Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

black_star_ninja έγραψε:
obanebane έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Παντως ο κολκας το παρουσιάζει σα να ειναι εύκολο αν δώσουμε εκατομμύριο για τον σιλβα.

Εγώ κατάλαβα για 1 μυριο αγορά.
Ο παίχτης θα θέλει σίγουρα περισσότερα.
Κ τα δυο νομίζω ισχύουν. Το συμβόλαιο του θα ειναι στο εκατομμύριο κ η αγορά κάπου εκει μάλλον. Τουλάχιστο βάσει του άρθρου. Τωρα τι πραγματικά συμβαίνει ειδικά με τα λεφτά..

Κοίταξε αν αυτού του επιπέδου ο παίχτης έρχεται με 1 μυριο το χρόνο και το κόστος αγοράς του είναι εκεί κοντά,δε το σκέφτεσαι καθόλου.
Δε πιστεύω όμως ότι είναι τόσο "φτηνή" περίπτωση.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καλα εφοσον μιλαμε για παικτη με τετοιες παραστασεις που ολα τα παιδια εδω μεσα συμφωνουν οτι ειναι για αλλαγη επιπεδου και σκεφτομαστε το ενα μυριο τοτε τι να πω.

Δεν ειναι στραβος ο γιαλός εμεις στραβα αρμενιζουμε

Και για αποφυγη καθε παραξηγησης εχω δει και νοιωσει τα πετρινα χρονια. Πολλα απο αυτα. Αλλα δεν καταλαβαινω να σκεφτονται το μυριο και να τα χωνουν δεξια και αριστερα ετσι ευκολα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχω την αίσθηση ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τελειώσει του Πορτογάλου
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μακάρι Ρενέ.

Μακάρι η αίσθησή σου να είναι σωστή.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Η ανανέωση Ίνγκασον είναι κομβική γιατί το κέντρο της άμυνας υστερεί σε ύψος και δύναμη. Για το τέρμα, τα έχω πει, είναι λάθος που δεν κοιτάμε για βασικό, καλύτερον από αυτούς που έχουμε. Αν δεν προσέξουμε τον άξονα και φέτος, όσο και σοβαρή και κοντρολαρισμένη ομάδα να φτιάξει ο Ρουμάνος στη πολύ δύσκολη στιγμή (που θα είναι αρκετές) το κενό θα φαίνεται. Δεν μακιγιάρεται αυτό. Ας μη ξεχνάμε πως το μοντέλο της ομάδας που αναμένεται να δούμε έχει νίκες σε όλα τα ματς με μικρομεσαίους και καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Το τέλος της αφέλειας δηλαδή.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Πολύ κοντρολαρισμενος παίκτης ο Σιλβα ,θα έρθει να κάνει ότι έκανε ο Κανιας ,φυσικά πολυ καλύτερα και έλεγχο του Ρυθμού όπως έκανε ο Μαου
Δένει με όλα τα χαφ μας.Παιζεις άνετα 4-4-2 με αυτόν τον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Καλυτερο απο τον Πασχαλακη με λιγοτερο απο 7 εκατομμυρια δεν βρισκεις
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Γκουερινο έγραψε:Καλυτερο απο τον Πασχαλακη με λιγοτερο απο 7 εκατομμυρια δεν βρισκεις
ας μεινει ο Πασχα δεν εχω θεμα αφου ειναι οκ ο λουτσε αλλα ενταξει λιγο υπερβαλεις...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το θέμα είναι τα στημένα. Ο Πάσχα και το μπάκ 4 πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά στα στημένα.

Το γκόλ από τον Βόλο είναι αδιανόητο για επαγγελματική ομάδα. Παίζουμε άμυνα ζώνη και κανείς δεν μαρκάρει τον ένα ψηλό φόρ του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο στο κόρνερ του Βόλου ο Πάσχα βγαίνει και δεν βγαίνει, και πάλι σε άμυνα ζώνης, κινδυνεύουμε χωρίς λόγο να το ξαναφάμε.

Στον τελικό με γκέι τρώμε απαράδεκτο γκόλ και πάλι από κόρνερ και τον βάζουμε στο παίχνίδι. Δεν μπορεί μιά ομάδα να δουλεύει τόσο σκληρά και να τα κάνει θάλασα στις γιόμες και τα στημένα. Είναι κάτι που δουλεύεται αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν βλέπουμε καμία βελτίωση. Κάτι πρέπει να κάνει ο Λουτσέσκου, ειδικά τώρα στην προετοιμασία και με παρουσία Ινγκασον.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@obanebane συμφωνω μαζι σου. Νομιζω οτι τετοιος παικτης με αυτα χρηματα ειναι ευκαιρια. Δεν ειμαι σιγουρος οτι γενικα οι δημοσιογραφοι (εστω και αυτοι που ειναι πολυ κοντα στην ομαδα) γνωριζουν οικονομικα στοιχεια.
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Magpies4 έγραψε:Το θέμα είναι τα στημένα. Ο Πάσχα και το μπάκ 4 πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά στα στημένα.

Το γκόλ από τον Βόλο είναι αδιανόητο για επαγγελματική ομάδα. Παίζουμε άμυνα ζώνη και κανείς δεν μαρκάρει τον ένα ψηλό φόρ του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο στο κόρνερ του Βόλου ο Πάσχα βγαίνει και δεν βγαίνει, και πάλι σε άμυνα ζώνης, κινδυνεύουμε χωρίς λόγο να το ξαναφάμε.

Στον τελικό με γκέι τρώμε απαράδεκτο γκόλ και πάλι από κόρνερ και τον βάζουμε στο παίχνίδι. Δεν μπορεί μιά ομάδα να δουλεύει τόσο σκληρά και να τα κάνει θάλασα στις γιόμες και τα στημένα. Είναι κάτι που δουλεύεται αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν βλέπουμε καμία βελτίωση. Κάτι πρέπει να κάνει ο Λουτσέσκου, ειδικά τώρα στην προετοιμασία και με παρουσία Ινγκασον.
Ντοναρούμα, κάνω έξοδο και σκοτώνω και δικούς μου.
Δεν το χει ο Πάσχα και δεν νομίζω ότι μπορούν να του το διδάξουν, θα είχε γίνει ήδη.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τώρα που είπες Ντοναρούμα. Αυτός δεν είναι που πέρσι στο ματς Ρίο Άβε Μίλαν που πήγε στα πέναλτι έφαγε καμιά δεκαπενταριά πέναλτι πέφτοντας όπου να 'ναι; Και χθες σε όλα έπεφτε καλά και έπιασε και δύο; Μάλλον πρέπει να δούλεψε πολύ το παλικάρι και στο κομμάτι αυτό. Οι δικοί μας πότε θα το δουλέψουν ρε γαμώτο;
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Σημερα εφυγε η ομαδα προετοιμασια
Οι παικτες που ζητησε ο λουτσεσκου δεν εχουν ερθει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αν οι παίκτες που ζήτησε ο λουτσεσκου είναι του επιπέδου αντριεν Σίλβα είναι λογικό να θέλουν λίγο χρόνο ακόμα.

Και δε νομίζω ότι διαφωνούμε στο να περιμένουμε λίγο ακόμα για τέτοιας ποιότητας παίκτες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

giliopoulos έγραψε:Σημερα εφυγε η ομαδα προετοιμασια
Οι παικτες που ζητησε ο λουτσεσκου δεν εχουν ερθει

φιλε πιασε λιγο παλμο, εμας μας τρωει να κλεισει ο σιλβα και εσυ ειχες το ρολοι στο χερι με το που φτασει η ομαδα ολλανδια να κανεις αυτο το σχολιο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”