Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από cellophan »

Ήθελα να το γράψω μετά το μεταξύ μας ματς. Ο Λιάβας δε φαίνεται τόσο κακός. Έχει balls. Και αν καταλαβαίνω καλά, μπορεί να παίξει και δεξί CB και να Κουρμπελίσει λίγο αν χρειαστεί. Για μένα αυτός είναι η καλύτερη λύση, δεδομένης της ανάγκης για γηγενή παίκτη.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ πιστεύω ότι με Colley, Bakayoko και Χατζηδιακο κλείνουμε για φέτος.

Σε γενικές γραμμές δηλώνω ικανοποιημένος.

Στην άμυνα αποκτήθηκαν αξιόπιστοι παίκτες, θεωρω ότι η απώλεια Κουλιερακη θα καλυφθεί.

Μεσοεπιθετικά η αναβάθμιση είναι ξεκάθαρη, δε νομίζω ότι χρειάζεται καν να αναφέρουμε κάτι επ’ αυτού.

Στα χάφ είναι ο προβληματισμός μου όπου αφενός με προβληματίζει το ποτέ θα είναι ετοιμος ο Bakayoko αφετέρου θεωρω ότι κάτι λείπει σε επίπεδο χαρακτηριστικών.

Σε κάθε περίπτωση το ρόστερ είναι καλό, έχουμε πρώτη φορά στην ομάδα τόσους παίκτες που παίρνουν από 1Μ και πάνω.

Θα γίνει δουλίτσα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gospi έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:Και γτ δεν προσπαθουμε να φερουμε τον Γουτα αν ειναι να φερουμε τον Χατζηδιακο? Τοσο τεραστια διαφορα εχουν? Τουλαχιστον ο Γουτας δεν θα πιανει θεση ξενου. Ή να φέρουν πισω τον Μιχαι.
Δεν βρισκω νοημα στην επιλογη Χατζηδιακου. Ενας μετριος ελληνας αμυντικος που δεν λυνει το προβλημα των γηγενων, που και λεφτα θα θελει του χρονου για να τον κρατησουμε, και μεταπωλητικη αξια θα εχει.
Παλι καλα που τελη Αυγουστου στις καραμπολες ερχονται οι παιχταραδες.
Gospi νομιζω ο Χατζηδιακος ειναι ενα σκαλι πανω απο τον Γουτα. Και απο τον Μιχαι. Αλλα ναι το θεμα του γηγενη παιζει ρολο
Βρε δεν διαφωνω, αν και δεν εχω σαφη εικονα για κανεναν απο τους δυο, αλλα όταν παω σε επιλογη ελληνα στοπερ, που δεν μου γεμιζουν ουτως ή αλλως το μάτι, γτ να παω σε ελληνα π πιανει θεση ξενου. Δεν βγαζει κανεναν νοημα.
Ρε Γκοσπι, αφού δεν έχεις σαφή εικόνα για κανέναν απ τους δύο, πως δε σου γεμίζουν το ματι κ οι δυο και πως τους θεωρείς μέτριους;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

cellophan έγραψε:Ήθελα να το γράψω μετά το μεταξύ μας ματς. Ο Λιάβας δε φαίνεται τόσο κακός. Έχει balls. Και αν καταλαβαίνω καλά, μπορεί να παίξει και δεξί CB και να Κουρμπελίσει λίγο αν χρειαστεί. Για μένα αυτός είναι η καλύτερη λύση, δεδομένης της ανάγκης για γηγενή παίκτη.

Μου θυμίζει πολύ περίπτωση Σκόνδρα αυτος
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

nunies4 έγραψε:Πρώτο like στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Μπακαγιοκο από τον Σου...
Παίζει να έχει στο δωμάτιο του άφησα Μπάκα έχει κάνει like σχεδόν σε κάθε φωτό στο προφίλ του Μπάκα
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Darkphobia έγραψε:Θα'ναι ζόρι να πείσεις δανεικό από καλή ομάδα/λίγκα, θα πρέπει να μπει σίγουρα στην ευρωπαική λίστα και δε ξέρω αν ο Λουτσέσκου θα θυσιάσει κάποιον απ'τους περσινούς.
Εδώ βρίσκω απίθανο να θυσιάσει ο Λουτσέσκου τον Βιειρίνια και τον Μουργκ από την λίστα!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:
Gospi έγραψε:
aivas19 έγραψε: Gospi νομιζω ο Χατζηδιακος ειναι ενα σκαλι πανω απο τον Γουτα. Και απο τον Μιχαι. Αλλα ναι το θεμα του γηγενη παιζει ρολο
Βρε δεν διαφωνω, αν και δεν εχω σαφη εικονα για κανεναν απο τους δυο, αλλα όταν παω σε επιλογη ελληνα στοπερ, που δεν μου γεμιζουν ουτως ή αλλως το μάτι, γτ να παω σε ελληνα π πιανει θεση ξενου. Δεν βγαζει κανεναν νοημα.
Ρε Γκοσπι, αφού δεν έχεις σαφή εικόνα για κανέναν απ τους δύο, πως δε σου γεμίζουν το ματι κ οι δυο και πως τους θεωρείς μέτριους;
Οι ελληνες παίχτες δεν μ γεμιζουν το ματι γενικα σαν νοοτροπια και ποιοτητα. Μη κοιτας τν Κουλιε κ τον Ντελια. Θεωρω πως ο καλος ελληνας θα πληρωθει πανω αππ την αξια του για να ρθει ενω με τα ιδια θα βρεις ποιοτικοτερο ξενο
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

mbison έγραψε:Είδα το βίντεο, τον παικταρά. Ένα σκαλί πανω από το Μειτέ σε όρεξη για μπάλα. Σωματικά τουλάχιστον ίδιος. Παραστάσεις ανώτερος. Θεωρώ αναβαθμιστήκαμε
Εμένα μου φάνηκε πιο αδύνατος και πιο αθλητικός από τον Μειτέ. Ο άλλος έμοιαζε περισσότερο θηρίο , αυτός μοιάζει για τρεχαντήρι
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Χατζιδιάκος είναι ποιοτική κίνηση, και έχει πολλά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο πως παίζει ο ΠΑΟΚ. Το κέντρο της άμυνας έχασε μεν τον Κουλιεράκη αλλά θα έχει βάθος και ανταγωνισμό οπότε μπορεί και να καλυφθεί το κενό.

Αρκετά μεγάλη ζαριά η επιλογή του Μπακαγιόκο για να καλύψει το κενό του Μειτέ, κυρίως γιατί η θέση είναι πολύ κομβική και δεν έχουμε άλλον που να μπορεί να την παίξει καλά.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Έχουμε γεμίσει με αξιοπρεπείς επιλογές σε όλες τις θέσεις. Ακόμα μεγαλύτερο ροτεισον φέτος.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

namisenoiazei έγραψε:
mbison έγραψε:Είδα το βίντεο, τον παικταρά. Ένα σκαλί πανω από το Μειτέ σε όρεξη για μπάλα. Σωματικά τουλάχιστον ίδιος. Παραστάσεις ανώτερος. Θεωρώ αναβαθμιστήκαμε
Εμένα μου φάνηκε πιο αδύνατος και πιο αθλητικός από τον Μειτέ. Ο άλλος έμοιαζε περισσότερο θηρίο , αυτός μοιάζει για τρεχαντήρι
Εμένα ότι έχει καλύτερη μακρινή πάσα :D
Θα μας τρελάνετε ρε εσείς; Από μια φωτό τα συμπεράνετε όλα αυτά;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ρε μαλακες θα ηθελα πολυ να μαθω τι σκατα εγινε με τον Μειτε...πανηγυριζει γκολ σχολιαζει μεταγραφες κανει λαικ στα ποστ της παε...τσακισου κ ελα ρε μλκ!!!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

nunies4 έγραψε:
namisenoiazei έγραψε:
Εμένα ότι έχει καλύτερη μακρινή πάσα :D
Θα μας τρελάνετε ρε εσείς; Από μια φωτό τα συμπεράνετε όλα αυτά;
Με τοσα κοντινα στην φατσα ενα ειναι σιγουρο...οτι το ματακι γυαλιζει!!!
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Έγραψα στο topic της Ευρώπης για τη λίστα που εγώ θα κατέβαζα..

Προτιμώ να δώσω θέση στη λίστα στον Φίλων και τον Γκουμα, παρά στον Λιαβα. Δεδομένου ότι δύσκολα θα παίξουν και οι προαναφεθεντες.

Οι δικοί μας μικροί πρέπει να μπουν φέτος σε τέτοια διαδικασία έτσι ώστε του χρόνου να θεωρούνται μέλη του rotation.

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να έχει τον Κεντζιορα βασικό σέντερ μπακ. ( απόδειξη ο μισθός του). Δε γίνεται να φέρει κι άλλο παίκτη του εκατομμυρίου στα σέντερ μπακ. Ούτε και στα χαφ. Εκτός αποχώρησει ο νασμπεργκ ή ο οζντοεφ..

Αν ο ταχιροβιτς ερχόταν τώρα με ένα 600ρι πχ κ δεχόταν να είναι κ εκτός λίστας, κ με ρήτρα διαχείρισιμη εγώ θα ήμουν πολύ εντάξει.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καλά αυτό ΟΚ να το δεχτώ.

Αλλά το ότι ο άλλος από το βιντεάκι της παρουσίασης έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι κλάσεις ανώτερος από τον Μειτε το λες και λίγο τραβηγμένο[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”