Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Τι πιθανοτητες δινετε 3 ομαδες και ολοι οι προπονητες των μικρων εθνικων της Πορτογαλιας να μην καταφεραν να διαγνωσουν το ταλεντο του Ρικαρντο?
Τις ίδιες πιθανότητες που έχει ο κουτσιας που δεν παίζει...

Αλλά όταν δεν παίζει ο κουτσιας είναι κολλημένος ο λουτσεσκου..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

toumba5 έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
toumba5 έγραψε:Ο Κουτσιας και ο κάθε νεος παίκτης θα θάβεται όσο είναι προπονητής ο Ραζβαν και ο κάθε Ραζβαν.
Πως μπορεί να έχει κίνητρο ένας παίκτης οταν η μόνη συμμετοχή του στην ομάδα αφορά τις προπονήσεις ?
Θα πρέπει να παρακαλανε δηλαδή να υπαρχουν τραυματισμοί και κάρτες για να παρουν ευκαιριες ?
Παραδείγματα παικτων που αναγκαστικά πηραν συμμετοχές, και έδειξαν οτι μπορούν, υπάρχουν.
Κάποιοι κανουν σαν να μην εχουν συμβεί και κάποιοι όχι.
Για κάποιους πανω απο όλα είναι το συμφέρον της ομάδας και για κάποιους το άγιο ιματζ του Λουτσεσκου.
Φαντάζομαι εσύ είσαι αυτός που βάζει το συμφέρον της ομάδας πάνω απ όλα και ας πούμε εγώ αυτός που με νοιάζει το άγιο ίματζ του Λουτσεσκου. Πρωτότυπο αυτό να θεωρεί κάποιος τον εαυτό γνωστή των πάντων και τους άλλους χαζούς στημένους πρόβατα κτλ
Άσε μας ρε φίλε
Σιγά μην απαιτείται να είναι κάποιος παντογνωστης για να διακρίνει την εμμονή του Ραζβαν και τις μηδενικές ευκαιρίες που δίνει στους παίκτες που δεν ανηκουν στον "κορμό" του.
Ο Σουρμε έγραψε πιο πισω για δεκα ευκαιρίες.....
Ποτέ πήραν 10 ουσιαστικές ευκαιρίες και οχι δεκάλεπτα στην λήξη, παίκτες των ακαδημιών μας, οι παίκτες νεοφερμένοι ?
Εκτειθεστε, το ξέρετε, αλλά δεν σας ενδιαφέρει.
Τελικά το θέμα είναι ότι δεν δίνει ευκαιρίες σε νέους (που αποδεδειγμένα το κάνει) ή ότι δεν δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν ανήκουν στον κορμό του; Και τι πάει να πει κορμός του;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ που είμαι από την φύση μου αισιόδοξος πάντως έχω αρχίσει και αγχώνομαι με το παιδομάζωμα…
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ΠΑΟΚτσης: Ο οπαδός που ζητάει νιάτα και μόλις του φέρνουν λέει που είναι οι έμπειροι;

Κι ολα αυτα στις 3 Ιουνιου... με έξι παικτες κλεισμενους...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ξερω τι εχεις παθει εσυ και κανεις το μαυρο ασπρο... Ποιος παοκτσης ζητησε μονο νιατα η μονο εμπειρους? Η συντριπτικη πλειοψηφια ζηταει ενα συνδιασμο νεαρων και πιο εμπειρων παικτων.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Σοβαρά αναρωτιέμαι πόσο ΠΑΟΚ είναι κάποιος όταν λέει να φύγει ο κάθε Κούτσιας και Κωνσταντέλιας (και Τζόλης μην ξεχνιόμαστε) εάν θέλει να παίζει! Και παράλληλα ηδονίζεται με τον κάθε άφαντο πιτσιρίκο που έρχεται φεύγει και δεν ακουμπαέι στον ΠΑΟΚ. Αυτή την απέχθεια για παοκτσακια και την παράλληλη λατρεία για το μανατζεριλίκι δεν μπορώ να την καταλάβω ειλικρινά. Τον Κούτσια όπως φαίνεται τον χάνουμε επειδή είχε ρήτρα εμφανίσεων. Αφού δεν έπαιξε μπορεί να φύγει με 2 εκατομμύρια. Δεν χωρούσε ο Κούτσιας! Δεν έδειξε τίποτα ούτε στον ΠΑΟΚ Β! Είμασταν ένα χρόνο χωρίς φορ και δεν υπήρχε χώρος για κανα 15 λεπτο! Έπειτα μειναμε γενικά από παίχτες μπροστά, αλλά και παλι δεν, έπρεπε να κάνουμε με το ζόρυ ποδοσφαιριστες τους Τειλορ Μιτρίτσα Μουργκ! Ούτε τέταρτο για το Κούτσια, και ας παρεπαιαν οι παραπανω. Και τωρα να σηκωθει να φυγει να φέρουμε αλλοδαπούς. Ε είμαστε λαλακηδες οι εισαγώμενοι. Και έχουμε και ένα άλλο χούι, καλύπτουμε και την τελευταία μλκια σε προπονητες ΤΔ κτλ και τη γλώσσα τη βγάζουμε μόνο αφού φύγουν! Ε τότε είναι αργά για την ΠΑΟΚΑΡΑ....
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε Ιάσωνα δεν διαφωνώ σε κάτι. Ασφαλώς τα παιδιά πρέπει να δουλεύουν αλλά επίσης να δουλευονται κι από την ομάδα. Αυτό σημαίνει μια γραμμή, μια κατεύθυνση. Τι? Ποιά? Η καλύτερη δυνατή διαχείριση τους.

Φίλε ζαιρο, ασφαλώς και το έχω καταγράψει πρόσφατα. Όλα τα παιχνίδια σχεδόν, ντέρμπι.
Πάλι κάτι θα μπορούσες να αλλάξεις, να χώσεις, να δοκιμάσεις, να στριμωξεις. Δεν το έκανες ή το έκανες μόνο με τους συγκεκριμένους. Να μην τους αναφέρω. Κουράζω...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θα σ πω για μένα τι ισχύει. Εμένα με νοιάζει η ομάδα να είναι καλή στο χορτάρι.χωρίς να με νοιάζει αν είναι μικροί μεγάλοι Έλληνες ξένοι δικά μας παιδιά παιδιά του γείτονα κλπ. Δλδ όσο με είχε ενθουσιάσει ο Άγιαξ που πήγε τελικό με την γιουναιτεντ με τα πιτσιρίκια τόσο που ο κρος ο μοντριτς και ο μπενζεμα έκαναν πλάκα φέτος στο τσουλου. Απλά με προβληματίζει ο συνδυασμός νέοι ορεξάτοι άπειροι μπαλαδόροι με λουτσεσκου στον πάγκο. Σαν να τα κάναμε ανάποδα ρε παιδί μου. Δλδ μετά το Νταμπλ μένει ο λουτσεσκου χωρίς μεταγραφές και τους πάει τάπα τους δικούς του μέχρι σήμερα. Μ.0 ηλικιας 48 χρόνων . Κάνει ότι κάνει για 3 χρόνια ..Έρχεται ο μποτο φέρνει φερειρα και όλους αυτούς τους πιτσιρικάδες. Στο μυαλό μου αυτό κολλάει παραπάνω. Τώρα δεν ξέρω .αγχώθηκα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

toumba5 έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
toumba5 έγραψε:Ο Κουτσιας και ο κάθε νεος παίκτης θα θάβεται όσο είναι προπονητής ο Ραζβαν και ο κάθε Ραζβαν.
Πως μπορεί να έχει κίνητρο ένας παίκτης οταν η μόνη συμμετοχή του στην ομάδα αφορά τις προπονήσεις ?
Θα πρέπει να παρακαλανε δηλαδή να υπαρχουν τραυματισμοί και κάρτες για να παρουν ευκαιριες ?
Παραδείγματα παικτων που αναγκαστικά πηραν συμμετοχές, και έδειξαν οτι μπορούν, υπάρχουν.
Κάποιοι κανουν σαν να μην εχουν συμβεί και κάποιοι όχι.
Για κάποιους πανω απο όλα είναι το συμφέρον της ομάδας και για κάποιους το άγιο ιματζ του Λουτσεσκου.
Φαντάζομαι εσύ είσαι αυτός που βάζει το συμφέρον της ομάδας πάνω απ όλα και ας πούμε εγώ αυτός που με νοιάζει το άγιο ίματζ του Λουτσεσκου. Πρωτότυπο αυτό να θεωρεί κάποιος τον εαυτό γνωστή των πάντων και τους άλλους χαζούς στημένους πρόβατα κτλ
Άσε μας ρε φίλε
Σιγά μην απαιτείται να είναι κάποιος παντογνωστης για να διακρίνει την εμμονή του Ραζβαν και τις μηδενικές ευκαιρίες που δίνει στους παίκτες που δεν ανηκουν στον "κορμό" του.
Ο Σουρμε έγραψε πιο πισω για δεκα ευκαιρίες.....
Ποτέ πήραν 10 ουσιαστικές ευκαιρίες και οχι δεκάλεπτα στην λήξη, παίκτες των ακαδημιών μας, οι παίκτες νεοφερμένοι ?
Εκτειθεστε, το ξέρετε, αλλά δεν σας ενδιαφέρει.
Δεν έγραψα για 10 ευκαιρίες!

Επισης ο κουτσιας έπαιξε στη Β ομάδα όπως έγινε και με σοαρες

xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

sourmenetes έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Πως να αποδειξει ρε sourme, απο τον παγκο ή απο τον ΠΑΟΚ Β';

O Τσιγγαρας μπηκε μεσα, επαιξε, απεδειξε αν μπορει ή οχι.
Ο Λυρατζης δεν βολοδερνε και τον ειχαμε ολοι για λιγο, μεχρι που επαιξε αναγκαστικα και εδειξε;

ο Κουτσιας, μπορει να αξιζει, μπορει και οχι. ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ομως.
Δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ Β?

Επαιξε και εδειξε.
Για μενα δεν ειναι πλεον επιπεδο ΠΑΟΚ Β'. ειναι παραπανω.
Δωστου την ευκαιρια και αν την αρπαξει, καλως. Αν οχι, κακως.
Δεν ειναι να πεις οτι ειχαμε τα πολυβολα μπροστα και δεν μπορουσε να τους βγαλει, ουτε ηταν ολα τα παιχνιδια στην κοψη του ξυραφιου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη τη στιγμη αν υποθεσουμε πως εχουν κλεισει οι 5 απο τους 9 ειμαστε οριακα.Αν συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο τοτε τα ερωτηματικα θα πληθαινουν ολο και περισσοτερο.Αν οι επομενες 2-3 κινησεις κινηθουν σε διαφορετικο μοτιβο τοτε αλλαζει το πραγμα.Μεχρι τοτε υπομονη.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

+1926.
Και σε αυτούς που έμειναν δεν με πειράζει τόσο η ηλικία αλλά η εμπειρία. Ας είναι 25 σαν τον Ζιβκοβιτς με παραστάσεις από τοπ επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εντάξει ρε παιδιά. Ας δεχτούμε ότι έρχεται ένας παντελώς αμπαλος 21χρονος που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα. Ο χειρότερος παίκτης που έχει βγάλει η Πορτογαλία ποτέ. Ε θα πάρει 150 Χιλ και θα φύγει. Μην το κάνουμε και μεσαιοανατολικο το ζήτημα.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος του μουργκ αλλά αυτό είναι εκτίμηση. Η οποία βασίζεται στο ότι δεν γίνεται να είναι κάποιος χειρότερος του μουργκ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Να ολοκληρώσω και με την γενικότερη μου άποψη.
Λίγο ή πολύ συμφωνούμε ότι ο Λουτσε θέλει χρόνο για την ενσωμάτωση νέων παικτών, αφίξεων και ηλικίας.
Ωστόσο πιστεύω από την στιγμή που πήρε το οκ ο Μποτο να τρέξει την ανανέωση και ένα της κομμάτι αφορά και την ανεύρεση μικρών, ταλαντούχων, έχει πέσει η γραμμή ότι πρέπει να κινηθούμε έτσι. Δεν φαντάζομαι να του φέρνει ο Μποτο παίκτες που τους πιστεύει και ο Λουτσε θα επιμένει με τον μπισε στο άκρο, δέκα χωρίς να δίνει ευκαιρίες στους υπόλοιπους της ίδιας θέσης. Πόσο μάλιστα τον θα δει ότι κάποιος περνάει παρατεταμένο ντεφορμαρισμα.
Ο Λουτσε θα αλλάξει λίγο ροτα και θα δώσει περισσότερο γήπεδο στα νέα παιδιά.
Μπορεί και θα τα καταφέρει.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το θέμα δεν είναι τα 150.000 το θέμα είναι ότι αν δεν κάνει πχ που μακάρι να κάνει ούτε τον ξέρω ούτε μπορώ να καταλάβω θα πιάσει την θέση από μια Μεταγραφη που περίμενες πχ. Δηλαδή αν ο κουαλιατα που μπορεί να είναι μάγος ήταν ο 2ος σου θεωρητικά και ο 1ος ήταν ο ιβιτς πχ (εποχή σαντος ) θ έλεγα σούπερ. Αν ο πρώτος είναι ο κουαλιατα που την πρώτη χρονια όσο παιχταρα και αν είναι είναι ερωτηματικο και 2ος είναι ο μικρός και παίζει πάλι ο Μπισεσβαρ τότε θα αγχωθούμε. Αυτό είναι το ποιντ μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”