Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ήθελα να το γράψω μετά το μεταξύ μας ματς. Ο Λιάβας δε φαίνεται τόσο κακός. Έχει balls. Και αν καταλαβαίνω καλά, μπορεί να παίξει και δεξί CB και να Κουρμπελίσει λίγο αν χρειαστεί. Για μένα αυτός είναι η καλύτερη λύση, δεδομένης της ανάγκης για γηγενή παίκτη.
Εγώ πιστεύω ότι με Colley, Bakayoko και Χατζηδιακο κλείνουμε για φέτος.
Σε γενικές γραμμές δηλώνω ικανοποιημένος.
Στην άμυνα αποκτήθηκαν αξιόπιστοι παίκτες, θεωρω ότι η απώλεια Κουλιερακη θα καλυφθεί.
Μεσοεπιθετικά η αναβάθμιση είναι ξεκάθαρη, δε νομίζω ότι χρειάζεται καν να αναφέρουμε κάτι επ’ αυτού.
Στα χάφ είναι ο προβληματισμός μου όπου αφενός με προβληματίζει το ποτέ θα είναι ετοιμος ο Bakayoko αφετέρου θεωρω ότι κάτι λείπει σε επίπεδο χαρακτηριστικών.
Σε κάθε περίπτωση το ρόστερ είναι καλό, έχουμε πρώτη φορά στην ομάδα τόσους παίκτες που παίρνουν από 1Μ και πάνω.
Θα γίνει δουλίτσα.
Σε γενικές γραμμές δηλώνω ικανοποιημένος.
Στην άμυνα αποκτήθηκαν αξιόπιστοι παίκτες, θεωρω ότι η απώλεια Κουλιερακη θα καλυφθεί.
Μεσοεπιθετικά η αναβάθμιση είναι ξεκάθαρη, δε νομίζω ότι χρειάζεται καν να αναφέρουμε κάτι επ’ αυτού.
Στα χάφ είναι ο προβληματισμός μου όπου αφενός με προβληματίζει το ποτέ θα είναι ετοιμος ο Bakayoko αφετέρου θεωρω ότι κάτι λείπει σε επίπεδο χαρακτηριστικών.
Σε κάθε περίπτωση το ρόστερ είναι καλό, έχουμε πρώτη φορά στην ομάδα τόσους παίκτες που παίρνουν από 1Μ και πάνω.
Θα γίνει δουλίτσα.
-
Ρε Γκοσπι, αφού δεν έχεις σαφή εικόνα για κανέναν απ τους δύο, πως δε σου γεμίζουν το ματι κ οι δυο και πως τους θεωρείς μέτριους;Gospi έγραψε:Βρε δεν διαφωνω, αν και δεν εχω σαφη εικονα για κανεναν απο τους δυο, αλλα όταν παω σε επιλογη ελληνα στοπερ, που δεν μου γεμιζουν ουτως ή αλλως το μάτι, γτ να παω σε ελληνα π πιανει θεση ξενου. Δεν βγαζει κανεναν νοημα.aivas19 έγραψε:Gospi νομιζω ο Χατζηδιακος ειναι ενα σκαλι πανω απο τον Γουτα. Και απο τον Μιχαι. Αλλα ναι το θεμα του γηγενη παιζει ρολοGospi έγραψε:Και γτ δεν προσπαθουμε να φερουμε τον Γουτα αν ειναι να φερουμε τον Χατζηδιακο? Τοσο τεραστια διαφορα εχουν? Τουλαχιστον ο Γουτας δεν θα πιανει θεση ξενου. Ή να φέρουν πισω τον Μιχαι.
Δεν βρισκω νοημα στην επιλογη Χατζηδιακου. Ενας μετριος ελληνας αμυντικος που δεν λυνει το προβλημα των γηγενων, που και λεφτα θα θελει του χρονου για να τον κρατησουμε, και μεταπωλητικη αξια θα εχει.
Παλι καλα που τελη Αυγουστου στις καραμπολες ερχονται οι παιχταραδες.
-
cellophan έγραψε:Ήθελα να το γράψω μετά το μεταξύ μας ματς. Ο Λιάβας δε φαίνεται τόσο κακός. Έχει balls. Και αν καταλαβαίνω καλά, μπορεί να παίξει και δεξί CB και να Κουρμπελίσει λίγο αν χρειαστεί. Για μένα αυτός είναι η καλύτερη λύση, δεδομένης της ανάγκης για γηγενή παίκτη.
Μου θυμίζει πολύ περίπτωση Σκόνδρα αυτος
Παίζει να έχει στο δωμάτιο του άφησα Μπάκα έχει κάνει like σχεδόν σε κάθε φωτό στο προφίλ του Μπάκαnunies4 έγραψε:Πρώτο like στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Μπακαγιοκο από τον Σου...
Εδώ βρίσκω απίθανο να θυσιάσει ο Λουτσέσκου τον Βιειρίνια και τον Μουργκ από την λίστα!Darkphobia έγραψε:Θα'ναι ζόρι να πείσεις δανεικό από καλή ομάδα/λίγκα, θα πρέπει να μπει σίγουρα στην ευρωπαική λίστα και δε ξέρω αν ο Λουτσέσκου θα θυσιάσει κάποιον απ'τους περσινούς.
Οι ελληνες παίχτες δεν μ γεμιζουν το ματι γενικα σαν νοοτροπια και ποιοτητα. Μη κοιτας τν Κουλιε κ τον Ντελια. Θεωρω πως ο καλος ελληνας θα πληρωθει πανω αππ την αξια του για να ρθει ενω με τα ιδια θα βρεις ποιοτικοτερο ξενοLuigi Vampa έγραψε:Ρε Γκοσπι, αφού δεν έχεις σαφή εικόνα για κανέναν απ τους δύο, πως δε σου γεμίζουν το ματι κ οι δυο και πως τους θεωρείς μέτριους;Gospi έγραψε:Βρε δεν διαφωνω, αν και δεν εχω σαφη εικονα για κανεναν απο τους δυο, αλλα όταν παω σε επιλογη ελληνα στοπερ, που δεν μου γεμιζουν ουτως ή αλλως το μάτι, γτ να παω σε ελληνα π πιανει θεση ξενου. Δεν βγαζει κανεναν νοημα.aivas19 έγραψε: Gospi νομιζω ο Χατζηδιακος ειναι ενα σκαλι πανω απο τον Γουτα. Και απο τον Μιχαι. Αλλα ναι το θεμα του γηγενη παιζει ρολο
-
Εμένα μου φάνηκε πιο αδύνατος και πιο αθλητικός από τον Μειτέ. Ο άλλος έμοιαζε περισσότερο θηρίο , αυτός μοιάζει για τρεχαντήριmbison έγραψε:Είδα το βίντεο, τον παικταρά. Ένα σκαλί πανω από το Μειτέ σε όρεξη για μπάλα. Σωματικά τουλάχιστον ίδιος. Παραστάσεις ανώτερος. Θεωρώ αναβαθμιστήκαμε
Ο Χατζιδιάκος είναι ποιοτική κίνηση, και έχει πολλά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο πως παίζει ο ΠΑΟΚ. Το κέντρο της άμυνας έχασε μεν τον Κουλιεράκη αλλά θα έχει βάθος και ανταγωνισμό οπότε μπορεί και να καλυφθεί το κενό.
Αρκετά μεγάλη ζαριά η επιλογή του Μπακαγιόκο για να καλύψει το κενό του Μειτέ, κυρίως γιατί η θέση είναι πολύ κομβική και δεν έχουμε άλλον που να μπορεί να την παίξει καλά.
Αρκετά μεγάλη ζαριά η επιλογή του Μπακαγιόκο για να καλύψει το κενό του Μειτέ, κυρίως γιατί η θέση είναι πολύ κομβική και δεν έχουμε άλλον που να μπορεί να την παίξει καλά.
Έχουμε γεμίσει με αξιοπρεπείς επιλογές σε όλες τις θέσεις. Ακόμα μεγαλύτερο ροτεισον φέτος.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα ότι έχει καλύτερη μακρινή πάσαnamisenoiazei έγραψε:Εμένα μου φάνηκε πιο αδύνατος και πιο αθλητικός από τον Μειτέ. Ο άλλος έμοιαζε περισσότερο θηρίο , αυτός μοιάζει για τρεχαντήριmbison έγραψε:Είδα το βίντεο, τον παικταρά. Ένα σκαλί πανω από το Μειτέ σε όρεξη για μπάλα. Σωματικά τουλάχιστον ίδιος. Παραστάσεις ανώτερος. Θεωρώ αναβαθμιστήκαμε

Θα μας τρελάνετε ρε εσείς; Από μια φωτό τα συμπεράνετε όλα αυτά;
- Dimitris_L4
Ρε μαλακες θα ηθελα πολυ να μαθω τι σκατα εγινε με τον Μειτε...πανηγυριζει γκολ σχολιαζει μεταγραφες κανει λαικ στα ποστ της παε...τσακισου κ ελα ρε μλκ!!!
Με τοσα κοντινα στην φατσα ενα ειναι σιγουρο...οτι το ματακι γυαλιζει!!!nunies4 έγραψε:Εμένα ότι έχει καλύτερη μακρινή πάσαnamisenoiazei έγραψε:Εμένα μου φάνηκε πιο αδύνατος και πιο αθλητικός από τον Μειτέ. Ο άλλος έμοιαζε περισσότερο θηρίο , αυτός μοιάζει για τρεχαντήριmbison έγραψε:Είδα το βίντεο, τον παικταρά. Ένα σκαλί πανω από το Μειτέ σε όρεξη για μπάλα. Σωματικά τουλάχιστον ίδιος. Παραστάσεις ανώτερος. Θεωρώ αναβαθμιστήκαμε![]()
Θα μας τρελάνετε ρε εσείς; Από μια φωτό τα συμπεράνετε όλα αυτά;
Έγραψα στο topic της Ευρώπης για τη λίστα που εγώ θα κατέβαζα..
Προτιμώ να δώσω θέση στη λίστα στον Φίλων και τον Γκουμα, παρά στον Λιαβα. Δεδομένου ότι δύσκολα θα παίξουν και οι προαναφεθεντες.
Οι δικοί μας μικροί πρέπει να μπουν φέτος σε τέτοια διαδικασία έτσι ώστε του χρόνου να θεωρούνται μέλη του rotation.
Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να έχει τον Κεντζιορα βασικό σέντερ μπακ. ( απόδειξη ο μισθός του). Δε γίνεται να φέρει κι άλλο παίκτη του εκατομμυρίου στα σέντερ μπακ. Ούτε και στα χαφ. Εκτός αποχώρησει ο νασμπεργκ ή ο οζντοεφ..
Αν ο ταχιροβιτς ερχόταν τώρα με ένα 600ρι πχ κ δεχόταν να είναι κ εκτός λίστας, κ με ρήτρα διαχείρισιμη εγώ θα ήμουν πολύ εντάξει.
Προτιμώ να δώσω θέση στη λίστα στον Φίλων και τον Γκουμα, παρά στον Λιαβα. Δεδομένου ότι δύσκολα θα παίξουν και οι προαναφεθεντες.
Οι δικοί μας μικροί πρέπει να μπουν φέτος σε τέτοια διαδικασία έτσι ώστε του χρόνου να θεωρούνται μέλη του rotation.
Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να έχει τον Κεντζιορα βασικό σέντερ μπακ. ( απόδειξη ο μισθός του). Δε γίνεται να φέρει κι άλλο παίκτη του εκατομμυρίου στα σέντερ μπακ. Ούτε και στα χαφ. Εκτός αποχώρησει ο νασμπεργκ ή ο οζντοεφ..
Αν ο ταχιροβιτς ερχόταν τώρα με ένα 600ρι πχ κ δεχόταν να είναι κ εκτός λίστας, κ με ρήτρα διαχείρισιμη εγώ θα ήμουν πολύ εντάξει.
Καλά αυτό ΟΚ να το δεχτώ.
Αλλά το ότι ο άλλος από το βιντεάκι της παρουσίασης έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι κλάσεις ανώτερος από τον Μειτε το λες και λίγο τραβηγμένο[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Αλλά το ότι ο άλλος από το βιντεάκι της παρουσίασης έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι κλάσεις ανώτερος από τον Μειτε το λες και λίγο τραβηγμένο[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]