Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- kataramenos5
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Το venga το μαθαμε.Το φυγε πως ειναι στα ισπανικά ?
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Kαι θα συνεχισει να εχει το πιο ευκολο προγραμμα καθως οχι μονο δεν θα εχει ευρωπαικα ματς, αλλα μεχρι 24 νοεμβριου που παιζει στο τηγανι θα εχει παιξει μολις 2 ντερμπι, και τα δυο στην ΟΠΑΠ αρενα (εναντιων βαζελου και εμας)vs40 έγραψε:Αυτή τη στιγμή μπορεί η αεκ να είναι 2η με 11 βαθμούς, αλλά είχε και το πιο εύκολο πρόγραμμα δίχως ντέρμπι. Εμείς αν συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, ίσως προλάβουμε να χτίσουμε μια καλή διαφορά, μέχρι να αποκτήσουν οι ανταγωνιστές ομοιογένεια.
Μεχρι 24 νοεμβριου ο ΠΑΟΚ θα εχει παιξει και τα 4 ντερμπι + 4 ευρωπαικα εκ των οποιων 2 ταξιδια σε Πολη και Μαντσεστερ
Ο βαζελος το ιδιο + 3 ευρωπαικα
Ο γαυρος 3 ντερμπι + 4 ευρωπαικα με λυων μπραγκα μαλμε και ρειντζερς
Αν δεν ερθει το Χιναρι στο κουλα-παο, προτιμαμε ξεκαθαρα το διπλο γιατι η ΑΕΚ εχει το πιο βατο προγραμμα αυτη την εποχη που οι ομαδες ειναι ακομα "πιασμενες"
-
deathmassious
Ποιό αστροπελέκι το είπε αυτό;panpangr77 έγραψε:Ακούω σπορ φμ και άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ λέει δεν έχει λύσεις στον παγκο και έχω Ντεσποντοφ,Σορετιρε,Τισσουνταλι ,Μπράντον ,Μπακαγιοκο και έχω και έχω ,και η Αεκ έφερε τον Φερνάντες και έδωσε πνοή,να δούμε πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ με - 10 παίκτες.
Δε πειράζει ας λένε, θα γαμηθουν και αυτοί μαζί με τις ομάδες τους από τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό μου έκανε εντύπωση και μένα.renegade έγραψε:Πολύ καλά γυμνασμένη ομάδα η Καλλιθέα
Τρέχανε ανελέητα μέχρι το 95.
Επισης δεν είδα κανένα άγχος στην πίεση της αεχ. Ερχόταν η μπάλα και απομακρυναν με ψυχραιμία.
Πολύ καλά οργανωμένοι.
-
panpangr77
Τσουτσικας δεν τους ξέρω πάντως όχι ρεπόρτερ της αεχdeathmassious έγραψε:Ποιό αστροπελέκι το είπε αυτό;panpangr77 έγραψε:Ακούω σπορ φμ και άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ λέει δεν έχει λύσεις στον παγκο και έχω Ντεσποντοφ,Σορετιρε,Τισσουνταλι ,Μπράντον ,Μπακαγιοκο και έχω και έχω ,και η Αεκ έφερε τον Φερνάντες και έδωσε πνοή,να δούμε πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ με - 10 παίκτες.
- sourmenetes
- Moderator
- loukas karadimos
hasio_john έγραψε:Ένα μπαν παρακαλώ στον είρωνα .....loukas karadimos έγραψε:Λογικα δώσανε προτεραιότητα στην Ευρώπη
-
panpangr77
Τα βγάζουν στο youtube τα σχόλια θα το ανεβάσω . Είπε το πρωτάθλημα ξεκίνησε με απώλειες για όλους όλοι έχουν χάσει βαθμούς και ο ΠΑΟΚ έχει χάσει 2 βαθμούς και κάποια στιγμή λέει να δούμε αν αντέξει και ο ΠΑΟΚ και αν έχει το βάθος για την συνέχεια ,σήμερα είχε η αεχ απουσίες και είχε και πάλι λύσεις και έφερε τον Φερνάντες και έδωσε πνοή ,έβαλε τον Τσουμπερ μέσα ,δεν ξέρω αν έχει τέτοιες λύσεις ο ΠΑΟΚ. Τι σανό είναι αυτός ρε . Μόνο έναν παίκτη ζηλεύω και αυτός είναι ο Πινεδα και ο άλλος τον βάζει δεξί Μπακ και έχει ξενερώσει το παιδί που δεν τον άφησαν να παει στο Μεξικό.
-
burbu
Fuerakataramenos5 έγραψε:Το venga το μαθαμε.Το φυγε πως ειναι στα ισπανικά ?
Αυτές οι μαντάμ Σουσούδες των Αθηνών ακόμα δεν πήραν το μήνυμα τους.
Ας μας πει η μπάλαδοφατσα ο Τσαρλις πόσο χαμηλού επιπέδου είναι οι οσντοεφ - σβαμπ μπροστά στους παικταραδες αραο Μαξίμοβιτς
Ας μας πει η μπάλαδοφατσα ο Τσαρλις πόσο χαμηλού επιπέδου είναι οι οσντοεφ - σβαμπ μπροστά στους παικταραδες αραο Μαξίμοβιτς
-
deathmassious
Ο Τσούτσικας πέρυσι έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δε θα αντέξει γτ είναι σοφτ. Πέρα από τη μαλακία που τους δέρνει, σε κάποιο βαθμό θέλουν να χαϊδέψουν και λίγο τα αυτιά του κοινού τους, σε φάση " μην απογοητεύεστε ρε κουτά", για προφανείς λόγους, αθηνέζικο ραδιόφωνο είναι.
Διευθυντής αθλητικού ραδιοφώνου η μπαλαδοφατσα 
-
Leonardo10
Καλά από το «πολύ χαμηλού επιπέδου Σβαμπ οζντοεφ κεντζιορα Μιχαϊλίδης» του αμπαλου του τσαρλάκου δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη μπαρούφας
Μιλάμε για τον κετζιορα, διεθνή με την εθνική Πολωνίας, πρωταθλητής Ελλάδας, Ουκρανίας, πολώνιας και το καλύτερο δεξί στόπερ στο πρωτάθλημα
Μιλάμε για τον οζντοεφ τον πιο παραγωγικό μέσο στο πρωτάθλημα με 7 γκολ, 4 φορες πρωταθλητής Ρωσίας, παικτη Τσάμπιονς λιγκ πριν 3 χρόνια, και αυτό που τον πήγε Τουρκία και μετά ελλαδα ήταν ένας τραυματισμός και ο πόλεμος. Και τον Σέρβου μακελελε aka Μαξίμοβιτς στο μεταξύ τους του πήρε το κέντρο κατά κράτος
Ο Μιχαϊλίδης ο οποίος είναι 23 χρονών, και μετά τον τραυματισμό του έχει ομαλά βελτιωμένη απόδοση και παιχνίδι με παιχνίδι ειναι καλύτερος.
Είναι να απορεί κανεις πάντως πως καταφέραμε να μπορεί πρωτάθλημα με αυτούς τους «3 πολύ χαμηλού επιπέδου» βασικότατους

Μιλάμε για τον κετζιορα, διεθνή με την εθνική Πολωνίας, πρωταθλητής Ελλάδας, Ουκρανίας, πολώνιας και το καλύτερο δεξί στόπερ στο πρωτάθλημα
Μιλάμε για τον οζντοεφ τον πιο παραγωγικό μέσο στο πρωτάθλημα με 7 γκολ, 4 φορες πρωταθλητής Ρωσίας, παικτη Τσάμπιονς λιγκ πριν 3 χρόνια, και αυτό που τον πήγε Τουρκία και μετά ελλαδα ήταν ένας τραυματισμός και ο πόλεμος. Και τον Σέρβου μακελελε aka Μαξίμοβιτς στο μεταξύ τους του πήρε το κέντρο κατά κράτος
Ο Μιχαϊλίδης ο οποίος είναι 23 χρονών, και μετά τον τραυματισμό του έχει ομαλά βελτιωμένη απόδοση και παιχνίδι με παιχνίδι ειναι καλύτερος.
Είναι να απορεί κανεις πάντως πως καταφέραμε να μπορεί πρωτάθλημα με αυτούς τους «3 πολύ χαμηλού επιπέδου» βασικότατους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 23 Σεπ 2024, 00:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.