Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

Παίδες η φάση εδώ πλέον που φτάσαμε είναι ξεκάθαρα show me the money.

Πληρώνεις, φέρνεις παίκτες.

Δεν πληρώνεις, δεν φέρνεις.

20 Αυγούστου δεν υπάρχει καμία άλλη δικαιολογία και καμία άλλη αιτιολογία.

Τα πράγματα είναι απλά και είναι ξεκάθαρα στο χερι μας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Δεν ειναι δυνατον να μην επενδυθουν τουλαχιστον τα λεφτα του Αουγκουστο, θα μιλαμε για κοροιδια μετα
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Να βγει ο κυρ στο τετράγωνο να μας πει για τις μεταγραφές. Μάλλον νομίζει στο Πασοκ βρίσκεται ακόμη κ τα θα δουλεύουν το κόσμο...
Αν δεν γίνουν μεταγραφές να παραιτηθεί όλη η διοίκηση να μη μείνει κανείς από αυτούς τους τεμπέληδες.
Αν το θέμα είναι ο ιβάν να βγει να πει ότι φέτος θα είμαστε κομπάρσοι κ θα πορευόμαστε με ότι έχουμε.
Αντε νισάφι πια με τις κωλομεταγρσφες κάθε καλοκαίρι να περιμένουμε ένα τελικό οκ κ μια βιντεοκλάμπ μέσω Skype.
Έτσι δε χτίζονται ομάδες έτσι διαλύονται σιγά σιγα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Dillinger έγραψε:Δεν ειναι δυνατον να μην επενδυθουν τουλαχιστον τα λεφτα του Αουγκουστο, θα μιλαμε για κοροιδια μετα
Δεν υπάρχει καμία κοροϊδία, υπάρχει απόφαση του αφεντικού για το που και πως θέλει να οδηγήσει το καράβι.

Αυτός είναι ο καπετάνιος, αυτός παίρνει τις αποφάσεις.

Το μόνο που μπορεί να του προσάψει κάποιος είναι ότι έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρος και να μην επιτρέψει δηλώσεις τύπου ΚΚ οι οποίες ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Αν εν τέλη αποφασίσει να μην ξοδέψει ούτε εσύ, ούτε εγώ μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Πάμε να πολεμήσουμε με αυτούς που έχουμε και όπου βγει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο Χωριανοπουλος έγραψε στο twitter πως προχωράνε οι συζητήσεις ΠΑΟΚ Λατσιο σήμερα για δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο και ότι απομένουν λεπτομέρειες σχετικά με τον μισθό του παίκτη, καθώς οι Ιταλοί θέλουν να καλύψουμε όλο το συμβόλαιο του.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να μην βγαίνει τότε ο κυρ κυρ να λέει ψέματα στον κόσμο.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Logistis έγραψε:Τρελά πράγματα γράφουν στο γαβρόσκυλο για τον Μαρκο Αντονιο "Αυτό που δεν έχει λογική γραμμική εξέλιξη είναι η εμπλοκή του Ζοσέ Μπότο σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση του ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που το έκανε για να την ακυρώσει! Γιατί αυτό ακριβώς βγαίνει από τους συνεργάτες του Γ. Σαββίδη: Ότι με βάση τις δικές τους πληροφορίες, ο Ζ. Μπότο επικοινώνησε με τον Μάρκος Αντόνιο και τον συμβούλευσε να μην έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικέφαλου."
Αυτό το είπε και ο πετρουλακης πάντως
kos

Δημοσίευση από kos »

2023 έχουμε.
Μόνο Πετρουλάκη πιάνει το ράδιο;;!
Το κλείνεις και τραγουδάς μόνος σου.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

kos έγραψε:2023 έχουμε.
Μόνο Πετρουλάκη πιάνει το ράδιο;;!
Το κλείνεις και τραγουδάς μόνος σου.
Απλά αναφέρω ότι το είπε φίλε δεν ξέρω τι είναι και το όχι ο καθένας
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ο Μαξιμοβιτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει κάνει τα πάντα για να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ όμως, όταν συμφώνησε η Χεταφε, έκανε πίσω.. Σα να περίμενε ο ΠΑΟΚ ότι δε δεχτεί ποτέ η χεταφε, κ έτσι να το έχει σαν σημαία για τον κρατήσει ζεστό πρόκειμενου να υπογράψει το Ιανουάριο.
Τώρα όμως που δέχεται η χεταφε κι ο ΠΑΟΚ κολλάει, τότε, αν ήμουν μαξιμοβιτς, εννοείται ότι δε θα ήθελα να έρθω. Θα ένιωθα ότι δε με θέλουν.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο πρόεδρος βασικά ξέρει ότι πετάει λεφτά σε βαρέλι χωρίς πάτο τώρα κυρίως λόγω κυβέρνησης που δεν πρόκειται να μας αφήσει να πάρουμε πρωτάθλημα. Οπόταν πιστεύω κρατάει χρήμα για πιο μετά αλλά και για την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου (με ερωτηματικό).

Το απευκταίο σενάριο είναι να γυρεύεται να πουλήσει (που δεν το εύχομαι αυτή τη στιγμή).

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Παρ 18 Αύγ 2023, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_pefka1

Δημοσίευση από PAOK_pefka1 »

[quote="nunies4"]Τελικα τσαμπα η ακροαση. Το ρεπορταζ πρακτικα δεν εβγαζε κανενα νοημα....πλην μιας εκνευριστικης υποβοσκουσας προσπαθειας η οχι προσθηκη Μαξιμοβιτς να περασει σαν αποφαση προπονητη που προτιμαει Μαρκαντωνη...
Αστεια πραγματα[/quote]

διαβάζω Μαρκαντώνη και μέχρι να καταλάβω εννοούμε τον Marcos Antonio έψαχα Έλληνα και βρήκα αυτόν:
https://top-highlights.gr/b/1010237/ΑΟ-Κορωπί-1903-Έναρξη-της-συνεργασίας-με-τον-Πέτρο-Μαρκαντώνη

ρε τι τραβάμε :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

sourmenetes έγραψε:Κάναμε ευαγγέλιο και τα άρθρα του sportdog?

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδη εγω εκανα το ποστ, φανταζομαι οτι το ερωτημα το απευθυνεις σε μενα.
Θεωρω δεδομενο για ολους μας οτι το συγκεκριμενο σαιτ ειναι για τα σκυλια. Ειναι μονο για τα κλικς και δεν εχει καμια αξιοπιστια. Περισσοτερο μοιαζει με parody site. Το αποφευγω και σπανια πεφτει στον δρομο μου, μονο οταν τυχαινει να με οδηγει σε αυτο καποια τυχαια παραπομπη. Προφανως δεν ενστερνιζομαι ουτε υιοθετω αυτα που γραφουν ουτε στο ελαχιστο, πόσω μαλλον να θεωρω τα αρθρα του ευαγγελιο. Ο μονος λογος που μετεφερα το συγκεκριμενο κομματι ηταν επειδη μου φανηκε εξωφρενικα γελοιο και φανταστικο σεναριο ενος διεστραμενου αρθρογραφου.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ θέλω να δω τον Βρακα στο 8.
Βασικά μεταγραφές θέλω να δω, αλλά ο Βρακας στο 8 είναι πιο ρεαλιστικό ..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στο libero (που φτάσαμε θεέ μου σαν τα πρεζακια ψάχνουμε μια είδηση) μόλις μετέφεραν ότι με απόφαση Ιβάν οριστικά τέλος ο Μάξι
Επειδή δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική πίσω από την απόφαση δεν πιστεύω τίποτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”