Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
gpap

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από gpap »

αύριο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο την πρόκριση.
Δεν το φοβάμαι τον αυριανό αγώνα.
Θέλουμε δεν θέλουμε, η ενδεκάδα θα είναι η ιδανική.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Φύγε να έρθει ο προπονηταράς ο Αλμέιδα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

toumba5 έγραψε:
gpap έγραψε:κοντή μνήμη μάλλον έχεις φιλαράκο.

Ο Λούτσε βάζει μικρό στην ενδεκάδα μόνο όταν δεν έχει μείνει κανένας πλέον μεγάλος για να καλύψει τη θέση.
Έχουμε δει πολλές αλχημίες απο τον Λούτσε, παίχτες σε παντελώς διαφορετικές θέσεις, μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελε να βάλει έναν πιτσιρίκο μέσα.

Θυμάσαι τον Μπίσε ως... σέντερ φορ;

Καταλήγω:
οι μικροί που θαυμάζουμε φέτος, είναι αποτέλεσμα πίεσης και όχι επιλογών.
Όπου πίεση, βάλε πχ την πίεση μη εναλλακτικών.
Έτσι ακριβώς είναι, δυστηχως για τον προπονητή και την ομάδα αλλά και τους νεαρούς που πρέπει να περιμένουν υπομονετικά πότε θα "τύχει" να πάρουν την μικροευκαιρια τους.

Επειδή μάλλον δεν έχετε μάτια να δέιτε.
Και επειδή δεν θέλω να πιστέψω πως είστε στημένοι αλλόθρησκοι.

Θέλω να μου πείτε σε ποια άλλη ομάδα παίζουν βασικοί πέντε Έλληνες. Γιατί εγώ βλέπω Κουλιεράκη, Τσιγγάρα,Μιχαηλίδη, Τζίμα, Κωνσταντέλια. Επίσης παίζει και ο Λύρατζης. Και έπαιξε και ο Τσαούσης.

Θέλω να μου πείτε τι βλέπετε και γράφετε τέτοιες αερολογίες, ανυπόστατους ισχυρισμούς και γενικότερα ό,τι κατέβει στο κεφάλι σας.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ρουμάνικη Αλεπού σήμερα σε θέλουμε να του πάρεις του είρωνα και υπεροπτικού σκωτσέζου το πορτοφόλι...
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Odi έγραψε:
toumba5 έγραψε:

Ο Λούτσε βάζει μικρό στην ενδεκάδα μόνο όταν δεν έχει μείνει κανένας πλέον μεγάλος για να καλύψει τη θέση.
Έχουμε δει πολλές αλχημίες απο τον Λούτσε, παίχτες σε παντελώς διαφορετικές θέσεις, μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελε να βάλει έναν πιτσιρίκο μέσα.

Καταλήγω:
Έτσι ακριβώς είναι, δυστηχως για τον προπονητή και την ομάδα αλλά και τους νεαρούς που πρέπει να περιμένουν υπομονετικά πότε θα "τύχει" να πάρουν την μικροευκαιρια τους.

Θέλω να μου πείτε σε ποια άλλη ομάδα παίζουν βασικοί πέντε Έλληνες. Γιατί εγώ βλέπω Κουλιεράκη, Τσιγγάρα,Μιχαηλίδη, Τζίμα, Κωνσταντέλια. Επίσης παίζει και ο Λύρατζης. Και έπαιξε και ο Τσαούσης.

Θέλω να μου πείτε τι βλέπετε και γράφετε τέτοιες αερολογίες, ανυπόστατους ισχυρισμούς και γενικότερα ό,τι κατέβει στο κεφάλι σας.
Φιλε μου, οντως μονο ο ΠΑΟΚ εχει τοσους μικρους Ελληνες στην ομαδα, επειδη μονο ο ΠΑΟΚ μπορει. Μονο εμεις εχουμε τετοιες ακαδημιες στην Ελλαδα.
Και οχι γιατι ο Λουτσεσκου προτημαει και δεν εχει προβλημα με μικρους οπως λες εσυ.
Μπηκαν μεσα κατ αναγκην, και γιατι εχουμε πολλους.

Υ.Γ Αυτα τα φθηνα και ελαφρα τη καρδια κατηγορητηρια περι αλλοθρησκων επειδη εχουν διαφορετικη αποψη ειναι απαραδεκτα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ποιος μικρός ξεκίνησε να παίζει κατ ανάγκη?
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

[quote="sn0ufel4"]Ποιος μικρός ξεκίνησε να παίζει κατ ανάγκη?[/quo

Πιστευω και ο Ντελιας, και ο Τσιγκαρας, κατω αποδιαφορετικες ισως καταστασεις ο καθενας.
Ο Κουλιερακης μπηκε οντας με τραυματια τον Νασμπεργκ, αλλα για να ειμαι δικαιος δε τον βαζω στην ιδια κατηγορια.

Για μενα ειναι πιο πολυ το γεγονος οτι δε δοκιμαζει μικρους, τουλαχιστο οχι οσο η δυναμικη και τα απιστευτα φυτωρια της ομαδαν επιβαλουν!

Το λοιπον ομως
α. σημερα μονο θρτικη ενεργεια για την ομαδα
β. παρε εξτρεμ εσυ και γ**α με εμενα και αυτα που λεω με τα φυτορια..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ποιος μικρός δηλαδή αδικήθηκε κ δεν δοκιμάστηκε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατί πρέπει να βρισκουμε λογους αντιπαραθεσης χωρίς λογο; Ότι ο Λουτσεσκου έχει μια αδυναμία στους έμπειρους παίκτες δεν είναι κάποιου είδους κρατικό μυστικο ,ούτε το ότι δεν είναι ιδιαίτερα τολμηρός με τους νέους,το παραδέχεται και ο ίδιος. Από εκεί και πέρα οι συνθήκες τον υποχρεωσαν να ρισκάρει και να δώσει χρόνο περισσότερο ίσως και από ότι ο ίδιος ήθελε σε νεαρούς και αφού το έκανε γιατι να μην του το πιστωσουμε; Δεν είναι κακό να εξελίσσεται και ο ίδιος σαν προπονητής,απόλυτα θεμιτό είναι.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

joshua έγραψε:Γιατί πρέπει να βρισκουμε λογους αντιπαραθεσης χωρίς λογο;
Επειδη εχουμε δυο προκρισεις, 2/2 στο πρωτάθλημα και 14-3 γκολ ισως??

Εναλλακτική απάντηση: Μα πρέπει να παιξουν οι Γιαξης και Βρακας αφου.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Odi έγραψε:
toumba5 έγραψε:

Καταλήγω:

Στην δική σου εικονική πραγματικότητα ο προπονητής ψήνει τους νέους παίκτες για αρκετούς μήνες δίνοντάς τους από ανύπαρκτο έως δεκάλεπτα το πολύ χρόνο, και όταν λόγω τραυματισμών - καρτών επιτέλους παίρνουν αξιόλογο αγωνιστικό χρόνο, το παρουσιάζεις σαν επίτευγμα.
Παραδείγματα πολλά, αλλά ξεχασμένα......
Τα συνηθισμένα εμετικά περί αλλοθρησκων είναι η εύκολη ηλιθια δικαιολογία που ειδικά για μοντ, φανερώνει πολλά....
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ειμαι πολυ περιεργος να δω του χρονου με καινουργιο προπονητη ποσοι νεοι θα παιξουν ...εκτος απ αυτους που παιζουν ηδη...και τι πορεια θα κανει εννοειται..
Δεν πιστευω μετα να ζητατε να ερθει ο Λουτσος πισω... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Σταθερά πολύς χρόνος συμμετοχής σε έλληνες και ξένους νεαρούς εδώ και χρονια. Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι με λιγότερο χρόνο που συμμετείχαν στο rotation.

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονη σε ασυναρτησίες βασισμένες σε ψέματα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι θεμα αληθειας η ψεμματος.Ιεραρχικα ο Λουτσεσκου εχει πιο ψηλα τη τακτικη παιδεια και την εμπειρια απο τον νεανικο ενθουσιασμο και το ταλεντο.Τυφλος βεβαια δεν ειναι.Οταν αντιλαμβανεται οτι το τελευταιο υπερεχει σημαντικα των ικανοτητων του πρωτου,ποσο μαλλον οταν αυτο δεν συνοδευεται και απο καμια σπουδαια εμπειρια,πχ Νασμπεργκ με Κουλιερακη δεν θα διστασει να δωσει προτεραιοτητα στον δευτερο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Το ποσο γρήγορα/αργά, σωστά/λάθος μπαίνει κάποιος στην ομάδα είναι εντελώς άλλη κουβέντα.

Όταν γράφεται ότι οι νέοι δεν παίζουν ή παίζουν κατά τύχη τότε είναι ψέματα. Δεν προκύπτει από τα γεγονότα και τους χρόνους συμμετοχής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”