμαρεις το τοπικ
Φαντάζομαι το ότι ο Μισιτς πχ ζητουσε ακατέβατα 2 μυρια η ότι ο Μαρίν δεν έβγαινε στην αγορά πριν το Γιούρο και μετά από αυτό ανανεωσε και η τιμή του διπλασιαστηκε δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Ο Γιαννούλης δηλαδή δεχόταν να έρθει να μοιραστεί τη θέση με τον Μπάμπα και επιπλέον είναι λογικό μια ομάδα να δίνει πάνω από 2 μυρια για τη θέση του αριστερού μπακ;
Ο Μπρειθγουειτ που αρνήθηκε και το 1.8 του γαυρου ήταν το είδος φορ που ψαχναμε;
Ο Γιαννούλης δηλαδή δεχόταν να έρθει να μοιραστεί τη θέση με τον Μπάμπα και επιπλέον είναι λογικό μια ομάδα να δίνει πάνω από 2 μυρια για τη θέση του αριστερού μπακ;
Ο Μπρειθγουειτ που αρνήθηκε και το 1.8 του γαυρου ήταν το είδος φορ που ψαχναμε;
-
Ρε φιλε εισαι καλα? Ποιος ζοριζεται, ειναι συνηθεια σου να προσβαλλεις? Ξεκολλα λιγο, ελεος. Εγω σπαμαρω? Χωρις να σου μιλαω, απαντας ειρωνικα εμμεσα και εισαι προκλητικος.aivas19 έγραψε:Ρε φιλε «μην του το χαλας» εγραψα: δηλαδη επετρεψε του να γραψει αυτο που θελει
Δε με ξερεις δε σε ξερω, μην ασχολεισαι με τα γραπτα μου αν σε ενοχλουν. Τελος εδω.
Ρε συ aivas άσε και κάτι να πέσει κάτω.aivas19 έγραψε:Καμια ειρωνια δεν υπαρχει, σε υπερασπιστηκα. Παρατηρητικος εισαι για νεος στο φορουμ, θα συνηθισεις οπως γραφεις εσυ οτι θελεις γραφω κι εγω. Μη κρινεις αυτα που γραφω, σε σου εδωσα το δικαιωμα, πανε παρακατωTransferMania έγραψε:Καλα φιλε εσυ εχω παρατηρησει οτι δε σηκωνεις κουβεντα για τον Ρασβαν, μαλωνεις με ολο το φορουμ για αυτο κι ας εχεις αδικο.aivas19 έγραψε:Ε μη του το χαλας τωρα, αφου ο Λουτσε δεν ηθελε Γιαννουλη και ηταν οκ με Γκομεζ
Δικαιωμα σου ειναι, αλλα μη με ειρωνευεσαι σε παρακαλω. Δε σου εδωσα το δικαιωμα.
Έτοιμος για καυγά είσαι όλη την ώρα.
Γράφω την άποψη μου για τον Κωνσταντελια που με χρηματιστηριακή αξία 17 εκατομμύρια και αντίστοιχη πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, φέτος σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει 1 γκολ και 0 ασίστ - και αμέσως επίθεση που θίξαμε τον παίκτη.
Γράφω την άποψη μου για τον Μειτε, ότι κακώς έχουμε αναγάγει την μη αγορά του στην πηγή όλων των κακών, και ότι δεν έχει νόημα να έρθει τώρα όταν προτίμησε να μείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων για έξι μήνες για 100-200 χιλιάρικα, κατευθείαν ορμάς από κάτω να πεις ότι είναι το καλύτερο χαφ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ μετά τον Παμπλο.
Αν γράψει κάποιος κάτι για Ραζβαν, για Ιβαν, για τον οποιοδήποτε, αμέσως να ορμηξεις. Τσιλαρε λίγο ρε φίλε. Μπάλα βλέπουμε, τις απόψεις μας λέμε σε διαδικτυακό «καφενείο». Δεν συμφωνείς, το καταλάβαμε. Πολλοί συμφωνούν μαζί σου, άλλοι μαζί μου, άλλοι με τον τρανσφερμανια και πάει λέγοντας.
Και δίκιο να εχεις, δεν υπάρχει κάποιο βραβείο σασταλεγα. Κουλαρε λίγο, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι να νικάμε θέλουμε.
Να μην χαλάσουμε το αφήγημα του κακού Λουτσέσκου που δεν ήθελε Γιαννούλη και όλοι οι άσχετοι με το αντικείμενο στη Διοίκηση να την βγάλουν και πάλι λάδι. Έκανε μάγκες τον Κυρ-Κυρ και τον Κωστίκο που δώσαν και συνέντευξη μετα το πιο μάγκικο
Αυτά όπως είπες τα ξέρουμε όλοι. Ο πληροφοριοδοτης τι λέει? Ζήτησε Μεϊτέ? Δλδ δεν θέλει άλλο χαφ? Άκυρο ο Πελκας?TransferMania έγραψε:Δεν ειναι και κανα μυστικο, ζητησε αριστερο μπακ, χαφ με ικανοτητα στο μοιρασμα της μπαλας απο την αμυνα στην επιθεση (Πενια) και υπο προυποθεσεις φορ (εφοσον βρεθει ομαδα για Σαματα, Τισου).dragon έγραψε:Για πες ρε τρανσφερμανια για να μην σε παρεξηγουμε τι θέλει αυτόν το Γενάρη ο λουτσεσκου κ τι θα γίνει?
Ρε εσυ Τζος...η αληθινη και αγνη απαντηση ενος οπαδου θα ηταν οχι. Γιατι να μας ενδιαφερει; Το αντιλαμβανομαι οτι μια ομαδα πρεπει να εχει ισοροπιες αλλα εμεις απο την πολυ ισορροπια ξεχασαμε να ανεβουμε και μενουμε κολλημενοι.joshua έγραψε:Φαντάζομαι το ότι ο Μισιτς πχ ζητουσε ακατέβατα 2 μυρια η ότι ο Μαρίν δεν έβγαινε στην αγορά πριν το Γιούρο και μετά από αυτό ανανεωσε και η τιμή του διπλασιαστηκε δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Δεν ειναι τα παντα μαθηματικα. Παραδειγμα. Τι θα ηταν προτιμοτερο; Να ειχαμε Ελ Καμπι με 2εκ το χρονο και απο πισω τον Γκιτερσο η τωρα που εχουμε 3 φορ του 1εκ εκαστο + Τομας και ειναι σαν να μην εχουμε κανεναν;
Να ξεκολλησεις εσυ, φιλικα. Τελος εδωTransferMania έγραψε:Ρε φιλε εισαι καλα? Ποιος ζοριζεται, ειναι συνηθεια σου να προσβαλλεις? Ξεκολλα λιγο, ελεος. Εγω σπαμαρω? Χωρις να σου μιλαω, απαντας ειρωνικα εμμεσα και εισαι προκλητικος.aivas19 έγραψε:Ρε φιλε «μην του το χαλας» εγραψα: δηλαδη επετρεψε του να γραψει αυτο που θελει
Δε με ξερεις δε σε ξερω, μην ασχολεισαι με τα γραπτα μου αν σε ενοχλουν. Τελος εδω.
Ο Αλαφούζος σπρώχνει πολύ χρήμα...δεν έχει βέβαια κι αυτός τεχνικό διευθυντή και σκάουτινγκ της προκοπής ώστε να πιάνει τόπο, αλλά δείχνει ότι θέλει απεγνωσμένα ένα πρωτάθλημα...
Αν φύγει ο Λουτσέσκου θα τον χρύσώσουν να πάει εκεί το καλοκαίρι.
Εμείς θα πρεπε να χουμε ένα τεχνικό διευθυντή τύπου Άρνεσεν να κάνουμε κινήσεις vfm για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πιο υγιή οικονομικά πλαίσια.
Ο Μειτέ ήταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος και ο πιο κρίσιμος συνδετικός κρίκος στο παιχνίδι της περσινής ομάδας... Συν ότι θεωρητικά κουμπώνει πολύ καλά με Καμαρά, αλλιώς ο Μαντί δεν μπορεί να αναδείξει τα καλά στοιχεία του έτσι όπως τον χρησιμοποιεί αναγκαστικά τώρα...
Στον Παναθηναικό με το παιχνίδι που παίζει προς το παρόν θα είναι χρήσιμος αλλά πιστεύω πιο πολύ θα του ταίριαζε ο Ντάγκλας Αουγκούστου, ένας πιο aggressive δηλαδή παίκτης....Ο Μαξίμοβιτς θεωρώ λίγα πράγματα και καλώς που δεν ήρθε
Αν φύγει ο Λουτσέσκου θα τον χρύσώσουν να πάει εκεί το καλοκαίρι.
Εμείς θα πρεπε να χουμε ένα τεχνικό διευθυντή τύπου Άρνεσεν να κάνουμε κινήσεις vfm για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πιο υγιή οικονομικά πλαίσια.
Ο Μειτέ ήταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος και ο πιο κρίσιμος συνδετικός κρίκος στο παιχνίδι της περσινής ομάδας... Συν ότι θεωρητικά κουμπώνει πολύ καλά με Καμαρά, αλλιώς ο Μαντί δεν μπορεί να αναδείξει τα καλά στοιχεία του έτσι όπως τον χρησιμοποιεί αναγκαστικά τώρα...
Στον Παναθηναικό με το παιχνίδι που παίζει προς το παρόν θα είναι χρήσιμος αλλά πιστεύω πιο πολύ θα του ταίριαζε ο Ντάγκλας Αουγκούστου, ένας πιο aggressive δηλαδή παίκτης....Ο Μαξίμοβιτς θεωρώ λίγα πράγματα και καλώς που δεν ήρθε
- smoothcriminal1926
Πριστ όπως βλέπεις σε έχει ανάγκη ο λαός να βγει απο την μιζέρια της ημέρας. Ρίξτου έναν παπά
-
Οχι δεν υπαρχει καν κουβεντα για Μειτε απο Ρασβαν για Ιανουαριο. Εχει ξεχαστει το θεμα του απο Σεπτεμβριο.dragon έγραψε:Αυτά όπως είπες τα ξέρουμε όλοι. Ο πληροφοριοδοτης τι λέει? Ζήτησε Μεϊτέ? Δλδ δεν θέλει άλλο χαφ? Άκυρο ο Πελκας?TransferMania έγραψε:Δεν ειναι και κανα μυστικο, ζητησε αριστερο μπακ, χαφ με ικανοτητα στο μοιρασμα της μπαλας απο την αμυνα στην επιθεση (Πενια) και υπο προυποθεσεις φορ (εφοσον βρεθει ομαδα για Σαματα, Τισου).dragon έγραψε:Για πες ρε τρανσφερμανια για να μην σε παρεξηγουμε τι θέλει αυτόν το Γενάρη ο λουτσεσκου κ τι θα γίνει?
Το προβλημα ειναι η συνεννοηση μεταξυ τους, ο Ρασβαν ζητησε αλλο ενα χαφ με προοπτικη γιατι θα εχουμε ξεκαθαρισμα το καλοκαιρι. Αλλα οι καλες ηλικιες ειναι ακριβες και καπου εκει κολλαει η οικονομολογος μας.
οτι θελω θα κανω φιλε, δε θα σε ρωτησω κιολας. Ασε τις νουθεσιες για αλλου. Μη προσπαθεις να πεις στον αλλον τι να γραψει. Αν γραφεις σε ενα φορουμ και δε σου αρεσει να σου απαντανε δε φταιω εγωgika έγραψε:Ρε συ aivas άσε και κάτι να πέσει κάτω.aivas19 έγραψε:Καμια ειρωνια δεν υπαρχει, σε υπερασπιστηκα. Παρατηρητικος εισαι για νεος στο φορουμ, θα συνηθισεις οπως γραφεις εσυ οτι θελεις γραφω κι εγω. Μη κρινεις αυτα που γραφω, σε σου εδωσα το δικαιωμα, πανε παρακατωTransferMania έγραψε: Καλα φιλε εσυ εχω παρατηρησει οτι δε σηκωνεις κουβεντα για τον Ρασβαν, μαλωνεις με ολο το φορουμ για αυτο κι ας εχεις αδικο.
Δικαιωμα σου ειναι, αλλα μη με ειρωνευεσαι σε παρακαλω. Δε σου εδωσα το δικαιωμα.
Έτοιμος για καυγά είσαι όλη την ώρα.
Γράφω την άποψη μου για τον Κωνσταντελια που με χρηματιστηριακή αξία 17 εκατομμύρια και αντίστοιχη πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, φέτος σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει 1 γκολ και 0 ασίστ - και αμέσως επίθεση που θίξαμε τον παίκτη.
Γράφω την άποψη μου για τον Μειτε, ότι κακώς έχουμε αναγάγει την μη αγορά του στην πηγή όλων των κακών, και ότι δεν έχει νόημα να έρθει τώρα όταν προτίμησε να μείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων για έξι μήνες για 100-200 χιλιάρικα, κατευθείαν ορμάς από κάτω να πεις ότι είναι το καλύτερο χαφ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ μετά τον Παμπλο.
Αν γράψει κάποιος κάτι για Ραζβαν, για Ιβαν, για τον οποιοδήποτε, αμέσως να ορμηξεις. Τσιλαρε λίγο ρε φίλε. Μπάλα βλέπουμε, τις απόψεις μας λέμε σε διαδικτυακό «καφενείο». Δεν συμφωνείς, το καταλάβαμε. Πολλοί συμφωνούν μαζί σου, άλλοι μαζί μου, άλλοι με τον τρανσφερμανια και πάει λέγοντας.
Και δίκιο να εχεις, δεν υπάρχει κάποιο βραβείο σασταλεγα. Κουλαρε λίγο, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι να νικάμε θέλουμε.
Ignore και προχωρα